اخبار بازار امروز …

آبان ۱۸, ۱۳۹۲

بتاسهم ۸:۳۰ صفوف خرید سنگین  تاپیکو  ، فارس، شازند و برخی بانکی ها

بتاسهم ۸:۳۲ گویا  امروز هم  برخی ددد وارد کرده اند که حذف می شود

بتاسهم ۸:۳۶ گروه  بانکی در شرایط خوب . خودرو نیز همچنین  اکثراً با  صف خرید

بتاسهم ۸:۳۹  صف خرید پارسان

بتاسهم ۸:۴۰  بدون ددد بازار هیجان  سابق را ندارد و البته  منطقی و واقعی تر شده است

بتاسهم ۸:۴۰  گروه  پالایش در عین  وجود  خریدار فروشنده های زیادی نیز دارد  .

بتاسهم ۸:۴۱ بنا  به اظهار نظر برخی کارگزاران صفوف خرید امروز واقعی تر و احتمال حذف تا  پایان  ساعت ۹  کمتر شده

بتاسهم ۸:۴۲ امروز عرضه در کل بازار بالاست

بتاسهم ۸:۴۷ مپنا  صف خرید اما  سهم  عرضه می شود

بتاسهم ۸:۴۸  نماد حفاری شمال  برای تعدیل سود متوقف شد.

بتاسهم ۸:۵۳ به نظر بازار زیر فشار نیم  ساعت  اول  خواهد بود

بتاسهم ۹:۰۰  مپنا  بدون صف ، بانکی ها  مثبت و صف خرید ، پتروشیمی ها  بیشترین  انرژی مثبت  را دارند

بتاسهم ۹:۰۱ شایعه  شده  ملی پتروشیمی سهم  فارس را  عرضه می کند  . اما خریدار ان نیز وجود دارد .

بتاسهم ۹:۰۲ پالایشگاهها  کم  رمق . شبریز کمی بهتر به واسطه شایعه  تعدیل سود . شپنا هم می تواند  بهتر شود

بتاسهم ۹:۰۳ خودرویی ها  ، بترانس صف خرید

بتاسهم ۹:۰۴ عمده توجه  بازار به پتروشیمی هاست .

بتاسهم ۹:۰۵ صف خرید خارزم به واسطه  بانکی ها

بتاسهم ۹:۰۶ مپنا  صف خرید

بتاسهم ۹:۰۶

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ژنو، سید عباس عراقچی در پایان مذاکرات سه جانبه محمدجواد ظریف،جان کری وزیران خارجه ایران و امریکا و کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت:جلسه خوب بود.وی افزود:  در مذاکرات پیشرفت هایی حاصل و نقاط منفی کمتر شده است.

بتاسهم ۹:۰۷  فارس صف محکم . توجه  بازار به  غدیر و پارسان

بتاسهم ۹:۰۸ وزیر خارجه آمریکا که برای دیدار با رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه ایران به «ژنو» سفر کرده است، تأکید کرد هنوز شکاف‌های مهمی وجود دارد که در صورت توافق با ایران باید این شکاف‌ها بسته شود.

بتاسهم ۹:۰۹  رشد ۵۰۰  واحدی در ۱۰  دقیقه اول

بتاسهم ۹:۱۰  صادرات هم در آستانه  صف خرید

بتاسهم ۹:۱۱ صف تاپیکو  نیز در طول بازار عرضه می شود

بتاسهم ۹:۱۱ اولین گروه در منفی بازار … پالایشی ها  فشار فروش

بتاسهم ۹:۱۵ توصیه می شود کمی در خرید صبر کنید

بتاسهم ۹:۱۶ فشار سنگین  روی گروه  پالایش

بتاسهم ۹:۱۸  تلاش برای صف خرید پارسان

بتاسهم ۹:۲۳ در گروه  پتروشیمی دقت کنید برگشت  به  آمار صادرات سال ۸۹ و ۹۰  برای این  شرکت ها  بسیار مناسب است  . در سال ۹۰ زاگرس بیش از ۱ میلیارد دلار  و پردیس ۷۰۰ میلیون  دلار صادرات  داشته است  . در سال ۹۲ این  عدد  برای زاگرس در بهترین  حالت  ۷۰۰  و برای پردیس هم ۵۳۰  میلیون  دلار است  .

بتاسهم ۹:۲۷ عرضه  ۲۰  میلیونی تاپیکو

بتاسهم ۹:۳۰  بازدهی بورس به  ۱۰۰% رسید

بتاسهم ۹:۳۱ صف فروش پالایشگاه ها

بتاسهم ۹:۳۳ صف خرید ۳ میلیونی امید

بتاسهم ۹:۴۰  منفی پالایشی ها  بازار را  با عرضه  مواجه  کرد  . در مورد  این  گروه  روزهای قبل هشدار داده  بودیم . کمی باید صبر کرد .

بتاسهم ۹:۴۳ صف مپنا مستحکم  تر شده اما در پایان  بازار عرضه می شود

بتاسهم ۹:۴۴ ادامه عرضه در تاپیکو

بتاسهم ۹:۴۶ برخی دوستان از شبندر می پرسند . سهم  بالایی ندارد اما  پایئنی انچنانی نیز ندارد  و نهایت  افت  سهم  ۱۴۰۰  است

بتاسهم ۹:۴۷ صف فروش پالایشگاهی ها

بتاسهم ۹:۵۰  عرضه هایی که از ان  صحبت  می کردیم آغاز شد  . تجارت  عرضه  شد

بتاسهم ۹:۵۲ وزیر خارجه آمریکا، مذاکرات سه جانبه‌اش با ظریف و اشتون را دشوار توصیف کرد.

بتاسهم ۹:۵۴ عرضه  صف خلیج  فارس

بتاسهم ۱۰:۰۰  احتمال عرضه  کامل صف خلیج  فارس

بتاسهم ۱۰:۱۳ احتمال  صف کردن  مجدد فارس

بتاسهم ۱۰:۱۶ صف خرید فارس

بتاسهم ۱۰:۱۹ صف فارس بازهم  عرضه  شد

بتاسهم ۱۰:۲۰  شاخص در آستانه  ۷۷ هزار

بتاسهم ۱۰:۳۳ شایعه ای در بازار که افزایش سرمایه  شتران کنسل شده است . تاکید می شود در حد شایعه است

بتاسهم ۱۰:۴۰  شپاس منفی . به نظر منفی های سهم  بد نیست  .

بتاسهم ۱۰:۴۸  برخی فعالان  حوزه ارز کاهش سنگین  امروز نرخ  دلار را منتفی می دانند

بتاسهم ۱۰:۴۹  عرضه  کامل صف تاپیکو . احتمال  صف مجدد اما فشار عرضه نیز بالاست

بتاسهم ۱۰:۵۳ تاپیکو  بار دیگر صف شد . البته  صف عرضه می شود

بتاسهم ۱۰:۵۵ خرید و فروش های سنگین در بترانس

بتاسهم ۱۱:۰۰ مشاور انجمن خودروسازان ایران گفت: تا زمانی‌که مشکل نقدینگی خودروسازان حل نشود تولید خودرو نیز افزایش نخواهد یافت.

بتاسهم ۱۱:۰۱ رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک از ارزان‌تر شدن قیمت ملک خبر داد و گفت: تا پایان سال در بازار مسکن نه تنها دیگر گرانی نداریم بلکه خانه ارزان‌تر می‌شود.

بتاسهم ۱۱:۰۲ به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به ژنو سومین روز مذاکرات ایران، و ۱+۵ با ادامه رایزنی‌های سه‌جانبه ظریف، اشتون و کری در ساعت ۸:۳۰ به وقت محلی در ژنو آغاز می‌شود.

بتاسهم  ۱۱:۰۴ اوضاع  پالایشگاه ها  با  عرضه های جدی همراه است

بتاسهم ۱۱:۱۴ برخی صرافی ها  نرخ دلار را ۳۰۰۰ و برخی دیگر ۲۹۸۰ اعلام می کنند  . کاهشی چشم گیر در کار نیست

بتاسهم ۱۱:۲۰ به نظر با  عدم  افت دلار بازار کمی بهتر شود

بتاسهم ۱۱:۲۴ به نظر واتی در قیمت های فوق بد نیست

بتاسهم ۱۱:۲۸ روزنامه آمریکایی لس‌آنجلس تایمز در گزارشی به نقل از برخی منابع دیپلماتیک مدعی شده است که مذاکرات به هفته دیگر موکول خواهد شد.

بتاسهم ۱۱:۳۵ عرضه  سنگین مپنا اما دوباره  صف

بتاسهم ۱۱:۳۵ روز سه  شنبه و چهارشنبه در مورد  حضور دکتر عبده در بورس گفتیم . نظر ایشان این  بوده  که  بورس نباید با هیجان  رشد کند

بتاسهم ۱۱:۳۶ عرضه  صف مخابرات و همراه اول

بتاسهم ۱۱:۴۱ لس‌آنجلس‌تایمز:مذاکرات هسته‌ای با مانع مواجه شده‌ است. وزیر خارجه آمریکا برای امضای توافقنامه به ژنو رفت اما مانعی بر سر راه ایجاد شد که منجر به طولانی‌تر شدن مذاکرات شد،‌ اما هنوز هیچ سرنخی درباره مانع ایجاد شده بدست نیامده است.

بتاسهم ۱۱:۴۲ رنج های مثبت در فارس

بتاسهم ۱۲:۰۰ احتمال تاخیر در آغاز سومین روز مذاکرات ژنوطبق اخبار شنیده شده به دلیل فشرده بودن مذاکرات هیات‌های ۱+۵ و همچنین احتمال ورود وزیر خارجه روسیه به نظر می‌رسد سومین روز مذاکرات با تاخیر آغاز شود.

بتاسهم ۱۳:۲۷ فابیوس: با اشتون وظریف ملاقات می‌کنم/پیش‌نویس موافقت‌نامه راضی کننده نیست. وزیر خارجه فرانسه ضمن تأکید بر توجه به نگرانی‌های امنیتی اسرائیل از متن پیش‌نویس توافقنامه بین ایران و گروه ۱+۵ اظهار ناخرسندی کرد.

بتاسهم ۱۴:۴۴ دیدار چهار جانبه ظریف، اشتون، وستروله و هیگ آغاز شددیدار چهار جانبه وزرای خارجه ایران، آلمان، انگلستان و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی در ژنو آغاز شد.

بتاسهم ۱۴:۵۵ صرافی عا  اعلام می کنند دلار باردیگر به  ۳۰۲۰  برگشته است

بتاسهم ۱۵:۱۶  به نظر راند نهایی مذاکرات  کم کم  فرا می رسد  : دیدار سه جانبه ظریف، کری و اشتون بعد از اقامه نماز تیم مذاکره‌کننده ایرانی

بتاسهم ۱۶:۲۶ لحظاتی پیش محمد جواد ظریف، جان کری و کاتریون اشتون بار دیگر دور یک میز نشستند.

بتاسهم ۱۶:۳۰  نرخ دلار در ۳۰۰۰ تثبیت  شده است

بتاسهم ۱۶:۳۸  خبر عجیبی برای بازار ماست اما باید باور کنیم انگار …

فرانسه که شرکت های اقتصادی ان در کشور ما منافع  زیادی دارند  روبروی ما  قرار گرفته  …

دولت فرانسه که در موضوع سوریه نیز تهاجمی‌ترین مواضع را در پیش گرفته ‌بود، اکنون با دو خواسته، مانع رسیدن دیگران به مرحله امضای پیش‌نویس شده است. توقف فعالیت در اراک و خروج اورانیوم ۲۰ درصد از ایران خواسته‌های فرانسوی‌هاست.در همین حال، تخت روانچی، معاون وزیر خارجه گفته است که موضوع تحریم‌های نفتی و مالی نیز باید در گام نخست از توافق میان طرفین مورد توجه قرار گیرد. دسترسی ایران به نزدیک پنجاه ‌میلیارد دلار از دارایی‌های خود در خارج از کشور، موضوعات مربوط به تحریم مواد پتروشیمی و فلزات گران‌بها، دیگر مسائلی هستند ‌که تاکنون مطرح شده است.

بتاسهم ۱۶:۴۳ ادعای شبکه خبری ان بی سی: مذاکره کنندگان ایرانی آماده امضای پیش نویس توافق‌نامه موجود روی میز هستند.

بتاسهم ۱۶:۴۶ گویا  گفته می شود مذاکرات  در دور جدید به هفته  بعد موکول شده است . عراقچی معتقد است  رایزنی های جدی درباره مفاد متن تفاهم نهایی صورت گرفت، مسائلی هست که هنوز باقی مانده و باید در مورد آنها مذاکرات بیشتری صورت گیرد.اگر در موارد مختلف پیشرفتی حاصل شود می توان امشب جمع بندی کرد وگرنه باید مذاکرات به جلسه دیگر موکول شود.هنوز در مورد اینکه مذاکرات امشب تمام می شود یا به جلسه دیگری موکول شود نمی توان قضاوت کرد باید جلسه امروز برگزار شود. الان نمی توان گفت که مذاکرات هفته بعد باشد یا دو هفته دیگر یا زمانی دیگری.

به نظر به  لحظات حساسی رسیدیم . عراقچی تاکید کرد مذاکرات فردا ادامه ندارد یا امشب تمام می شود و یا به دور بعدی می رود.

دیپلماتهای غربی: همه چند ماه روی این پیش‌نویس کار کرده بودند، وزیر خارجه فرانسه با دخالت در آخرین زمان مشکل ایجاد کرده است.

نشست سه جانبه ظریف، اشتون و کری موقتا و برای تنفس متوقف شده است و مجددا از سر گرفته خواهد شد.

 ظریف: به مرحله تدوین سند رسیدیم.

 جلسه سه جانبه اشتون، ظریف و کری از سر گرفته شد. قرار است پس از این جلسه ظریف و لاوروف دیدار کنند. انتظار می‌رود که بعد از حضور وزیر خارجه چین، جلسه با حضور همه طرف‌ها برگزار شود.

بتاسهم ۲۱:۲۶ دور جدید جلسات  برگزار شده  و به نظر میرسد این  اخرین  دور مذاکرات  بین ایران ، امریکا  و اشتون  است . اگر در پایان  این نشست توافق نامه امضا  شود وضعیت  برای بازار فردا  مناسب است در غیر این  صورت فشار عرضه نیز بالاست .

یک خبرگزاری انگلیسی از قول دیپلمات‌های غربی مدعی شده گفت‌وگوهای هسته‌ای کشورهای ۱+۵ با ایران احتمالاً امشب بدون توافق به پایان خواهند رسید.

بتاسهم ۲۲:۰۴ طبق برخی خبرها نشست سه جانبه بین ظریف، اشتون و کری پایان یافته است.

گروه تحلیل گری بتاسهم 

۱۸  آبان ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم