جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
گزارش بازار سه شنبه 30 خرداد 91

گزارش بازار سه شنبه 30 خرداد 91

نوید خاندوزی
ژوئن 19, 2012
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار سه شنبه 30 خرداد 91

انتظار ، انتظار …

گزارش بازار – بتاسهم 15:50   امروز ، سه  شنبه  سهامداران  پس از ی ک  روز کاملاً سیاسی در حالی بازار را آغاز کردند که  به  ظاهر نگاهمون  پیش بازار بود ، اما حواسمون جای دیگه است !

امروز به خوبی رکود و کلمه  صبر و انتظار را از چهره  بازار درک  می کردیم  . شاید این  روز ها  کسی بازار را  چک نمی کند  . امروز تعین  تکلیف نرخ ارز، بهره  مالکانه  و اطلاعیه های کدال همه  بی ارزش  شده اند و همه چشم  به  دهان  آقای جلیلی ، باقری ، اشتون و یا افراد سیاسی دیگر دوخته اند تا ازاین وضعیت نجات  پیدا  کنند که  امیدواریم فردا  رنگ  بازار را این  طور نبینیم .

تاکید می شودر لحظه ای که  این گزارش نوشته می شود هنوز خبری از مذاکرات  بیرون  نیامده  و تنها خبر مثبت موافقت ایران  با طرح روسیه است  و قطعاً تنهابا دانستن  این  اخبار است  که می توان در مورد  روز های اتی صحبت کرد .

این  روز هاحکایت  ما  شبیه  کسی است که  در دریا در حال  غرق شدن  است  . ناجی را می بیند  می داند که می تواند  به او  کمک  کند . می داند  که قدرت حیات  و زندگی بسیار خوبی را پس از این  بحران  خواهد داشت اما  هر چه  فریاد می کند و دست و پا  می زند  به  سراغ او نمی اید .

جالب اینجاست . اگر دست ناجی به  ما  برسد نجات  یافته ایم و اگر نرسد این  دست و  پاهای اخر را  برای غرق شدن در فضای امواج سهمگینی که در انتظار ماست خواهیم  زد  . تصور کنید  چینی فضایی را  که  بسیار سخت و دشوار است  . به همین دلیل است که  مسکو این  قدر برای سهامداران  ما  مهم  شده است .

اما به هر حال  امروز  و فردا مذاکرات مشخص شده  و شرایط روز های آتی مشخص می شود . اما  دو  احتمال  را در نظر می گیریم . برخی این روز ها  سوال  می کنند اگر بازار منفی شود  چه  بلایی بر سر بازار  خواهد آمد  . قطعاً یک  شوک  منفی به  بازار وارد می شود . ( لازم  به ذکراست که شوک  مثبت احتمالی بسیار بیشتر از شوک  منفی است چرا که  بازار ریز شهای اخیر را که ناشی از شوک احتمالی منفی است تجربه کرده است  . ) اما  بازار دو هفته  جهنمی را پشت  سر  خواهد گذاشت هفته ای که  برخی از ان  با  عنوان  روز های داغ  تابستان  اما  سرد زمستانی معاملات   یاد می کنند . پس از ان  با گزارش های 3 ماهه وضعیت  بازار کمی تغییر  خواهد کرد که  البته  اگر چهره  این گزارشات  مثبت باشد . اما در احتمال  دوم  دعا میکنیم که  مذاکرات  مثبت باشد . حتی یک  توافق کوچک  نیز کافی است تا  بازار آلارم  مثبتی از مذاکرات  دریافت کرده  و بهبود  شرایط را  شاهد  باشیم . که دراین  صورت  گزارشات  3 ماه می تواند  نقش هم افزایی را  برای بازار ایجاد  کرده و مجامع نیز به ان  دامن  بزند و سرعت رشد بازار و بازدهی ان  را  بالا تر ببرد .

در مورد  پیش بینی وضعیت  بازار فردا  قطعاً تا  نتیجه  مذاکرات مشخص نشود  نمی توان  حرفی زد اما  ممکن است  یک  توافق بسیار ضعیف و شکننده  صورت بگیرد . دور بعدی برای چین  برنامه  ریزی شود و سپس دوباره  اعلام  شود که  مذاکرات  نسبتاً مثبت  بوده  اما واکنش بازار قطعاً نه خیلی مثبت و نه منفی  خواهد بود و به  سمت  رویداد های قوی تری سوق خواهد  یافت  .

در مورد  شاخص نیز باید گفت  شاخص از ریزش خسته است . در نقطه  تعیین  تکلیف قرار دارد  . برای رشد باید برنامه  ریزی مشخصی داشت که در چهره  او دیده نمی شود اما  متاسفانه  یا خوشبختانه  آمادگی رشد و یا  ریزش 2 هزار واحدی در چهره  او موج می زند!

و حالا  به  سراغ  حاشیه های داغ  بازار میرویم  که  بیشتر سیاسی است  …

از اظهارات  رئیس جمهور در مورد  غنی سازی  20% تا  اظهارات  مثبت پوتین  و اوباما در مورد حل مسالمت  امیز برنامه هسته ای ایران  …

اما آخرین خبر این  است که  گویا ایران  با  پیشنهاد روسیه  مبنی بر فریز شدن طرفین  در مرحله  فعلی موافقت کرده است . همکاری در زمینه  کاهش تحریم ها ها و متوقف کردن  آنها و همچنین بازدید های آژانس  و کاهش غنی سازی 20%  اما هنوز همه چیزدر کماست .

دیروز و امروز  سعی شد در ستون  اخبار سایت  همه گونه  خبر و اطلاع  رسانی که از مذاکرات  می رسد به  اطلاع  شما  عزیزان  رسانده  باشیم . حقیقت  امر پیش بینی فضای مذاکرات  بسیار پیچیده است  کما  این  که  طرفین نیز در پیش بینی نتایج  دچار ابهام  هستند . اما  امروز تا حدودی تکلیف روشن می شود چرا  که  طرف غربی برای بررسی پیشنهاد ایران امروز جواب می دهد .

اما  به  طور خلاصه منابع خبری اعلام کردند  که  صبح  دیروز مذاکرات  اصلاً خوب نبوده و طرف ایرانی با توپ پر به  مذاکرات  آمد در نوبت  عصر شرایط و فضا کمی بهتر شد و گویا  ایران  با  استفاده از پاور پوینت و بسیاری از ابزار های دیگر پیشنهاد های مدون و گام  به گامی را  به غرب ارائه کرده است که  گویا تعلیق 20% نیز به  طور موقت در ان  قرار دارد (البته شنیده می شود )و حذف بخشی از تحریم ها  جز انهاست .

اما  طرف غربی بر سه  مورد  توقف غنی سازی ۲۰ درصد ، تعطیلی فوردو و ارسال  سوخت  هسته ای به بیرون از ایران اصرار دارد  و در مقابل حاضر به  اعطای امتیاز جدی نیست حتی سخنگوی اشتون  اعلام کرد  که اتحاديه تحريم نفتی دو هفته ديگر خود عليه جمهوری اسلامی ايران را به تعويق نخواهد انداخت اما تيم مذاکره کننده ايران بر ايجاد يک چارچوب کلان برای ادامه مذاکرات تاکيد دارد که فراتر از طرح درصد در موضوع غنی سازی است. همین موضوع  باعث پیچیده تر شدن  فضا  شده است . گفته می شود ایران  بر مراحل گام  به  گام  تاکید کرده که در ان  غنی سازی 20% نیز تعلیق می شود اما پس از برداشته  شدن  برخی گام های متقابل و  هم  وزن …

اما این  فضا بسیار سنگین و توافق در ان  بسیار سخت  است  …

معاون وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه و در جریان مذاکرات پنج به علاوه یک با ایران در مورد فعالیت های هسته ای کشورمان  گفت که دو طرف را خیلی دشوار بتوان به نوعی توافق رساند چون  مواضع آنها متفاوت و پیچیده است. گفته می شود در سوی دیگر نماینده  روسیه  با باقری دیدار کرده است .که  قرار شده است تا  نماینده  روسیه با گروه  1+5 برای پیشبرد مذاکرات  گفتگو کند . اما در یک  رخداد مهم اظهارات  مشترک  پوتین و اویاما نیز جالب است  .  اوباما و پوتین  نیز یک  کلام  شده  و بیانه ای را  صادر کردند .  اوباما و پوتین تاکید کرده‌اند که واشنگتن و مسکو خواهان همکاری سازنده با ایران در چارچوب گروه ۱+۵ هستند. روسای جمهور ایالات متحده و روسیه همچنین در بیانیه خود قید کرده‌اند که خواستار کوچکتر شدن حجم استفاده ایران از اورانیوم با غنای بالا برای مصارف صلح‌آمیز هستند.

دراین  فضا  روزنامه  گاردین نیز وضعیت خوبی را از مذاکرات  ترسیم  نکرده ودر حالی که  رئیس جمهور در یک  مصاحبه اظهار داشته اگر سوخت  کافی بدهند  غنی سازی 20% نخواهیم داشت  اما در مذاکرات  این موضوع رد شده است . به هر حال  صحنه  پیچیده است  اگر بخواهیم  نظر شخصی را  با  توجه  به جمیع  جهات  بیان  کنیم  به نظر میرسد در بهترین حالت ممکن  یک توافق بسیار شکننده و نرم  و رسانه ای برای ادامه  گفتگو ها  شکل  بگیرد اما  تاکید می شود در بهترین حالت. آن طور که  از فضا  پیداست  امید انچنانی به  موفقت های شگرف نیز مگر این که معجزه  به  سراغ  ما  بیاید ! به امید ساعت های شیرین غروب سه  شنبه …

اما در فضایی که  همه  به  دنبال اخبار سیاسی بودندنرخ  ارز تغییرانچنانی نکرد  به دلیل فضای مذاکرات  کمی مثبت بود اما  نه خیلی و حول 1820 و 1830  قدم می زد . طلا نیز افت و خیز چندانی نداشت و برخلاف تصور ها  گویا  فعالان  حوزه ارز  و طلا نیز منتظر مانده اند تا  نتایج  روشن  شود .

و اما  بازارهای جهانی …

 این  روز ها  بازارهای جهانی با انتخابات ها گره خورده اند و به خصوص انتخابات  یونان  که حزب نو دموکراسی و حزب دیگر که موافق ریاضت های اقتصادی بوده  توانستند اکثریت  آرا  را جلب کنند تا  بازارها  نجات  یابد و اندک  رشد را در این  مدت  تجربه  کند .صد البته اظهارات  مثبت در اجلاس گروه  20  نیز موثر بوده .کشورهای اروپایی در جریان نشست گروه ۲۰ با حرکت به سوی یک سیستم بانکی یکپارچه تر برای مقابله با بحران بدهی که موجودیت یورو را تهدید می کند موافقت کردند اسیا  دیروز بسیار مثبت و البته  امریکا  و اروپا  تحت تاثیر برخی آمار های دیگراز جمله اسپانیا کمی مردد و نگران باشند . در حال حاضر قیمت  نفت جایی بین  83 و 84 دلار در نوسان  است و طلا  نیز به  1630  دلار در هر اونس می رسد  . اما در فلزات  حداقل جای شکرش باقی است که  ریزش آنچنانی رقم نخورده است . قیمت مس در بالای 7500  دلار باقی مانده  و روی نیز در محدوده 1900 دلار قرار دارد  که خبر خوبی برای بورس ماست  هر چند  که یکشنبه بور س کالا  شاهد  افت  اندک  برخی مقاطع  مسی در بازار بود که  البته  افت آنچنانی نبوده است . شمش بیلت  نیز به 365 دلار در هر اونس رسید که اندکی کاهش داشت  اما  فضای داخلی بیشتر به  سمت  رشد قیمت گرایش دارد .

و در شاخص امروز روزخوبی برای شاخص نبود و به  کانال 26200 امد   و در 26291 واحد قرار گفت  که در بازار امروز مس ، پاسارگاد، نفت و گاز و غدیر برخی شرکت های دیگر بیشتری اثر را داشتند و از سوی دیگر تنها دو شرکت  پتروشیمی کرمانشاه  و سیمان  فارس اثر نزدیک به  1 واحدی را  بر شاخص گذاشتند تا عمق رکود مشخص شود . البته  عمق رکود در بازار امروز از حجم معاملات  نیز نمایان  بود که  اگر معاملات  بلوکی را ازدل آن بیرون  بکشیم  کمتر از 10  میلیارد تومان  بوده که  30% این رقم نیز به دو شرکت  مس و خارک  اختصاص داشته است  . این خود یک نشانه و هشدار قوی است  .

امروز بازار رویداد خاصو جالب توجهی نداشت  اما  به  طور مختصر به  وضعیت  امروز اشاره می کنیم  و منتظر فردا ها خواهیم بود .

قرعه فال  به نام  من  دیوانه زدند !

در بازار امروز باز هم روند  منفی مذاکرات باعث بهبود آنها  شد هنوز بازار ان اعتماد لازم را به سهام اين گروه را ندارد اما  شایعاتی از شکر 910 تومانی در مبادی ورودی کشور کار را کمی برای این  گروه  سخت  کرده است .

امروز در قند اصفهان اين سهم با صف خريد و روند صعودي به سطوح قيمتي بالاي 1700 تومان بازگشت همانطور كه در گذشته عنوان شد قصفها بين دو سطوح قيمتي 1700-1800 تومان در نوسان خواهد بود . گفته می شود  این  سهم  2900 ریال  سود محقق کرده و بازهم  با کاهش اندک  سود  مواجه  شده است . به نظر میرسد سهم در مجمع  2500 ریال  تقسیم  سود  داشته  باشد اما  با توجه  به  قیمت   و سود سال 91 و  جو بازار تصمیم گیری در مورد حضور یا عدم  حضور در مجمع پیچیده است  . حقیقت امر اگر بازاردر فاز منفی قرار گرفت گروه  قند  می تواند  مثبت  باشد . از همین  رو با توجه  به  سود 3000ریالی برای سال 91 و  احتمال  قیمت های 15000 ریالی برای بعد از مجمع  این  سهم  را  باید زیر نظر داشت  . تاکید می شود اگر فکر می کنید  شرایط سیاسی وخیم  خواهد شد حضور در قند اصفهان و پیرانشهر می تواند  هم  برای نوسان  گیری و  هم  حضور تا  بهبود نسبی اوضاع  مناسب باشد

امروز بالاخره جو مثبت قنديها و معامله بيش از 5 درصد از سهام قند شيرين خراسان باعث تعادل در روند قيمتي اين سهم شد درباره قشرين بايد گفت اين سهم پتانسيل سوداوري ندارد تنها پتانسيل سهم دارايهايي ارزشمند و احتمال افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي داراييها ميباشد

در نماد قند نيشابور حمايتهاي سهامدار عمده اين سهم يعني نورهمدانيان بالاخره نتيجه داد و باعث رشد قيمتي و صف خريد قنيشا شد .

در نماد قند ثابت هم كه به مانند قند شيرين تنها پتانسيلش داراييهاي ارزشمند ميباشد شاهد صف خريد و رشد قيمتي بوديم . وای به  روزی که باردیگر این  گروه  با  نتیجه  مثبت  مذاکرات  برگردند که  برگشت  آنها  دردناک خواهد بود . بازهم  توصیه می شود  به  سراغ بنیادی کاران  این گروه  بروید .

پتروشيميها بيدار ميشوند؟

اين روزها افزايش نرخ دلار اگر چه پتانسيلهاي فراواني در گروه پتروشيمي ايجاد كرده است اما به نظر ميرسد سهام اين شركتها قصد بيدار شدن از خواب زمستاني را ندارند البته ما همچنان اميدوار هستيم كه بالاخره بازار با انتشار گزارشات 3 ماهه سهام اين گروه به خود بيايد و تمامي نمادهاي پتروشيمي را با يك چوب نراند

امروز شايعاتي در خصوص احتمال اعلام سود 100 توماني پتروشيمي ابادان براي سال 91 باعث اقبال بازار و نوسانات مثبت در اين نماد پتروشيمي شد به نظر ميرسد شپترو روند قيمتي ارامي را تا سطوح قيمتي 500 تومان در پيش بگيرد

در نماد پتروشيمي كرمانشاه با احتمال اعلام سود 90 توماني براي مرحله اول به دليل افزايش نرخ اوره و دلار مواجه ميباشد شاهد نوسانات مثبت اين سهم بوديم .

امروز در نماد پتروشيمي شازند اما همچنان نوسانات اندكي را شاهد بوديم شازند اين روزها در انتظار گزارش 3 ماهه  و پوشش مناسب و  مثبت احتمالي سود خود ميباشد تا روند خود را مشخص نمايد

در نماد پتروشيمي اصفهان اما در مقابل صف فروش سنگين اين سهم جمع اوري صف فروش به ميزان حجم مبنا را شاهد بوديم علي رغم پتانسيل تعديل مثبت عايدي بسيار بالا در نماد شصفها اختلاف بر سر خوراك دريافتي از پالايش نفت اصفهان باعث جو منفي بر روي اين سهم شده است .

تجهيزاتيها برميگردند

در بازار امروز سهام تجهيزاتيها بر خلاف ساير گروه ها معاملات متعادلتري را دنبال كردند به نظر ميرسد تجهيزاتيها كه به كف قيمتي رسيده اند با كوچكترين خبر مثبتي با صف خريد و روند رو به رشد مواجه شوند

امروز مپنا كه به زودي مجمع خود را برگزار ميكند و داراي پي بر اي بسيار پاييني نيز ميباشد با نوسانات مثبت سعي در شكست سد قيمتي 220 تومان داشت مپنا در صورت شكست سد قيمتي 220 تومان تا سطوح قيمتي 240 تومان رشد خواهد كرداما  یک  اهرم  بسیار قوی برای این  موضوع  نیاز دارد که در حال حاضر دیده نمی شود . مپنا در این گروه  می تواند  فردا  وضعیت خوبی را شاهد  باشد  . گفته می شود اوراق این  شرکت امروز از مرز 67 میلیارد تومان  گذشته  و احتمالاً فردا  و شنبه  200  میلیارد این  سهم پر  خواهد شد .

در نماد ماشين سازي اراك معاملات منفي ابتداي وقت تبديل به نوسانات مثبت دراواخر وقت معاملات بود فاراكي كه پتانسيل تعديل مثبت عايدي خوبي را درسال جاري دارد و به نظر نميرسد از كف قيمتي 120 تومان افت قيمتي بيشتري را تجربه نمايد

اما اذراب امروز با خبر ارسال دوباره گزارش افزايش سرمايه به بورس با نوسانات مثبت در اواخر وقت مواجه شد اذراب هم اكنون با پي بر اي بسيار پاييني مواجه ميباشد مضافا اينكه اين روزها سخن از سود 50 توماني سال 91 اين شركت گفته ميشود  که البته  تا  بوده  قطار شایعات در این گروه  ها  حکمرانی می کردند  . در فضای این  چنینی وقتی فولاد و غدیر و مس حرکتی نمی کنند  از فاذر چه  انتظاری است ؟!

زير فشار بازار …

امروز سرمايه گذاريها با ورود مهماني جديد مواجه بودند اما اين مهمان جديد فرابورسي هم نتوانست روند قيمتي سرمايه گذاريها را عوض كند اين روزها افت شديد شاخص باعث فشار بر نمادهاي سرمايه گذاريها و افت شديد قيمتي سهام اين گروه شده است

اما امروز شاهد بازگشايي نماد عمران و اوسعه كرمان بوديم سهمي كه فعاليتش در زمينه عمدتا بازار ساخت و ساز و فعاليتهاي بازرگاني خلاصه شده است اين سهم امروز با قيمتهاي120 تومان عرضه شد قيمتهايي  كه براي اين سهم فعلا بالا ارزيابي ميشود

امروز سرمايه گذاي ملي براي بار چندم تا سطوح كف 130 توماني پايين امد ونيكي هم به كف قيمتي خود رسيده است و ميتواند با برگشت روند قيمتي مجددا تا سطوح 140 تومان رشد نمايد ونيكي اين روزها در قيمتهاي به مراتب كمتر از ارزش ذاتي خود در حال معامله ميباشد

امروز غدير پرپتانسيل تا كف قيمتي و حمايتي 380 تومان پايين امد تاييد تعديل مثبت غدير توسط مسئولان ساتا و احتمال افزايش سرمايه در نيمه دوم سال خبرهاي مثبتي بودند كه توسط سهامدارعمده غدير منتشر شد پس غدير داران نگران نباشيد  همچنین در مورد  پارسان که  البته  همه  ی تعدیل ها در پارسان  است  که  غدیر را  حرکت خواهد داد .

معدنيها تا كجا!؟

اين روزها نه دلار و نه رشد نسبي قيمتهاي جهاني فلزات نتوانسته است باعث تغيير جو معدنيها شود معدنيهايي كه اگر سياست ارزي خود را به مانند گروه پتروشيمي بر اساس تسعير نرخ ارز بر بازار ازاد بگذارند ميتوانند حتي با تعديلات مثبت خوبي در گزارشات 3 ماهه خود روبرو شوند

امروز ملي مس همچنان با نوسانات منفي به سمت كف حمايتي 460 توماني در حال حركت ميباشد علي رغم تعديل مثبت و شگفت اور سود سال 90 فملي باز هم شاهد نوسانات منفي در اين سهم ميباشيم اين روزها شايعه شده فملي در گزارش 3 ماهه خود هم قصد اعلام سود 70 توماني را دارد که  شایعه بزرگ  و بعیدی است  . در نماد مس گویا  شنیده ها  حاکی از ان  است که  سهم در قیمت های 4600 ریال  توسط شرکت  صندوق کارکنان  مس بازارگردانی می شود .

امروز كالسيمين كه جز پر پتانسيلترين نمادهاي رويي ميباشد با كمترين نسبت پي بر اي در سطوح قيمتي 500 تومان در نوسان ميباشد كالسيمين كه اگر ارز خود را با نرخ ازاد بفروش برساند و تعديل مثبت را در سود 3 ماهه خود اعمال نمايد ميتواند رشد قيمتي 10-15 درصدي را تجربه نمايد

چهار گوشه بازاري مردد!!!

امروز نماد كابلهاي شهيد قندي پس از مجمع و تقسيم سود و انتشار اخبار بسيار مثبت از مجمع با بازدهي 5 درصدي مواجه شد شركت برنامه گسترده فروش زمينهاي خود را در يزد اغاز كرده است ميتوانيم از همين قيمتها شاهد رشد قيمتي خوبي در نماد بكام باشيم.

در نماد ذوب اهن حمايت سهامداران حقوقي از يك طرف و روند رو به رشد قيمت محصولات شركت از طرف ديگر باعث اقبال نسبي به اين نماد و نوسانات مثبت در ذوب اهن شد ذوب اهن در صورتي كه گزارش 3 ماهه خوبي را منتشر كند حرفهاي زيادي براي گفتن خواهد داشت . در کنار او امروز فخاس نیز مثبت  بود و شرایط فولاد  با  وجود جو منفی منفی انچنان بالایی نداشت  .

امروز ليزينگ ايرانيان پس از برگزاري مجمع و تقسيم سود با قيمتهاي بسيار نازل محدوده 140 تومان بازگشايي شد بسياري از سهامداران وايران اعتقاد دارند سود اعلامي براي سال 91 كه با كاهش 37 درصدي همراه شده است مصنوعي بوده و وايران  توانايي رشد سوداوري خوبي را در سال 91 خواهد داشت

در نماد موتوژن به نظر میرسد این  سهم  بتواند کمی رشد  کند چرا  که  قیمت های 2550 و 2600  ریال  برای سهم  نقاط بسیار خوبی برای نوسان  گیری بود .

امروز رایان رشد قیمت  اندکی را  تجربه  کرد . شنیده می شود  رایان  با  اندکی از کاهش سود  مواجه  شده  و موفق به تحقق سود 115 تومانی شده است  . همچنین شنیده می شود  سهم در مجمع  بین  950  تا 1000 ریال  تقسیم  سود خواهد داشت .

این  روز ها  کچاد با  شایعات  متعددی مواجه است که  تحقق 240 ریال  سود در گزارش احتمالی 3 ماهه  از مهم ترین انهاست  . گفته می شود  نرخ   هر تن  سنگ  اهن در بودجه 90 کچاد  89 هزار تومان و گندله  180 هزار تومان  بوده در حالی که در 3 ماهه  اخیر سنگ  آهن  بیش از 103 هزار تومان  و گندله  بیش از 200  هزار تومان  به  فروش رسیده است . این  سهم نیز با توجه  به  اصلاح  قیمتی در محدوده 5100 و 5200  ریال  ریسک  آنچنانی ندارد و قطعاً تا  پایان  سال  تحقق سود 1200 ریالی را  شاهد  خواهد بود .

شخارک  امروز فشار فروش را  کمی کاهش داده  و با مقاومت  فروشنده  ها مواجه  بود . سهمی که دلش به  مذاکرات  بند است و اگر مثبت  باشد رشد قیمت سریعی  خواهد داشت  چرا  که  اصلاح  بالایی شده و شرایط خوبی دارد .

در بازار امروز رانفور نیز پس از مجمع  قصد بازگشایی داشت  اما  قیمت مورد  توافق قرار نگرفت . رانفور که  با  تقسیم  سود  1300  ریالی و خبر های خوب مجمع  به  بازار آمد و   خبرهایی ازتعدیل سود  و افزایش سرمایه برای سال 91  دردل خود داشت  اما  سهامداران  باید امید وار باشند  که جو بازار او را  قربانی نکند  .

مهم  :  تا  بدین لحظه که  گزارش روی سایت  ارسال  می شود تنها خبر پایان دور اول گفتگو ها به  خبرگزاری ها  رسیده است . به محض رسیدن اخبار مهم  سعی می شود در ستون  اخبار و در صورت اخبار نهایی در ستون  تحلیل شایعات در مورد  آن و اثرات  آن اطلاع  رسانی شود .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

سه شنبه 30 خرداد 91

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم