خبر
و اما خليج فارس…
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:05 بالاخره عرضه سهم قطعي شد . به نظر ميرسد عرضه چنان خبر بدي هم نمي تواند باشد حداقل براي سال 91 ابهامات ان يك بار براي هميشه رفع شده و اين چماق از سر بازار برداشته مي شود .
دو مورد خبر در مورد اين شركت وجود دارد .
قبل از بررسي آنها بايد گفت تحليل دقيق با قيمت گذاري به روش هاي مختلف انجام شده كه امروز روي سايت قرار مي گيرد كه مي تواند ابعاد قيمتي سهم را مشخص كند .
اما رويداد اول در مورد قيمت گذاري و زمزمه هايي از بحث قيمت سهم است . گفته مي شود سهم با اين سود قيمت هاي زير 5500 ريال خداحافظي كرده است و همگان براين عقيده اند اعلام چنين سودي زمينه سازي براي فروش سهم به قيمت هاي بيش از 7000 ريال است . برخي نيزاز قيمت 8300 ريال براي عرضه صحبت مي كنند .
با چنين سود و شرايطي شايد بهترين قيمت براي سهامداران خرد و حقيقي 5500 و 6000 ريال باشد اما حقوقي ها سهم را احتمالاً تا 8000 ريال نيز مي خرند .
نكته دوم خريداران احتمالي است .
گفته مي شود تا به امروز مجموعه بانك ملت با بيشترين تامين نقدينگي قادر به خريد نيمي از سهم عرضه شده در بازار خواهد بود . شستا و ديگر زير مجموعه ها در مرحله بعد قرار دارند .شنيده شده پارسان ، غدير و برخي شركت هاي پتروشيمي انها نيز خريدار اين سهم هستند .
از گروه بهمن و چند صندوق بزرگ .وابسته به بانك نيز به عنوان خريداران ياد مي شود پس احتمالاً سهمي روي زمين نخواهد ماند.
ديروز هم عرض شد و در تحليل نيز اورده شده است كه نوسان روي اين سهم كمي سخت است اما شايد بازدهي 15 تا20% را بتوان از او گرفت .
گروه تحلیل گری بتا سهم
27 اسفند91


