خبر
روز خاص، بازارخاص!
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار را در حالی اغاز می کنیم که به نظرمیرسد یک روز خاص برای بازار باشد . مهم ترین رویداد بازار امروز این است که شاخص به ۶۰ هزار می رسد و قرار گرفتن در این نقطه یعنی رسیدن به نقاط تلاقی مختلف و اماده شدن برای فصلی جدید . این که بازار امروز یک روز خاص از نظر شاخصی خواهد بود شک نکنید و در تاریخ این روز ثبت می شود . ما با کمک دولت تدبیرو امید توانستیم قله ۶۰ هزار واحدی را فتح کرده و با امید به خداوند به سمت فتح قله های رفیع تر شاخص پیش می رویم .
امادر سوی دیگر شاید جو عمومی در بازار امروز با شتاب گرفتن عرضه برخی صفوف خرید همراه شود که مپنا و برخی سیمانی ها جز ان هستند و یا گروه بانک همین طور اما این بدین معنی نیست که رالی صعودی آنها تمام شده است . امروز در میانه بازار ممکن است خبر برسد که هیچ کس برای وزیر اقتصاد مخالف صحبت نمی کند که بازهم اتفاق مثبتی است .
اما در سر و شکل برخی نماد های منفی به خصوص گروه فلزات و با تاکید بیشتر گروه فولاد معاملات دیروز بورس کالا می تواند به جلوگیری از عدم ریزش ان کمک کند .
اما اخبار خاص شرکت ها را می توان در شفاف سازی و احتمال بازگشایی شبریز، بازگشایی وبشهر و ایران خودرو چند نماددیگر جستجو کرد که به رشد بازار و شاخص کمک می کنند .
در گروه پتروشیمی همچنان همه صبور هستند تا تکلیف روشن شود.
به نظرمیرسد شرایط بازار امروز با وجود جو عرضه سنگین از نسبیت منطقی مثبت برخوردار باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲ مرداد ۹۲