معرفی سبد سهام کوتاه مدت
دی ماه ۹۰
نکات مهم سبد سهام کوتاه مدت :
*سبد سهام پیشنهادی کوتاه مدت، برای بازه ی زمانی ۲۰ تا ۵۰ روز تدوین شده .
* شرایط و یا اتفاقات خاص در یک صنعت می تواند سرنوشت سبد را تغییر دهد . ما سعی می کنیم که در صورت بروز هر گونه تغییرات از طریق سایت آخرین تغییرات و نظرات را به شما اعلام داریم تا در تصمیم گیری های خود لحاظ کنید . ( باز هم به کاربران سایت تاکید می شود که به ستون شایعات و همچنین گزارش های روزانه بازار دقت شود چرا که سیاست سایت این بوده که در راستای سبد سهام پیشنهادی اطلاع رسانی نماید .به خصوص در شرایط حال حاضر)
* نکته مهم دیگر در مورد این موضوع است که در ستون تحلیل شایعات سایت اخیراً سیاستی در پیش گرفته شده که بر نوسان گیری نیز تاکید می نماید و فرصت های نوسان در شرکت های مختلف را بیان می کند که از این ستون نیز می توانید استفاده کنید و چه بسا عمده نوسان گیری ها در این ستون اشاره شده و سبد سهام بیشتر به بازه زمانی میان مدت تر اشاره دارد.
* این سبد در کوتاه مدت بر اساس شرایط فعلی بازار تعیین شده و موارد بسیار خاصی را شامل می شود که توضیح داده خواهد شد :
توضیح بسیار مهم :
درمقدمه سبد قیل عنوان شد که ریسک های سیستماتیک و مسائل بیرونی به مانند یک سرطان بدن بازار را فرا گرفته اما پس از گذشت مدتی بازار با شیمی درمانی های متعدد به روال نسبتاً عادی خود بازگشته . البته تن نحیف او به این دلیل که قدرت حرکت شرکت های بزرگ را ندارد در اندازه حد و توان نقدینگی خود در شرکت های کوچک فعال شده تا موج نوسان گیری همچنان زنده بماند . اما این بدن سرطان زده و شیمی درمانی شده برای سهامداری مناسب است ؟؟ بی شک شرکت های کوچک هم اگری از نظر سود حرفی برای گفتن نداشته باشند بازار بازهم به سمت شرکت های بزرگ که در آستانه گزارش های ۹ ماهه می توانند مورد توجه قرار گیرند سوئیچ خواهند کرد .
امید بازار این بود که با خاموش شدن وضعیت چالش های سیاسی کمی وضعیت بازار به خصوص در مقطع گزارشات ۹ ماهه بیشتر شود اما در صورتی که می بینیم بازهم چالش ها وارد بازار می شود و این برای بازار معنی برگشت همان سرطان را می دهد که کار کردن را برای شرکت های بزرگ بسیار سخت کرده و بازهم رو اوری به سمت شرکت های کوچک بیشتر خواهد شد که البته ریسک ومختصات بسیار خاص خود را دارد .
اما در کنار این موارد باید به این نکته نیز اذعان داشت که گزارشات ۹ ماهه و شرایط خاص این روز ها می تواند به عنوان یک ویتامین جدی برای این تن نحیف کارگر باشد و باید دید می تواند در این شرایط بازار را حرکت دهد یا خیر ؟
حال دراین شرایط نوشتن سبد سهام و معرفی شرکت ها کار بسیار دشواری است چرا که هر روز متغییر های اساسی وارد بازار می شوند که می تواند وضعیت بازار را تغییر دهند . این شرکتها به عنوان کم ریسک ترین و در صورت برگشت بازار پر بازده ترین شرکت ها معرفی شده است اما برای این که بدانیم چه زمانی بهترین مقطع برای ورود و یا خروج به این شرکتهاست بهتر است تمامی مطالب سایت به خصوص گزارشات بازار و ستون شایعات را دنبال کنید تا تغییرات را به روزو به لحظه داشته باشید .
اما برای بررسی و شناخت بازار به ۱۳ چالش و فرصت بازار اشاره خواهیم کرد که در حال حاضر سهامداران باید با توجه به آنها اقدام به خرید و فروش کنند :
چالش ها و فرصت های بازار :
حوزه سیاسی :
سیاست داخلی : ( اثر گذاری کمتر در بازار خواهد داشت )
در پیش داشتن انتخابات مجلس : که این موضع با حمله طرفین رقابت به یکدگیر و بازنشدن فضای سیاسی برای بازار در آینده مشکل ایجاد خواهد کردو به نظر میرسد اسفند ماه و به طور کلی از نیمه دوم بهمن اثر ان بر بازار بیشتر خواهدشد .
سیاست خارجی : ( اثر گذاری بیشتری را در بازار خواهند داشت )
مسائل هسته ای و شدت گرفتن تحریم ها به خصوص در مورد نفت و بانک مرکزی که برای بازار شکننده و خورد کننده خواهد بود و فضای اقتصادی کشور را بسیار تحت تاثیر قرارمی دهد .
تهدیدات جدید نظامی که از سوی قدرت های غربی جدی تر شد و البته در حال حاضر کمی آرام تر شده است اما همچنان وجود دارد . که نمونه اخیر ان را در تنگه هرمز دیدیم .
حوادث سوریه که در صورت جدی تر شدن اوضاع به زیان بازار است
بازارهای جهانی :
رخداد های بازارهای جهانی ، افت و خیز بازارها ، بحران اروپا خبرهای خویی نیست اما بهبودوضعیت امریکا و اسیا می تواند برای بازار جالب باشد . به طور کلی بازارهای جهانی هم چالش و هم فرصت بازار است که در کنار ارز بخش مهمی از بازار را مدیریت می کنند .
رویداد های اقتصادی:
بودجه ۹۱ : که دراین بودجه رقص نرخ ها برای بازار بسیار مهم است ، نرخ ارز، حامل های انرژِی، نفت ، نهاده های تولید ومحصولات پتروشیمی و تقسیم بندی بودجه ها و رنخ سود بسیار مهم و اساسی است که البته به نظر میرسد بیشتر برای بازار یک فرصت باشد تا چالش .
نوسانات نرخ ارز : نرخ ارز با شدت گرفتن تحریم ها همچنان افزایش خواهد یافت و اگر اوضاع ارام شود نرخ ارز کاهش خواهد یافت . به طور کلی بازار ما بیشتر از نرخ ارز استقبال می کند که این نیز به عنوان یک فرصت برای بازار مطرح خواهد بود . البته گروه خودرو و دارو در کوتاه مدت ازاین افزایش زیان می کنند اما در میان مدت تولید داخل از نرخ ارزمی تواند متنفع شود .
اجاری فاز دوم طرح هدفمند کردن : در سال گذشته یکی از چالشهای اساسی بازار بود اما دیدیم که چه طور اثر مثبت بر بازار گذاش از همین رو ترس بازار ازاین موضع کمتر شده به خصوص این که دولت به تولید اهمیت بیشتری خواهدداد و نرخ های ترجیحی می تواند اعمال شود اما باید توجه داشت که نرخ تورم بازار را تحت تاثیر قرار می دهد . به طور کلی اجرای این طرح کمی ریسک اقتصادی را افزایش می دهد اما اثر آن بر بازار با توجه به اتفاقات گذشته نمی تواند خیلی قابل پیش بینی باشد . اما باید توجه داشت که همبستگی سال گذشته امسال در ارکان سیاسی و اقتصادی دیده نمی شود .
بازارهای رقیب: بیدار شدن غول های مسکن و طلا می تواند برای بازار سرمایه مهم قلمداد شود و البته از ان مهم تر احتمال افزایش نرخ سود بانکی است که این موارد نیز چالش های جدی بازار به شما ر می رود .
بازار داخلی بورس اوراق بهادار :
کمبود نقدینگی : یکی از مهم ترین چالش های بازار که باعث شده توجه بازار به سمت نمادهای کوچک بیشتر شود این موضع باعث شده تا ۴ گروه قند، کاشی، ساختمان و غذایی بیشتر مورد توجه بازار باشند و شرایط مناسبی را دراین صنایع از نظر نوسان گیری شاهد باشیم . این موضع به یکی از چالشهای اساسی بازار تبدیل شده که همچنان با بازارهمراه خواهد بود . البته برخی معتقدند که نقدینگی در بازار وجود دارد اما انگیزه حضور ان در بازار سرمایه نیست .
گزارش ۹ ماهه شرکت ها : که به نظر میرسد می تواند یک فرصت اساسی برای رشد برخی نماد ها تا قبل از ورود به فاز چالشی و رکود احتمالی ناشی از انتخابات باشد که از نیمه دوم دی ماه و اواخر دی اثر ان بر بازار روشن خواهد شد . شایداین یکی از اخرین نوش دارو های بازار باشد که بتواند در نیمه دوم سال کمی خودی نشان دهد .
پیش بینی ۹۱رشمت ها : خیلی زود است که در مورد آن صحبت کنیم با آغاز بهمن ماه دیدگاه سود سال ۹۱ شرکت ها نیز باید مورد توجه بازار باشد که بیشتر فرصت مناسبی برای بازار است تا چالش .
چالش جدید سنگ آهن وفولاد :بخش زیادی از سرمایه و نقدینگی سهامداران حقیقی و حقوقی در گروه سنگ آهن متمرکز است .گفته می شود در طی ماه شاهد بازگشایی این گروه خواهیم بود که می تواند بر بازار اثرات قابل توجهی داشته باشد .
نتیجه گیری :
شاید در هیچ مقطعی از بازار این چنین بازار سرمایه ، ارکان و سهامداران آن تحت فشار ریسک های متعدد داخلی و خارجی نبوده اند . باید به بازار و سهامداران بزرگ حق داد که نوعی یخ زدگی را در معاملات خود شاهد باشند که نتیجه آن را این روز ها در کاهش حجم معاملات و رکود بازار حتی با شنیدن اخبار مثبت دانست .
حال باید در جمع بندی ان عوامل و تقابل انها شرایط سبد و بازار را تجزیه و تحلیل کنیم . بی شک سقوط بازارهای جهانی خبر بسیار بدی است که مانع از رشد بازار می شود و حتی ریزش را رقم می زند اما خوشبختانه این عامل با افزایش نرخ دلار در حال خنثی شدن است اما یادمان باشد که این موضوع یعنی ریزش ها اثرات روانی بیشتری بر بازار ما خواهد داشت تا اثر رشد نرخ دلار . امید بازار به بهبود وضعیت است که باید سریعتر رخ دهد چه در بازارهای جهانی و کالایی و چه اقتصاد کشور های بزرگ و کوچک
اما عوامل دیگر عمدتاً سیاسی هستند .در حوزه سیاست خارجی صحبت ها بسیار بود و در این مقطع حرفهای بسیاری گفته شد که در حال حاضر فشار سنگین روز های قبل را پشت سر گذاشتیم و دو هفته بعد احتمالاً موج جدید فشار ها این بار با تابلوی تحریم ها و در پاسخ به بستن تنگه هرمز توسط ایران جدی تر خواهد شد .
در حوزه داخلی نیز می بینیم که با نزدیک تر شدن به انتخابات دعواهای سیاسی روز به روز بیشتر می شود و بازار نمی تواند دراین شرایط با تمرکز مناسب حرکت کند از همین رو این عامل با جدی تر شدن وبروز اختلافات بیشتر بازار را به شدت ازار می دهد که تجربیات خوبی را نیز در ذهن نداریم . نکته مهم اینجاست که پیکان تمامی این مسائل اقتصادی و به سمت بدنه دولت است که برای بازار خبر خوبی نخواهد بود . از همین رو ترس ازاین که با نزدیک شدن به جریان انتخابات این زد و خورد ها نیز بیشتر شود بازار را آزار خواهد داد .
در مسائل مالی اصلاح پی به ای بازار و شرکت ها برای بازار سرمایه مفید واقع شده و این باعث می شود با جمع شدن این فنر با یک خبر مثبت سرعت رشد بازار بیشتر باشد که البته بعزهم لازامه آن کم شدن ریسکه ای سیاسی بازار است .
تنها در صورتی بازار می تواند با رشد مواجه شود که عوامل ۱۲ گانه بالا به نوعی هر یک از چالش ها به رشد نقل مکان کنند و به خبرهای امیدوار کننده اضافه شوند که می تواند رونق بازار را رقم بزند . به خصوص حوزه مسائل سیاسی …
چالش مهم بعدی پیش روی بازار :
گفته می شود طی هفته های آینده بحث تحریم نفتی ایران در دستور کار نشست های متعدد قرار میگرد که این موضع به همراه لفاظی های امریکا و غرب علیه ایران مهم ترین چالش های بازار سرمایه به شمار می ورد .
احتمال اول ( بدبینانه ):
بسیاری از بدین های بازار معتقدند که شاخص یک کاهش ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ واحدی را در دل خود دارد که باید تا ۲۳ هزار افت نماید . اما این ریزش بسیار سنگین و برای بازار غیر قابل تحمل داست . برخی معتقدند که چالش بعدی بازار یعنی تحریم نفت ایران به زودی عملی می شود و گزارش های ۹ ماهه می سوزند و بازاردر بهترین حالت در همین نقطه قرار خواهد گرفت و باز هم با رونق شرکت های کوچک و البته برخی از انها مواجه خواهیم بود .
بی شک هیچ کس دوست ندارد این احتمال محقق شود اما به عنوان یک امر محتمل باید مورد بررسی قرار گیرد .
اما احتمال دوم و جدی تر !
چالش های سیاسی می آیدو می رود . خبرهای مثبت از بازارهای جهانی و نرخ ارز و بودجه ۹۱ بازار را خوشحال کرده و بستر مناسبی را برای گزارش های۹ ماهه اماده می کند و این گزارش ها تحرکات خوبی رادر بازار ایجاد خواهد کرد که به نظر میرسد ۱ ماه نسبتاً مثبت را در بازار شاهد خواهیم بود که هم شرکت های بزرگ و هم کوچک تر ها بازدهی های معقول و مثبتی را ثبت خواهند کرد . شایداین یک رویای شیرین برای سهامداران بورسی باشداما محتمل است و تنها عاملی که این رویا را خراب خواهد کرد مسائل سیاسی است که باید امیدوار بود همین …
و اما توصیه های همیشگی :
۱- به سراغ شرکت های نقد شونده برویم . همواره باید سبد سهام خود را در جهت و مسیری حرکت دهید که هر ان بتوانید ان را به نقد بودن نزدیک کنید . حتی در بدترین شرایط بازار سبد سهام ما باید به سرعت نقد شود . این یکی از مهم ترین خصوصیت در انتخاب شرکت ها در سبد سهام این ماه بوده که از این فیلتر به سلامت عبور کرده اند .
۲-ریسک خود را محدود کنیم . دو عامل سیاسی و اقتصادی و همچنین شرایط بازار های جهانی مدام این زنگ را در گوش ما به صدا در می آورد که بیش ازان که به فکر یک بازدهی بالا باشیم در پی محدود کردن ریسک سبد و کاهش ریسک سبد سهام برآئیم . نکته بسیار مهم اینجاست که در کنار کسب بازدهی معمول و نرمال بازار باید به فکر کم کردن ریسک حضور خود دربازار بود .
۳- انعطاف پذیر باشیم : باید قبول کرد که بازار غیر قابل پیش بینی شده است . بسیاری از رویداد های بازار را نمی توان پیش بینی کرد ( به خصوص مسائل بیرونی نظیر حوادث سیاسی ،بازار های جهانی ، اختلاس اخیر و انتخابات پیش رو ) اما ما باید رفتارخود را بلافاصله با این تغییرات همگام سازیم . این روز ها رویدادهای بیرونی بسیار بر بازار موثر خواهند بود .
اما توصیه مهم … توصیه می شود که کسانی که قصد خرید دارند سرمایه خود برای قطعاً برای شرکت هایی که برای بار اول به بازار می ایند نیزنگهداری کنند ( شرکت های عرضه اولیه که احتمالاً در نیر نیز عرضه می شود می تواند بسیار مورد توجه باشد و بی شک حضور در این شرکت ها توصیه می شود. ) همچنین نوسان گیران در مورد خرید حق تقدم ها و شرکت های فرابورسی و گروه ای کوچک یاد شده فعالیت بیشتری داشته باشند که بازدهی بالاتری را نصیب آنها خواهد کرد .( که در سبد لحاظ شده است )
در خرید سهام پله ای خرید کردن را در دستور کار خود قرار دهید و همواره سعی کنید بین ۲۵تا ۳۰% از دارایی خود را همواره پول نقد نگاه دارید تا در موارد لزوم نسبت به حضور در بازار و کاهش قیمت تمام شده انعطاف بیشتری داشته باشد . کوتاه مدت ها انتظار بازدهی بالایی را نداشته باشند
اما مواردی که سبد سهام را در شرایط خاص قرار می دهد :
*به توضیحات هر سهم در مورد آن توجه کنید .
* در سبد سهام و در قسمت توضیحات قیمت گذاری نیز صورت گرفته . مسلماً این قیمت گذاری پیش بینی ما بوده و سرمایه گذار باید سعی داشته باشد تا برای بازه ی کوتاه مدت سهم را در پائین ترین قیمت ها خریداری کند .به خصوص در مقطع فعلی که خرید در قیمت های پایئن منطقی ترین را ه برای کسب سود در بازار است . به توضیحات در مورد هر سهم توجه کنید .باز هم تاکید می کنیم قیمت های ما با دید محافظه کارانه لحاظ شده است. در صورت ایجاد چالشی مجدد در مسائل سیاسی احتمال سقوط جدی بازار وجود دارد که حتی ممکن است بسیاری از شرکت ها از قیمت های پیشنهادی نیز عبور کرده و پائین تر را لمس کنند .
نکته بسیار مهم :
قیمت های درج شده بهترین قیمت هاست که ممکن است به این محدوده نرسد اما هر چه به این اعداد نزدیک تر باشد بهتر خواهد بود .
در این سبد تغییراتی را با توجه به جو بازار و درخواست سهامداران ایجاد کرده ایم که سبد سهام ما به ۴ بخش تقسیم می شود .
یک بخش سبد سهام کوتاه مدت با ریسک نسبتاً کم و متوسط
بخش دوم سبد سهام کوتاه مدت با ریسک نسبتاً بالا
بخش سوم سبد سهام بی دردسر! که در بازه زمانی بیش از ۴ ماه نگریسته شده و با حداقل ریسک به افرادی که مشغله بالایی داشته و با دید میان مدت به بازار نگاه می کنند تهیه شده و
بخش چهارم سبد سهام بلند مدت که با دید بیش از ۴ ماه و حدود ۱ سال تنظیم شده است .
مسلماً ممکن است اشتراک برخی شرکت ها دراین سبد ها وجود داشته باشد که نشان دهنده ارزنده بودن سهم هم در دوره کوتاه مدت و بلند مدت است. .
سبد سهام کوتاه مدت کم ریسک و با ریسک متوسط
ردیف | نام شرکت | قیمت خرید منطقی | توضیحات |
۱ | پتروشیمی شازند | خرید در محدوده ۴۵۰۰ ریال | هدف سهم در اولین هدف ۴۹۰۰ و سپس بیش از ۵۴۰۰ است |
۲ | ایران یاساتایر | خرید در محدوده ۵۲۰۰ ریال | با قیمت های بالای ۶۰۰۰ ریال و گزارش ۹ ماهه |
۳ | صنایع شیمیایی ایران | خرید در محدوده ۱۳۰۰۰ و کمی بیشتر | با دید نگهداری احتمال اعلام سود ۳۰۰۰ ریالی و قیمت ۱۶۰۰۰ ریالی |
۴ | کاشی سینا | صبر تا اصلاح سهم و قیمت های ۳۶۰۰ ریال | هدف اول نوسان گیری ۴۲۰۰ ریال |
۵ | پتروشیمی اصفهان | خرید در قیمت های کمتر از ۴۴۰۰ و ۴۳۰۰ | هدف اول سهم ۵۰۰۰ ریال است |
۶ | چینی ایران | خرید در قیمت های کمتر از ۳۹۰۰ ریال | هدف نوسان گیری ۴۵۰۰ و ۴۶۰۰ ریال |
۷ | توکافولاد | خرید در محدوده ۱۷۰۰ و ۱۸۰۰ ریال | خرید با دید نوسان گیری و ورود زیر مجموعه ها به فرابورس |
۸ | صنعت و معدن | خرید در محدوده ۱۱۰۰ و کمتر | خرید با دید حضور در مجمع سهم |
۹ | باغمیشه | خرید در محدوده ۲۵۵۰ و ۲۶۰۰ | نوسان گیری در محدوده ۲۹۰۰ و ۳۰۰۰ ریال –سهم در صورت بهبود بازار به سمت ۳۳۰۰ ریال در حرکت است |
۱۰ | بین المللی ساختمان | خرید در محدوده ۲۷۰۰ و ۲۷۵۰ ریال | هدف نوسانی سهم ۳۱۰۰ و ۳۲۰۰ ریال – میان مدت سهم ۳۵۰۰ ریال |
۱۱ | سرمایه گذاری بوعلی | خرید در محدوده کمتر از ۷۵۰ ریال و نزدیک به ۷۰۰ ریال | نوسان گیری کوتاه مدت |
۱۲ | نیروکلر | خرید در قیمت های ۸۵۰۰ و کمتر | نوسان گیری بالای ۱۰% |
۱۳ | صنعتی بهشهر | خرید در محدوده ۶۴۰۰ و ۶۵۰۰ ریال | در صورت اعلام سود مناسب رشد تا ۹۰۰۰ ریال |
سبد سهام کوتاه مدت پر ریسک
ردیف | نام شرکت | قیمت خرید منطقی | توضیحات |
۱ | ایران ترانسفو | خرید در محدوده ۳۷۵۰ و ۳۸۰۰ | با دید نوسان گیری ۱۰تا ۱۵% |
۲ | سمگا | خرید در محدوده ۱۳۵۰ و ۱۴۰۰ ریال | هدف کوتاه مدت سهم ۱۶۵۰ ریال و سپس در صورت خبرهای خوب ۲۰۰۰ ریال است |
۳ | پکویر | خرید در محدوده ۱۵۰۰ و ۱۵۵۰ ریال | در صورت لزوم نوسان گیری و یا نگهداری تا زمان مجمع |
۴ | بالاس | خرید در محدوده ۱۲۵۰۰ و کمتر | با دید تحولات معامله بلوکی سهم |
۵ | داده پردازی | خرید در محدوده ۲۷۵۰ و ۲۸۰۰ ریال | با دید نوسان گیری |
۶ | کفرا | خرید در قیمت های کمتر از ۳۲۰۰ ریال | با دید نوسان گیری |
۷ | فروسلیس ایران | خرید در محدوده ۳۴۰۰ و کمتر | با دید نوسان گیری |
۸ | کیمیدارو | خرید در محدوده ۲۵۰۰ و کمتر | با دید نوسان گیری |
سبد سهام بی درد سر!
ردیف | نام شرکت | قیمت خرید منطقی |
۱ | غدیر | خرید در محدوده ۳۹۰۰ ریال با هدف نگهداری |
۲ | فولاد مبارکه | خرید در محدوده کمتر از ۲۵۰۰ با دید میان مدت |
۳ | کالسیمین | خرید در محدوده ۵۸۰۰ ریال و کمتر |
۴ | قند اصفهان | خرید در محدوده ۱۴۶۰۰ و ۱۴۸۰۰ ریال |
۵ | پتروشیمی پردیس | خرید در محدوده ۲۶۵۰۰ و با دید مجمع |
۶ | مواد اولیه داروپخش | خرید در قیمت های کمتر از ۸۶۰۰ ریال |
۷ | سرمایه گذاری سپه | خرید در محدوده ۱۱۰۰ ریال و با دید شرایط مثبت سنگ آهن |
۸ | بانک ملت | خرید در محدوده ۲۰۰۰ و ۱۹۰۰ ریال |
۹ | رایان سایپا | خرید در محدوده ۴۵۰۰ و ۴۶۰۰ ریال |
۱۰ | سیمان شاهرود | خرید در محدوده ۲۳۰۰ و ۲۴۰۰ ریال |
۱۱ | زهراوی | خرید در محدوده ۱۳۰۰۰ ریال |
سبد سهام بلند مدت
ردیف | نام شرکت | قیمت خرید منطقی | توضیحات |
۱ | پتروشیمی خارک | خرید در قیمت های کمتر از ۱۸۰۰۰ ریال | اهداف بالا و با دید مجمع و گزارش ۳ ماهه سال ۹۱ |
۲ | دارو سازی ابوریحان | خرید در محدوده ۹۲۰۰ و ۹۳۰۰ ریال | هدف سهم حداقل ۱۱۰۰۰ و سپس پس ازتعدیل ۱۳۰۰۰ ریال |
۳ | رازک | محدوده ۱۲۰۰۰ ریال کف قیمتی | هدف قیمت های ۱۵۰۰۰ و ۱۶۰۰۰ پس از گزارش و تعدیل |
۴ | موتوژن | خرید در محدوده ۳۹۰۰ وکمتر | با دید افزایش سرمایه و حضور در مجمع |
۵ | قند نقش جهان | خرید در محدوده ۲۰۰۰۰ ریال | حضور در افزایش سرمایه |
۶ | فولاد مبارکه | خرید در محدوده ۲۵۰۰ ریال | با دید مجمع |
۷ | رانفور | خرید در محدوده کمتر از ۱۲۰۰۰ ریال | با دید قیمت های مناسب و افزایش سود ۹۰ |
۸ | بانک گردشگری | توجه سایت در روز بازگشایی |
|
۹ | آ.س.پ | خرید در محدوده ۳۶۰۰ و ۳۶۵۰ ریال | هدف اول سهم ۳۹۰۰ و ۴۰۰۰ ریال و سپس ۴۵۰۰ ریال – نگهداری به عنوان یک شرکت کم ریسک ساختمانی |
۱۰ | سیمان بهبهان | خرید در محدوده ۱۲۵۰۰ | با دید حضور در مجمع سهم |
گروه تحلیل گری بتاسهم
۱۰ دی ماه ۹۰