خبر
در گروه پتروشيمي …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:36 در مورد نرخ خوراك بايد صبر كرد ديد كه نرخ 8 سنتي خبر صحيحي است يا خير اما همين كه در نق لو انتقال پول، فروش و … اسان تر حركت مي كنند خبر خوبي براي بازار است . گفته مي شود برداشته شدن تحريم پتروشيمي و خودرو حداقل اتفاق مذاكرات است و براي بازار نيزخبرخوبي خواهد بود .
در اين گروه شايعه شده است كه روي شركت هايي نظير مارون خارك ،، شازند ، زاگرس و برخي ديگر افراد نزديك به شركت ها كه خبرهايي دارند خريد كرده اند .
اين گروه امروز مثبت است به نظر تحولات خوبي در 3 روز اتي پيش روي اين گروه است . ارز ش و اندازه اين گروه در بازار بيشتر مشخص مي شود و توصيه مي شود حداقل 40% سبد خود را در گروه پتروشيمي و هلدينگ هاي ان داشته باشيد .
اكثر شركت هاي اين گروه هنوز در ابتداي راه هستند .
امروز نرخ ارز مهم ترين چالش اين گروه خواهد شد . اگر نرخ ارز در 3000 ثبات يابد و نرخ رسمي كشور شود و حتي 2800 نيز پذيرفته شود و تحريم ها برداشته شود اين گروه طي 2 سال اتي بيشترين بازدهي ها را خواهند داشت .
گروه تحلیل گری بتا سهم
18 آبان 92


