بررسی آخرین وضعیت مخابرات و بانک سینا
بتاسهم -9:28 هر از چند گاهی صحبت هایی از مشکلات یا مزایا مخابرات ایران به میان می اید . سهمی که از طرح تحول بی تاثیر خواهد بود و رهبر واقعی بازار به شما می آید . تکیه شاخص براوست و بسیاری از موارد دیگر .
بار دیگر شایعه و یا بهتر بگوئیم خبر عرضه همراه اول در بورس باعث شد مخابرات و شاخص دو یار قدیمی به خودنمایی بپردازند اما هنوز جزئیات این خبر منتشر نشده و همین امر باعث شده تا مخابرات و بانک سینا با تردید در این لحظات بازار مواجه باشند .
در حالی که پیش ازاین از عرضه احتمالی همراه اول طی دو هفته آتی خبر میرسید اما گویا با توجه به سرمایه شرکت و افزایش آن قبل از عرضه ، مشخص نبودن مقداردقیق عرضه ، مشکلات نقدینگی ( که گفته می شود حتی برای 5% از سهام این شرکت با توجه به قیمت حداقلی 4000 تومانی که این روز ها صحبت از ان است بیش از 400 میلیارد تومان نقدینگی نیاز است ) عرضه اولیه همراه اول کمی زمان برخواهد شد. در صورتی که این خبر طی ساعات و روز های آتی به اطلاع بازار برسد باعث خواهد شد دوباره تب مخابرات فروکش کرده و در صورت بروز چنین رویدادی به تبع ان بانک سینا نیز در مسیر اصلاحی قرار گیرد.
شاید کوتاه مدت هایی که در قیمت های 2300 سهم را خریداری کرده اند و قصد آنها نوسان گیری بوده در محدوده 2700 فروش سهم و خرید مجدد در قیمت های پایئن تر منطقی باشد اما همچنان سهم با دید میان مدت گزینه برتری محسوب می شود .
اگر به نمودار مخابرات نگاه کنیم
می بنیم اولین هدف قیمتی سهم 270 می باشد احتمالا با رسیدن قیمت به این محدوده شاهد یک استراحت قیمتی خواهیم بود و سپس با تایید خبر عرضه اولیه همراه اول بار دیگر شاهد حرکت به سمت اهداف بالاتر یعنی 300 تومان خواهیم بود در صورت برگشت قیمت محدوده 230-240 تومان محدوده حمایتی قیمت می تواند باشد
اما در مورد بانک سینا باید گفت که بیشترین قمیت این سهم تا به امروز355 تومان بوده است و تا زمانیکه قیمت نتواند از این سطح عبور کند نمی توان امید چندانی به رشد بیش از این محدوده را داشت اما در صورت برگشت قیمت می توان محدوده 310-320 تومان را محدوده حمایتی قیمت مدنظر داشت.
گروه تحلیل گری بتاسهم
1آذر89



