خبر
در حاشيه بازار…
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:43 در مسائل سياسي در مورد مذاكرات بيش از پيش صحبت شده است . و ما نيزدر تكميل گفته هاي قبلي بايد تاكيد كنيم مذاكرات مثبت نبود اما شكست هم نخورد و طرفين با هم اختلاف قابل توجهي داشتند . احتمالاً يك ماه ديگر قرار بعدي مذاكرات گذاشته خواهد شد و مهم اين است كه در اين مدت تحريمي تصويب نشود و حتي چراغ سبز هايي را از طرف مقابل شاهد باشيم .
در حوزه سياست داخلي كه از اين پس سر و شكل قوي تري به خود مي گيرد تحولات حول امدن يا نيامدن اصلاح طلبان و تائيد و يا عدم تائيد مشايي دور مي زند كه اين دو رويداد تغيرات اساسي را در بازار مي تواند رقم بزند .
در كنار خبرها و حاشيه هاي سياسي بايد از نرخ ارز هم گفت كه به 3530 رسيده است و ممكن است به 3600 هم برسد اما احتمال اين كه به سرعت اين روند كنترل شود بالاست . حداقل مذاكرات اين مزيت را داشت كه دلار كمتر از 3200 نخواهد شد .
در مجموع حاشيه هاي سياسي كم كم كم رنگ تر شده و از اين پس حاشيه اطلاعيه ها و گزارش ها و باز و بسته شدن نماد ها در بازار مي تازند .
امروز گفته مي شود با بازگشايي غدير احتمال پرش شاخص نيز وجود دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
18 فروردين 92


