جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
روز برگشت ؟!

روز برگشت ؟!

نوید خاندوزی
دسامبر 15, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

روز برگشت ؟!

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:50 امروز بازار را در حالي آغازمي كنيم كه بهترين سناريو براي بازار اين  است  كه در ابتدا  با  كاهش 600  تا 700  واحدي و حتي بيشتر شاخص مواجه  شده و رفته  رفته  جو منفي خاتمه  يافته  و بازار بهتر شود  . امروز به هيچ  وجه در يك  ساعت  اول و منفي ها  فروشنده  نباشيد  . به نظر بازار يك  برگشت كلي را در اكثر نماد ها  تجربه  خواهد كرد .

البته  عرضه دست از سر بازار برنمي دارد و در مثبتها بارديگر فشار عرضه  بالاست  اما قطعاً وضعيت منفي روز گذشته  امروز تكرار نمي شود و اكثر صنايع  به خصوص خودرو ، بانك،پتروشيمي  و … با  رشد مواجه مي شوند .

اين  ريزش و اصضلاح از نان  شب براي بازار واجب تر بود و به همين دليل است  كه  بسياري از افراد از ان  استقبال  كردند  . نكته  ديگر متفق القول بودن  اين  كه بازار منفي انچناني ندارد  فشار فروش را امروز كاهش مي دهد . به هر حال اين  ريزش و اصلاح  براي بازار لازم  بود .

امروز ممكن است حتي پاياني شاخص با توجه  به  مثبت  شدن  جو مثبت  باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

24 آذر 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم