گزارش بازار دوشنبه ۱۶مرداد ۹۱

مرداد ۱۶, ۱۳۹۱

گزارش بازار دوشنبه ۱۶مرداد ۹۱

تابوی ۲۴ هزار …

گزارش بازار – بتاسهم ۱۶:۱۵   امروز دوشنبه ، ۱۶ مرداد ماه  بازار سرمایه  کار خود را در حالی آغاز کرد  که  شرایط امروز به  طور کلی با روز های قبل متفاوت بود  . امروز یک توافق نسبی و درونی بین خود  فروشندگان  شکل گرفته  بود که  فروش در این  قیمت ها  منطقی نیست و بهتر است کمی صبر کنیم و از سوی دیگر برخی حقوقی ها نیز اندکی برای خرید دست  به کار شده  بودند  و این  باعث شده  بود تا  بازار امروز تنها  از شدت  فشار فروش خالی شده و کمی از فشار فروش که  به مانند روز های قبل بود کاسته  شود .

البته  بازار امروز را باید به  طور کامل به  دو قسمت  تقسیم  کرد  . در قسمت  اول علاوه  بر مطلب بالا  حتی برخی برای خرید تشویق شدند و دیدیم  که در ۱ ساعت  اول بازار وضعیت  کمی بهتر شده بود و حتی قیمت ها  رشد کرد اما  خیلی دوام  نیاورد . و در ادامه وضعیت  شاهد  ادامه  فشار عرضه  و جو منفی در بازار بودیم  به  طوری که  این  شائبه که  باردیگر بحران  به  سراغ  بازار خواهد امد در نیم  ساعت پایانی بازار شکل گرفته  بود .

نکته مهم  این است که  اکثر فعالان  بازار معتقدند دست حقوقی ها هم  از حمایت  خالی شده  و این خشاب خالی نمی تواند  برای ما  جالب توجه  باشد  . صحنه ای را تصور کنید که در طرف مقابل عده ای سرباز صفر با  تعداد نسبتاً زیاد و البته  اسلحه های سبک  قصد حمله به یک  تیپ  زرهی به  ظاهر مجهز اما  بی مهمات  را  دارند . بی شک  جنگ  روانی اثر بسزایی دارد  اما اگر لشکر سربازان  بداند که این  تیپ زرهی چیزی در چنته  خود  ندارد  تکلیف جنگ معلوم  است .

فردا  تکیلف بازار مشخص می شود اگر تیپ زرهی بازار که حقوقی ها  باشند  خودی نشان  دهند  بازار می تواند  کمی روی پای خود  بایستد در غیراین  صورت بازهم احتمال  یک  کاهش ۶۰۰  تا ۷۰۰  واحدی برای بازار  وجود  دارد . نکته  مهم و تفاوت  این مرز با مرزهای قبلی این است که  فشار فروش این  بار بسیار کمتر ازدفعات  قبل است و شخص سهامدار بین  نگهداری  و فروش تمایل بیشتری به حفظ  سهم خود  دارد  که البته این  تا جایی امکان پذیر است که خبر بد  و ناگواری را  نشنود  که در غیراین  صورت  سیل ریزش باردیگر تکرار می شود .

با این مقدمه  به  سراغ  بازار می رویم …

برای روز های آتی بازهم  باید حرف های گذشته  را  تکرار کنیم  . اگر بورس بتواند  فردا در نقطه  ۲۴ هزار بازهم  از ترفند  همیشگی برخی حقوقی ها  را  مجاب به خرید سهم  کنند  تنها در صورتی می تواند  از بحران  خروج  کند که  شدت  این  تزریق پول بسیار جدی و همراه  با  خبرهای مثبت  باشددر غیر این  صورت  این  امر به مانند  ۴ الی ۵ بار گذشته  موقتی بوده و بازهم ریزش در انتظار بازار است  بازهم  تاکید می شود  تنها و تنها  حالتی که می تواند  وضعیت  متعادل و مناسبی را  برای بهبود  وضعیت  بازار رقم  بزند  همین موضوع تزریق مداوم و سنگین  پول به  بازار است  و هیچ  راه و چاره ای نیز وجود ندارد و هر چه  رخ  دهد  بازهم  موقتی بوده  و بازار بازهم  سقوط خواهد کرد . ( کمااینکه شنیده می شود دیروز و امروز برای حمایت از بازار جلسات  متعددی تشکیل شده است )

البته  در کنار این شرایط باید گفت  که  همه می دانیم  بازار به چه دلیلی  در نقطه ضعف قرار گرفته . تیغ  مسائل سیاسی هنوز در گلوی بازار گیر کرده و این همان چیزی است که مانع از حرکت مثبت  بازار  می شود  . شاید بهترین و اساسی ترین راه  برای برگشت ،  تغییر در این  شرایط  حاد  سیاسی باشد  که این  چیزی نیست  که در اختیار مدیران  بورسی و عوامل داخلی باشد  و به عنوان  یک ریسک  بیرونی نقش افرینی می کند و بی شک هر گاه شرایط  تغییر دهد  شدت  این  تغییر بسیار عظیم و شگرف  خواهد بود …

همه  به این موضوع  باید امیدوار باشیم …

برای روز های آتی دو سناریو مطرح می شود  . سناریوی اول حمایت از بازار است که بازاین  گزینه دو  حالت  خواهد داشت  . اگر حمایت  مداوم  صورت گیرد  شاید بتوان  به  خروج ازبحران  امیدوار شد اما  اگر مقطعی و مسکن  وار باشد با  یک  رشد مقطعی بازهم  یک  خبر منفی ریزش بازار را  رقم می زند . اما  سناریوی دوم را دوست نداریم  قید کنیم اما  باید با واقعیت ها  کنار امد . اگر وضعیت  به همین  شکل بماند و حقوقی ها  قصد دخالت در بازار را نداشته  باشند مثل آب خوردن  بازار از گلوگاه  ۲۴ هزار نیز پایئن می رود و این  بار به  کانالی سر می خورد که ممکن است سرعت  ریزش آن کم  باشد اما  برگشت آن به  بالای ۲۴ هزار بسیار مشکل  خواهد بود …

در مورد  شاخص ذکر این  تحلیل کافی است که  امروز تحلیل شاخص در سایت  بود و تکنیکالیست ها  معتقدند  در جایی بین  ۲۳۹۸۰  و ۲۳۹۷۰  شاخص با  میانگین های حساس خود  درگیر است و ممکن  است مقاومت های جانانه ای را  برای جلوگیری از ریزش در بازار فردا  شاهد  باشیم  . کما اینکه  بازار امروز روند  مثبتی گرفته  بود  اما  جمع  آوری صفوف این  امر را رقم  زد .

در حاشیه بازار چه خبر است  …

در مسائل داخلی اظهار نظرهای هاشمی برای برخی بسیار جالب توجه  بوده و صد البته  عمق برخی از بحران های اقتصادی را در داخل نشان می دهد . در سوی دیگر در مسائل خارجی شنیده می شود  جلیلی به  لبنان  سفر کرده و برخی آن را در راستای ادامه تحولات  سوریه و منطقه  ارزیاب یمی کنند . سفر احتمالی رئیس جمهور به  عربستان  و یا لغو آن . اجلاس پیش روی کشور ها در تهران  و … از مهم ترین تحولات  سیاسی است  .

البته  سوریه نیز همچنان  مهم ترین  محور سیاست  خارجی بسیاری از کشور هاست  و بر بازار سرمایه نیز موثر  خواهد بود .

در کنار این  موارد ادامه موج  تهدیدهای توخالی رژیم  صهیونستی نیز شنیده می شود که از نظر بار روانی بر سر بازار  ما بسیار مهم  است  .

 اما در حوزه  اقتصادی همه چیز در وا‍ژه بورس ارز خلاصه  شده  … در حالی که  گفته می شود در ایده  بورس ارز بانک  مرکزی به  شدت  مخالف دولت است  این  ایده  به  زودی اجرایی می شود و نرخ ارز مرجع  نیز به گفته  رئیس بانک  مرکزی تغییر می کند  . این  موضوع  به خوبی نشان  می دهد  که  بانک  مرکزی نگران  ذخایر ارزی کشور است . نکته  مهم  بعدی در مورد  بورس ارز این که درامد های صادراتی کمی شفاف می شود و اگرواقعاً پتروشیمی ها  با مشکل مواجه  باشند  رسوایی آنها خیلی زود  مشخص می شود .

اما  گمانه  زنی از نرخ ارز جدید بالاست . بسیاری نرخ ارز مرجع  را  جایی بین ۱۶۰۰  تا  ۱۸۰۰ می دانند  . این  یعنی این که درامد  نفتی دولت هم  افزایش  خواهد یافت  و از سوی دیگر هزینه و درامد  بسیار ی از شرکت ها نیز تغییرمی کند  که در مورد  ان  صحبت  می شود . اما  به نظر میرسد به  طور قطع  ۳ گروه  قند، فلزات و فولاد  و سنگ  آهن  می توانند  سود  کنند و البته در کنار انها  گروه  غذایی نیز مطرح است  و خودرو و دارو بازندگان  اصلی این  طرح هستند .

برخی این  را  شوک  مثبت  بعدی به  بازار می دانند اما  تا وقتی ابعاد ان  روشن  نشود  نمی توان  تصمیم گرفت  . در مورد  این  بورس باید گفت  که  شاید در کوتاه مدت  افت اندک  قیمت  ارز را  شاهد  باشیم  اما  با این  وضعیت سیاسی و  مشکلات  صادرات  در کمتر از ۱ ماه  باردیگر روند  صعودی نرخ ارز آشکار می شود از همین  رو شاید در صورت قیمت گذاری پائین  و زیر ۱۶۰۰  در این نرخ تبدیل برخی دارایی ها  به  دلار منطقی تر باشد .

امروز هم  نرخ  دلار به ۲۰۷۰۰ ریال  افزایش یافته  بود  و حتی از نرخ  ۲۱۰۰ و ۲۲۰۰ تومانی صحبت  می کنند جالب این  است که در این  بازار نیز همه  منتظر اعلام  نرخ  مرجع هستند .

در کنار این اخبار گزارش امریکایی ها  از ذخایر۱۱۰ میلیارد دلاری ارزی و طلای ایران نیز جالب توجه  بوده است  . در مورد  این حاشیه های اقتصادی البته  باید بحث رفتن  یا نرفتن  مرتضوی را نیز باید اضافه  کرد  که  بازگیر اصلی بازار همین تامین اجتماعی است  که  تحولات آنها  برای بازار مهم  است .

در بازارهای جهانی نیز آمار اشتغال چند کشور برای بازار ها مهم  بود . قیمت نفت به  ۹۱ دلار رسیده و طلا  کمی رشد کرد  . شاخص ها نیز نه خیلی نزولی و  نه  صعودی بودند . البته  بازگشایی مثبت وضعیت اروپا  دلگرمی خوبی برای بازار است  . قیمت مس و روی نیز تغییر آنچنانی نکرده است .

در شاخص اما  جمع  اوری چند  نماد  کار را  برای رشد ان  بست و به  ریزش رسید . امروز شاخص درست  در نقطه  ۲۴۰۰۱  واحد قرار گرفت  که  ریزش ۱۰۷  واحدی امروز بیشتر بابت  جمع  آوری صفوف فروش پارسان و ادامه جو منفی روی مس  و پردیس بود . البته  ومعادن نیز در ریزش امروز موثر بود . در ان  سو نیز بانک پارسیان  به  همراه سایپا، حفاری و کالسیمین تاثیرات  نسبتاً مثبتی بر شاخص داشتند که  البته  شدت  ریزش بازار بیشتر بود و به این  مرحله  رسید . فردا  برای شاخص روز حساسی است و باید دید  تابوی ۲۴ هزار شکسته می شود  یا خیر ؟!

تلاش برای تغییر …

در بازار امروز فولادیها کماکان تحت تاثیر رکورد شکنی نرخ محصولاتشان در بورس کالا روز خوبی را اغاز کردند به نظر میرسد اگر روند قیمتی محصولات شرکتهای فولادی در همین سطوح برای کل سال باقی بماند فولادیها می توانند به  زودی تغییر مسیر دهند . میلگرد در بازار غیر رسمی ۱۷۰۰ تومان  است  شمش بیلت  به  ۱۵۴۰۰  نزدیک می شود و این  یعنی افزایش قیمت  سنگین در محصولات  فلزی  . با  رشد قیمت  ارز مرجع  احتمال  ادامه افزایش در محصولات  فولادی بیشتر نیز خواهد بود . با  فرض صحت خبر این که  هزینه  هر تن  بیلت  در بنادر شمالی کشور ۶۸۰  دلار  خواهد بود با  نرخ  ارز ۱۶۰۰  تومانی و  محاسبه  سود   موارد دیگر قیمت  شمش نمی تواند  کمتر از ۱۳۰۰ تومان  باشد  . این  شرایط تولیدات  داخلی را  ارزشمند تر می کند . در روز های اتی شاهد  افزایش مجدد قیمت  شمش بیلت و محصولات  فولاد  مبارکه خواهیم  بود .

در این  گروه  فخاس هم  می تواند مورد  توجه  باشدو  قیمت های منفی فولاد  امروز برای میان مدت  گزینه مناسبی بود  هر چند فشار فروش در این  گروه  بسیار بالاست  .

امروز ذوب اهن با توجه به افزایش شدید تقاضا بریا محصولاتش که نرخ های باورنکردنی را برای میلگرد و تیراهن تولیدی این شرکت رغم زده است امروز برای مدتی با صف خرید هم مواجه شد صف خریدی که با عرضه های سنگین به تعادل رسید. سهم می تواند  برای رشد جذابیت های وی‍ژه ای داشته  باشد . هر چند  باید به  ذوب منطقی نگاه  کرد . در بازار دیروز بورس کالا  تیر اهن  ذوب از ۱۱۶۰  به  ۱۲۶۰  رسید و افزایش شدید تقاضا  را داشت  . در سوی دیگر میلگرد  وضعیت  بهتری داشت و از ۱۴۸۰  به  ۱۶۳۵ تومان  رسید . این  به خودی خود  می تواند تعدیلات  سود  مناسبی را  برای ذوب رقم بزند و جو مثبت  شکل گرفته در روز قبل از همین ور بود . اما  نکته  نگران  کننده  هزینه ها و مصارف ارزی بالای ذوب آهن است که  همه  با  دلار ۱۲۲۶ تومانی دیده  شده  که در کک  این  رقم  چیزی حدود ۱۱۷  میلیون  دلار است . هزینه خرید دارایی های سرمایه ای نیز به ان  اضافه می شود . در این  موضوع  باید دقت  نظر داشت  که درست است  که  روند  فروش این  شرکت  به  طرز چشم گیری رشد  یافته اما  رشد نرخ ارز مرجع  هزینه های ذوب را کمی بالا می برد .  ذوب اهن در صورت عبور از قیمتهای ۱۴۰ تومان تا قیمتهای ۱۶۰ تومان جای رشد را خواهد داشت.

امروز فولاد هم برای دقایقی از سطوح قیمتی ۲۰۰ تومان عبور کرد اما فشار فروش مجددا باعث شکل گیری روند منفی در این سهم شد فولاد علی رغم پتانسیل تعدیل مثبت عایدی و افزایش قیمت محصولاتش در بورس کالا فعلا بین سطوح قیمتی ۱۸۰-۲۰۰ تومان در نوسان خواهد بود

اما این روزها میلگرد در حال رکورد شکنی است و سهام فولاد خراسان در حال کاهش قیمتی میباشد فخاس با این قیمتهای میلگرد جای تعدیل مثبت بسیار خوبی را دارد به نظر میرسد باید در انتظار سود ۶۰-۷۰ تومانی فخاس در گزارش  ۶ماه اش باشیم.

معدنیها حمایت میشوند!!!

امروز معدنیها با توجه به روند رو به رشد قیمت ارز و تعادل نسبی در بازارهای جهانی از یک طرف و رسیدن به سطوح حمایتی و قیمتهای نازل از طرف دیگر با روند متعادلی مواجه شدند به نظر میرسد در صورت برگشت روند بازار معدنیها حز اولین شرکتهایی باشند که با برگشت روند قیمتی همراه میشوند

امروز کالسیمین پس از برخورد به حمایت ۳۸۰ تومانی خود با برگشت روند قیمتی همراه شد کالسیمنی که پتانسیل تعدیل مثبت خوبی را با توجه به نرخ فعلی ارز را دارد فعلا کالسیمین بین سطوح قیمتی ۳۸۰-۴۲۰ تومان در نوسان خواهد بود

امروز ملی مس اما در سطوح قیمتی ۳۵۰ تومان متعادل شد فملی که با توجه به رشد قیمتی محصولاتش در بورس کالا به سطوح ۱۵ هزار تومان و افزایش شدید نرخ دلار میتواند به سود ۹۰-۱۰۰ تومانی برای سال جدید در صورت ثبات شرایط فعلی بیاندیشد  و قیمت های فعلی برای میان مدت ها  بهشت خوبی برای رفتن  به مجمع است  .

امروز باما اما همانطور که انتظارش را داشتیم به دلیل پی بر ای بالا فعلا باید اصلاح نماید شایعات خرید دو معدن جدید توسط باما تکذیب شده و باعث شد تا بازار به ان انتظاراتی که از این سهم داشت نرسد پیشبینی میشود باما فعلا تا سطوح قیمتی ۶۰۰-۶۲۰ تومان پایین بیاید.

شرایط سنگ  آهنی ها  برای بازار در روز های بعد  قابل توجه خواهد بود  . البته  برخی زمزمه ها از احتمال  دریافت عوارض بر فروش و صادرات سنگ  اهن  شنیده می شود  اما هنوز قطعی نیست  . از مدت ها  پیش قیمت  محصولات این دو شرکت  سنگ  آهنی با  قیمت  شمش بیلت گره خورده است  . قیمت  فروش هر تن  سنگ  آهن  کچاد  به  شرکت های فولاد مبارکه و خوزستان  به ترتیب ۱۲ و ۱۰  درصد  قیمت  محصولات  شمش بیلت فولاد  خوزستان  است . یعنی به عبارت  دیگر قیمت  سنگ  آهن  حداقل ۱۲۵ هزار تومان و با ۱۲% نیز ۱۴۵ هزار تومان خواهد بود . در بودجه این  دو شرکت  این رقم  زیر ۹۶ هزار تومان  است  . گزارش های ۶ ماهه و اصلاح پی به ای صورت گرفته و همچنین مصون  ماندن  نسبی از تبعات  نرخ ارز و تحریم ها می تواند  به  زودی گروه  سنگ  اهن  به خصوص دو شرکت  کچاد  و کگل را در کانون توجه  قرار دهد .

نیازمند شوک برقی!!

در بازار امروز تلاش هایی برای جمع اوری صفوف فروش پتروشیمیها شد برخی از نمادهای این گروه با برگشت روند مواجه شده و متعادل شدند و برخی دیگر مجددا به استقبال صف فروش رفتند احتمالا فردا شاهد ضربه کاری و نهایی برای متعادل ساختن روند پتروشیمی ها خواهیم بود. هنوز بازار روی پتروشیمی ها  دو دل است  . افزایش نرخ ارز مرجع  تغییرات  گسترده ای را در این  گروه  رقم  می زند . اول این  که در فروش در حال حاضر گروه  پتروشیمی بودجه های خود را در ۱۷۰۰  دیده  اند و بازار نرخ  ۲۰۵۰  را  می بیند که  به  سود  انهاست  . اگر قرار باشد بورس ارز قیمت  ارز را  کاهش دهد  قطعاً به  سود  این  گروه نخواهد بود . البته در کوتاه مدت و در میان مدت  روند  صعودی نرخ ارز باردیگر درامد  آنها  را  افزایش  خواهد داد . نکته  بعد  افزایش هزینه های مالی این گروه خواهد بود که  اکثر آنها  وام های ارزی را  با  نرخ  ارز مرجع  یا کمی بیشتر تسعیر می کردند که این  موضوع رشد هزینه های مالی را  رقم  می زند و خبر خوبی نیست  . خبر دیگر در مورد  برخی از انهاست که نرخ خوراک  مایع  دارند که ممکن است  با افزایش نرخ ارزمرجع  با  رشد مواجه  شود . بعید است  دولت  نرخ گاز آنها  را  تغییر دهد اما  به  طور کلی تغییر نرخ ارز اگر خوراک  آنها  را دستخوش تغییر نماید  خبر بد دیگری برای بازار  و این  گروه خواهد بود . به  طور کلی بازار به  گروه پتروشیمی بد بین است و این موضوع  ابهام  را  بیشتر کرده و نمی توان  در این  شرایط انتظار رشد های هیجانی و مداوم  را در این  گروه در نظر گرفت  .

امروز پتروشیمی پردیس با حمایت و جمع اوری صف فروشمواجه شد اما رفته رفته باز هم فشار فروش افزایش یافته و شپدیس بار دیگر به مصاف صففروش رفت پیشبینی میشود در معاملات فردا در قیمتهای ۲۸۰۰ تومانی شاهد حمایت جدی از شپدیس و متعادل شدن روند قیمتی این سهم باشیم . اگر واقعاً شپدیس در فروش بهمشکلی بر نخورده  باشد قیمت های فعلی برای او  چیزی کمتر از مفت خواهد بود!

امروز در نماد پتروشیمی کرمانشاه هم شاهد حجم معاملات سنگین و میلیونی بودیم اما کرمانشاه نتوانست در مقابل عرضه ها مقاومت کند و با صف فروش به کار خود پایان داد احتمالا در قیمتهای ۴۰۰ تومان شاهد تعادل در روند قیمتی کرمانشاه خواهیم بود

اما امروز شیمیایی ایران که پتانسیل تعدیل مثبت بالایی را به خصوص با قیمتهای فعلی ارز را دارد با نوسانات مثبت همراه شد شیران فعلا در بین سطوح قیمتی ۲۲۰۰-۲۴۰۰ تومان در نوسان خواهد بود.  این سهم  نیز باید تکلیف خود را  برای صادرات احتمالی به اروپا  روشن  کند .

قطار قندیها شتاب میگیرد؟!

در بازار امروز همچنان شاهد رشد قیمتی در قندیها بودیم بهانه رشد قیمت ارز مرجع و احتمال رشد قیمت فروش داخلی شکر باعث شده تا قندیها در لوای حمایت بازار و جریان نقدینگی با روند رو به رشد خوبی مواجه شود. امروز همچنین با  منفی شدن روند  بازاردر نیمه دوم  شدت  صفوف خرید آنها  جدی تر شود . بی شک  یکی از گروه هایی که  با  رشد نرخ  ارز مرجع  خوشحال  است  گروه  قند  است  . به نظر میرسد زمزمه  افزایش قیمت  شکر به  ۱۴۵۰  از همین حالا در برخی محافل شنیده می شود . البته  افزایش قیمت  خرید چغندر نیز مطرح است  . با این  شرایط و این وضعیت  بازار گروه  قند  می تواند همچنان  پیشتاز باشد  . اما  تاکید می شود شرکت هایی نظیر قپیرا ، لرستان، قشیر، هگمتان ، اصفهان  می توانند گزینه های خوبی برای خرید باشند .

امروز قند پیرانشهر با حجم معامله سنگین ۵،۵ میلیون سهمی معادل ۵ درصد از سهام شرکت حماسه ای در بین قندیها خلق کرد این سهم با صف خرید از سطوح قیمتی ۹۰۰ تومان هم گذشت امروز مهم ترین  شایعه این  است که نور همدانیان در حال  نقد کردن  بخشی از سهام خود در قنیشا و و خرید قپیراست  . احتمالاً گزینه بعدی برای عرضه این  سهم در قیمت های نزدیک به  ۹۸۰۰ ریال  خواهد بود . امروز قند ثابت در استانه قیمتهای ۵۰۰ تومان با فشار عرضه های سنگین همراه شد درباره این سهم قندی توصیه میشود مراقب باشید قثابت پتانسیل رشد سوداوری ندارد انتظار داریم نهایتا این سهم تا قیمتهای ۵۲۰ تومان رشد نماید

در نماد قند نقش جهان امروز شاهد تعادل در روند قیمتی این سهم بودیم فراموش نکنیم قنقش ماهیت تصفیه شکر خام را دارد به همین دلیل سالانه حجم بالایی شکر خام را وارد میکند افزایش نرخ ارز مرجع برای این سهم قندی تبعات جدی دارد .

چالش بازار و غدیر!

در بازار امروز شاهد تلاش بازار برای متعادل ساختن روند سرمایه گذاریها بودیم سرمایه گذاریهایی که نزدیکی شدیدی را با شاخص پیدا کرده اند و به دلیل سرمایه سنگین بر روی شاخص تاثیر گذاری بالایی دارند به نظر میرسد فردا تلاش ها برای متعادل ساختن روند سرمایه گذاریها تشدید شود

امرزو غدیر در ابتدای وقت معاملات خوبی را داشت اما نهایتا روند خنثی را در پیش گرفت حتی خبر تایید شدن افزایش سرمایه ۵۰ درصدی غدیر از محل سود انباشته نیز نتوانست غدیر را نجات دهد غدیری که فعلا به نظر میرسد در بین سطوح قیمتی ۳۰۰-۳۲۰ تومان در نوسان باشد

امروز تلاش های بسیاری برای متعادل کردن پارسان در سطوح قیمتی حمایتی ۵۶۰ تومان انجام شد اما فشار عرضه ها باز هم پارسان را به قیمتهای منفی کشاند امیدها برای جمع اوری صف فروش پارسان در معاملات فردا و متعادل شدن روند قیمتی این غول پتروشیمی بالا ارزیابی میشود . در مورد  این  سهم  شایعه خرید یک  شرکت  پتروشیمی در دبی به  گوش میرسد .

امروز سرمایه گذاری بوعلی که به دلیل احتمال فروش دو ملک خود با شایعه تعدیل مثبت همراه شده است با صف خرید به سمت اهداف قیمتی ۸۰ تومانی خود پیشروی میکند پتانسیل املاک و مستغلات بوعلی نوسانات مثبتی را برای این سهم به ارمغان اورده است.

در بازار امروز شاهد  بازگشایی توکا  فولاد  بودیم  که در قیمت های ۱۹۰۰ و ۱۸۵۰  ریال  قرار گرفت  . این  سهم  که  سود  سال  ۹۱ را  ۵۲۶ ریال  اعلام  کرده  بود  برای تعدیل در سود  سال ۹۲ خود متوقف شد . اما در سود  سال ۹۲ پیش ازین  شرکت سود ۳۵۵ ریالی را  اعلام  کرده  بود که  به ۴۷۷ ریال  رسید  که ناشی از سود فروش یک باب ساختمان اداری واقع در خیابان نظر غربی اصفهان و همچنین زمین واقع در اراضی مهر آباد چغاجوش شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد می باشد . تنها در صورت  جو مثبت  بازار می تواند  این  سهم با  رشد موقت  مواجه  باشد .

دراین  گروه  سپه  با  یک  خبر جالب مواجه  شده است  . گفته می شود  وسپه  سهام  سیمان  داراب و بلوک ۲۰% این  سهم  را  برای فروش آگهی کرده است  که  قرار است  ۲۳ مرداد  انجام  شود . شایعاتی در جریان  است که  وسپه  با  فروش آن حدود ۷۰ ریال  به  سود خود اضافه خواهد کرد .

چهارگوشه بازار

امروز کارت اعتباری ایران کیش پس از برگزاری مجمع و تقسیم سود و تعدیل منفی سود سال ۹۱ با افت قیمتی ۶ درصدی بازگشایی شد توصیه میشود با توجه به نسبت پی بر ای بالای این سهم به نسبت سایر همگروهیانش فعلا طرف رکیش نروید چرا  که ممکن است  تا محدوده ۹۰۰۰ ریال  افت کند .

امروز در بین تجهیزاتیها اذراب تا سطوح قیمتی ۱۸۰ تومان رشد کرد اما نتوانست از سد این مقاومت خود عبور کند اذراب احتیاج به یک خبر مثبت یا برگشت روند بازار برای عبور از مقاومت ۱۸۰ تومانی و رسیدن به سطوح قیمتی ۲۰۰ تومانی دارد

امروز در گروه خودروییی سایپا مسیر خلاف سایر خودروییها را طی کرد باز هم جابجایی بلوکی سهام سایپا باعث شد تا این سهم به سطوح قیمتی بالای ۱۰۰ تومان بازگردد فعلا سایپا با روندی حمایتی سعی دارد تا قیمت خود را در سطوح بالای ۱۰۰ تومان تثبیت نماید اما  تعدیل منفی دیر یا  زود به  سراغ این  شرکت و مجموعه  خودرو می آید .

خبر جابجایی کارخانه لاستیکی سهند طی ۱ سال اینده و فروش ۱۸ هزار مترزمین این شرکت در جاده مخصوص کرج باعث شد تا این سهم امروز با صف خرید همراه شود شنیده میشود در صورت فروش زمینهای پسهند این سهم ۵۰ تومان به ازای هر سهم سود غیر عملیاتی شناسایی خواهد کرد

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ مرداد ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم