[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
۱۲:۳۰:۰۶ بازار تمام شد امروز انگار اولویت و ترجیح همه این بود بازار همین نقاط حفظ شود و کمتر نشود انرژی بازار هم بیش ازاین نبود
۱۲:۲۷:۵۲ حفظ بازار انگار بیش از همه در دستور کار قرار گرفته است
۱۲:۱۹:۲۵غدیس در این دقایق در شرف صف خرید قرار گرفت
۱۲:۱۸:۱۴ زامیاد هم جالب معامله می شود
۱۲:۱۸:۰۹ قاسم رنج مثبت
۱۲:۱۱:۵۱ نرخ ارز مبنای محاسبه قیمت پایه محصولات پتروشیمیایی با افزایش ۱۵۵۵ ریالی نسبت به هفته قبل؛ به نرخ ۲۴۴,۷۹۴ ریال اعلام شد.
۱۲:۱۰:۱۷ نیمه دوم بازار بتواند خود را حفظ و رو به بالا بزند اتفاق خوبی است
۱۲:۱۰:۱۲ شستا
از حضور شستا در خرید بلوک فارس تا عرضه رایتل
به گزارش همفکران مجمع عمومی فوق العاده شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با موضوعیت افزایش سرمایه از مبلغ ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به مبلغ ۱۶۳ هزار و ۶۰۱ میلیارد تومان از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها با حضور ۸۹درصدی سهامداران در روز جاری برگزار شد. براساس این گزارش و به گفته رییس مجمع این افزایش سرمایه در جهت رقیق شدن قیمت سهام است و این افزایش سرمایه موجب رتبه اول شدن شستا در بورس خواهد شد.
در ادامه علی رستمی مدیر عامل شستا به قرائت گزارش توجیهی افزایش سرمایه پرداخت و گفت: در نظر داریم تا سال آینده همه شرکت های زیر مجموعه خود را بورسی کنیم و هیچ دارایی غیر بورسی نداشته باشیم. وی افزود: طبق برنامه توسعه سرمایه گذاری های شستا، ۹۴ پروژه در دست اجرا داریم که بیشترین آن در هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تامین است.
رستمی بیان داشت: توسعه سرمایهگذاری در صنایع هدف در راستای خلق ارزش و ایجاد منافع پایدار و بهره برداری موثر و بهینه از بازارهای مالی داخلی و بهره مندی از فرصت های بهینهمحیط بین الملل از راهبردهای کلان شستا در حوزه سرمایهگذاری است. شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی در افق سال ۱۴۰۴ و طی ۴ سال معادل ۴ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه گذاری در صنایع هدف تعریف و اجرا خواهد نمود که از هدفگذاری کمی در حوزه سرمایهگذاری به شمار میرود.
رستمی گفت: بر اساس هدف گذاری سالانه سرمایه گذاری طی ۴ سال آینده در نظر داریم ۵۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده و ۸۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ سرمایه گذاری انجام دهیم. که طبق بررسی های انجام شده قرار بر این است ۵۰درصد سرمایه گذاری ها در نفت و گاز و پتروشیمی باشد و ۲۰ درصد در صنایع معدنی و فلزات اساسی و ۱۰ درصد در ساختمان و عمران سرمایه گذاری شود.
وی در ادامه بیان داشت: هدف از افزایش سرمایه اصلاح ساختار مالی است و درصد افزایش سرمایه ۱۰۵۲ درصد از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها خواهد بود. استفاده از بهبود نسبی نسبتهای بدهی و نسبت مالکانه، ارتقای وضعیت اعتباری شرکت، انعکاس قیمت روز و ارزش منصفانه داراییها در ترازنامه، افزایش شفافیت و قابلیت مقایسه بهتر صورتهای مالی در دورههای مختلف برای خود شرکت و در مقایسه با شرکتهای دیگر از مزایای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داراییها خوانده شد.
در نهایت در پایان جلسه این مجمع افزایش سرمایه ۱۰۵۲ درصدی شستا از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها به منظور اصلاح ساختار مالی به تصویب رسید.
از حضور شستا در خرید بلوک فارس تا عرضه رایتل
علی رستمی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی شستا در حاشیه مجمع افزایش سرمایه در گفت و گوی اختصاصی با همفکران در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه آیا احتمال حضور شستا برای خرید بلوک هلدینگ خلیج فارس وجود دارد یا خیر گفت: قطعاً ما برنامه داریم که در این رقابت وارد شویم و بتوانیم انشاالله برنده آن شویم.
وی در پاسخ به این پرسش که برنامه عرضه شرکت رایتل در چه مرحلهای است گفت: شرکت رایتل در حال آماده شدن است و به نظر میرسد ابتدای سال ۱۴۰۱ در بازار سرمایه عرضه شود.
رستمی در خصوص سیاست تقسیم سود در شرکتهای زیرمجموعه گفت: سیاست تقسیم سود ما در شرکتهای زیرمجموعه تغییری نکرده است.
مدیرعامل شرکت شستا در خصوص عرضه شرکتهای زیرمجموعه در بازار سرمایه گفت: برنامه ریزی کردیم که ۴شرکت IPO شوند اما لازمه آن موافقت سازمان بورس و امادگی بازار سرمایه است. در خصوص تحقق بودجه نیز در حال حاضر بالاتر از بودجه محقق شده است.
۱۱:۴۶:۲۲ تسنیم :با توجه به مصوبه ده بندی ستاد اقتصادی دولت برای حمایت از بازار سرمایه، هنوز اصلاحات لازم در لایحه بودجه از سوی دولت برای اعمال تغییرات و تعدیل نرخ سوخت واحدهای بزرگ تولیدی انجام نشده است
۱۱:۴۴:۲۰ بازار همین که خودش را حفظ کرده هم رویداد مهمی است
۱۱:۴۱:۴۶ روند تولید و قیمت سیمان با سوخت جایگزین تغییری نکرده است
☑️ دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان در خصوص وضعیت و میزان تولید کارخانههای تولید سیمان، گفت: کارخانههای سیمان برای حفظ روند تولید در حال حاضر سوخت مازوت را علی رغم قیمت بالای حملی که پرداخت میکنند مصرف کرده تا تولید ادامه پیدا کند. روند تولید سیمان تغییری نکرده، زیرا سوخت جایگزین را کارخانههای تولید سیمان به هر طریقی تامین و استفاده میکنند.
☑️ شیخان اظهار کرد: کارخانههای تولید سیمان در مناطق مختلف ممکن است دچار کمبود سوخت مازوت شوند، ولی در حال حاضر سوخت برای تولید دارند و تولید را انجام میدهند.
۱۱:۴۰:۴۶ فروش ۴۹۶۰ تن کاتد فملی در بورس کالا. قیمت ۲۳۶ میلیون تومان ، تحویل ۱۵ دی ماه
۱۱:۳۲:۴۴ صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان امروز ۵۰,۰۰۰ تن گندله سنگ آهن در بورس کالا با قیمت پایه ۳۸,۴۷۳ ریال عرضه کرد. ۱۵,۰۰۰ تن آن تا قیمت ۳۸,۸۱۰ ریال رقابت شد که ۰.۹ درصد بالاتر از قیمت پایه است. در جریان معاملات امروز، کل محصول عرضه شده با قیمت میانگین ۳۸,۸۰۳ ریال مچ شد که ۰.۷ درصد کمتر از قیمت پایانی عرضه قبل در ۲۸ آذر میباشد./ ملی صنایع مس ایران امروز ۵,۰۰۰ تن مس کاتد در بورس کالا با قیمت پایه ۲۳۶,۲۸۰۴ ریال عرضه کرد. ۴,۹۶۰ تن معامله در همان قیمت پایه صورت گرفت که ۱.۸ درصد بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در ۵ دی میباشد.
۱۱:۳۱:۳۸ پارس در مدار ۱.۴۸ درصدی منفی/ رقابت نزدیک در خرید بین حقیقی ها و حقوقی های بازار به طوری که ۵۲.۷ توسط حقیقیها و ۴۷.۲ درصد توسط حقوقی ها صورت گرفته است. با این وجود بیشترین فروش با ۶۱.۴ درصد متعلق به حقوقی ها می باشد.
۱۱:۳۰:۲۸ ودی
شرکت در تجدید مناقصه درمان تکمیلی بنیاد شهید و امو ایثارگران
۱۱:۲۸:۰۶ روند فروش در پتروشیمی خراسان همچنان صعودی است. فروش شرکت در پاییز ۶۵ درصد بیش از تابستان و ۱۵۰ درصد بالاتر از پاییز ۹۹ است…
۱۱:۲۷:۱۴ گویا دوباره خریداران عقب نشینی کردند
۱۰:۵۵:۰۱قیمت برق و گاز در ترکیه گران شد
?ترکیه قیمت برق و گاز طبیعی مشترکان خانگی را از روز شنبه با اشاره به رشد قیمتهای انرژی جهانی، افزایش داد.
?روزنامه خبرترک برآورد کرد افزایش قیمت برق برای مشترکان خانگی بین ۵۲ تا ۱۳۰ درصد است.
۱۰:۵۴:۵۴مجمع
دسبحان
?مجمع عمومی فوق العاده شرکت سبحان دارو با حضور ۸۶ درصد از سهامداران و هییت مدیره شرکت برگزار شد.
مرتضوی مدیرعامل شرکت در این مجمع گفت: افزایش سرمایه دسبحان از ۱۵۳۰ میلیارد به ۲۴۳۰ میلیارد ریال با مبلغ ۹۰۰ میلیارد ریال افزایش معادل ۵۹ درصد افزایش سرمایه از محل اورده نقدی و مطالبات حال شده سهامداران تصویب شد.
چالش های صنعت دارو تحریم های بین المللی است که منجر به سختی تامین شده ، نوسان نرخ ارز و عدم تخصیص مناسب ارز ترجیحی ، مشکلات نقدینگی متاثر از تاخیر وصول مطالبات شرکت های پخش از جمله چالش های این صنعت در نهایت شرکت است.
هدف از انجام افزایش سرمایه خرید و جایگزینی ماشین الان و تجهیزات تولیدی پ غیر تولیدی و نوسازی و تجهیز خطوط تولیدی و پشتیبانی است.
[/ihc-hide-content]