خبر
3رويدادي كه امروز …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:17 امروز در حالی بازار را آغاز می کنیم که در ابتداي وقت و اصلاً شايد در طول بازار شرايط به مانند روز قبل باشد و جو منفي همراه با خريد در ان به چشم بخورد . اما تفاوت امروز با روز هاي قبل اين است كه با توجه به جو خريد ديروز در بسياري از نماد ها توسط حقوقي هاي بازار و همچنين خبرهايي از نرخ ارز شرايط براي برگشت بازار تا حدودي فراهم است . حتي اگر بازار برنگردد امروز شدت منفي روز گذشته را نخواهد داشت .
امادر بازار امروز 3 رو دادمي تواند چهره بازار را تغيير دهد . روياد اول در بندرعباس مي گذرد كه خريد هاي سنگين امروز مي تواند اين ليدر بازار را به تحريك وادار كند . رويداد دوم در فولاد مباركه است كه امروز بورس كالا را ميزبان محصولات خود مي بيند و رويداد سوم به برخي شركت ها نظير نفت و گاز و غدير باز مي گردد كه شايعه فروش 17% از سهام پرديس ان جدي شده است .
اين 3 رويداد امروز مي تواند شرايط را كمي براي رشد بهتر سازد و اوضاع تا حدودي به سود شركت هاي بزگ تغيير كند .
به فروشندگان توصيه مي شود امروز در فروش سهم خود به هيچ وجه عجله نكنند . خريداران نيز بهتر است در ابتداي وقت در قيمت هاي مفني خريد خود را تكميل كنند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
20 شهريور 91


