معرفی سبد سهام کوتاه مدت

آبان ۲۱, ۱۳۹۰

معرفی سبد سهام کوتاه مدت

آبان ۹۰

نکات مهم سبد سهام  کوتاه مدت  :

*سبد سهام پیشنهادی کوتاه مدت، برای بازه ی زمانی ۲۰ تا ۵۰ روز تدوین شده .

* شرایط و یا اتفاقات خاص در یک صنعت می تواند سرنوشت سبد را تغییر دهد . ما سعی می کنیم  که در صورت بروز هر گونه تغییرات از طریق سایت  آخرین  تغییرات و نظرات  را  به  شما  اعلام داریم  تا در تصمیم گیری های خود لحاظ کنید  . ( باز هم به کاربران سایت تاکید می شود که به ستون  شایعات و همچنین گزارش های روزانه  بازار دقت شود چرا  که  سیاست  سایت این  بوده  که در راستای سبد سهام پیشنهادی اطلاع  رسانی نماید .به خصوص در شرایط حال حاضر)

* نکته مهم دیگر در مورد این موضوع است که در ستون تحلیل شایعات سایت اخیراً سیاستی در پیش گرفته شده که بر نوسان گیری نیز تاکید می نماید و فرصت های نوسان در شرکت های مختلف را بیان می کند که از این ستون نیز می توانید استفاده کنید و چه بسا عمده نوسان گیری ها در این ستون اشاره شده و سبد سهام بیشتر به بازه زمانی میان مدت تر اشاره دارد.

* این  سبد در کوتاه مدت  بر اساس شرایط فعلی بازار  تعیین شده و موارد  بسیار خاصی را  شامل می شود  که توضیح داده خواهد شد :

توضیح بسیار مهم :

گزارش های ۶ ماهه در بدترین مقطع ممکن به بازار رسید و تقریباً تمامی این گزارش ها که اتفاقاً گزارش های نسبتاً مناسبی بود با بی مهری بازار مواجه شده و بازار سرمایه یکی از تاریخی ترین مقاطعی را که می توانست بر بازار اثر گذار باشد و شور شعف خاصی را ایجاد کنداز دست داد . آن طور که در بازار مشخص است این بوده که یسک های سیستماتیک و مسائل بیرونی به مانند یک سرطان بدن بازار را فرا گرفته و مانع ازاین شد تا خبرهای مثبت و ویتامین های همیشگی او را شارژ کند . البته فصل جدیدی از شرایط نو و تازه بازار با عدم استیضاح وزیر اقتصاد آغاز شده بود که با خبر آژانس و تهدیدات نظامی آن هم از بین رفت . حالا بازار و سهامداران با شرایطی مواجه اند که یک بازار اصلاح شده ، مناسب برای خرید وجود دارد اما ترس از ادامه مسائل و شعله ور تر شدن مسائل سیاسی سهامداران را به لاک دفاعی در خرید فرو برده است . همین امر باعث شده است تا بازار حتی با وجود این که خبرهای سیاسی کمی آرام گرفته اند واکنش بسیار مثبتی نشان نمی دهد . این بدان معنی است که هنوز ترس در وجود بازار موج می زند و البته کاملاً محق است .

در تکمیل مطلب بالا و در توضیح زیر بیان می شود که بازار باید دراین مدت با ۱۲ چالش مقابله کند که البته این ۱۲ چالش قابل شناسایی بوده و هر لحظه ممکن است عوامل دیگری به ان اضافه یا کم شوند .

۱۲ چالش بازار :

به زودی در مورد این ۱۲ چالش در بازار سرمایه بیشتر صحبت خواهیم کرد اما به طور تیتر وار می تواند در ۴ حوزه طبقه بندی شود :

سیاست داخلی : ( انچنان در بازار موثر نیست اما در برخی موارد که حاد می شود بازار را به واکنش باز می دارد )

در پیش داشتن انتخابات مجلس

حاشیه های اختلاس که هر روز قربانی های تازه ای می گیرد

اختلاف بین قوا که با نزدیک شدن به انتخابات جدی تر می شود ( رسانه ای شدن آن به سود بازار نیست )

سیاست خارجی : ( اثر گذاری بیشتری را در بازار خواهند داشت )

مسائل اتمی و گزارش آژانس و شدت گرفتن تحریم ها

تهدیدات جدید نظامی که از سوی قدرت های غربی جدی تر شد و البته در حال حاضر کمی آرام تر شده است اما همچنان وجود دارد .

طرح تروریستی اخیر و بحث های حقوق بشری که اهرم دیگری برای فشار به ایران است

حوادث سوریه که در صورت جدی تر شدن اوضاع به زیان بازار است

بازارهای جهانی :

رخداد های بازارهای جهانی ، افت و خیز بازارها ، بحران یونان و ایتالیا و احتمال دامن گیر شدن آن برای بازار اروپا

بازار داخلی بورس اوراق بهادار :

چالش جدید سنگ آهن وفولاد

عدم مشارکت جدی حقوقی ها و صندوق ها و محافظه کاری حداکثری در خرید سهام

رونق بازارهای رقیب نظیر سکه ، دلار ، افزایش نرخ سود و احتمالاً مسکن

اما در کنار این ۱۲ چالشی که از آن صحبت شد می توان به خبرهای امیدوار کننده نیز برای بازار گفت که پس از پایان آن هر دو مورد را در ترازو و سنجش قرار داده تا شرایط روشن تر شود .

۱- رشد قیمت دلار و نزدیم شدن به ۱۴۰۰

۲- اخبار خوب از برخی شرکت ها نظیر فروش سهام ،افزایش سرمایه ، تعدیل و …

۳- احتمال افزایش سود شرکت ها که ناشی از افزایش تورم و نرخ در محصولات آنهاست

نتیجه گیری :

شاید در هیچ مقطعی از بازار این چنین بازار سرمایه ، ارکان و سهامداران آن تحت فشار ریسک های متعدد داخلی و خارجی نبوده اند . باید به بازار و سهامداران بزرگ حق داد که نوعی یخ زدگی را در معاملات خود شاهد باشند که نتیجه آن را این روز ها در کاهش حجم معاملات و رکود بازار حتی با شنیدن اخبار مثبت دانست .

حال باید در جمع بندی ان عوامل و تقابل انها شرایط سبد و بازار را تجزیه و تحلیل کنیم . بی شک سقوط بازارهای جهانی خبر بسیار بدی است که مانع از رشد بازار می شود و حتی ریزش را رقم می زند اما خوشبختانه این عامل با افزایش نرخ دلار در حال خنثی شدن است اما یادمان باشد که این موضوع یعنی ریزش ها اثرات روانی بیشتری بر بازار ما خواهد داشت تا اثر رشد نرخ دلار . امید بازار به بهبود وضعیت است که باید سریعتر رخ دهد چه در بازارهای جهانی و کالایی و چه اقتصاد کشور های بزرگ و کوچک

اما عوامل دیگر عمدتاً سیاسی هستند .در حوزه سیاست خارجی صحبت ها بسیار بود و در این مقطع حرفهای بسیاری گفته شد که در حال حاضر فشار سنگین روز های قبل را پشت سر گذاشتیم و دو هفته بعد احتمالاً موج جدید فشار ها این بار با تابلوی تحریم جدی تر خواهد شد .

در حوزه داخلی نیز می بینیم که با نزدیک تر شدن به انتخابات دعواهای سیاسی روز به روز بیشتر می شود و بازار نمی تواند دراین شرایط با تمرکز مناسب حرکت کند از همین رو این عامل با جدی تر شدن وبروز اختلافات بیشتر بازار را به شدت ازار می دهد که تجربیات خوبی را نیز در ذهن نداریم . نکته مهم اینجاست که پیکان تمامی این مسائل اقتصادی و به سمت بدنه دولت است که برای بازار خبر خوبی نخواهد بود . از همین رو ترس ازاین که با نزدیک شدن به جریان انتخابات این زد و خورد ها نیز بیشتر شود بازار را آزار خواهد داد .

در مسائل مالی اصلاح پی به ای بازار و شرکت ها برای بازار سرمایه مفید وقاع شده و این باعث می شود با جمع شدن این فنر با یک خبر مثبت سرعت رشد بازار بیشتر باشد که البته بعزهم لازامه آن کم شدن ریسکه ای سیاسی بازار است .

تنها در صورتی بازار می تواند با رشد مواجه شود که عوامل ۱۲ گانه بالا به نوعی هر یک از چالش ها به رشد نقل مکان کنند و به خبرهای امیدوار کننده اضافه شوند که می تواند رونق بازار را رقم بزند .

چالش مهم بعدی پیش روی بازار :

به نظر میرسد که در بین چالش های نام برده شده ادامه بحث گزارش آژانس و تهدیدات نظامی و همچنین شرایط خاص داخلی و منطقه ای مهمترین خبر و چالش اساسی برای روز های پیش روی بازار است که می تواند شکننده و تا حدودی برهم زننده آرامش درونی بازار باشد .البته تحولات ایتالیا را نیز نمی توان از نظر دور داشت که در حوزه بازارهای جهانی بر بازار موثر است .

با این حال دو احتمال قوی پیش روی بازار وجود دارد :

احتمال اول :

در احتمال اول با مثبت اندیشی احتمال این که فیتیله اختلافات سیاسی توسط بزرگان پایئن کشیده شود و اوضاع خارجی نیز کم کم ارام شود وجود دارد و از ان سو بهبود بازارهای جهانی در کنار نرخ دلار و اوضاع مثبت شرکت ها روند بازار را از نیمه دوم مهر بهتر خواهد کرد که ریزش و ثبات اخیر در قیمت ها نیز پتاتسیل این رشد را بیشتر کرده است .دراین موضوع دو پیش شرط بازارهای جهانی و شرایط سیاسی تا حدودی مثبت فرض شده است .

اما احتمال دوم و جدی تر !

در احتمال دوم پیش فرض های بالا هیچ یک مثبت نبوده و بازارهای جهانی در ریزش و شرایط سیاسی نیز در تقابل قرار دارد که هر دو عامل به مانند یک زنجیر سنگین به پای بازار بسته خواهد شد که مانع از رشد آن می شود . گزارش های مثبت و همچنین اخبار مثبت می آیند و می روند و تنها باعث تحرک های اندک در بازار شده و مو ج های بزرگ مثبت را ایجاد نمی کنند دراین حالت پتانسیل رشد بازار سرکوب می شود و پی به ای بازار با احتمال تعدیل برخی نماد ها به سمت پایئن اصلاح خواهد شد . فنر بازار هفته به هفته جمع تر می شود تا یکی ازاین دو ایتم یعنی بازارهای جهانی و مسائل سیاسی فشار خود را بر بازار کمتر کند و آنگاه با رشد ناگهانی مواجه خواهد شد . این احتمال نشان می دهد نباید در فروش سهام خود عجله کرد و با دید میان مدت تری به بازار نگریست و از سوی دیگر سراغ شرکت هایی رفت که از بازارهای جهانی کمتر تاثیر می گیرند و از سوی دیگر استراتژی ۳۰ تا ۳۵ و حتی ۴۰% نقد را نیز همواره در دل خود داشته باشد

و اما توصیه های همیشگی :

۱- به سراغ شرکت های نقد شونده برویم . همواره باید سبد سهام خود را در جهت و مسیری حرکت دهید که هر ان بتوانید ان را به نقد بودن نزدیک کنید . حتی در بدترین شرایط بازار سبد سهام ما باید به سرعت نقد شود . این یکی از مهم ترین خصوصیت در انتخاب شرکت ها در سبد سهام این ماه بوده که از این فیلتر به سلامت عبور کرده اند .

۲-ریسک خود را محدود کنیم . دو عامل سیاسی و اقتصادی و همچنین شرایط بازار های جهانی مدام این زنگ را در گوش ما به صدا در می آورد که بیش ازان که به فکر یک بازدهی بالا باشیم در پی محدود کردن ریسک سبد و کاهش ریسک سبد سهام برآئیم . نکته بسیار مهم اینجاست که در کنار کسب بازدهی معمول و نرمال بازار باید به فکر کم کردن ریسک حضور خود دربازار بود .

۳- انعطاف پذیر باشیم : باید قبول کرد که بازار غیر قابل پیش بینی شده است . بسیاری از رویداد های بازار را نمی توان پیش بینی کرد ( به خصوص مسائل بیرونی نظیر حوادث سیاسی ،بازار های جهانی ، اختلاس اخیر و انتخابات پیش رو ) اما ما باید رفتارخود را بلافاصله با این تغییرات همگام سازیم . این روز ها رویدادهای بیرونی بسیار بر بازار موثر خواهند بود .

اما توصیه مهم توصیه می شود که کسانی که قصد خرید دارند سرمایه خود برای قطعاً برای شرکت هایی که برای بار اول به بازار می ایند نیزنگهداری کنند ( شرکت های عرضه اولیه که احتمالاً در نیر نیز عرضه می شود می تواند بسیار مورد توجه باشد و بی شک حضور در این شرکت ها توصیه می شود. ) همچنین نوسان گیران در مورد خرید حق تقدم ها و شرکت های فرابورسی فعالیت بیشتری داشته باشند که بازدهی بالاتری را نصیب آنها خواهد کرد .

در خرید سهام پله ای خرید کردن را در دستور کار خود قرار دهید و همواره سعی کنید بین ۲۵تا ۳۰% از دارایی خود را همواره پول نقد نگاه دارید تا در موارد لزوم نسبت به حضور در بازار و کاهش قیمت تمام شده انعطاف بیشتری داشته باشد . کوتاه مدت ها انتظار بازدهی بالایی را نداشته باشند و تنها بازدهی ۱۰ تا ۱۵% در حال حاضر می تواند پاسخگوی بازار باشد .

اما مواردی که سبد سهام را در شرایط خاص قرار می دهد :

*به توضیحات هر سهم  در مورد آن توجه کنید .

* در سبد سهام و در قسمت توضیحات قیمت گذاری نیز صورت گرفته . مسلماً این قیمت گذاری پیش بینی ما بوده و سرمایه گذار باید سعی داشته باشد تا برای بازه ی کوتاه مدت سهم را در پائین ترین قیمت ها  خریداری کند .به خصوص در مقطع  فعلی که  خرید در قیمت های پایئن  منطقی ترین  را ه برای کسب سود در بازار است  . به توضیحات  در مورد  هر سهم  توجه کنید  .باز هم تاکید می کنیم قیمت های ما با دید محافظه کارانه لحاظ شده است. در صورت ایجاد چالشی مجدد در مسائل سیاسی احتمال سقوط جدی بازار وجود دارد که حتی ممکن است بسیاری از شرکت ها از قیمت های پیشنهادی نیز عبور کرده و پائین تر را لمس کنند .

نکته بسیار مهم :

قیمت های درج  شده  بهترین قیمت هاست که  ممکن است  به  این  محدوده نرسد اما هر چه  به این  اعداد نزدیک تر باشد بهتر خواهد بود .

در این سبد تغییراتی را با توجه به جو بازار و درخواست سهامداران ایجاد کرده ایم که سبد سهام ما به ۴ بخش تقسیم می شود .

یک بخش سبد سهام کوتاه مدت با ریسک نسبتاً کم و متوسط

بخش دوم سبد سهام کوتاه مدت با ریسک نسبتاً بالا

بخش سوم سبد سهام بی دردسر! که در بازه زمانی بیش از ۴ ماه نگریسته شده و با حداقل ریسک به افرادی که مشغله بالایی داشته و با دید میان مدت به بازار نگاه می کنند تهیه شده و

بخش چهارم سبد سهام بلند مدت که با دید بیش از ۴ ماه و حدود ۱ سال تنظیم شده است .

مسلماً ممکن است اشتراک برخی شرکت ها دراین سبد ها وجود داشته باشد که نشان دهنده ارزنده بودن سهم هم در دوره کوتاه مدت و بلند مدت است. .

سبد سهام کوتاه مدت کم ریسک و با ریسک متوسط

ردیف

نام شرکت

قیمت خرید منطقی

توضیحات

۱

غدیر

خرید در کمتر از ۴۲۰۰ ریال

۴۶۰۰ و ۴۷۰۰ هدف کوتاه مدت سهم

۲

فولاد

خرید در ۲۷۰۰ ریال و کمتر

اهداف ۳۰۰۰ تا ۳۱۰۰ ریال برای کوتاه مدت و پس از معامله بلوکی

۳

شبریز

خرید در ۲۲۰۰ و کمتر

در کوتاه مدت ۲۴۰۰ و سپس میان مدت تر در ۲۸۰۰ ریال

۴

وبشهر

خرید در محدوده ۲۲۰۰ و کمتر

محدوده ۲۸۰۰ و ۲۹۰۰ ریال

۵

پتروشیمی فن آوران

خرید در محدوده ۸۳۰۰ و کمتر

حرکت به سمت ۹۰۰۰ و ۹۵۰۰ ریال

۶

فاذر

محدوده ۲۱۰۰ و کمتر

نوسان بین ۲۱۰۰ تا ۲۳۵۰

۷

بانک گردشگری

خرید در محدوده کمتر از ۱۳۰۰ ریال

نگهداری تا رسیدن اخبار مثبت

۸

سرمایه گذاری صنعت و معدن

خرید در محدوده ۱۱۵۰ و کمتر از ۱۲۰۰ ریال

نوسان بین ۱۱۵۰ تا ۱۳۵۰ ریال

۹

پاسا

خرید در محدوده ۵۲۰۰ تا ۵۴۰۰ ریال

۶۵۰۰ در کوتاه مدت

سبد سهام کوتاه مدت پر ریسک

ردیف

نام شرکت

قیمت خرید منطقی

توضیحات

۱

توسعه ساختمان

۲۸۰۰ و ۲۸۵۰ ریال

رشد تا قبل از مجمع احتمالاً تا ۳۳۰۰ و ۳۴۰۰ ریال

۲

سرمایه گذاری ساختمان

محدوده ۱۷۰۰ و کمتر

نوسان تا ۱۹۵۰ و ۲۰۰۰ ریال

۳

سرمایه گذاری بهمن

بهترین نقطه خرید کمتر از ۹۰۰ ریال

نوسان تا ۱۰۰۰ و ۱۰۵۰ریال

۴

سرمایه گذاری بوعلی

خرید در محدوده ۹۰۰ و کمتر (بهترین قیمت ۸۲۰ ریال )

نوسان به بیش از ۱۰۰۰ ریال

۷

گروه صنایع بهشهر

خرید در محدوده ۲۲۰۰ و ۲۱۰۰ ریال مناسب است .

۸

اعتبار ایران

خرید در محدوده ۱۶۵۰ ریال و حتی ۱۵۰۰ ریال در روز های منفی

۹

خگستر

خرید در محدوده ۲۴۰۰ ریال

هدف کوتاه مدت سهم ۳۰۰۰ ریال

۱۰

قند اصفهان

خرید در ۱۲۵۰۰ و کمتر

هدف سهم ۱۵۰۰۰ ریال اسا (شکر و قنیشا نیز می توانند مثبت باشند )

۱۱

چینی ایران

محدوده ۳۰۰۰ تا ۳۱۰۰ ریال کف قیمتی سهم

۱۳

نیروکلر

خرید در محدوده ۷۰۰۰ ریال

می تواند تا ۸۰۰۰ و بالاتر نوسان کند

۱۴

فروسلیس ایران

۳۶۰۰ محدوده خرید

محدوده ۴۳۰۰ ریال هدف اولیه سهم

۱۵

لوله ماشین سازی

محدوده ۲۷۰۰ تا ۲۷۵۰ ریال

نوسان قیمتی تا ۳۰۰۰ ریال

۱۶

کاشی الوند

خرید در محدوده ۱۲۰۰ تا ۱۲۵۰ ریال

اهدف قیمتی سهم ۱۵۰۰ ریال

۱۷

کاشی سینا

کف قیمتی سهم ۲۴۰۰ و ۲۵۰۰ ریال

هدف میان مدت بیش از۳۰۰۰ ریال است

۱۸

کفرا

خرید در محدوده ۳۰۰۰ ریال

۱۹

تامین ماسه

خرید در محدوده کمتر از ۲۷۰۰ ریال

هدف بیش از ۳۰۰۰ ریال

سبد سهام بی درد سر!

ردیف

نام شرکت

قیمت خرید منطقی

۱

غدیر

خرید در کمتر از ۴۲۰۰ ریال

۲

فولاد مبارکه

خرید در ۲۷۰۰ ریال و کمتر

۳

کالسیمین

خرید در ۱۰۵۰۰ و کمتر

۴

مخابرات

خرید در ۳۳۰۰ و ۳۳۵۰ ریال

۵

ایران ارقام

خرید در کمتر از ۳۶۰۰ و ۳۵۰۰ ریال

۶

زهراوی

محدوده ۱۳۵۰۰ و کمتر (بین ۱۳۰۰۰ و ۱۳۵۰۰ ریال )

۷

پتروشیمی پردیس

خرید در قیمت های نزدیک به ۲۷۰۰۰ ریال

۸

دارو امین

خرید در قیمت های کمتر از ۲۷۰۰ ریال

۹

سیمان فارس و خوزستان

خرید در ۱۱۰۰ و کمتر

۱۰

ثباغ

نزدیک به ۴۰۰۰ ریال باشد بهتر است

۱۱

سرمایه گذاری البرز

به ۳۵۰۰ ریال نزدیک تر باشد بهتر است

سبد سهام بلند مدت

ردیف

نام شرکت

قیمت خرید منطقی

توضیحات

۱

کالسیمین

نزدیک به ۱۰۵۰۰ ریال و نقطه حداقلی ۹۴۰۰

حضور در افزایش سرمایه

۲

مواد اولیه داروپخش

خرید به قیمت تابلو

حضور در افزایش سرمایه

۳

بانک پارسیان

خرید در قیمت های محدوده ۳۱۰۰ ریال

حضور در افزایش سرمایه

۴

بانک ملت

خرید در قیمت های محدوده کمتر از ۲۲۰۰ ریال

حضور در افزایش سرمایه

۵

صنعتی بهشهر

خرید در ۵۵۰۰ و ۵۴۰۰

حضور در افزایش سرمایه

۶

پتروشیمی پردیس

خرید در قیمت های نزدیک به ۲۷۰۰۰ ریال

حضور در افزایش سرمایه و مجمع

۷

ثباغ

نزدیک به ۴۰۰۰ ریال باشد بهتر است

با دید حضور در مجمع و نگهداری سهم

گروه تحلیل گری بتاسهم

۲۱ آبان۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم