لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

تیر ۲۰, ۱۴۰۰

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

12:30:24 بازار تمام  شد  بازار بسیار خوب و عالی را داشتیم و میتواند فردا هم این  روند خوب را دید

۱۲:۲۷:۴۸ کگل در قیمت های منفی  خوب است

۱۲:۲۴:۱۷ افزایش قیمت های سنگ اهنی رسمی شد وقتی شمش ۱۴ تومن و آهن اسفنجی ۸۸۰۰ معامله میشه یعنی ضریبش از ۵۰ اومده ۶۳ درصد- وقتی کنسانتره ۲۸۰۰ معامله میشه یعنی ضریبش از ۱۶ شده ۲۰ درصد-وقتی گندله حدود ۴۰۰۰ معامله میشه یعنی ضریبش از ۲۳.۵ شده ۲۹ درصد

۱۲:۲۴:۱۰قربانیان کرونا در تهران به مرز ۱۰۰ نفر در روز رسید رئیس شورای شهر تهران: پیک پنجم کرونا در تهران در حال رشد است و آمار قربانیان کرونا در تهران به مرز ۱۰۰ نفر در روز رسیده است.

۱۲:۲۱:۱۵ بنو با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-00A-072 مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۱۹ و باستناد مصوبۀ مجمع عمومی فوق‌العاده مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ ، جلسۀ هیئت‌ مدیره به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به مبلغ ۶,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۲,۷۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، از محل اندوخته مبلغ ۳۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ، ) ، در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۴ برگزار خواهد گردید.

۱۲:۱۸:۵۸ فاسمین  ۱۶۰۰  شد

۱۲:۱۸:۴۶ امروز بازار شوک خوبی را در اکثر نماد ها  به خصوص نیمه دوم داشت

۱۲:۱۵:۴۹رفع محدودیت کارخانه های فولاد و سیمان با پایداری شبکه برق

رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور گفت:

?از پیش از ورود به دوره اوج بار برنامه ریزی شده بود تا صنایع به صورت داوطلبانه مصرف خود در بازه زمانی اوج مصرف را کاهش دهند.
?دامنه طرح مرتبط با همه صنایع فولاد و سیمان است و هر دو بخش دولتی و خصوصی با اجرای این طرح مصرف برق خود را کاهش می‌دهند.
?با پایداری شرایط تامین برق به تدریج کارخانه های فولاد و سیمان رفع محدودیت می‌شوند.

۱۲:۱۰:۵۰ انصافا  فاسمین قیمت های خوبی را دارد

۱۱:۵۹:۵۷ فاسمین در این  قیمت ها هم میتواند جالب باشد

۱۱:۵۵:۰۹ بازار در خودرویی ها خوب حرکت کرد و کل مثبت بازار را رقم  زد

۱۱:۴۴:۳۰ وپارس خوب مثبت کرد

۱۱:۳۹:۱۰ وبملت در تلفیقی ۷۸۸ ریال و در سود اصلی ۶۶۰ ریال سود محقق کرده است

۱۱:۳۶:۵۶ غشهداب
در انتهای مجمع شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان به ازای هر سهم ۶۰ ریال سود تقسیم شد.

۱۱:۳۲:۵۰ خودرو به سمت صف خرید

۱۱:۳۲:۰۰ ۲۵،۰۰۰ کچاد تن کنسانتره سنگ آهن معدنی و صنعتی چادرملو در قیمت ۲۶،۵۰۰ ریال عرضه و با همان قیمت پایه معامله شد که ۲.۱۹% بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در تاریخ ۲۳ خرداد می باشد.

۱۱:۲۷:۲۶ ۵۰،۰۰۰ تن گندله سنگ آهن صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان در قیمت ۳۶،۵۰۰ ریال عرضه و ۵،۰۰۰ تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که نسبت به قیمت پایانی عرضه قبل در تاریخ ۱۳ تیر تغییر نکرده است.

۱۱:۲۵:۵۲ غشهداب

? مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان با حضور ۵٢ درصد از سهامداران در حال برگزاری است…

هیئت مدیره شرکت در پاسخ به سوالات سهامداران؛
✅ کاهش تولید رب ناشی از کمبود گوجه فرنگی است و از سال قبل رب های زیادی در انبارهای شرکت‌های هم گروه موجود بوده و بازار کشش کمتری داشته و قیمت رب نیز در سال قبل کاهشی بود.

✅ شرکت نماینده‌های زیادی برای صادرات دارد. ۳۰ درصد محصولات شرکت در تمامی زیر مجموعه ها را نمایندگان صادرات انجام می‌دهند اما تاکنون شرکت
مستقیما وارد صادرات نشده است.

✅ شرکت خلیج فارس بازارگردان شرکت شهداب تعیین شد اما از عملکرد آنان راضی نبودیم و ممکن است شرکت معیار را جایگزین کنیم.

✅ افزایش سرمایه نخواهیم داشت.

✅ شرکت اغشان خراسان در هلدینیگ تبرک به عنوان یک شرکت کشاورزی دامپروری و تولیدی معرفی شده و دارای زمین های کشاورزی است که اقدام به کشت گوجه فرنگی می‌کند. بهتر است با این شرکت مراوده مالی داشته باشیم و این مراوده صرفا در قالب خرید گوجه فرنگی است.

✅ بزرگترین هدف ما، گسترش صنعت تولید سس کچاپ با وارد کردن دستگاه های بروز دنیا است. آینده صنعت رب به تولید سس کچاپ ختم می‌شود و این صنعت باید تقویت کند.

۱۱:۲۵:۰۱ فملی
۵،۰۰۰ تن مس کاتدی ملی صنایع مس ایران در قیمت ۲،۰۸۰،۵۶۵ ریال عرضه و ۷۲۰ تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که ۳.۸% بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در تاریخ ۱۳ تیر می باشد

۱۱:۲۲:۱۲ معاون اول رئیس جمهور سند ملی بهره‌وری و ارتقای بخش ساختمان که به تصویب هیئت وزیران رسیده را به وزارت راه و شهرسازی ابلاغ کرد. /مهر

۱۱:۲۱:۴۱ مجمع پکرمان

? گزارش همفکران از مجمع سالیانه پکرمان

فکری مدیرعامل:
✅ ماه گذشته لاستیک بارز کردستان به هیات مدیره انجمن صنفی تایر وارد شد. گروه بارز با دو رای در این انجمن حضور خواهد داشت.

✅ ورود بارز کردستان به چرخه تولید نقش بالایی در تولیدات گروه بازی کرده است. روند تولیدات ما صعودی است.

✅ در سال ۹۹ رشد خوبی داشتیم. در سال ۱۴۰۰ رشد بسیار بهتری خواهیم داشت. در دو ماهه اول سال، فروش بارز از هزار میلیارد تومان عبور کرد. حداقل ماهی ۵۵۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان خواهیم داشت. امیدواریم از ۶۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ عبور کنیم.

✅ برای ایجاد حاکمیت بازار سه راهکار داریم: فراهم کردن بستر توسعه تولید و افزایش ظرفیت، رفع گلوگاه های تولید
و افزایش حاشیه سود.

۱۱:۱۸:۵۶وزارت صمت و نیرو بزودی تفاهم نامه ساخت نیروگاه امضا خواهند کرد

?معاون وزیر صمت گفت: به زودی طی هفته جاری یا هفته آینده تفاهم‌نامه ای میان دو وزیر صمت و نیرو برای شروع به کار احداث ۱۳ نیروگاه‌ برای واحدهای صنعتی به امضا خواهد رسید.

? سعید زرندی در مورد اینکه احداث نیروگاه‌ها چه مدت طول می‌کشد، گفت: به طور تقریبی بین ۲.۵ تا ۳ سال احداث این نیروگاه‌ها زمان خواهد برد.

۱۱:۱۴:۵۲ کگل در منفی ها خریدش خوب است

۱۱:۱۴:۴۱ بازگشایی فاسمین میتواند جالب باشد

۱۱:۰۹:۳۰ ،نماد معاملاتی شرکت های کاسیمین(فاسمین)، بیمه دانا(دانا)، سرمایه گذاری سیمان تامین(سیتا)، مجتمع فولاد خراسان(فخاس)، معدنی و صنعتی گل گهر(کگل)، پتروشیمی جم(جم)، شهد ایران(غشهد) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشند.

۱۱:۰۹:۲۶ پعایق افزایش سرمایه میدهد
افزایش_سرمایه
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت عایق های الکتریکی پارس
درصد افزایش سرمایه: ۱۰۰ درصد
محل تامین: مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته

۱۱:۰۶:۵۹پکرمان

? مجمع پکرمان با حضور ۸۴.۰۲ درصد از سهامداران در حال برگزاری است…

فکری مدیرعامل:
✅ خودروسازها بالغ بر یک میلیون تولید خودرو دارند و هر خودرو نیاز به ۵ حلقه لاستیک دارد. حفظ همکاری با خودرو سازی با شرایط برد برد برای بارز اهمیت بالایی دارد.

✅ در سال‌های اخیر شاهد افت تولید خودرو از ۱۵۰۰ هزار دستگاه بودیم. در سال ۱۴۰۰ هدف تولید ۱۲۵۰ هزار دستگاه خودرو را دارند. امیدواریم صنعت خودروسازی که صنعت مادر هست با سیاست های درست جایگاه خود را پیدا کند.

✅ سال ۱۴۰۰ بسیار برای صنعت تایر خاص است و با ۱۳۹۹ متفاوت است.

✅ ما درخواست منع واردات را داریم. در محصولاتی که داخل تولید می شود واردات نشود و صادرات با تضمین رفع نیاز بازار داخل انجام خواهد شد.

۱۰:۵۹:۵۰ شستا  را عالی میخرند در بازار زهر فروش امروز گرفته  شود جالب می شود

۱۰:۵۶:۴۹ احتمال تکمیل واکسیناسیون ایرانیان تا بهمن‌ماه

عضو کمیته ملی واکسن کرونا:
?در شهریور وضعیت واکسیناسیون‌مان خوب خواهد شد اما باید تا شهریور صبر کنیم و به نظر می‌رسد کل ایرانیان در بهمن ماه بتوانند واکسیناسیون‌شان را کامل کنند.
?ان‌شاءالله تا پایان شهریور ماه واکسن کووپارس و همچنین واکسن سیناژن (تولید مشترک ایران و استرالیا) که در مراحل کارآزمایی بالینی هستند، مجوز ورود به بازار را بگیرند.

۱۰:۵۴:۴۱ شستا  را هم خوب خریدند

۱۰:۵۴:۳۷ قیمت فروش دلار آمریکا: ۲۴,۴۸۰ تومان (-۲۲)

۱۰:۵۳:۱۵  های وب این دقایق خوب معامله می شود

۱۰:۵۳:۱۲ حفاری به مجمع می رود
جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۰۹:۰۰ روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس تهران،خیابان ولیعصر،بالاتر از تقاطع شهید بهشتی،نبش خیابان دل افروز، پلاک ۲۱۲۷ شرکت حفاری شمال برگزار میگردد

۱۰:۳۹:۴۳ در این دقایق شاهد افزایش تقاضا و خریدهای عمده در بازار هستیم، حتی در گروه بانکی!

۱۰:۳۹:۳۷ بعد از صف خرید سنگین  ذوب آهن، دیگر غول فولادی اصفهان یعنی #فولاد نیز با افزایش تقاضا و رنج مثبت خریداران مواجه شده است…

۱۰:۳۹:۰۳ در مجمع کپرور ١٣٢٠ ریال سود نقدی تقسیم شد.

۱۰:۳۸:۰۱ ذوب را امروز قوی خریدند

۱۰:۳۶:۳۰ رنج مثبت قوی در خگستر
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم