خبر
خبرهاي گروه پتروشيمي …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:10 گفته مي شود در مجلس برخي نمايندگان با گروه پتروشيمي همكاري بسيار خوبي داشته اند و در هر حالت مانع از تصويب نرخ خوراك بالا خواهند شد . به زودي اثرات ان ر ا در مجلس خواهيم ديد كه نمايندگان تمام قد پشت اين موضوع قرار گرفته و حمايت مي كنند . كه حتي كمتر از 6 سنت براي نرخ خوراك تصويب شود .
اما دولت نيز كم كم از موضع تند خود عقب نشيني كرده و گويا پيشنهاد داده است كه نرخ خوراك گازي چيزي بين 6.5 تا 7 سنت باشد و نرخ تخفيف مايع ها نيز به 15% برسد . گفته مي شود در مجلس در سر نرخ ها بازهم اختلاف است و برخي معتقدند تخفيف براي هر دو بايد 35% در نظر گرفته شود .
به هر حال حالا همه ي فعالان اين حوزه مي دانند نرخ خوراك حداكثري براي گروه پتروشيمي 1750 ريال است . با اين كه با اين نرخ برخي شركت ها تعديل مي دهند و كاهش سود دارند نظير زاگرس و پرديس اما همين كه اين نرخ روشن شده و براي مدت طولاني تثبيت مي شود خبرخوبي براي گروه است .
گفته مي شود قيمت متانول طي اين مدت ثابت اما اوره بازهم رشد دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
13 آذر 92


