تحلیل تکنیکال خزر
خزر هم گزارش های خوبی میدهد هم افزایش نرخ داده است.
افزایش 15 درصدی قیمت فروش محصولات در حوزه نمایندگی ها را داشته که کل درآمد با لحاظ نمودن فروش مجموعه اکسل نیسان محاسبه شده است.از طرفی فنرسازیزر (خزر) علاوه بر پاییز خوب زمستان خوبی هم رقم زده و در گزارش آخر موفق به فروش 144.02 میلیارد تومان در اسفند ماه 1402 شد. که نسبت به مشابه سال قبل 98.98 درصد افزایش داشت.
فروش صادراتی 3.24 میلیارد تومان بوده است.
این شرکت در فصل زمستان موفق به فروش 460 میلیارد تومان شد که نسبت به فصل زمستان سال قبل 128 درصد افزایش یافت. همچنین فروش کل شرکت در سال 1402به رقم 1397.41 میلیارد رسید که نسبت به مشابه سال قبل124.53 درصد افزایش یافت.
صادرات کل سال 1402به رقم 35.1 میلیارد تومان رسید.
از دید نموداری یک سناریو یک دیامتریک است یا سمیتریک صعودی برای تکمیل موج فرسایشی صعودی B. در این صورت در میانه لگ G صعودی هستیم که هدف های مهم ۵۷۰_۶۵۰ و نهایتا در صورت ادامه رشد ۸۵۰ را پیش رو دارد. حمایت معتبری در ۴۱۰ تومان داریم.
گروه تحلیل گری بتا سهم



