جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
روند آینده بازار چین؟؟

روند آینده بازار چین؟؟

v.m
نوامبر 13, 2010
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

روند آینده بازار چین؟؟

مرکز خدمات فولاد ایران- طی چند هفته گذشته قیمت محصولات فولادی در چین کمی بهبود یافته است اما هنوز احتمال رشد شدید قیمت ها در این کشور ضعیف است.

 گزارش ها نشان می دهد که بازار نقدی محصولات فولادی در چین طی هفته گذشته بهبود یافته بود. حجم معاملات مقاطع در بازار افزایش یافته و قیمت محصولات فولادی نیز بالا رفته است.

حجم معاملات در بازار مقاطع ساختمانی شمال و شمال شرق چین بالا رفته و متوسط قیمت مقاطع در این منطقه 7 دلار هر تن افزایش یافته است.  با توجه به کنترل ظرفیت تولید، عرضه فولاد در چین زیاد بالا نرفته است.

از آنجایی که روند آینده بازار چین مشخص نیست؛ هنوز نمی توان در مورد آینده قیمت ها در این کشور داوری کرد به همین دلیل تجار بسیار محتاطانه عمل می کنند.

میزان عرضه و تقاضا در چین تغییر چندانی نداشته است به همین دلیل احتمالا شرایط بازار این کشور زیاد تغییر نخواهد کرد.

کاهش تولید فولاد در چین

مرکز خدمات فولاد ایران- بنا به گزارش انجمن آهن و فولاد چین میزان تولید فولاد خام در چین در ماه اکتبر کاهش یافته و به 49 میلیون و 170 هزار تن رسیده است. میزان تولید روزانه فولاد خام در این کشور در ماه اکتبر به یک میلیون و 590 هزار تن رسید که افتی 2 درصدی را نسبت به تولید روزانه یک میلیون و 620 هزار تن در ماه سپتامبر نشان می دهد.

کاهش ظرفیت تولید فولاد خام کارخانه ها در چین نشانگر این مسئله است که برنامه های دولت این کشور به منظور کنترل مصرف انرژی و کاهش ظرفیت تولید کارخانه ها نتیجه داده است. البته پیش بینی می شود که روند نزولی تولید فولاد در چین متوقف شده و احتمالا تولید فولاد در این کشور تا پایان سال جاری در همین حد ثابت خواهد بود چرا که برنامه های دولت چین به منظور کنترل مصرف انرژی تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.

پیش بینی می شود که میزان تولید فولاد خام در چین در فصل چهارم در حدود 145 میلیون تن باشد که افتی 6 میلیون و 380 هزار تنی را نسبت به فصل سوم و کاهشی 16 میلیون و 370 هزار تنی را در مقایسه با فصل دوم نشان می دهد.

کاهش ظرفیت تولید کارخانه ها در چین می تواند به بهبود بازار این کشور کمک کند. البته بسیاری از دست اندرکاران بر این باورند که سطح تقاضای واقعی در بازار بالا نرفته و تورم منجر به رشد قیمت ها شده است به همین دلیل محتاطانه وارد بازار می شوند.

تقاضای قراضه افزایش خواهد یافت

مرکز خدمات فولاد ایران- موسسه آسوفرمت ایتالیا پیش بینی می کند که تقاضای قراضه طی چند هفته آینده به دلیل تکمیل موجودی برای فصل زمستان افزایش یابد.

در حال حاضر کارخانه ها در ایتالیا با 65 درصد ظرفیت تولید می کنند. حتی اگر تقاضای مصرف کننده های نهایی نیز افزایش نیابد، پیش بینی می شود که تقاضای قراضه در آینده به دلیل تکمیل موجودی برای فصل زمستان و نزدیک شدن به تعطیلات بالا رفته و این امر منجر به رشد قیمت این محصول شود.

با توجه به سرد شدن هوا در فصل زمستان و مشخص نبودن وضعیت آب و هوایی، احتمال تاخیر در تحویل قراضه به کارخانه ها وجود دارد؛ به همین دلیل کارخانه ها به منظور تامین موجودی، قراضه مورد نیاز خود برای زمستان را خریداری خواهند کرد و این امر منجر به بالا رفتن تقاضای این محصول خواهد شد. قیمت قراضه در اروپا افزایش یافته به همین دلیل احتمال رشد قیمت این محصول در بازار قوت گرفته است.

قیمت قراضه طی هفته گذشته رشدی 5 تا 10 یورویی را در هر تن تجربه کرده است. به دنبال این امر قیمت قراضه سنگین در ایتالیا در حدود 230 تا 240 یورو هر تن، قراضه خرد شده 270 تا 285 یورو هر تن و قراضه کلاس ای8 در حدود 300 تا 310 یورو هر تن می باشد. تمام قیمت ها همراه با هزینه حمل می باشند.

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم