گزارش بازار چهار شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۱

اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۱

گزارش بازار چهار شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۱

آچمز !!

گزارش بازار – بتاسهم ۱۶:۳۵   آچمز … بارها در ادبیات  خود به این کلمه  برخورد کرده ایم  . بعضی اوقات که می خواهیم  فردی را در محاصره  خطرات  تصور کنیم و یا  فردی که هیچ  کاری از دست او  بر نمی آید و  یا  در مشکلی بزرگ  گرفتار شده و نمی تواند  هیچ  دست و پایی بزند   به این  واژه توصیف می کنیم و او را حواله می دهیم  . می گوئیم  فرد آچمز شده است ! امروز هم می توانیم  بگوئیم که  بازار ما  اچمز شده  بود  نه  راه  پیش ونه راع پس ، مشکلات  اورا احاطه کرده اند  و هر روز فضا  بر بازار تلخ  تر و حلقه  کمک ها  بسته  تر می شود . برخی شرکت ها  برای حمایت از بازار دست  به کار می شوند اما  منابع  کم و مشکلات  بزرگ و فشار فروش بیشتر است و این خود  باعث شده  تا ابهامات  کار دست  بازار داده و این  فضا را  رقم  بزند .

امروز به  وضوح می دیدیم  که  فشار فروش در بازار بیشتر شده و فروشنده  بیشتری در سهام ها  جا خوش کرده  بودند . بارها و بارها در همین  گزارش عنوان  شد  که  مدیران  بازار بدانند اگر اعتماد رفته  از این  بازار بر نگردد  و این  فشا رکود ادامه دار باشد موج  بی تفاوتی و خستگی و دل زدگی از بازار سهام  می تواند  ضربات  سخت تری را  به  بازار ما  وارد  کند .

حقیقت  امر این  است که تمام  امید ما  برای یک  رشد موقتی به این هفته  بود که به  بدترین  شکل ممکن  سپری شد تا چیزی کمتر از ۱ ماه و یا دقیق تر ۳ هفته و چند روز بازاردر فاز نزولی قرار گیرد . برای چه  این  اخرین  فرصت بازار بود ؟! به این  دلیل که  هفته  بعد خود  به  خود  گارد فروش و  یا حداقل عدم خرید بیشتر می شود  چرا که طرح  هدفمندی تصویب شده ، دلار کمی کاهش یافته است  ، بازارهای جهانی مثبت نیستند ، به  اخر ماه  نزدیک می شویم و از سوی دیکر مذاکرات  ۱+۵ در راه  است که  بازار را  مجاب می کند که کمی برای خرید صبور باشد .

از همین  رو شاید هفته  بعد حتی روز های تلخ  تری را  شاهد  باشیم اما هنوز هم  امید از بازار کم  نشده  است  چرا  که  فنر بازار حسابی جمع  شده و اماده  یک  واکنش است که  امیدواریم همین  روز ها این واکنش را  شاهد  باشیم  . امیدبازار به  نمایشگاه  بود که او هم  امد و جمعه  بساطش برچیده می شود  شاید فضای پس از نمایشگاه  کمی به داد  بازار برسد .

اما  این  روز ها  برخی از ما  سوال  می کنند که نسبت  به  فروش سهام خود اقدام  کنیم  ؟! حقیقتاً بازار هیچ چشم اندازی را به ما نمی دهد  اما  به نظر شخصی اگر نقدینگی در بازار وجود  داشت این  اتفاق نمی افتاد و در حال حاضر نیز کسانی که نقدینگی را در اختیار دارند  برنده  بازی هستند . شاید بازهم  خرید در قیمت های منفی روز های بعد منطقی باشد چرا  که این  روز ها به هر حال  به  سر می رسدو  زمان  ان نیز خیلی دور نیست . تجربه چند سال گذشته  بورس به خوبی این را نشان  می دهد .رکود  وجود خواهد داشت اما  مقطعی است  و البته  رونق نیز مقطعی  خواهد بود . بازهم  یاد  جمله ای می افتیم  که تاکید میکرد در دریایی از خون  باید خرید کرد! وقتی همه می فروشند …

البته این  بدان  معنی نیست  که  بی مهابا تن  به خرید بزنیم  بلکه  با حساب و کتاب  و ترجیحاً پله ای.

اما  به بازار برسیم  که  امروز چرا  به این  شکل بود .  سوال عجیبی نیست  چرا  که اگر مثبت  بود  باید برایش دلیلی خاصی می اوردیم  . این  روز ها  به  دیدن  تابلو هایی قرمز  و خرس های قهوه ای عادت کرده ایم  .

امروز در حالی بازار را  آغاز کردیم که  عوامل منفی نظیر کاهش نرخ  دلار ، ریزش بازارهای جهانی و تصویب طرح تحول فشار روانی را  بر بازار افزایش داده و بازهم  شاهد  افزایش فشار فروش در بازار بودیم . امروز این  فشار مضاعف درست در نقطه با  بازار برخورد کرد  که نقاط حمایت در انجا  قرار داشت  و در واقع امروز بازار  مغلوب فشار های   بالای فروش شد   .

اما  تنها امیدواری بازار دو چیز است . اول این  که تغییری را در مسائل سیاسی شاهد  باشیم  ( که توضیح  می دهیم  )  و به تبع  آن با  رشد نرخ  دلار برخی صنایع  تحریک   شوند  و یا در احتمالی دیگر گزارش های ۱۲ ماهه  به  داد بازار برسند که از اکثر انها  این  طور به  گوش میرسد که خبر خاصی در برخی از این گزارش ها  به  چشم نمی خورد و نباید دل بازار را خوش کرد .

هفته  بعد  نیز به  طور کلی فشار اخر ماه  و صبر برای مذاکرات  بازار را  ازار می دهد و به  طور کلی در روز های پیش رو چشم  انداز کمی مبهم  تر از روز های قبل است  .

در شاخص نیز همچنان  همه  بر طبل ۲۶۸۰۰  و برخی حتی ۲۶۶۰۰ می کوبند که البته  سناریوی اول تا حدودی درست تر است و احتمال  ریزش تا این  مقطع  بیشتر به  چشم  می آید .

امروز چهار شنبه و اخرین  روز کاری و نوشتن  حاشیه چندان  پر کاربرد نیست چرا  که در روز های آتی این  خبرها  همچون  سیبی هزار چرخ  خرده و به  زمین می رسند .

اما در حاشیه های سیاسی چه خبر است …

تحولات  درونی و اختلافات  در مورد  هدفمندی و بحث کشیده  شدن  پای مشایی به  دادگاه  اخیر یکی از مهم ترین مسائل داخلی سیاسی است اما همچنان  مذاکرات  بغداد  مهم ترین حاشیه  بازار است  . دیروز در سایت ها  داشتیم  که همزمان با  سفر نخست وزیر و برخی وزرای اسرائیل به  اروپا  برخی مواضع  تغییر کرده است  . اتحادیه اروپا بار دیگر خواستار تعلیق کامل همه فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم در ایران شد که این  با مذاکرات  ترکیه  به  طور کامل در تناقص است  . دیروز رسانه  ملی هم  این  خبر را  بازتاب داد و از ان  به نوعی تعجب کرده  بود  و البته  گارد منفی نسبت  به ان  گرفت و آن را ساخته  ذهن  برخی روزنامه های غربی واسته  به  اسرائیل دانست . امروز گویا بروجردی نیز در مجلس گارد منفی نسبت  به این موضوع گرفته است و ان را خلاف توافق های ترکیه می داند . اما  یکی از منابع موثق در مورد  مذاکرات  نظری این گونه داشت  که  نتیجه  مذاکرات  به هیچ وجه منفی نخواهد بود اما  آن مثبتی که  همه  فکرش را می کنیم  نیز در مذاکرات  رقم  نمی خورد و طرفین قرار های بعدی را  برای نهایی کردن توافقات خواهند داشت  که شاید این  بدترین حالت  برای بازار باشد  چرا که در خوف و رجا باقی می ماند اما  کمی ثبات و ارامش به  بازارها باز می گردد .

اما مهم ترین خبرها در مجلس و در خبرهای اقتصادی می گذرد . گفته می شود در جلسه مشترک نمایندگان مجلس و دولت که در خصوص نحوه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها پیش از ارائه بودجه در صحن علنی برگزار شده است رئیس جمهور ضمن انتقاد از عملکرد مجلس، بر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر اساس نظر دولت اصرار کرده است. اما از ان  سو نمایندگان نیز کار خود را  کرده و به نظر میرسد  همان ۶۶ هزار میلیارد تومان  تصویب شود . سهامداران باید تحولات  این  طرح  را  زیر نظر گرفته و از اثرات  آن بر بازار مطلع  باشند . دیروز هم  بیان  شد  که تقسیم  بندی صنایع  از میزان  اثر پذیری ازاین  طرح در بازار صورت   خواهد گرفت البته  میزان  افزایش درامد  دولت بین  ارقام متفاوتی دست و پا خواهد زد  که  احتمالاً ۶۶ هزار میلیار تومان  تصویب می شود . بازار منتظر مشخص شدن  نرخ  بنزین ، نفت و گاز، گاز وبرق برای صنایع  است  که در محاسبات  خود لحاظ کند  و قطعاً هر چه  شدت  رشد بیشتر باشد واکنش منفی بازار بیشتر خواهد شد .

امروز نرخ  ارز نیز دستخوش تغییرات  انچنانی نبود و گویا در ۱۶۵۰۰ ریال  تثبیت  شده است و البته  برخی معتقدند  نهایت  افت  آن ۱۶۰۰  تومان  است . این خبر خوبی برای بازار است نه این  که  بازار از کاهش استقبال  کند  خیر . بازار به  استقبال  ثبات  می رود و می تواند  از آن استقبال  نماید . به عنوان مثال  ثبات در ۱۶۵۰۰ و یا نوسان  تا ۱۷۰۰۰ ریال خبر بهتری برای بازار خواهد بود  تا نوسان  مدام  بین  اعداد عجیب و بالا  .

در حوزه  بازارهای جهانی افت  این  بازارها  ادبیات  مشترک  فعلی این  روز هاست  .

بازارهای جهانی بازهم در کانال  افت  قرار گرفته اند . در روز های گذشته  پیش بینی ما  این  بود که  این  ریزش از هفته  بعد  آغاز شود اما  گویا از دیروز شدت  گرفته است که  به خاطر تلاش های امریکا  برای کاهش نفت  و سایر کالاها  برای اندک  افزایش رشد اقتصادی است  .

امروز قیمت  طلا با  ریزشی سنگین    همچنان  زیر ۱۵۹۰ دلار رسیده  که  سکه  امروز روز عجیب و وحشتناکی داشت .  نفت هم  با  کاهش در محدوده ۹۶  و ۹۵ دلار قرار دارد . روی همچنان در محدوده ۱۹۰۰ دلار دست و پا می زند  اما مس به  زیر ۸۱۰۰  سقوط کرد  . قیمت  شمش بیلت در محدوده ۴۹۰  و ۵۰۰ دلار قرار دارد  که نشان می دهد دراین فضای منفی رشد اندک  قیمت  داشته است    .

فضای بازارهای جهانی به  سود  ما نیست  و اگر ادامه  دار باشد  نماد های مرتبط را  بازهم  تحت تاثیر قرارمی دهد .

امروز شاخص با  رشدی ۱ واحدی خود را در روزی که نمایشگاه  برقرار است منفی ندید که این  موضوع  را  باید ممنون  کشتی رانی و نفت و گاز باشد  که اگر این  دو نبودند  ریزش بیش از ۳۰  واحدی در انتظار بازار بود . امروز ۴ شرکت  فولاد ، مس ، امید و سایپا  بیشترین  اثر منفی را در شاخص داشته  و اگر به همین منوال  پیش بروند  ریزش بیشتر شاخص نیز متصور  خواهد بود .

بانکیها دور میگیرند

در بازار امروز و در نمادهای بانکی شاهد ادامه یافتن روند مثبت سهام این گروه بودیم بانکیها در مقطع فعلی مجددا تواسنته اند توجه بازار را جلب کنند به خصوص اینکه در فصل مجامع این شرکتها شاهد تقسیم سود بالای بانکیها و پرداخت زود هنگام سود نیز میباشیم همین امرهم باعث جذابیت دو چندان نمادهای بانکی شده است. البته  اجرای طرح  تحول و گزارشات  مناسب برا یان  گروه خبرهای خوبی بوده است  . گفته می شود  که بانکی ها  با توجه  به پی به ای و کم  ریسک  بودن  می توانند با  اجرای طرح  بیشتر مورد  توجه  قرار گیرند .

امروز پست بانک با صف خرید و معاملات مثبت در استانه قیمتهای ۵۰۰ تومان قرار گرفت هدف بعدی پست بانک سطوح قیمتی ۵۰۰ و ۵۲۰ تومان میباشد پستی که به دلیل تغییر مصوبه مجلس مبنی بر عرضه سهام این بانک تا سطح ۴۹ درصد مجددا مورد اقبال سهامداران قرار گرفته است

امروز بانک ملت همچنان در سطوح قیمتی ۱۶۰ تومان زمینگیر شده است سهام پرپتانسیل بانکی که هم نسبت پی بر ای بسیار پایینی را در حال تجربه کردن میباشد و هم با احتمال تعدیل مثبت سود سال ۹۰ خود در گزارش ۱۲ ماهه روبرو است به نظر میرسد تا شب مجمع شاهد رشد قیمتی وبملت تا سطوح قیمتی ۱۸۰ تومان باشیم

مروز بانک اقتصاد نوین برای چندمین روز متوالی در برابر صف خرید سنگین و میلیونی خود عرضه ای را ندید این روزها شنیده میشود گروه سرمایه گذاری بانک ملی  قصد خرید گسترده سهام این بانک را به منظور کسب یک کرسی هیئت مدیره را دارند همین امر هم باعث تشکیل صف خرید در نماد ونوین شده است . در این سهم احتمال  گره خوردن  او نیز وجود  دارد .

فعلاً ارام گرفتند

در بازار امروز در نمادهای سرمایه گذاریها شاهد افزایش عرضه ها در این نمادها و تعادل در نمادهای سرمایه گذاری بودیم به نظر میرسد باتوجه به کلیت روند بازار سرمایه گذاریها علی رغم پتانسیلهای بالای بنیادی میلی به رشد قیمتی ندارند مگر اینکه جو عمومی بازار مثبت شود در ان موقع شاهد رشد صعودی بازار خواهیم بود

امروز سرمایه گذاری بانک ملی پس از رشد قیمتی تا سطوح ۲۴۰ تومان با توقف همراه شده ظاهرا این هلدینگ سرمایه گذاری در حال تغییر و تحولات اساسی میباشد از دریافت هلدینگ شفا دارو از بانک ملی تا احداث خطوط تولیدی سنگ اهن و فولاد در شرق کشور مضافا قصد خرید بلوکی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس همگی باعث به وجود امدن چشم انداز مثبت خوبی در وبانک شده است . شاید خرید و بانک  با دید  میان مدت  گزینه  بدی نباشد . سهمی که  بدش نمی اید مانند یک شرکت  قوی مانند غدیر شود!

امروز هلدینگ نفت و گاز پارسیان کماکان در سطوح قیمتی بالای ۷۰۰ تومان نوسان کرد پارسان این روزها شدیدا به دنبال خرید بلوکی سهام خلیج فارس میباشد حتی به همین دلیل قصد واگذاری چند درصد دیگر از سهام پتروشیمی پردیس را دارد به نظر میرسد این سهم در بازه کوتاه مدت بین دو سطح قیمتی ۷۰۰-۷۵۰ تومان نوسان نماید. گفته می شود  یکی از نزدیکان  به  شرکت از درامد مخفی شده در صورت های مالی  بین  ۴۵۰  تا ۵۰۰ میلیارد تومانی پارسان  از نرخ  تسعیر ارز حکایت دارد که  به تدریج  در صورت های مالی شرکت  اشکار  خواهد شد .

از سوی دیگر شنیده می شود شرکت هایی مانند بیمه  عشایر ، وبانک ، یکی از زیر مجموعه های بین  المللی توسعه  ساختمان  و از همه مهم تر سپه جز خریداران  این  روز های پارسان  هستند .

نکته  مهم  این  است که گویا  مذاکراتی بین غدیر و سپه در جریان  است  تا فروش بلوک  ۱% با  قیمت  ۷۰۰۰ ریال  را انجام  دهند و پس از ان تحریک  سهم  آغاز شود  از همین  رو احتمال  افت  برای انجام  این معامله  بالاست .

دراین  گروه  آتی احتمالاً بازهم  با  عرضه وصنعت  متعادل شد  . البته  گام  بعدی صفوف خرید آتی بازگشایی شیران  و اثر مثبت  بر ارزش ذاتی آتی است  . امروز غدیر پس از لمس ۴۰۸ تومانی با  رشد پارسان  کمی جان گرفت  و. به خوبی مشخص است که کف سهم  را  بسته و  مانع ازریزش قیمت هر دو سهم  هم غدیر و  هم پارسان  می شوند .

در سرمایه  گذاری ها  امروز ومعادن  به  قیمت های باورنکردنی ۳۳۰۰ ریال  رسیده  . سهمی که  روزی در ۳۸۰۰ ریال  خریدار داشت  و حالا در این  قیمت ها کسی به  سراغ او نمی رود . گزارش فخاس مثبت  بود و به  زودی با  گزارش مس و کگل نیز این  سهم  تحریک می شود هر چند  برخی معتقدند ومعادن  باید ۳۲۰۰  را  ببیند  و بلند  شود .

رایانه ای ها بی رقیب

در بازار امروز باز هم شاهد گرایش بازار به سمت سهام رایانه ای بودیم سهام این گروه با توجه به پتانسیلهای بنیادی از یک سو و عدم تاثیر پذیری از عوامل تهدیدی مانند گام دوم طرح تحول و نوسانات نرخ ارز و تحریمها همواره مورد اقبال بازار بوده و در بازه بلند مدت با سوددهی خوبی همراه میباشند

امروز تجارت الکترونیک پارسیان با توجه به دو پتانسیل عمده افزایش سرمایه و تعدیل مثبت ۳۰ درصدی سود سال ۹۱ که زمزمه هایش در گزارش ۳ ماهه سال ۹۱ از همین الان در بازار پیچیده است باعث شد تا این سهم امروز تا استانه صف خرید نیز پیش برود رتاپ پتانسیل رشد قیمتی را تا سطوح ۹۵۰-۱۰۰۰ تومان را در بازه میان مدت را دارا میباشد

امروز خدمات انفورماتیک هم از سطوح قیمتی ۱۴۰۰ تومان فاصله گرفته و روند صعودی در پیش گرفت البته فعلا روند این سهم بین دو سطح قیمتی ۱۴۰۰-۱۴۸۰ تومان در حال نوسان میباشد تا گزارش ۱۲ ماهه تکلیف روند قیمتی این سهم را مشخص نماید

امروز مداران هم که این روزها با شایعه اخذ قراردادهای جدید و تعدیل مثبت سود سال ۹۱ و احتمال حمایت سهامداران عمده خود مواجه میباشد از سطوح قیمتی ۳۴۰ تومان عبور کرد مدارانی که به نظر میرسد در این مرحله فعلا تا قیمتهای ۳۶۰ تومان رشد نماید البته سهم در صورت ایجاد پتانسیل و یا خبر مثبتی جای رشد قیمتی را تا سطوح ۴۰۰ تومان را در پیش رو خواهد داشت

غول های خفته در بند …

در بازار امروز شاهد رونق در نمادهای ساختمانی بودیم ساختمانیهایی که با اجرای گام دوم طرح تحول و افزایش نرخ ساختمان میتوانند رشد قیمتی خوبی را تجربه کنند در همین مقطع نیز شاهد خیزش ارام قیمت مسکن به خصوص در کلان شهرها میباشیم که میتواند باعث رشد سوداوری خوبی در سهام ساختمانی شود

امروز سامان گستر اصفهان هر چه تلاش داشت تا از سد قیمتی ۱۸۰ تومانی خود عبور کند در این امر ناموفق بود فعلا انتظار میرود تا سامان گستر در بین دو سطح قیمتی ۱۶۰-۱۸۰ تومان در نوسان باشد

امروز سرمایه گذاری ساختمان به دلیل صف خرید بانک اقتصاد نوین از سطوح قیمتی ۲۳۰ توما ن هم عبور کرده تا در گام بعدی به سمت اهداف قیمتی ۲۴۰ تومانی برود وساختی که به عنوان سهامدار عمده ونوین با رشد قیمتی سهام این بانک رشد ان ای وی خوبی را تجربه خواهد کرد . شنیده می شود مذاکراتی برای فروش بخشی از سهام وساخت و ثنوسا در اقتصاد نوین با  وبانک  صورت  گرفته است  .

روندهای سفته بازی و فعالیت سهامداران حقوقی و حقیقی بر روی سخت اژند قیمت این سهم را به سطوح قیمتی ۱۱۴ تومان رساند سخت اژند به زودی به اولین هدف قیمتی خود یعنی سطوح قیمتی ۱۲۰ تومان خواهد رسید . این  سهم  باردیگر مجمع  گذاشته است  و این  بار مجمع  شرکت  برای هیئت  مدیره بسیار حساس خواهد بود .

معدنیها در سراشیبی

این روزها معدنیها اصلا اوضاع خوبی ندارند قیمتهای جهانی فلزات در سراشیبی نزول قرار گرفته است قیمتهای دلار هم این روزها بیشتر به سمت افت میباشد تا رشد همین دو عامل مهم باعث شده تا معدنیها این روزها با روند اصلاحی روبرو شوند

امروز ملی مس که شایعه  شده است به زودی برای تعدیل مثبت عایدی متوقف میشود و همچنان به دلیل فروش محصولات خود در سطوح قیمتی ۱۴ هزارتومان در بورس کالا با احتمال تعدیل سود بسیار بالا و اعلام سود ۷۰ تومانی برای سال ۹۱ مواجه میباشد امروز با افت قیمتی از سطوح ۴۸۰ تومان هم عبور کرد فملی در صورتی که در معاملات شنبه نتواند به سطوح قیمتی بالای ۴۸۰ تومان بازگردد تا قیمتهای ۴۶۰ تومان افت خواهد کرد

امروز کالسیمین پس از مجمع و تقسیم سود در سطوح قیمتی جذاب زیر ۶۰۰ تومان بازگشایی شد با توجه به پتانسلی های کالسیمین مانند احتمال تعدیل مثبت عایدی به دلیل تسعیر نرخ ارز با نرخ بازار ازاد و طرح های توسعه ای خرید سهم با دید میان مدت میتواند جذاب باشد. بهترین قیمت  برای سهم  محدوده ۵۸۰۰ ریال  است.

امروز توسعه معادن روی لیدر روییها هم در سطوح نزدیک قیمتهای ۳۰۰ تومان با نوسانات منفی همراه شد کروی نیز فعلا روند نوسانی را بین دو سطح قیمتی ۳۰۰-۳۲۰ تومان در پیش خواهد گرفت . در این  گروه  فولاد هم  امروز منفی بود  . خبرهایی از عدم  فروش تختال ها  با  قیمت مناسب در بورس کالا  باعث بی توجهی بازار به  گروه  فولاد  شده است  و صد البته از طرح تحول نیز نمی توان گذشت . در کنار او خبر خریدار خارجی برای بلوک  ذوب نیز شنیده می شود هر چند  برای فخوز و  حتاید هم  این حرف  ها  زده  می شد !!

در کنار آنها  گروه  سنگ  آهن هم منفی است . گفته می شود که دو شرکت  کچاد  و کگل به  قیمت های حداقلی خود  رسیده و با  کوچکترین تغیر مثبت می توانند  مثبت  باشند .

دیروز خبر صادرات  ۴۰۰ هزار تنی سنگ  اهن  به  بازار رسید که  شاید این  گروه  را کمی تحریک  کند اما  شنیده می شود  این  محموله توسط این  دو شرکت  صورت نگرفته است . اما  در مورد  کنور همزمان  شنیده می شود  که آن تعدیلی که  بازار در این  سهم  در نظر دارد و منتظرش است  احتمالاً در کار نخواهد بود و تعدیل این  سهم  چیزی بین  ۵ تا۱۰% است  . به  طور کلی شرایط بازار از نظر قیمتی برای رشد گروه  سنگ  آهن مناسب است اما از نظر خبری خیر .

چهار گوشه بازار

امروز کشتیرانی علی رغم اعمال گره معاملاتی ۱۲ درصدی باز هم به تعادل نرسید ظاهرا تا ۳ نشود بازی حکشتی تمام نمیشود با این روند صعودی حکشتی به سمت سطوح قیمتی ۱۴۰ تومانی حرکت خواهد کرد

امروز پتروشیمی کرمانشاه همچنان تحت شایعه احتمال اعلام سود ۹۰ تومانی توسط این شرکت با رشد قیمتی و صف خرید همراه بود البته پیشبینی میشود کرمانشاه روز شنبه در سطوح قیمتی ۴۶۰ تومان به تعادل برسد

امروز ذوب اهن که به زودی با معامله ۱۵ درصدی بلوک سهام خود مواجه میباشد و ظاهرا سهامداران حقوقی بسیاری هم برای خرید این بلوک اعلام امادگی کرده اند امروز با روند و نوسانات منفی باز هم به سمت سطوح قیمتی ۱۸۰ تومان حرکت کرد البته در صورتی عرضه بلوکی سهام شرکت و در صورت در گرفتن رقابت بر سر بلوک ذوب اهن میتوان انتظار شکل گیری روند صعودی وبی را از این سهم داشت

امروز رایان سایپا با توجه به تعدیل منفی ۱۵ درصدی امروز با صف فروش و روند منفی همراه شد ولسایایی که اگر در سطوح قیمتی ۳۸۰ تومان متعادل نشود تا قیمتهای ۳۶۰ تومان افت قیمتی را تجربه خواهد کرد.

در پایان  به  توریل اشاره خواهیم  داشت که  سهامدار عمده خریدی در سهم  نداشته اما  شنیده می شود کگل حسابی سهم  را  منفی کرد  و در قیمت های پایئن  مشغول خرید بود . این  حجم معاملات  بالا می تواند  در روز های پیش رو و با اتمام  خرید  ها شرایط خوبی را  برای سهم  رقم  بزند هر چند  از فشار فروش سهم  نمی توان  گذشت  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

چهارشنبه ۲۰اردیبهشت ۹۱

 

هر گونه استفاده و نشرمطالب سایت بتاسهم دردیگرسایتها  پیگرد قانونی دارد

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم