جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
لحظه به لحظه بابازار امروز…(بخش دوم)

لحظه به لحظه بابازار امروز...(بخش دوم)

نوید خاندوزی
ژوئن 11, 2022
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

12:32:46 بازار تمام شد واقعا  عجیب است

12:32:41 ذوب آهن اصفهان امروز 2،450 تن میلگرد کلاف 6.5 در بورس کالا با قیمت پایه 172،000 ریال عرضه کرد. 1،125 تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که 0.3 درصد بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در 16 خرداد می‌باشد.

12:28:39 سکه رفاه را دارن صف خرید میکنند! اونم 4% بالاتر از پایانیش!

12:28:32 واردات خودرو با جدیت دنبال می شود

?معاون حقوقی و امور مجلس وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: واردات خودرو با جدیت دنبال می شود و در عین حال شرکت های خودروسازی داخل نیز باید در راستای ارتقای سطح کیفی محصولات خود اقدام کنند.

12:24:56 معدنی و صنعتی گل گهر امروز 200,000 تن گندله سنگ آهن در بورس کالا با قیمت پایه 34146 ریال عرضه کرد. 100,000 تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که 5.7 درصد بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در 16 خرداد می‌باشد.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

12:22:38 خودرو منفی ۴ ?

12:19:11 خگستر را بازهم صف فروش کرد

12:19:06 متانول آخرین قیمت پلتس : 348 دلار

پلتس آخرین نرخ متانول CFR چین که مقصد عمده صادرات ایران هست 348 دلار گزارش کرده است که 4 دلار نسبت به هفته گذشته کاهش نشان می دهد.

12:17:24 معامله ۹۰ هزار بشکه میعانات گازی در بورس انرژی

?بورس انرژی ایران امروز شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ میزبان عرضه بیش از ۳ هزار و ۹۶۲ تن انواع فرآورده‌های هیدروکربوری است.

?بورس انرژی ایران روز چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ شاهد معامله حدود ۳۵ هزار و ۴۳۲ تن انواع فرآورده‌های هیدروکربوری به ارزش ۸ هزار و ۲۱۰ میلیارد و ۴۵۸ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۹۳۴ ریال بود.

12:17:18 با اصالت ترین نوع دارایی که سهام باشد را سهامداران به دلیل بازی و رفتار بد دولت با صنایع و شرکت ها و شرایط به وجود آمده و ابهامات آن می فروشند و تبدیل به انواع سفته بازانه ترین نوع دارایی میکنند …
صندوق های امانات بانک ها پر از انواع دلار و سکه …
این حاصل سیاست های فعلی است که بی اعتمادی را بین فعالان اقتصادی رقم زده و موجب این نوع رفتار شده است …

12:16:35 با اصالت ترین نوع دارایی که سهام باشد را سهامداران به دلیل بازی و رفتار بد دولت با صنایع و شرکت ها و شرایط به وجود آمده و ابهامات آن می فروشند و تبدیل به انواع سفته بازانه ترین نوع دارایی میکنند …
صندوق های امانات بانک ها پر از انواع دلار و سکه …
این حاصل سیاست های فعلی است که بی اعتمادی را بین فعالان اقتصادی رقم زده و موجب این نوع رفتار شده است …

12:13:32 این طرف هم  بازار ما در حال  فروش سهم است !!

12:08:04 تعداد سکه های معامله شده از 14600 تا هم عبور کرد صندوق های طلا هم رکورد های خودشون رو زدند … این وسط سهم هم میفروشند !

12:06:29 شاروم فروش 8000تن سولفات پتاسیم پودری و 2500تن سولفات پتاسیم گرانوله به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی
مبلغ 3,313,050

12:03:10 درشرایطی وارد دقایق پایانی بازار می شویم که افت 1644 واحدی، شاخص کل را در سطح یک میلیون و 518 هزار قرار داده است

12:01:04 با دید  نوسان  برخی سهم ها  در منفی امروز جالب هستند

12:00:03  کساوه هم در بین گروه کاشی شرایط خوبی را دارد

11:59:55 قیمت دلار در حال شکستن سقف تاریخی ست

11:57:13 وزير اقتصاد:

?رهایی تولید از فشار مهمترین دستاورد حذف ارز ترجیحی

?وزير امور اقتصاد و دارايي گفت: توليد در سايه ارز ترجيحي تحت فشار بود و سال‌هاي گذشته بايد اين ارز از نظام اقتصادي كشور رخت بر مي‌بست.

?سيد احسان خاندوزي در جمع خبرنگاران در اردبيل اظهار كرد: ما در كشور در مسير توسعه نيازمند گفت‌و گو و همگرايي بيشتر هستيم تا جلوتر از ساير متغيرها بتوانيم در تحولات اقتصادي گام‌هاي جدي و عملي را برداريم.

?هر چند حذف ارز ترجيحي با تأخير انجام شد اما توليد را از فشار و روند نامطلوب خارج كرد و فضا و بستر شكوفايي اقتصادي را فراهم آورده است.

?دولت با تأخير بر اساس مصوبه مجلس بالاخره ارز ترجيحي را از نظام اقتصادي حذف كرد تا با توزيع يارانه در گروه‌هاي هدف به ويژه بخش توليد بتواند اصلاح اقتصادي را در كشور انجام دهد.

? هر چند در اين مسير برخي كاستي‌ها و عيوب را شاهد هستيم اما اصل موضوع قابل قبول براي همه مردم است و اميدواريم با تخصيص يارانه به توليدكنندگان و مصرف‌كنندگان نهايي بتوانيم گام‌هاي عملي در نظام اقتصادي مؤثر كشور برداريم.

11:55:16 تولید ۱۶۱ هزار دستگاه خودرو از ابتدای سال

سخنگوی وزارت صمت:

?️از ابتدای امسال تا ۱۸ خرداد ۱۶۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه خودرو سبک در دو شرکت خودرو‌سازی تولید شده که ۱۲۱ هزار و ۴۸۲ دستگاه خودروی کامل و ۳۹ هزار و ۱۹۸ دستگاه خودروی ناقص است.

11:54:16 دنیا باید آماده قیمت بالاتر نفت شود

با توجه به تورم بالا در سراسر دنیا و شدت گرفتن بحران انرژی به‌خاطر جنگ اوکراین و عدم توانایی اوپک برای افزایش تولید، دنیا باید آماده افزایش بیشتر قیمت نفت باشد.

فایننشال تایمز: جیمی دیمون، مدیر عامل بانک سرمایه‌گذاری جی پی مورگان عقیده دارد قیمت نفت در ادامه سال جاری میلادی به ۱۷۵ دلار در هر بشکه می‌رسد. جرمی ویر، رییس گروه تجارت کالای ترافیگورا هم قیمت نفت را رو به بالا پیش‌بینی می‌کند.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساچز متوسط قیمت نفت در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی را ۱۴۰ دلار در هر بشکه تخمین می‌زند.

11:51:54 شتران خوب حمایت می شود و در بین پالایشی ها  شرایط خوبی را دارد  شبندر هم  بد نیست

11:43:43 کحافظ مجدد در افزایش تقاضا

11:39:52 عمران ومسکن سازان ايران از زیر مجموعه های وملل در 12ماهه به سود 914 میلیارد ریالی رسیده است

11:39:44 برنامه دولت برای عرضه‌های تلفیقی در بورس کالا

?کمیته تنظیم بازار در وزارت صمت روز پنج شنبه هفته گذشته با حضور نمایندگان شرکت‌های پتروشیمی در حوزه بالادست و پایین دست و نمایندگان اتاق بازرگانی (بخش خصوصی) و فولاد مبارکه تشکیل جلسه داد و موضوع‌های مختلفی تصمیم گیری شد که از جمله مهم ترین موضوع‌های مطرح شده، بحث عرضه تلفیقی در حوزه پتروشیمی و فولاد بود.

?درخصوص عرضه تلفیقی در حوزه پتروشیمی، موضوع از سوی دولت به وزیر نفت واگذار شده و شرکت ها در ۷ قلمی که بازار در آن کسری عرضه دارد، در حال فرآیند اخذ قیمت به منظور اعلام قیمت تلفیقی به بورس کالا هستند که زمان‌بندی آن روز دوشنبه هفته جاری از سوی انجمن کارفرمایان پتروشیمی اطلاع رسانی می شود. سنا

11:36:25 گروه شوینده به سمت صف خرید

11:32:48 وتجارت  با این سود  200 ریالی بد نیست

11:31:33 شتران هم این دقایق مورد توجه  بازار قرار گرفته است

11:30:51 کیسون  باز می شود و به نظر صف خرید خواهد  شد

11:24:41 نماد معاملاتي شركت‌ تأمين سرمايه خليج فارس (تفارس1) جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه صاحبان سهم در روز دوشنبه 1401/03/23 در پايان معاملات امروز شنبه مورخ 1401/03/21 متوقف مي‌شود

11:22:48 عرضه یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن انواع محصول در بورس کالا

?تالارهای مختلف بورس کالای ایران امروز شنبه ۲۱ خرداد ماه میزبان عرضه یک میلیون و ۳۴۹ هزار و ۴۰۱ تن انواع کالا خواهد بود که بیشترین عرضه مربوط به تالار محصولات صنعتی و معدنی و بعد از آن تالار حراج باز است.

?تالار محصولات صنعتی و معدنی میزبان عرضه ۶۶۸ هزار و ۵۰۰ تن گندله سنگ آهن، ۱۹۸ هزار تن آهن اسفنجی، ۳ هزار و ۸۱۸ تن تیرآهن، ۴۵ هزار تن شمش بلوم، ۵ هزار و ۲۰ تن میلگرد، یک هزار و ۳۷۵ تن ناودانی و یک هزار تن کک متالورژی است.

۲۹۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن، ۸ هزار تن وکیوم باتوم و ۴ هزارو ۴۴۰ تن در تالار حراج باز عرضه می شود.

?تالار صادارتی نیز شاهد عرضه ۵۵ هزار و ۲۷۰ تن قیر، ۳ هزار تن گوگرد، ۳۰۸ تن سبد ناودانی، ۱۰۰ تن عایق رطوبتی و ۲۱۶ تن سولفونیک اسید است.

?تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالا در این روز عرضه ۳۸ هزار و ۲۷۴ تن انواع مواد پلیمری، مواد شیمیایی، قیر و لوب کات را تجربه می کند.

?بازار فرعی نیز عرضه ۵۶ تن روغن کارکرده لوکوموتیو و ۲۴ تن آنیلین را تجربه می کند.

11:19:51 دلار سبزه   نـــقـدی  32,300 معامله شد☑️

11:19:47 وتجارت جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 11:00 روز سه شنبه مورخ 1401/03/31 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران، خيابان آيت اله طالقاني، حدفاصل خيابان هاي وليعصر و حافظ، روبروي هتل پارسيان انقلاب، سالن همايش ساختمان مديريت امور اعتباري بانک تجارت برگزار میگردد

11:18:47 گتوشا جذب سرمایه گذار جهت اجرای پروژه کیش در قالب مشارکت مدنی

11:18:42 ورنا مجدد افزایش تقاضا

11:16:03 فارس هم  از شرکت های خوب گروه پتروشیمی است

11:15:57 با دید میان مدت های وب هم  بد نیست

11:15:51 خاور در منفی ها  جالب است

11:15:41 منفی های بترانس با این  سود تلفیقی و اصلی بد نیست

11:11:20 ثامید مزایده فروش 3 واحد مسکونی پروژه جنت آباد تهران و 18 واحد تجاری و انباری پروژه فیروزه اصفهان

11:08:02 رییس سازمان محیط زیست: انتقال آب دریای خزر به سمنان فعلا منتفی است

?علی سلاجقه معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: درباره انتقال آب دریای خزر به سمنان فعلا خبری نیست و منتفی شده ، هیچ اتفاقی هم در این زمینه نیفتاده است

10:58:14 در روزهایی که  بازار کم رمق است به نظر نظر دادن در مورد  ورود  یا خروج سخت است ولی در کل بازار خیلی فروشنده ندارد ولی خریدار هم  تماشچی شده است

10:55:20 کی_بی_سی فروش واکسن پنتاوالان و پولیو به وزارت بهداشت و درمان

10:52:51 فخالص
?به گزارش همفکران مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع خالص سازان روی زنجان با حضور حداکثری سهامداران در حال برگزار شد و با تصویب صورت‌ها مالی، 352 میلیارد ریال از سود قابل‌تقسیم، به ازای هر سهم 22 تومان به تصویب رسید.

در پاسخ به سوال سهامداران گفته شد:
✅تخلف شرکت تهیه تولید را به خاطر پایین بودن عیار محصول تحویلی را از طریق مراجع قضایی و بورس پیگیری می‌کنیم از این شرکت به خاطر تفاوت عیار، صدها شکایت شده است که حتی در نمونه‌های آزمایشگاهی هم تفاوت 5 تا 6 درصدی در عیار به اثبات رسیده اما هنوز حرفمان به‌جای نرسیده است. 12درصد از نیاز کشور از داخل تامین می‌شود، باقی نیاز بازار از وارد می‌شود و عمده واردات از ترکیه انجام می‌شود. رقابت مخربی که برای خاک به وجود آمده، باعث ایجاد فضای ناسالم و عدم امکان رقابت‌پذیری در سیستم عرضه و تقاضا شده است.

✅مطالبات ما از یکی از معادن ترکیه از طریق یک وکیل در دست پیگیری است، دادگاه هم به محکومیت شرکت ترک رای داده است و با شکایت طرف دعوی منتظر نتیجه هستیم. قرارداد دیگری را با کشور ترکیه داریم که 5 درصد پیش‌پرداخت آن را داده‌ایم و احتمالا تخفیفاتی را هم در این قرارداد اعمال شود که نتایج آن را از طریق کدال اطلاع‌رسانی خواهیم کرد. این اتفاقات هم منحصر به فخالص نیست، بلکه به خاطر تحریم‌ها بسیاری از شرکت‌ها با چنین مواردی درگیر هستند. به خاطر تحریم‌ها نتوانستیم برخی قطعات را وارد کنیم. 3 تا دستگاه داریم که برق تولیدی آن را به دولت می‌فروشیم. با همکاری بانک سپه قصد داریم که 4 دستگاه دیگر برای تولید برق، از خارج از کشور تهیه کنیم.

10:50:12 خزر هم  شرایط خوبی را دارد

10:45:55 معامله ۹۰ هزار بشکه میعانات گازی در بورس انرژی

بورس_انرژی_ایران امروز شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ میزبان عرضه بیش از ۳ هزار و ۹۶۲ تن انواع فرآورده‌های هیدروکربوری است.
امروز شنبه فرآورده‌های «آیزوریسایکل»، «آیزوفید»، «حلال ۴۰۲» و «حلال ۴۰۴» پالایش نفت تبریز در رینگ داخلی و همچنین فرآورده‌های «رافینت۲ شرکت» پتروشیمی شیمی‌بافت در رینگ بین‌الملل عرضه می‌شوند./بورس انرژی

10:44:23 گروسی: امیدوارم در سریع‌ترین زمان ممکن به ایران بروم/ از سرگیری مذاکرات عاقلانه‌ترین گزینه است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی:
? ایران باید همواره بر بازرسی بی‌طرفانه و متعادل حساب باز کند و این مساله‌ای است که تنها آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند انجام دهد. اقدامات اخیر ایران تاثیر منفی بر مذاکرات وین خواهد گذاشت.

? امیدوارم که در سریع‌ترین وقت ممکن به ایران سفر کنم. از سرگیری مذاکرات هسته‌ای امری بسیار ضروری است و این گزینه عاقلانه‌ترین گزینه است.

? تنش‌هایی میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی وجود دارد اما همواره راهی برای تفاهم وجود دارد.

10:41:48 رنیک و رمپنا کمی مثبت هستند

10:36:42 پول چیست؟ چرا در بورس پول کم شده است؟

پولی بخشی از نقدینگی است که با سرعت بالایی نسبت به شبه پول در گردش است. در واقع مانده حساب قرض الحسنه و جاری و هر حسابی که ما بتونیم خیلی سریع اون را تبدیل به دارایی بکنیم و برای خرید هر چیزی استفاده کنیم بهش می گن پول. پول از بانک خارج نمی شود بلکه از حساب شخصی به شخص دیگر منتقل می شود. اما دو نسبت اهمیت بسیار بالا دارد. نسبت اول، نسبت پول به نقدینگی است که در واقع کم و زیاد شدن این نسبت مهمترین فاکتور در تشخیص رکود یا رونق است. نسبت مهم دیگر سهم حساب های جاری (حساب های دیداری) هر بازار از کل پول است. هر بازاری فعال حقیقی و حقوقی دارد، از بازار ملک گرفته تا بازار کالاهای مقاوم مثل فولاد، از بازار سهام تا بازار اوراق و خلاصه همه ی بازارها. این فعالان حساب های دیداری دارند که پولشان در آن است و با انجام معامله در آن بازار پول اصطلاحا در انجا می چرخد. وقتی پول از حساب های دیداری یک بازار به بازار دیگر منتقل شود می گویند پول از مثلا ملک رفته در طلا. محاسبه دقیق نسبت هر بازار از پول کل به راحتی نیست و معمولا از روی ارزش معاملات هر بازار حدس زده می شود که نسبت پول بازار الف به کل پول کم یا زیاد شده است.

بانک مرکزی در دو سه ماه گذشته سیاست انقباضی به کار برده تا نسبت پول به نقدینگی کم شود. تقریبا دو درصد هم کم شده است. هم زمان به دلیل حذف ارز 4200 و همچنین کم شدن امکان توافق انتظارات تورمی در ساختار ذهنی سرمایه گذاران افزایش یافته است. در واقع هم زمان که بانک مرکزی پمپ خودش را در استخر پول انداخته و سطح آن را کاهش داده، تلاطم در همان سطح باقی مانده افزایشی شده. به همین دلیل آدمها نگران شده اند و از طرفی پولی هم دستشان ندارند که با آن نگرانی خودشان را پوشش دهند. پس انتقال بین بازاری افزایش پیدا کرده. یعنی هر جا که احساس کنند بازاری در کوتاه مدت رشدی نمی کند سریع پول را از آن بازار به بازارهای دیگر پوشش دهنده تورم منتقل کرده اند. حالا می فهمیم با وجود اینکه انتظار داریم سهام به دلیل رشد نرخ دلار و رشد درآمد شرکت ها و احتمالا سود آنها رشد کند، اما در عمل شاهد معاملات ضعیف و کسل کننده است.

چرا سهام جایی است که فعالان بازارها پولشان را از آن تامین می کنند. دلایل متعددی وجود دارد اما در یک جمله خلاصه بگویم، بازار سهام جایی است که دولت بیشترین امکان مداخله را دارد و در همه چیزش دخالت می کند از نرخ فروش تا بهای تمام شده، از نحوه معامله سهام و خلاصه همه چیز آن. از طرفی بازار سهام در دو سال گذشته به دلیل زیان های ناشی از سال 99 بدنام شده است. حتی مثلا اگر به کسب بگویی در یکسال گذشته سهم هایی بوده اند که 100 درصد و بیشتر بازده داده اند مجددا شاهد فحش ایشان به بازار سهام خواهی بود.

اما زمانی که ظرف پر شد و بقیه بازارها خصوصا بازار دلار و سکه توانایی رشد بیشتر نداشت و نرخ نیما هم رشدی شد همان پول اندک باقی مانده خواهد چرخید و به سراغ سهام بازخواهد گشت. چون پول در چرخش کاهشی است، سراغ سهم های با سود مناسب خواهد رفت و احتمالا درآمد و سود برایش مهمتر باشد تا دارایی. مگر اینکه پول وارد شده بسیار سنگین باشد و همه سهم ها را تحت تاثیر قرار دهد.

10:36:39 استفانی، روزنامه نگار: « گزارش محرمانه ای پس از قطع دوربین ها توسط ایران شب گذشته توسط آژانس به اعضا فرستاده شد، منبعی این گزارش را در اختیار من گذاشت، براساس این گزارش، حتی پس از مهلت ۳ یا ۴ هفته، اقدامات دیگری می تواند برجام را احیا کند »

10:33:31 این دقایق سفارشات خرید کمی بهتر شده.
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم