جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
گزارش بازار شنبه 5 شهریور 90

گزارش بازار شنبه 5 شهریور 90

نوید خاندوزی
آگوست 27, 2011
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

گزارش بازار شنبه 5 شهریور 90

صدرا کُشون بازار!

گزارش بازار – بتاسهم –17:35

امروز شنبه ، 5 شهریور ماه ، بازار سرمایه هر نوع خبرخوبی را که فکرش را می کرد به گوش شنید و در ابتدای وقت هم واکنش خوبی را نشان داد اما به نظر میرسد که دو عامل عرضه نوسان گیران و شناسایی سود قبل از عرضه بانک انصار و همچنین بازگشایی صدرا در بازار امروز باعث شد تا جو اندک منفی در ادامه کار به سراغ بازار بیاید و مانع از رشد جالب توجه آن شود .

در بازار امروز در ابتدای کار اکثر شرکت هادر حداثکر قیمت خود قرار داشند اما رفته رفته حقوقی ها بیدار تر شده و به دلیلماهیت ماه شهریور که هجوم عرضه بیشتر است با فشار آنها مواجه شد و همین موضوع کمی کار را در ادامه برای بازار دشوار کرد .

هر چند ارزش معاملات هم طوری که باید باشد نبود تا نشان داده شود روز شنبه هم هنوز بازاردست از محافظه کاری خود برنداشته است . البته نکته بسیار جالی را می توان در این شرایط بازار جستجو کرد . در روز ها و هفته های قبل گفته بودیم که به دلیل نوسان بسیار مناسب و موج های سفته بازی عجیب و غریب حضور حقیقی ها در نماد های تجهیزات بسیار پر رنگ است وقتی اعضای این گروه منفی باشند بازار نیز با توجه به شرایط خاص و صفوف فروش این 3 نمی تواند تمایل چندانی به رونق نشان دهد و درست زمانی که این 3 پر حجم و مثبت باشند بازار نیز وضعیت بهتری دارد . امروز اخبار مثبت از رشد نرخ دلار و بازار های جهانی را صدرا پر پر کرد تا یک روز مثبت اما نه چندان دلچسب برای بازار رقم بخورد .

قبل از شروع بازار و حاشیه های باید گفت که امروز فریاد سهامداران صدرا به آسمان بلند شد که رستم جان کجایی که صدرا رو کشتن! صدرا یی که گویا با سخت گیری بیش از حد سازمان بورس مواجه شده و تعدیل منفی برای معامله ای که هنوز انجام نشده است منظور شده تا با این خبر مانع از رشد غیر قابل باور و تند سریع سهم شوند .

شاید سیاست سازمان در قبال صدرا کمی سخت گیرانه تر دنبال می شد اما دوستان بورسی هم نباید با این رفتار ها از کوره در رفته و نتیجه گیری و جملات احساسی را بیان کنند که تا دیورز و در زمانی که سهم مثبت بود خبر ی ازاین حرف ها نبود . مشکلات صدرا بزرگتر از ان است که بورسی ها در ان دخیل باشند . باید قبول کرد این سهم مشکلات فراوانی دارد و صرفاً با رفتن رئیس هیئت مدیره به مقام وزارتی که خود اذعان دارد از کمبود نقدینگی و فشار تحریم ها رنج می برد یک شبه زمین به آسمان نخواهد شد ! صدرا برای بهبود شرایط خود زمان می خواهد و این زمان باید به او داده شود اما متاسفانه هر گاه که سهم خواسته روند منطقی در پیش بگیرد هیجانات ، سفته بازی و موج سواری برخی مانع ازاین امر شده . در پایان این مقدمه صدرایی کار رابا ذکر این جمله تمام می کنیم که ایا از خود سوال کرده اید که سهمی مانند صدرا و یا سایر تجهیزاتی ها اکثراوقات سال یا در صف فروش هستند یا خرید؟!چرا چون عده ای نفع خود راازاین صفوف خرید وفروش می برند و برخی سهامداران قربانی این بازی شده اند .

حاشیه بازار …

در حاشیه این بازار خبرهای نسبتاً خوبی وجود داشت که به نظر میرسد بازار روز یکشنبه و دوشنبه را نیز تا حدودی سبز رنگ نگاه دارد البته دراین بین اخبار روز دوشنبه و آغاز بازار های جهانی و همچنین رویدادهای خاص سیاسی و اقتصادی این دو روز و اخبار بازار سرمایه می تواند برروند بازار موثر باشد . اما پیش بینی روند ناگهانی منفی چندانی برای بازار نمی رود .

در حاشیه های سیاسی قذافی در حال فرار و رفتن به الجزایر است و گفته می شود به زودی به آنجا خواهد رفت . از سوی دیگر جمعه دیگری برای سوریه به اتمام رسید که گفته می شود کمی آرام تر بوده است . اما خبر منفی سیاسی که شاید بتواند بازار را کمی تحت تاثیر خود قرار دهد فعالیت های خاص در اذربایجان و همچنین تعطیلی بازار تهران است که این اخبار می تواند در صورت نهایی و بغرنج تر شدن بر بازار اثر روانی منفی بگذارد . در حال حاضر خبرهای خاص سیاسی که بتواند بربازار اثر خاص مثبت و یا منفی جدی بگذارد وجود ندارد .

اما در بازار اقتصادی می توان به دو بازار ارز و سکه اشاره داشت که در بازر ارز نرخ دلار کمی ارام تر حرکت می کند و امروز در محدوده 2118 و 2120 متوقف شد . هر چند گفته می شود بانک مرکزی قول سرکوب مجدد نرخ ارز را داده است . امادر سو ی دیگر افزایش قیمت طلا در بازار های جهانی باعث افزایش قیمت سکه شده تا باردیگر ان بازار تحت تاثیر قرار گیرد . این روز ها بازار خرید و فروش سکه نیز داغ شده است که البته برخی پیش بینی ها از احتمال ادامه رشد ارز و سکه می تواند به هم ریختگی و شلختگی اقتصادی را رقم بزند .

اما بازار های جهانی …

خوشبختانه بازار های جهانی به خوبی بازار ما را در این روز ها همراهی می کنند که این روند مثبت را به خصوص در بازار امریکا می توانیم مشاهده کنیم . مصاحبه مدیران فدرال رزرو در مورد آینده امریکا اوضاع را به سود این کشور و بازار ها تمام کرده و روند مثبتی را در اکثر شاخص ها شاهد بودیم که دراین هفته نیز اکثر انها با رشدی حدود ۳ تا ۵% همراه بودند . داووجونزهم دیشب با رشدی ۱۳۵ واحدی لب همه ی سهامدارن دنیا را خندان کرد .

در کالا ها با افزایش قیمت نفت به مرز ۸۵ و ۸۶ دلار مواجه ایم که خبرخوبی برای بازار ماست . از سوی دیگر طلا هم باردیگر به ۱۸۰۰ دلار بازگشت تا کاهش نرخ سکه متوقف شود .

هر چندمهم ترین تحولات در بازار فلزات رخ داد که با افزایش قیمت مس به مرز بیش از ۹۰۴۰ دلار شاهد تثبیت آن در بالای ۹۰۰۰ بودیم . در قیمت روی هم پس از ریزش های اخیر قیمت این کالای حساس به ۲۲۴۰ دلار بازگشته است . بازار فلزات رشد خوبی را در این مدت شاهد بود که برای بازار ما یک خبر خوب بسیار اساسی به شمار می رود . چرا که از مهم ترین دغدغه های فعلی بازار ما ، روند بازار های جهانی است .

در ادامه باز هم این روند بیلت بود که جلب توجه می کرد . قیمت بیلت در اخرین حرکت خود به مرز ۷۰۰ دلار بازگشت و البته این رقم نقدی آن بوده و ۳ ماهه آن حدود ۵۹۰ دلار معامله می شود که بیشتر به دلیل تقاضای بالای ژاپن دراین مدت است . امروز خبر بیلت ۷۰۰ دلاری بر گروه سنگ آهن و فولاد اثر گذار بود و بالاخره دو قلوهای سنگ اهنی را هم تکانی داد . امادر پایان باید گفت که بسیار ی براین عقیده اند اجلاس ماه سپتامبر بانک مرکزی امریکا جهت نهایی بازار ها را مشخص خواهد کرد که تا آن زمان بازار همچنان محافظه کار حرکت می کند اما رو به بالاست .

در پایان مقدمه به شاخص میرسیم که امروز با کمک ملی مس، اقتصاد نوین و فولاد از مرز 25555 واحد عبور کرد تا یک عدد رند و خاطره انگیز را برای بازار امروز ثبت کند . عددی که امروز با رشد 78 واحدی شاخص رقم خورد و احتمال می رود که فردا نیز با ادامه روند مثبت فلزاتی ها ادامه داشته باشد . البته در بازار امروز خودرویی ها به همراه صدرا و مپنا اثر گذاری منفی را بر شاخص داشتند که خوشبختانه با کمک مس و فولاد کنترل شد .

اما مهم ترین رخدادهای بازار امروز را می توان بازگشایی صدرا ، صفوف فروش تجهیزات و همچنین صدرا ، منفی شدن خودرویی ها ، رونق فلزات و سنگ اهن و ادامه روند رو به رشد قندی ها از مهم ترین اتفاقت بازار دانست . البته آماده سازی بازار برای ورود انصار نیز دیگر خبر مهم بازار بود .

فولاديها در انتظار !!!

اين روزها در بازار فولاديها شاهد جنب و جوشهاي فراواني هستيم اين روزها دو ركن اصلي اين گروه يعني قيمتهاي جهاني و قيمتهاي داخلي هر دو با روند صعودي همراه ميباشند ظاهرا در عرصه جهاني قيمت بيلت به سطح 700 دلار رسيده است و براي روز های پیش رو در بورس كالا انتظار افزايش نرخ محصولات فولاد مباركه ميرود در صورت تحقق چنين امري فردايي بسيار متفاوت و در عين حال مثبت را براي سهام فولادي بازار انتظار داريم

اما امروز فولاد مباركه باز هم شروعي طوفاني را اغاز كرد اما رفته رفته باز روندش كمي منفي شد و به قيمتهاي حوالي 300 تومان رسيد به نظر ميرسد فولاد در صورتي كه بتواند افزايش نرخ محصولاتش قطعي شود بتواند تا قيمتها 330 تومان رشد كند اين روزها شايعه احتمال تعديل مثبت 30 درصدي فولاد در گزارش 6 ماهه قوت گرفته است.

اما امروز در نماد فولاد خراسان شاهد پابرجايي صف خريد و عدم عرضه سهام در اين نماد بوديم اين روزها فخاس با توجه به افزايش نرخ ميلگرد از يك طرف و افزايش تيراژ توليد از طرف ديگر با تعديل عايدي خوبي در سنوات اتي مواجه خواهد شد فخاس به نظر ميرسد حداقل تا سطوح قيمتي 600 تومان جاي رشد را خواهد داشت

اما امروز در نماد پر پتانسيل فولاي همانطور كه گفته بوديم امروز شاهد عبور قيمت سهم از مقاومت 220 تومانيش بوديم فولاي امروز در مقابل عرضه هاي سنگين كماكان مستحكم ايستاد به نظر ميرسد فولاي پس از پشت سر گذاشتن مقاومت 240 توماني تا سطوح قيمتي 260 تومان جاي رشد خواهد داشت.

معدنيهادر فكر جبران!!!

در بازار امروز رشد بازارهاي جهاني به كمك معدنيها شتافت و باعث شكل گيري روند مثبت در سهام اين گروه شد به نظر ميرسد فعلا تا اواسط هفته روند رو به رشدي را در سهام معدني شاهد باشيم به خصوص اينكه اغلب سهام اين گروه به سطوح حمايتي خوبي رسيده و اصلاح قيمتي مناسبي را تجربه كرده اند

اما امروز در نماد كالسيمين شاهد رشد مجدد سهم به سطوح قيمتي بالاي 1100 تومان بوديم كالسيمين در سطوح قيمتي 1124 تومان با مقاومت مواجه ميباشد مقاومتي كه در صورت شكست فاسمين 1200 توماني را به ارمغان خواهد اورد اين روزها كالسيمين هم با شايعه افزايش سرمايه و هم احتمال تعديل مثبت مواجه ميباشد

اما امروز همانطور كه پيشبيني ميكرديم با رشد مجدد قيمتهاي جهاني مس به سطوح بالاي 9000 دلار شاهد رشد قيمتي فملي تا سطوح نزديك 500 تومان بوديم اگر چه فملي نتوانست قيمتهاي 500 تومان را رد كند اما اگر مشكل و يا افت قيمتي در بازارهاي جهاني پديد نيايد ميتوانيم شاهد رشد قيمتي اين سهم تا سطوح 520 تومان كه مصادف با مقاومت سهم نيز ميباشد باشيم

اما امروز در نمادهاي دوقولي سنگ اهني نيز شاهد معاملات مثبتي بوديم سنگ اهنيها از ديد تكنيكالي اصلاح و افت خوبي را تجربه كرده و هم اكنون نزديك خطوط حمايتي خود هستند به عبارتي قيمتهاي 600 تومان براي كچاد و كگل حمايت خوبي محسوب ميشود در صورت رشد قيمتي نيز سطوح قيمتي 650-660 تومان ميتواند هدف قيمتي اين دو سهم باشد اگر چه برخي گمانه زنيها از رشد قيمت فروش محصولات سنگ اهني در راستاي افزايش نرخ فولادي ها دارد اما به نظر در صورت اعمال تعديل مثبت در گزارش 6 ماهه تعديل هاي احتمالي كمتر از 10 درصد خواهد بود در كل در دو نماد سنگ اهني روند ارام اما مثبت را انتظار داريم.

قنديها كوتاه نخواهند امد!!!

اما اين روزها ظاهرا قطار قنديها خيال توقف ندارد روند رو به رشد قيمتهاي جهاني شكر كماكان ادامه دارد و پيشبيني ميشود كماكان ادامه نيز يابد از طرفي روند رو به رشد نرخ دلار ميتواند باعث روند صعودي قيمتهاي داخلي شكر شود به هر حال اينطور كه از شواهد و قرائن مشخص است فعلا روند صعودي سهام اين گروه كوچك كماكان ادامه خواهد يافت

امروز در نماد قند اصفهان شاهد سنگينتر شدن صف خريد اين سهم و رسيدن قيمت اين سهم به سطوح بالاي 1100 تومان بوديم ظاهرا قصفها تا سطوح قيمتي 1200 تومان بالا خواهد رفت اما انجا با مقاومت سرسخت 1200 توماني خود مواجه ميباشد مقاومتي كه در صورت شكسته شدن ميتواند قيمتهاي 1400 تومان را براي اين سهم به ارمغان بياورد

امروز اما در نماد قند مرودشت شاهد پابرجايي صف خريد و روند رو به رشد قيمتي اين سهم بوديم صف خريد قمرو سنگينتر شده و قيمتهاي بالاي 1300 تومان نيز براي اين سهم رقم خورد قمرو همانطور كه انتظار داشتيم به سوي اهداف قيمتي 1400 و1500 تومان در حال حركت ميباشد

بد يمني صدرا!!!

امروز صدرا امد اما خوش نيامد صدرا كه براي شفاف سازي متوقف شده بود به يكباره عليرغم مصاحبه هاي خوشبينانه مسئولان شركت با تعديل منفي مواجه شد صدراامروز با افت قيمتي و صف فروش مواجه شده اگر چه مدير عامل شركت طي مصاحبه اي روند شركت را رو به رشد و مثبت توصيف كرده و از پتانسيلهاي بيشمار سهم سخن رانده است اما باز اين اخبار مثبت نتوانست گره اي از صف فروش صدرا باز كند به نظر اينبار شاهد صدراي 200 توماني باشيم

امروز فاراك نيز با صف فروش و روند منفي مواجه شد فاراك نيز با شكستن حمايتهاي معتبر خود قيمتهاي 160-170 تومان را نشانه رفته است . البته فاراك به مانند صدرا با حمايت 180 توماني درز معاملات فردا مواجه ميباشد كه در صورت شكست اين خط حمايتي تا سطوح قيمتي 170-160 تومان جاي افت خواهد داشت

اما امروز فاذر نيز به سرنوشت فاراك دچار شد فاذري كه اين روزها دانايان پارس حسابي پشتش را گرفته و هولش ميداد امروز با صف فروش مواجه شد فاذر نيز به مانند فاراك پس از اصلاح قيمتي روند صعودي به خود خواهد گرفت و به هدف قيمتي خوبي خواهد رسيد در اين گروه وضعيت فاذر از بقيه بهتر است و با زيان انباشته كمتر وروند سوداوري پرشتابتري مواجه ميباشد فاذر نيز با حمايت 260 توماني مواجه است حمايتي كه در صورت شكسته شدن فاذر 240 توماني را رقم خواهد زد.

در گوشه و كنار بازار!!!

امروز اگر چه شاخص حالش خوب بود اما بازار روند خوبي نداشت در بازار امروز در نماد ثاخت همانطور كه پيشبيني ميكرديم شاهد برخورد اين سهم به مقاومت 320 تومانيش بوديم مقاومتي كه فردا تكليف شكسته شدن و يا عدم شكستش معلوم ميشود در صورت شكسته شدن مقاومت 320 توماني ثاخت هدف قيمتي 360 توماني را پيش روي خود خواهد داشت

اما امروز در نماد بانكي پست بانك كه تا ديروز در قيمتهاي كف 530 توماني كسي نگاهش هم نميكرد اين روزها به طلاي بي بدل تبديل شده است وپست امروز با پشت سر گذاشتن مقاومت 560 توماني به اولين هدف قيمتي خود يعني سطوح 590 تومان رسيده است وپست در صورت شكست اين مقاومت اهداف قيمتي 620-640 تومان را پيش روي خود دارد شايعاتي از قبيل احتمال برگزاري دو مجمع در شهريور ماه و افزايش سرمايه 200 درصدي و همچنين خريدهاي گسترده سهام توسط صبا جهاد باعث اين روند مثبت گرديده است

اما خبر افزايش نرخ 10 درصدي و احتمال افزايش سرمايه 100 درصدي امروز تايرا را با رنج قيمتي و صف خريد مواجه ساخت ظاهرا تايرا با تعديل مثبت عايدي نيز مواجه ميباشد تايرا پس از پشت سرگذاشتن مقاومت 180 توماني خود سطوح قيمتي 200 و 220 توماني را پيش روي خود دارد .

در کنار این شرکت ها حق تقدم بترانس باز هم چشمک هایی برای خرید می زند که قیمت های زیر 4400 ریال برای خرید و نوسان گیری مناسب است .در کنار او حق ولصنم نیز در قیمت های 400 ریال می تواند برای نوسان گیری جالب توجه باشد . امروز گروه پتروشیمی با وجود خبر افزایش قیمت نفت و افزایش نرخ دلار هنوز منفی می زد . هر چند که خارک و پردیس موفق به افزایش اندک قیمت شدند اما شپترو منفی شد . پتروشیمی آبادان با اصلاح قیمت مجدد و ریزش تا 5200 و 5300 ریال می تواند جذاب باشد .

در گروه خودرو خبرها وعرضه های جدی سهامداران حوصله همه را سر برده است . امروز اکثر شرکت های این گروه منفی بود هر چند که گروه بهمن خبرها خوبی را در دل خود دارد امکا در 2200 باقی ماند .به نظر میرسد در این گروه با اندک منفی مجدداً شرایط برای رشد قیمت آنها فراهم می شود . دراین گروه از خاذین هم نمی توان غافل بود که احتمالاً با لمس قیمت های 880 ریال می تواند تا 950 ریال نوسان کند . امروز در خودرویی ها فقط خپارس مثبت بود که ادامه جو منفی فردا او هم منفی خواهد بود .

در سرمایه گذاری های این گروه ورنا همچنان متوقف و برخی از بازگشایی احتمالی او در معاملات فردا یا دوشنبه خبر می دهند . از وساپا باید گفت که مثبت شدن مس خبر خوب این سهم و منفی بودن سایپا خبر ناگواری برای اوست . سهمی که احتمالاً در محدوده بالای 3000 ریال ایستادگی خوبی خواهد کرد .

اما در گروه ساختمان آ.س.پ امروز منفی شد که به نظر میرسد یک اصلاح پر حجم تا 3300 ریال بار دیگر او را برای نوسان گیری مهیا خواهد کرد . سهمی که سود 1000 ریالی و سود نقدی 900 ریالی را در جیب دارد . دراین گروه سامان گستر هم با خبرهای اخیر شهر بازی و … نظر بازار را به خود جلب کرده که قیمت زیر 1000 ریال او جالب توجه است .

اما شبریز سهمی بود که دراین بازار با صف خرید خوبی مواجه شده که دو خبر رقابت احتمالی بر سر معامله بلوکی و تعدیل مثبت اخیر زمینه ساز نزدیک شدن به 2000 ریال برای این سهم است . در پایان باید به وبشهر اشاره کرد که گفته می شود با عرضه های سنگین برخی از شرکت های خود با شناسایی سود و احتمال تعدیل مثبت مواجه است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

شنبه 5 شهریور 90

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم