جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در نماد اخابر…

در نماد اخابر...

نوید خاندوزی
اکتبر 30, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در نماد اخابر…

تحلیل خبر

بتا سهم – 6:55  يك بار ديگر نيز در مورد  مخابرات گفته  بوديم كه  سهم  بازدهي به  بازار بدهكار است و دير يا  زود  بايد ان  را  پس بدهد . پي به اي 5 نيز 2 واحد  از پي به اي بازار عقب تر است  و اين  صنعت  به نوبه خود ريسك  آنچناني ندارد . اما  دعواي سازمان  نتظيمات و مخابرات  به كدال  كشيده  شده است كه سازمان  تنظيمات  از عدد 655 ميليارد تومان  براي برگشت  به  حساب ها  صحبت مي كند و مخابرات  نيز سازمان  را مرجع  قيمت  گذاري نمي داند .

به نظر موضوع  فوق بيش از انكه مثبت  باشد منفي چرا كه تا كنون  كسي به ابعاد اين موضوع  اگاه نبود و حالا همه مطلع  شده اند . به نظر به دليلي ابهام  فعلي دليلي براي رشد قيمت  وجود ندارد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

8 آبان 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم