گزارش بازار شنبه ۲۷ آبان ۹۱

آبان ۲۷, ۱۳۹۱

گزارش بازار شنبه ۲۷ آبان ۹۱

پُرتنش،پُرخبر،پُرعرضه!

گزارش بازار – بتاسهم ۱۶:۱۰   امروز شنبه ، بازار سرمایه درست در تیتر گزارش بازار نیز به ان  اشاره  شد بسیار پرتنش و پر عرضه دنبال  شد . البته  تنش و عرضه ناشی از جو پرخبر بازار سرمایه  بود که  روی سر بازارخراب شده بود و مانع از رشد بازار شد  . دو نکته  را  باید در نظر داشت  . اول این که همین که  بسیاری از شرکت ها  به  صفوف فروش نرفتند و بازار به خوبی مدیریت عرضه را  کنتر ل می کرد نشانه  خوبی برای بازار است و نکته  دوم این  است که چرخش در بازار به  چشم می خورد که حرکت  به  سمت  نماد هایی که از ریزش احتمالی دلار مصون می مانند  بیشتر شده است  .

اماحقیقت  بازار امروز این  بود که  بازار از نماد هایی که  ۲ خاصیت  و شرایط را طی می کردند  دور بود  . اول این  که  رشد خیلی بالایی را در طی این مدت  داشته و اصلاح  آنچنانی نشده  بودند و دوم  این که خبرهایی از کاهش قیمت  محصولات و یا افزایش هزینه های آنها  به گوش میرسید  که باعث اصلاح  آنها در بازار شده و بی رمقی وبی توجهی بازار را  برای انها  به همراه  داشت  . البته  عامل این موضوعات  را  بیشتر باید دلار دانست   که  با افت  خود  کمی این گروه ها  را  نگران  کرده است .

اما این  از تنش و عرضه های بازار بود و حالا  به  سراغ  خبرها می رویم …

امروز بازار سرمایه بی شک  یکی از پرخبر ترین هفته های خود را سپری کرد  و در واقع  بازار و سهامداران  در بین این خبرها عرق شدند. خبرهای سیاسی و اقتصادی وبورسی مختلف که به دل بازار ما  ریخته  شده و انقدر زیاد است که  تجزیه و تحلیل ان  را  با مشکلاتی مواجه  کرده است .در تحولات  سیاسی جنگ  غزه ، صحبت های اوباما ، گزارش اژانس ، مذاکرات  ۱+۵ ، تحولات  داخلی شرایط را کمی پیچیده  کرده است . اما  وزن  صحبت های اوباما  کمی بیشتر بوده است . در تحولات  اقتصادی همه چیز پیرامون  نرخ ارزمی چرخد و شنیده  شده  نرخ  بودجه  ۲۵۰۰  تومانی به زودی برای کل اقتصاد  فراگیر  خواهد شد  و همه  باید بر این  مبنا  پیش روند . خبر بدی برای بازار نیست اما  در ان  سو در بورس کالا  کاهش برخی کالاها  را در پیش داریم که  البته  از شدت  ان در این هفته  کاسته خواهد  شد  . کاهش قیمت دلار ازاد تا  ۲۷۸۰  و شرایط خاص کالا ها نیز از دیگر دگرگونی های بازار این  هفته است . ودر تحولات  بورسی فروش اعتباری ها  و فشار انها و اغاز معاملات  بلوکی از مهم ترین تحولات  بورسی بازاراست  که  امروز برخی فشار بازار را ناشی از اعتباری ها و فروش آنها می دانستند .

امروز واکنش فشار فروش بازار منطقی بود و به نظر میرسد حتی فردا نیز این  واکنش ادامه داشته  باشد  اما  رفته  رفته بازار نیز بهبود  یافته و شرایط برای برگشت  فراهم  می شود . شاید دوشنبه و سه  شنبه  وضعیت بهتری را در بازار داشته  باشیم اما  بی شک  باردیگر چهار شنبه  با توجه  به ماهیت تعطیلات  پیش رو فشار عرضه  در بازار بیشتر است  . اما  در بازار روزهای بعد  همچنان  فشار فروش روی گروه هایی مانند  فولاد و سنگ  اهن  وجود دارد که در ادامه در مورد آن صحبت  خواهیم  کرد .

اماردر مورد  شاخص …

به نظر میرسد یک  واگرایی روی شاخص ایجاد شده که احتمال  افت  شاخص تا  ۳۰۹۰۰ و یا حتی کمتر وجود داشته  باشد اما  به  سرعت  این  ریزش جبران  شده و به  فرصتی برای رشد تبدیل خواهد شد از همین رو در قیمت های منفی و نزدیک  به  پایان ریزش ،حضور در نماد هایی که  اصلاح  حداقل ۱۰ تا۱۲% را داشته  باشند  بد نیست  .

یکی از مزیت  های بازار این  است که چشم انداز خیلی منفی از ریزش شاخص وجود ندارد و این خبر خوبی برای بازار ست و همین  باعث شده  پشت بازار به خرید گرم  باشد  و صد البته جریان پولی که از سمت  بازار سکه و ارز به  سمت  بازار سرمایه  سرازیز شده نیزموثر خواهد بود .

اما در حاشیه  بازار چه خبر بود …

این  روز ها  دنیای سیاست حسابی آتش بازی کرده است  و بر روی بازار مانیز به  شدت  اثر گذار  خواهد بود . مهم ترین تحولات در صحنه  سیاست  های خارجی روی داده است . در روز چهارشنبه  صحبت های اوباما  بود که ما  را غافلگیر کرد . او به  طور جدی درخواست  مذاکره  باایران  را  مطرح  کرد و اعلام کرد می توانم بگویم که ما می خواهیم مساله حل شود و اگر ایران در مورد حل مساله جدی باشد ما اجازه نخواهیم داد پروتکل های دیپلماتیک ما را محدود کند!.این  اولین  اظهارات  پس از دور جدید بود که  به خوبی موضع  کشور را  نشان می دهد . درست پس ازاین  رویداد  بود که  کشور های ۱+۵ برای چهار شنبه این هفته  نشستی بین خود  برگزار کرده  تا ایران  را  به  دور جدید مذاکرات  دعوت  کنند  . پس از آن سفر سفیر روسیه  به  تهران  و اظهارات  سفیر ایران در روسیه  برای طرح گام  به گام  روسیه کمی جدی تر شده است . پس از ان نیز گزارش اژانس را داشتیم که کمی شانتاژ علیه ایران  را  به همراه داشت اما دران نیز نکات  مثبت  و منفی زیادی برای بهبود وضعیت  وجود  داشت  . تا  بدین جا  اکثر اخبار به  سود  بازار ما  حرکت  می کرد اما  آغاز جنگ  غزه کمی کار را  سخت  کرد  به خصوص شلیک  به  سمت  تل آویو با موشک های ایرانی  و همچنین احتمال حمله زمینی کار را  دشوار کرده است . برخی می گویند  این حمله  خلع  سلاح حماس برای حمله  بعدی به ایران  است اما هر چه  که  باشد خبرخوبی برای بازار نیست  . به غیر از خبر غزه  باقی خبرها  تا حدودی به  سود  بازار ما  بود و احتمالاًاز اوایل اذر دور جدید مذاکرات  برای ایران  آغاز خواهد شد .

اما مهم ترین تحولات در حوزه  اقتصاد و به خصوص نرخ ارز بود که  امروز نیز دلار به ۲۸۰۰ تومان  ر سید  اما  بحث ها  فراتر ازاین  بود . دلار تحت تاثیر بازی های سیاسی قرار گرفته است  و تغییر و تحولات داخلی و خارجی همه خود را در نرخ  ارز نشان  می دهند  . در روز های گذشته  شنیده هایی از مذاکره  با امریکا و البته  چشم انداز سازش کشور با غرب باعث شد  تا  نرخ  دلار نزولی شده و حتی به زیر ۲۸۰۰ سقوط کند  که  برای اولین  بار این  اختلاف ناچیز را بین نرخ ارز مبادله ای  و نرخ  بازار داریم  . فعالان  حوزه ارز پیش بینی می کردند  که  نرخ  ارز در این  هفته  به  ۲۶۰۰  تومان هم  برسد . در کنار ان  شنیده  می شود دولت  به  زودی نرخ  مبادله ای را  نرخ  ار زمرجع  اعلام  خواهد کرد و برخی ان  را هفته  اینده و برخی دیگر همین هفته می دانند . یعنی اقتصاد ایران  با دلار ۱۲۲۶ تومانی خداحافظی کرده و دلار ۲۵۰۰  تومانی جای ان  را می گیرد . اگر این  نرخ  رسمی دلار در کشور شود شاید شرکت های بورسی بتوانند  شرایط بهتری را  برای سال ۹۲ داشته  باشند چرا که  با یک  افزایش نرخ  و سپس اصلاح  اندک وثبات  نرخ درسال ۹۱ مواجه  شده اند که  سود  سال۹۲ انها  را  مثبت می سازد . بهبود  وضعیت  سیاسی در کنار این  افزایش نرخ  سبب می شود  شرکت های پتروشیمی و  پالایشگاهی در کنار سنگ  اهنی و فولادی وضعیت  بهتری را در بازار داشته  باشند  . از قندی ها نیز نباید غافل شد  که اگر دولت  نرخ  ۱۲۲۶ را برای دو گروه اول لغو کند به او کمک خواهد کرد . البته  به  طور موقت سنگ  آهنی ها  وفولاد  به دلایلی که مفصل توضیح می دهیم کاهشی است  اما این  کاهش انچنان  با دوام و مداوم نیست . شاید با  عرضه هایی که  فردا در بورس کالا در راه  است  شرایط این  گروه روشن تر شود .

اما  به  بازارهای جهانی میرسیم که  با وجود اخبار متعدد کاملاً به  حاشیه  رفته است اما  این حاشیه  رفتن او دلیل دیگری هم  داشت  و ان هم بی رقمی نسبی این  بازارها  بود که باعث بی توجهی بازار ما  به این بازار ها  شده است  . نفت با کمی افزایش به  ۸۶ دلار رسید و بازار را  امیدوار کرد و طلا نیز در اخرین  روز در ۱۷۱۴ تثبیت  شد . قیمت مس نیز به  ۷۶۰۰ دلار رسیده است  و روی هم در قیمت های ۱۹۰۳ دلار آرام  گرفت که  البته  امروز روی با خبر صنعت زنگان و عرضه آن در بورس با  رشد مواجه  شد . در بازارهای جهانی کاهش قیمت  شمش بیلت و افزایش ۵۰ دلاری قیمت  متانول نیز جالب توجه  بوده است  .

و اما در شاخص …

امروز شاخص با کمک  نمادهایی مانند مخابرات و شبندر روند  مثبت گرفته  بود اما در کنار ان فولاد ، مس ، غدیر و  معادن حسابی او را منفی کردند و در نهایت  با کاهشی ۷۶ واحدی مواجه  بود که این  ریزش شاخص را  تا  ۳۱۲۶۰  واحدی کاهش داد . احتمال  این که  فردا  با  مشخص شدن معاملات  بورس کالا  بازهم  قیمت  محصولات  فولادی با  کاهش مواچه  باشد وجود دارد .

کولاک قند!

در بازار امروز قندی ها همچنان با توجه به احتمال تک نرخی شدن ارز در سطوح ۲۰۰۰-۲۵۰۰ تومان و تخصیص همین ارز به واردکنددگان شکر خام و احتمال افزایش قیمت شکر به همین دلیل و قطع شدن ارز ۱۲۲۶ تومانی برای واردات شکر باعث شده تا سهامداران قندی امید بالایی برای افزایش نرخ شکر درب کارخانه پیدا کنند به همین دلیل نیز روند صعودی خوبی را در نمادهای قندی شاهد میباشیم . توقف قشهد ،قلرست و قپیرا نیز این سناریو را تکمیل کرد . سناریوی منفی نیز برای این  گروه این  است که که برخی شایعات و شنیده ها  وجود دارد که  برای اولویت های ۱و ۲ در بودجه همان نرخ  ۱۲۲۶ محاسبه  شود . این خبر در صورت تائید شوک بدی به گروه  قند  است اما  موقت  خواهد بود و با  انتشار گزارش های میاندوره و جذب چغندر و فروش شرکت وضعیت  این گروه  بهبود خواهد داشت .

امروز قند شیروان با صف خرید قیمتهای ۱۱۰۰ تومان را برای رسیدن به هدف قیمتی ۱۲۰۰ تومان پشت سر گذاشت قشیری که این روزها با شایعه افزایش سرمایه نیز مواجه شده است

امروز قند نیشابور نیز با صف خرید و روند صعودی خود تا استانه قیمتهای ۱۵۰۰ تومان رشد قیمتی را تجربه کرد قنیشایی که پتانسیل تعدیل مثبت عایدی خوبی را در کنار حمایت سهامداران عمده دارد این سهم در صورت عبور از سطوح قیمتی ۱۵۰۰ تومان به قیمتهای هدف ۱۶۰۰ تومانی خواهد رسید

امروز قند اصفهان نیز با صف خرید سطوح قیمتی ۳۴۰۰ تومانی را پشت سر گذاشت قصفهایی که توانایی رشد قیمتی تا سطوح ۳۶۰۰ تومان را دارا میباشد این سهم قندی همچنین با پتانسلی تعدیل مثبت عایدی نیز برای سال جاری همراه است .

در روز های گذشته  خوشبختانه در مورد  گروه  قند صحبت های خوبی شده بود و ۲ نماد از اولویت های سایت  برای خرید متوقف شدند و حالا هگمتان و اصفهان می توانند  بیشتر مورد  توجه  باشند .

قطار تجهیزات نفس میخواهد؟

در بازار امروز در نمادهای پیشروی تجهیزاتیها شاهد روند مثبت سهام این گروه بودیم فشار عرضه ها باعث شد تا برای لحظاتی شاهد متعادل شدن لیدرهای این گروه باشیم اما ظاهرا این روند صعودی با حمایت حقوقیها همراه میباشد و احتمالا طی روزهای اتی پس از یک استراحت کوچک دور دوم روند صعودی سهام این گروه اغاز خواهد شد

امروز ماشین سازی اراک توانست علی رغم عرضه های سنگین با صف خرید قیمتهای ۱۵۰ تومان را پشت سر بگذارد البته انتظار داریم در استانه قیمتهای ۱۶۰ تومانی شاهد متعادل شدن روند معاملاتی فاراک باشیم .

اما در نماد حفاری شمال هم فشار عرضه ها باعث متعادل شدن این سهم برای لحظاتی شد اما حمایت شدید بازار مجددا صف خرید سنگینی را برای حفاری تشکیل داد حفاری که با افزایش نرخ ارز مرجع پتانسیل افزایش سوداوری خوبی را برای سال جاری خواهد داشت و به نظر میرسد ۲۶۰۰  و سپس ۳۰۰۰ ریال  اهداف خوبی برای سهم  باشد .

امروز اذراب نتوانست از سد قیمتهای ۲۰۰ تومانی خود عبور نماید فردا روز حساسی برای این سهم تجهیزاتی خواهد بود در صورت عبور اذراب از قیمتهای ۲۰۰ تومانی انتظار رشد ۱۰ درصدی قیمتی این سهم را داریم در غیر اینصورت اذراب تا قیمتهای ۱۸۵ تومان روند فرسایشی را در پیش خواهد گرفت اما به نظر میرسد روند میان مدت سهم همچنان صعودی باشد. در این گروه  بازهم تاکید می شود که حفاری بهترین گزینه است و سعی شود از سهم هایی مانند  فاذر و فاراک دوری شود .

دودستگی در سرمایه گذاریها!

در بازار امروز عمده نمادهای سرمایه گذاری روند نسبتا منفی در پیش داشتند تنها در این بین برخی از تک نمادهای سرمایه گذاری که با پتانسیلهای ویژه ای همراه بودند با نوسانات مثبت و روندی متفاوت مواجه شدند

امروز سرمایه گذاری امید که قصد فروش بلوکی سهام سرمایه گذاری سپه را دارد امروز با صف خرید همراه شد شنیده میشود وامید از طریق فروش وسپه حداقل ۲۵ تا۳۰ تومان به سود هر سهم خود خواهد افزود وامیدی که البته به نظر نمیرسد رشد قیمتی چندانی را تجربه نماید اهداف قیمتی ۵۸۰ تومان را نهایتا برای امید تخمین میزنیم . در این  سهم  برخی از بانک  پاسارگاد و برخی دیگر قوامین  و موسسه ناجا را خریدار بلوک وسپه از امید می دانند .

امروز خبرهایی در خصوص احتمال افزایش چند برابری نرخ خوراک گازی پتروشیمی ها باعث شد تا سرمایه گذاری غدیر با نوسانات منفی همراه شود البته این خبرها در حد گمانه زنی بوده و چندان جدی نمیباشد غدیر در صورت رسیدن به سطوح قیمتی ۴۳۰-۴۲۰ تومان گزینه کم ریسک و مناسبی برای سرمایه گذاران با دید میان مدت میباشد . در این شرایط سعی می شود  فردا در مورد  این خبر صحبت  شود اما  اگر قرار باشد نرخ خوراک پتروشیمی ها  رشد ۳۰۰% را تجربه کنند وضعیت  انها  چندان  مساعد  نخواهد بود . البته  گفته  شد رایزنی های متعدد برای جلوگیری ازاین امر انجام شده است  .

جو منفی پتروشیمی ها و نامشخص بودن قیمت ارز صادراتی شرکت های این گروه و ابهامات در خصوص نرخ خرید خوراک باعث شده تا غول این گوه یعنی وصندوق  هم با روند نزولی همراه شود وصندوقی که ارام ارام به حمایت ۲۲۰ تومانیخود نزدیک میشود و شاید در این  قیمت  با توجه  به  مجمع ریزش او  کنترل شود .

فولادیها تا کجا ذوب مبشوند؟

فشار بورس کالا  روی این گروه  زیاد شده است و گفته می شود  یکشنبه  با کاهش نرخ  سنگین  شاهد عرضه  میلگرد در بازار خواهیم  بود که  برخی ان  را  ۱۶۸۰ و ۱۶۹۰ می دانند . فعالان  بازار اهن معتقدند قیمت  محصولات  ذوب تا  ۱۷۵۰ تومان  سقوط  خواهد کرد و حتی برخی قیمت های ۱۷۰۰ را  برای ان  لحاظ می کنند  . برخی از افت  ۳ تا۵% قیمت  محصولات  فولاد مبارکه نیز صحبت می کنند و این در حالی است که  شمش بیلت  ممکن است  تا  ۱۴۵۰ و ۱۴۰۰ نیز افت  کند .

از همین  رو فشار روی قیمت های محصولات  فولادی بالاست  و تا  زمانی که این  فشار هست نمی توان روند  قیمتی رشد سریع  را از آنها  انتظار داشت  .

از سوی دیگر قیمت  سنگ  اهن هم  با  شمش بیلت  تغییر می کند از همین  رو در این مدت  ممکن است  فشار روی این  دو گروه  یعنی فولاد و سنگ  آهن  زیاد باشد  . احتمال  ریزش سنگین  وجود ندراد اما  ممکن است  افت  قیمتی محدود در این  شرکت ها  رخ  دهد . هنوز برای میان مدت  شرکت هایی مانند  فولاد ، کچاد،ومعادن و فخاس گزینه های مناسبی هستند  و برای کوتاه مدت نیز ذوب  و معادن  می توانند مورد توجه  باشند اما  فشار سنگینی روی این شرکت هاست .

بازار به دنبال  ثبات  نرخ است وپس از به  ثبات  رسیدن  نرخ ها می توان در مورد این گروه ها  بیشتر صحبت کرد . در حال حاضر توصیه ما  به  کوتاه مدت ها پرهیز و دوری از این  دو گروه است . میان مدت ها اما می توانند خرید های خود را در منفی در سهم هایی که ذکر شد انجام  دهند .

در بازار امروز فولادی ها با توجه به افت قیمت شمش در بورس کالا و روند نزولی قیمت ارز با نوسانات منفی همراه شدند. البته این نوسانات منفی فرصتی برای خرید فولادیها با دید میان مدت فراهم میکند انتظار افت قیمتی چندانی از سهام فولادیها را نداریم به همین دلیل شکار فولادیها در سطوح حمایتیشان را مناسب ارزیابی میکنیم

امروز ذوب اهن هم با روند نزولی مجددا به سطوح قیمتی زیر ۳۰۰ تومان امد ذوب اهنی که به نظر میرسد با نوسانات منفی نهایتا تا قیمتهای ۲۸۵ تومانی پایین بیاد . دراین  سهم  صندوق نفت  به  شدت خریدار است اما فردا گویا عرضه  محصولات در بورس کالا  را دارد که می تواند در سهم  موثر باشد  وشنیده می شود کاهش احتمالی ۱۰۰  تا ۱۵۰  تومانی برای هر کیلو در راه است  .

اما در نماد فولاد که این روزها به دلیل پی بر ای پاینی و عدم افت قیمت محصولاتش بیشتر مورد توجه بازار میباشد شاهد رسیدن قیمت این سهم به سطوح ۳۵۰ تومان بودیم فولادی که احتمالا فردا با لمس زیر ۳۴۰۰ ریال برگشت روند قیمتی و متعادل شدن معاملاتش مواجه خواهد شد

پتروشیمی ها و یک خطر تازه!!!

در بازار امروز زمزمه هایی برای افزایش چند برابری خوراک پتروشیمی های گازی به خصوص شرکتهایی که خوراکشان گاز شیرین میباشد باعث شد همچنان ابهامات در گروه پتروشیمی ادامه پیدا نماید فعلا پتروشیمی ها تا گزارشات ۹ ماهه به نظر با روند نوسانی اندکی مواجه خواهند شد تا  این  موضوع تعیین  تکلیف شود که  فردا در مورد  آن بیشتر صحبت  می کنیم .

امروز پتروشیمی کرمانشاه تحت تاثیر نوسانات منفی قرار گرفته و با افت قیمتی همراه شد انتظار داریم این سهم پتروشیمی تا سطوح قیمتی ۷۰۰-۶۸۰ تومان افت قیمتی را تجربه نماید کرمانشاهی که به نظر نمیرسد افزایش قیمت خوراک تاثیر بالایی بر سود شرکت داشته باشد  و در قیمت های یاد شده  برای خرید مناسب است  . هر چند خرید میان مدت  چرا  که  افزایش سیاست  تقسیم  سود  را نیز به همراه  داشت  .

اما پتروشیمی خارک که از گاز ترش در تولیدات خود استفاده میکند به نوعی از این خبر تاثیر مثبت پذیرفته و با رشد قیمتی مواجه شد و تا سطوح قیمتی بالای ۱۹۰۰ تومان پیشروی کرد شخارکی که با پتانسیل تعدیل مثبت عایدی خوبی هم در کزارش ۹ ماهه مواجه میباشد انتظار قیمتهای ۲۰۰۰ تومانی را برای شخارک داریم . در این  شرکت ها  افزایش ۴۰ دلاری قیمت  متانول نیز جالب توجه است  .

چهارگوشه بازار!!!

امروز عرضههای بسیار سنگین در نماد پالایش نفت بندرعباس نتوانست این سهم را متعادل سازد ظاهرا قرار است جدال سختی بر سر تصاحب بلوک این سهم دربگیرد بلوکی که میتواند قیمت شبندر را تا سطوح ۳۸۰-۴۰۰ تومان افزایش دهد  و احتمالاً رونق نسبی را بار دیگر در این  سهم  خواهیم  داشت  اما  ممکن است  فردا نیز این  سهم  عرضه های بالایی را تجربه  کند . امروز زمزمه هایی در راهروهای سازمان خصوصی سازی شنیده  می شد  که در پی اخذ مجوز برای عرضه  ۱۰۰  میلیون  سهم  دیگر است  تا  بازار  و این  سهم  را متعادل سازد .

امروز خبر افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی همراه اول از طریق سود انباشته باعث اقبال بازار به این نماد و رشد قیمتی ان شد در صورت افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی شاهد اقبال ویژه بازار به نماد همراه اول و رشد قیمتی خوبی از این نماد خواهیم بود. دراین  سهم پوشش بسیار مناسب سود نیز مورد  توجه خواهد بود .

امروز در نماد اس پ شاهد افول قیمتی این سهم به سطوح ۴۰۰ تومانی بودیم ا س پ ای که احتمالا تا قیمتهای ۳۸۰ تومان افت قیمتی را تجربه خواهد که در اینصورت میتواند گزینه مناسبی با دید مجمع باشد

در نماد رایان سایپا پس از تعدیل منفی عایدی این سهم لیزینگی شاهد ادامه داشتن روند منفی و صف فروش ولساپا بودیم به نظر میرسد باید شاهد متعادل شدن روندقیمتی این سهم لیزینگی در سطوح قیمتی ۱۴۰ تومان باشیم که در صورت  بهبود  وضعیت خودرویی ها  برگشت مناسبی  خواهد داشت  .

امروز پارسان  هم منفی بود که تحت تاثیر خبر منفی پتروشیمی ها  بود . در مورد  این  سهم  روز های قبل نیز صحبت  شده بود  . امروز زمزمه های سود  بیش از ۲۰۰  تومانی برای سال ۹۱ پارسان  جدی تر شده است . برخی معتقدند  سود  سال ۹۲ و ۹۱ همزمان  با هم  به  بازار اعلام می شود و برخی نیز از توقف پارسان  صحبت  می کنند . در روز های گذشته نیز گفتیم که  پارسان در سود  سال ۹۲ قابلیت  رشد سود تا  ۲۸۰۰  و ۲۹۰۰ ریال  را دارد از همین  رو با  توجه  به تقسیم  سود  مناسب قیمت های فوق برای او حداقلی و احتمالاً در ۲ ماه  پیش رو به  صورت  ارام  تا  ۱۰۰۰۰ ریال رشد می کند .

در گروه  غذایی گویا غمارگ و غبشهر برای تعدیل منفی متوقف شدند و سود  سال ۹۲ را با کاهش اعلام  کردند که  البته  بعید است افت آنچنانی داشته  باشند. در مورد  غپینو سهم  فروشندگان  زیادی دارد و شاید در محدوده بین  ۲۲۰۰ و ۲۴۰۰  ریال  متعادل شود اما این که  فشار خرید را  تجربه کند بستگی به  شرایط سهم  دارد .

در مورد  بترانس باید اظهار داشت که کاهش قیمت  ارز در این  شرکت  موثر بوده . در حالی که  قرار بود  یکشنبه بلوک  این  شرکت در بازار عرضه  شود  با  شکایت سینا فرایند وضعیت  شرکت و بلوک  ان  لغو شد تا احتمالاً شرکت امروز را با  فشار عرضه  آغاز کند . گفته می شود سینا فرایند  که  قسط های خود را  پرداخت  نکرده است به دلیل عدم  پرداخت های وزارت نیرو شکایت  کرده و مهلت خواسته است و با ارسال  این  شکایت  به  بورس جلوی عرضه  سهم  را  گرفته است . قرار بود غدیر خریدار این بلوک  باشد  و به دلیل حضور قطعی غدیر در این  بلوک سینافرایند  اقدام  به  شکایت  کرده  بود . با این حال خصوصی سازی در پی عرضه این  سهم  است اما  عرضه  مجدد آن زمان می برد . این  سهم  پس از یک استراحت احتمالی و افت  احتمالی تا  ۱۹۰۰ ریال  باردیگر می تواند  بهبود  نسبی را  شاهد  باشد . بهبود وضعیت سیاسی و کاهش نرخ ارزو مس  کمک  خوبی به  شرکت خواهد کرد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۷ آبان ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم