جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
گزارش بازار سه شنبه 10مرداد 91

گزارش بازار سه شنبه 10مرداد 91

نوید خاندوزی
جولای 31, 2012
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار سه شنبه 10مرداد 91

پرواز در ارتفاع پست!

گزارش بازار – بتاسهم 14:45   امروز سه  شنبه ، بازار سرمایه کار خود را در حالی آغاز کرد که  به نظر میرسد شرایط بازار با  اندکی تغییر مواجه  شده  و تور جدید حمایتی شبیه یک  فنر عمل کرده و اورا  به  بالا  هدایت  کرده است  .

برای درک بهتر بازار امروز بهتر است سری به مطالب گذشته  به خصوص دو روز گذشته  گزارش بازار بزنیم و سپس به نتیجه  مهمی از این مطالب دست  می یابیم  :

این  مطلب را در روز یکشنبه  8  مرداد  اارئه  کردیم  :

… وقتی چند  فرد چاق و سنگین وزن  در ان (منظور تور پوسیده قبلی و حمایتی بازار ) قرار گیرند ( همان حقوقی ها که  نقش فروش خود را  قوی تر می بینند ) ان وقت  است که  دیگر چاره ای جز پاره  شدن این  بخش از تور وجود  ندارد . وقتی تور پاره  شد  کم کم همه  فرو می ریزند . اما مقصد این ریزش کجاست؟؟ یک  سقوزط ازاد است . ؟؟

خیر این  تور پاره  می شود اما همه  به  تور جدید تری میرسیم که مانع از افت  قیمت بیشتر می شود و در لحظه  رسیدن  به این  تور یک جهش موقتی را نیز خواهیم  داشت  . بازار امروز لحظه  سقوط را  آزاد کرد شاید فردا هم  همین  شرایط را داشته  باشد اما با  رسیدن  به این تور یک جهش موقت را تجربه می کند و دوباره  روز از نو روزی از نو  تا  زمانی که این  تور نیز نازک  شود در همین  محدوده  بالا و پایئن می پرد !

امروز این  تور شکل گرفت و سهامداران  و شرکت ها با برخورد به  آن با  رشد مواجه  شدند . البته  تلاش ها  برای جمع  آوری بازار امروز  و روز های گذشته  ناشی از فشار سنگین  بورس به  برخی حقوقی ها  بود که در روز های گذشته نیز گفته  شد  که تماس های مکرر با  4 گروه  بانک ها ، صندوف نفت ، ساتا و صبا  تامین انجام  شده تا شرایط امروز کمی بهتر شود  و به وضوح رد  پای آنها در بازار مشخص بود .

اما در مورد  این روند  دیروز هم  مطالبی نوشته  شد  که  برگرفته از برخی جلسات  مهم برای برگشت و شوک  درمانی بازار در سطوح کلان بود .

تاکید می شود  این  نوشته دیروز در گزارش بازار است  :

بازار برای برگشت  یک  فرایند  3 مرحله  ای را در پیش دارد . مرحله اول امروز بود که  باید زهر صفوف فروش و فروشندگان  افراطی گرفته  می شد  . این  مرحله  به خوبی امروز پشت  سر گذاشته  شد  که حجم بالای  معاملات  در نماد های بزرگ نشان  دهنده  همین  امر است .

فردا  آغاز مرحله دوم  خواهد بود  . مرحله  دوم  مرحله  پاک سازی فروشندگان  باقی مانده در قیمت های 2 درصد منفی تا  صفر است در واقع  فروشندگان مردد را از بازار خارج  می کنند .  فردا در بسیاری از نماد ها  شاهد  خواهیم  بود که مرحله  فشار فروش کمتر شده  و لحظه هایی نیز برای مثبت  شدن  وجود دارد . این مرحله  فردا  در انتظار بازار است  .

اما مرحله  سوم …  مرحله ای بسیار حساس از این نظر که  باید الگویی جدید را  شکل دهد . بازاردراین  مرحله  انتظار رشد را دارد . چرا  که  کسانی که  سهم  را در این  چند  روز خریده اند باید به  سود  برسند . از سوی دیگر باید همراه با این  شرایط خبرهای مثبت نیز ارائه  شود  چرا  که  اگر ارئه  نشود  رشد مقطعی در بازار رخ می دهد و این  برای بازار خوشایند نیست  .

مطلب فوق تاکید می کند  که در بازار امروز دو مرحله اول تا حدودی به اتمام  رسیده و بازار برای مرحله  سوم  خود را  اماده  می کند  . مرحله  سوم  مرحله  جهش است . باید توجه  داشت که  برای جهش علاوه بر تزریق نقدینگی باید جلوی فروشندگان نیز گرفته  شود و در کنار تمام  آنها اخبار مثبت  هم  باید برسد . بی شک  وقتی این  فرایند در حال  طی شدن  است اگر خبر منفی ناگهانی برسد  کل دو  مرحله نیز زیر سوال  رفته و دوباره  کار به  مرحله  صفر باز می گردد .

امروز در دقایق پایاینی به چشم می خورد که حقوقی ها  کمی از فشار خرید  خود  کم کردند البته در غدیر اوضاع  متفاوت  بود و شاید بازهم  ساتا  بازار را نجات  دهد اما  باید تاکید کرد  این یک هشدار جدی است که  باید به  ان توجه  شود  اگر قرار باشد باردیگر بازار به  حال خود  رها  شود نمی توان خیلی به او امیدوار بود .

اما پیش بینی از روز های آتی  …

نمی خواهیم خیلی جو ناامیدی را تزریق کنیم اما  این  مثبت  نمی تواند خیلی دوام  داشته  باشد مگر یک  خبر بنیادی قوی به  بازار برسد .( البته  امروز چند کارشناس و کارگزار حقوقی ها  تاکید داشتند  بازار تمام هفته  بعد  را مثبت  است  که  از دید  نگارنده  بعید است اما  امیدواریم  این  طور بوده و پیش بینی ما  غلط باشد!!! )  از همین  رو پیش بینی می شود  وضعیت بازار در این  شرایط مثبت  ممکن است حداکثر 2 روز باقی بماند و پس از دو روز اگر خبر مثبتی به  بازار نرسد بازار باردیگر در فاز خنثی و رو به منفی قرار می گیرد . نوشتن چنین جملاتی باور کنید برای ما نیز خیلی سخت  است اما درگیر شدن بازار با  یک  فاز صعود  اساسی نیاز به خبرهای بسیار قوی بنیادی دارد  که با این  شرایط سیاسی حاصل نمی شود .

اما در مورد  شاخص …

برخی معتقدند که  شاخص یک  برگشت  قوی تا  25000 را تجربه  می کند . اما  خطر روند نزولی شاخص که  قله ها  را  به هم  وصل می کند نشان می دهد  روند حرکتی شاخص با  شکست های صورت گرفته  اخیر در بهترین  حالا  جایی بین  24750  خواهد بود . در مورد  روند  بلند مدت و میان مدت  شاخص بهتر است خیلی مطلب نزنیم  هر چند که در  میان مدت  می توان اذعان  داشت که  روند شاخص هیچ حرفی خاصی برای گفتن  نخواهد داشت  .

البته همین جا  تاکید می کنیم  بستر بازار برای یک  رشد فراهم  است و خبرهای بنیادی مانند تعدیل چند شرکت  بزرگ و یا  رونق گروه  فولا و فلزات ، رشد دلار  و … می تواند  وجود داشته  باشد اما  به یاد  تیتر گزارش بازار دیروز باشید که مسائل سیاسی همچون  تیغی در گلوی بازار خواهد بود و تا  برطرف نشدن  آن نمی توان  رشد های انچنانی را در نظر داشت  .

اما در حاشیه  بازار امروز چه خبر بود …

در مسائل سیاسی خبرخاص مثبت  یا منفی به  گوش نمیرسد . تنها اخبار منفی این  است که  گفته می شود کنگره  آمریکا  باردیگر برای دور جدید تحریم ها علیه ایران مشغول به کار شده  که خبر خوبی نیست  . در سوی دیگر شنیده می شود  ترکیه  تحرکات  نظامی عیجبی را در مرز خود با سوریه دارد . از سوی دیگر ايران به ترکيه هشدار داده است که در صورت هرگونه حمله به سوريه، پاسخی تند و شديد دريافت خواهد کرد . این  موارد در صورتی که جدی شود می تواند  برای بازار ضربه  سفت و سخت  دیگری باشد . اما  تا  زمانی که  تحولات  سوریه به همین  شکل پیش می رود و صعود و سقوط های ناگهانی ندارد بازار بی تفاوت خواهد بود .

در حوزه  اقتصادی خبرها بیشتر حول محور ارز می چرخد . گفته می شود  بازار ارز در راه  است و برخی تاکید  دارند  هفته  بعد این  بازار آغاز به  کار  خواهد کرد که زیر نظر بازار سرمایه  خواهد بود و از پس نرخ  مرجع  ارز و نرخ ازاد و خرید وفروش سایر شرکت ها در این  بازار انجام می شود . به نظر می رسد راه اندازی این بازار برای شرکت های صادراتی و وارداتی فعال در بورس کارایی بسیار بالایی داشته باشد و تحلیلگران نیز می توانند با توجه به شفاف شدن هر چه بیشتر نرخ ارز در بودجه اعلام شده از سوی شرکت ها نگاه واقع بینانه تری داشته و تحلیل کاربردی ارایه نمایند . در حال حاضر نمی توان  تاثیر مثبت یا  منفی خاصی را از این موضوع دریافت  اما  می تواند  مناسب باشد .

امروز شاسعه کمبود   ارز باعث شد  تا  دلار به  1980  برسد . در سایر خبرها نیز زمزمه های اجرای فاز  دوم  به خصوص برای 3 حوزه  برق، گاز و بنزین و سایر سوخت ها  جدی تر شده است  البته  با این  شرایط تورمی انصافاً کار دشواری است .

اما در بازارهای جهانی نیز بخت با ما  یار بوده و شاهد  افزایش نسبی هستیم  . قیمت مس به  7600  دلار نزدیک  می شود و روی نیز به  1900  هر چند  فولاد کاهشی بوده  اما  فولاد بورس کالا با  افزایش همراه  شده است  . قیمت نفت  نیز به  90  دلار نزدیک می شود . به هر حال  شرایط برای بازار شرایط خوبی است و اگر امشب در ادامه  اروپا و اسیا  بازار امریکا  نیز مثبت  باشد فردا  که  یک  روز حساس برای بازار است  مثبت  شدن  بازارهای جهانی می تواند  کمک  حال  مناسبی برای بازار شود .

در پایان  به  شاخص میرسیم که  امروز پس از چندین  روز ضربه های سفت و سخت که  با  ریزش همراه  بود  رشد کرده و به 24584 واحد  رسید  . هر چند  رشد 33 واحدی امروز دردی را  دوا نمی کند اما  مرحمی موقت  بر زخم  بازار است  . در بازار امروز دو شرکت  غدیر و پارسان  یک  تنه  شاخص را هدایت  می کردند و البته کرماشا و شازند نیز پشت  سر او  بودند . امروز اگر فخوز و  مخابرات و مپنا  و چند شرکت دیگر منفی نبودند اوضاع  شاخص می توانست  حتی بهتر از این هم  باشد .

دوربرگردان پتروشيميها

در بازار امروز بالاخره جو بازار و حمايت حقوقيها اثر كرده و شاهد برگشت روند قيمتي پتروشيمي ها بوديم نمادهايي كه علي رغم پتانسيلهاي بنياديشان به دليل ترس بازار از مشكلات صادرات با افت شديد قيمتي و پي بر اي مواجه شده اند

امروز پتروشيمي كرمانشاه كه به دليل حمايت حقوقيها و سهام شناور اندك سريعا مثبت ميشود با صف خريد و روند صعودي همراه شد پتروشيمي كرمانشاه پتانسيل رشد را تا سطوح 460-480 تومان را دارا ميباشد به خصوص اينكه شنيده ميشود شركت در عملكرد 3 ماهه دوم با روند رو به رشد سوداوري خوبي مواجه خواهد شد و به دليل تسعير ارز با قيمت بالاتر ميتواند تعديل خوبي در گزارش 6 ماهه اعمال نمايد

امروز پتروشيمي شازند هم مجددا به سطوح قيمتي بالاي 600 تومان بازگشت شازندي كه پتانسيل تعديل مثبت خوبي را در سود سال 91 دارد فردا به استقبال مقاومت 620 توماني خود خواهد رفت . گفته می شود  تقاضا  در بور س کالا  برای محصولات  شازند  رو به  افزایش بوده و قیمت  آنها نیز با  رشد مواجه  شده است . شنیده  شده است قیمت محصولات  بورس کالا  در پتروشیمی شازند به  طور میانگین  9 تا 12% از قیمت  بودجه  شازند  بیشتر است و این  در صورت  ادامه  روند تعدیل سود  این  شرکت  را  بیشتر می کند .

یکی از مزیت های نسبی شازند  فروش 70% به داخل است که او را از سایر پتروشیمی ها  مجزا کرده اما  با این  حال تحت تاثیر جو این  گروه است  . امسال  شازند به  راحتی به  سود  1600  ریال  خواهد رسید

امروز پتروشيمي ابادان كه اين روزها به دليل پوشش بسیار بالاي سودش در گزارش 3 ماهه مورد توجه ويژه بازار قرار گرفته امروز مجددا با صف خريد و روند صعودي همراه شد شپترويي كه اين روزها شايعه تعديل مثبت 100 درصدي را پيش روي خود دارد

امروز اكثر نمادهاي پتروشيمي مثبت بودند به جز خارك تنها سهمي كه اين روزها به دليل مشكلات حمل و نقل محصولاتش مورد توجه بازار نميباشد در این  گروه  البته  شنیده می شود بحث جایگزین کردن  بخشی از بنزین به جای متانول مطرح  شده است  که می تواند  به  فروش آنها  کمک  کند  . گویا این  کار در چین در حال حاضر در حال  انجام  است که  اگر انجام  شود و عملی باشد می تواند  برای این  شرکت ها  بسیار موثر واقع  شود . البته  کیفیت بنزین مورد  اشاره پایئن خواهد بود .

ركود شكني در بورس كالا!!!

اين روزها فولاديها به دليل ركورد شكني نرخ محصولاتشان در بورس كالا از يك طرف و افزايش تقاضا براي محصولات شركتهاي فولادي كه حكايت از احتمال ادامه داشتن روند صعودي قيمت محصولات اين شركتها ميدهد از طرف ديگر باعث شده تا سهام شركتهاي فولادي اين روزها صدر نشين بازار شوند. در این  گروه  فخاس می تواند با رشد قیمت  میلگرد  امسال  یکی از شگفتی سازهای بورس باشد .

دیروز نیز در بورس کالا  مبارکه خوش درخشید . دیروز در بورس کالا  محصولات  فولاد مبارکه هم  با  رشدی 30  تا  40  تومانی مواجه شده و کم کم  می رود که ورق های گرم  فولاد از قیمت 900 فاصله  گرفته و به بالای  1000 تومان  برسد .

امروز ذوب اهن همچنان به دليل تقاضاي بالاي محصولاتش و روند رو به رشد قيمتي محصولاتش با روند صعودي همراه شد امروز صف خريد سنگينتري را از ذوب اهن شاهد بوديم . صف ذوب همچنان  پا  برجا  بوده  و به نظر میرسد فردا  هم  با وجود  عرضه های سنگین بازهم مثبت  باشد . سهمي كه اگر فردا بتواند از سد قيمتي 140 توماني عبور نمايد تا سطوح قيمتي 160 تومان رشد خواهد كرد

امروز فولاژ هم كه اين روزها با شايعه تعديل مثبت و اعلام سود 60 توماني مواجه ميباشد با صف خريد و روند صعودي در استانه قيمتهاي 300 تومان قرار گرفت فولاژ هم اگر بتواند از قيمتهاي 300 تومان عبور كند تا سطوح قيمتي 320 تومان بالا خواهد رفت

امروز فولاد خوزستان هم متعادل شد فخوزي كه شمش در بورس كالا همچنان با رشد قيمتي مواجه ميباشد و همچنين با توجه به كاهش شمش در بازار فولاد پيشبيني ميشود روند رو به رشد قيمتي محصولات فخوز كماكان ادامه داشته باشد فخوزي كه حداقل تا سطوح 1600 تومان جاي رشد را دارد . کارشناسان  فولاد معتقدند به  زودی کشور با  کمبود شمش و تختال مواجه خواهد شد و قیمت  آنها  رو به  افزایش  خواهد بود .

دو دستگی بارز!

در بازار امروز از يكطرف برگشت بازار به سمت سهام بزرگ بازار و از سوي ديگر رشد قيمتي و بازدهي معقول قنديها باعث افزايش عرضه ها در برخي از نمادهاي قندي و به تعادل رسيدن نمادهاي اين گروه بوديم به نظر ميرسد طي روزهاي اتي اگر كماكان بازار ميل و رغبت به سمت سهام بزرگ داشته باشد شاهد عرضه بيشتر در نمادهاي قندي باشيم.

دراین گروه امیدواریم  هشدار ابتدای وقت ما  کارگر بوده  باشد .بازهم  تاکید می کنیم که شرکت هایی که  شرایط بنیادی قوی ندارند در این  روز های پر عرضه منفی می شوند . گفته می شود  ممکن است  فردا نیز جو عرضه  وجود  داشته باشد .

در صورتی که فردا گروه  قند  عرضه  شد  شرکت های معتبر این گروه با  اولویتی که  عرض می شود  می تواند برای خرید نوسان  گیری  و حتی حضور در مجامع انها مناسب باشد  قپیرا ، هگمتان ، لرستان ،اصفهان، شیروان از شرکت های مهم  این گروه هستند .

امرزو قند نيشابور همانطور كه پيشبيني ميكرديم با عرضه هاي سنگين با صف فروش مواجه شد قنيشايي كه نتوانست از سطوح 1400 تومان عبور نمايد فعلا اين سهم با نوسانات قيمتي بين سطوح 1300-1200 تومان همراه خواهد شد

امروز شاهد افزايش عرضه ها در قند پيرانشهر بوديم به نظر ميرسد طي روزهاي اتي شاهد عرضه ها در اين سهم باشيم قپيرايي كه با احتمال تعديل مثبت خوبي مواجه ميباشد

در نماد قند اصفهان امروز با نزديك شدن اين سهم به سطوح 1600 تومان شاهد افزايش عرضه هابوديم قصفها در صورتيكه فردا بتواند از سد قيمتي 1600 تومان عبور نمايد تا سطوح قيمتي 1800 تومان جاي رشد را خواهد داشت

فردا در صورت  عرضه  قپیرا سهم می  تواند  برای خرید و حضور در مجمع مناسب باشد . همچنین قند لرستان نیز چنین شرایطی را خواهد داشت .

سرمايه گذاري سر بلند كردند

در بازار امروز نمادهاي سرمايه گذاري هم با توجه به جو مثبت بازار و روند رو به رشد سهام بزرگ سر بلند كرده و با روند مثبت مواجه شدند

امروز خبر قطعي شدن تعديل مثبت غدير باعث تشكيل صف خريد و حجم معاملات سنگين در اين نماد شد غدير با اين روند صعودي به سمت اهداف قيمتي 340-350 تومان در حال پيشروي ميباشد غديري كه به كف قيمتي خود رسيده بود و بايد با رگشت قيمتي همراه ميشد

امروز هلدينگ نفت و گاز پارسيان هم با مثبت شدن روند معاملات شركتهاي پتروشيمي زير مجموعه خود با روند صعودي همراه شد پارساني كه پتانسيل رشد را تا سطوح قيمتي 620 تومان را دارا ميباشد پارسان نكته بسيار مهم اينكه پارسان سال اينده با توجه به روند رو به رشد سوداوري شركتهاي زير مجموعه خود ميتواند سود بالاي 180 توماني را به ازاي هر سهم اعلام نمايد

در نماد سرمايه گذاري بوعلي اگهي كردن دو ملك شركت در تهران باعث ايجاد جو مثبت در اين شركت سرمايه گذاري شد بوعلي كه در صورت فروش املاك خود ميتواند سود خوبي را براي سال جاري شناسايي نمايد.

در گروه  سرمایه  گذاری ها  اگر شیران  مثبت  شود  آتی وضعیت  بهتری  خواهد داشت  .

دراین گروه  وبهمن نیز با  شرایط ویژه ای مواجه  بوده  و ممکن  است شرایط باردیگر با  رشد مواجه  شود  .

امروز وتوکا نیز گویا  برای تعدیل متوقف شده و شنیده می شود به  زودی ایران ذوب هم  به  بازار می اید .

گویا دیروز معامله  بلوکی ونفت  تائید شد  و بر خلاف شنیده های قبلی این  صندوق نفت بوده  که  بلوک  را خریداری کرده است  . صندوق نفت سابقه خوبی از حمایت از سهام  دارد  اما  باید دید  رفتار آنها در مقابل این سهم  چگونه است . بعید است  افت  قیمت زیر 1100 ریال  و رشد بالای 1300 ریال  را در حال حاضر برای سهم  شاهد  باشیم  اما با  ورود صندوق نفت به  این  سهم  بیشتر مورد  توجه  قرار خواهد گرفت .

معدنيها هم احيا ميشوند!!!

در بازار امروز معدنيها هم به سمت متعادل شدن پيش رفتند البته پي بر اي بالاي برخي از سهام معدني جاي رشد قيمتي چنداني را براي انها نخواهد گذاشت مگر اينكه يا دلار قيمتهاي 2000 تومان را رو به بالا بشكند يا قيمتهاي جهاني رشد خوبي نمايند

امرزو فولاد صبانور در سطوح قيمتي 1500 تومان ترمز خود را كشيد و متعادل شد فعلا به نظر نميرسد كنور از سطوح قيمتي 1500 تومان افت بيشتر قيمتي را تجربه كند براي اين سهم انتظار نوسان قيمتي بين سطوح 1500-1600 تومان را داريم

امروز ملي مس كه به زودي تحليل بنياديش در سايت قرار خواهد گرفت و پتانسيلهايش را بازگو خواهيم كرد با حجم معاملات بالا مواجه شده و روند قيمتيش مثبت شد فملي به زودي دو طرح توسعه خود را به بهره برداري خواهد رساند مضافا اينكه با توجه به قيمت بالاي فروش محصولاتش پتانسيل تعديل مثبت را در گزارش 6 ماهه خود را دارد

امروز فراوري كه احتمالا بتواند سودي در محدوده 100 تومان را براي سال جاري در صورت بالا ماندن قيمتهاي جهاني روي و ارز را اعلام نمايد امروز توانست در سطوح قيمتي بالاي 520 تومان تثبيت شود فراور پتانسيل رشد قيمتي را تا سطوح 540 تومان را دارا ميباشد

دمی با  ساختمانيها

در بازار امروز و در نمادهاي ساختماني شاهد روند مثبت خوبي بوديم افت شديد قيمتي ساختمانيها قيمت اكثر سهام اين گروه را به سطوح حمايتيشان رسانده قيمتهايي كه مجددا باعث برگشت روند قيمتي ساختمانيها و شكل گيري معاملات مثبت در سهام اين گروه شده است . هر چند  بعید است  خیلی ادامه  دار باشد .

امروز در نماد اس پ شاهد تلاش اين سهم براي بازگشت به سطوح قيمتي بالاي 400 تومان بوديم ا س پ همانطور كه ديروز هم اشاره داشتيم فعلا بين سطوح قيمتي 380-420 تومان در نوسان خواهد بود

امروز ثنوسا هم پس از شفاف سازي و تمديد قرارداد انبوه سازي در كيش با رشد قيمتي 13 درصدي بازگشايي شد ثنوسا فعلي به دليل رشد سرسام اور هزينه هاي مالي خود وضعيت بنيادي خوبي ندارد . در مورد  وساخت نیز به نظر میرسد سهم  فردا  عرضه های جدی را در دل خود داشته  باشد .

چهارگوشه بازار!!!

امروز در بين لاستيكيها گروه صنعيت بارز با انتشار گزارش بسيار مثبت 3 ماهه و رشد شديد سوداوري و پوشش عالي سودش درعملكرد 3 ماهه با رشد قيمتي 21 درصدي بازگشايي شد طي روزهاي اتي انتظار صف خريد و ادامه داشتن روند صعودي اين سهم را داريم. گزارش بارز سبب تحریک پاسا و پکویر شد . از پاسا  فردا  خبرهای بیشتری می زنیم  اما  بر خلاف شایعات قبلی گویا  سهم نزدیک  به  300 ریال  سود در گزارش 3 ماهه محقق کرده  اما در فروش تیر ماه  با  پیشرفت  بسیار مناسبی 60% از فروش را  محقق کرده است .

امروز غول بازار يعني مخابرات در سطوح قيمتي 220 تومان به تعادل رسيد اخابري كه اين روزها شنيده ميشود به پايان روند اصلاحي خود نزديك ميشود و احتمال برگشت روند قيمتيش و يك نوسان 10 درصدي بعيد نيست

امروز در بين خودروييها ليدر اين گروه يعني سايپا هم با نوسانات مثبت همراه شد همانطور كه ديروز هم اشاره كرديم فعلا سايپا بين دو سطح قيمتي 100-120 تومان در نوسان خواهد بود

در گروه  تجهیزات  روند  کاهشی مپنا  ادامه دارد اما  به نظر میرسد روند فاذر و حفاری در روز های آتی تغییر کرده و به  سمت  رشد قیمت  سوق یابد .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

10 مرداد 91

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم