لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

آذر ۲۴, ۱۴۰۳

 

 

 

10:30:32 پایان  بخش اول برویم در بخش دوم

۱۰:۳۰:۲۴ عجیب نیمه اولی قفل و صف خرید

۱۰:۲۶:۳۵ امروز عرضه  شگستر در بورس انرژی و رویداد مهمی است

۱۰:۲۶:۱۵

هیئت رسمی قطری یکشنبه به دمشق می‌رود

🔹یک مسئول قطری اعلام کرد دوحه اولین هیئت رسمی خود را یکشنبه برای نشست با دولت انتقالی سوریه و بررسی بازگشایی سفارت قطر و بهبود وضعیت ارسال کمک‌های بشردوستانه می‌فرستد.

۱۰:۲۳:۱۹

آغاز حراج سکه‌های ۸۶ از ساعت ۱۲ امروز

در حراج سکه امروز، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.

۱۰:۲۱:۴۲

آغازِ پایانِ نرخ ارز نیما از امروز

طبق اعلام رسمی بانک مرکزی، از امروز شنبه، نرخ نیما به‌صورت توافقی تعیین خواهد شد و از اول بهمن‌ماه نیز شرکت‌های پتروشیمی، پالایشی، فولادی، صنایع فلزات رنگین و فرآورده‌های نفتی نیز می توانند ارز حاصل از صادرات خود را در بازار ارز تجاری به صورت توافقی عرضه کنند. بنابراین از اول بهمن ماه دیگر سامانه معاملاتی نیمایی در کار نخواهد بود.

سیاست جدید شامل تجمیع انواع معاملات ارزی، از جمله ارز نیما، در بازار ارز تجاری (توافقی) است که مبنای کشف نرخ در آن صرفاً بر پایه عرضه و تقاضای بازار خواهد بود.

بنابراین تا اول بهمن‌ماه، در دو مرحله تمام معاملات ارزی به بازار ارز تجاری مرکز مبادله منتقل خواهد شد. مرحله اول از ۲۴ آذرماه، نرخ ارز در سامانه نیما شناور می‌شود و مبنای معاملات، عرضه و تقاضای بازار خواهد بود. در مرحله دوم هم از ابتدای بهمن‌ماه، کلیه معاملات ارزی صنایع پتروشیمی، فولادی و فلزات سنگین نیز به بازار توافقی منتقل می‌شوند./تسنیم

۱۰:۲۰:۴۴

بازدید سرزده پزشکیان از سازمان برنامه و بودجه

🔹رئیس‌جمهور صبح امروز به شکل از پیش اعلام نشده به سازمان برنامه و بودجه کشور رفت و با رئیس و معاونین این سازمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

۱۰:۱۷:۱۳

تا این لحظه؛

🔻 ۱۶۰۰ میلیارد تومان خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت

✅ ورود بیش از ۱۲۵۰ میلیارد تومان پول به سهام و صندوق‌های سهامی!

۱۰:۱۰:۲۵ ارزش معاملات خرد ۴ همت!

۱۰:۰۶:۰۴ جالب است قبل تر این موقع از نرخ ارز خبر داشتیم تا این  لحظه خبر یاز نرخ ارز توافقی و نیما نیست

۱۰:۰۳:۲۸

بیشترین ارزش معاملات برای نمادهای :

#فخاس با ارزش معاملات۱۴۵ میلیاردتومان و حجم ۳۱۴ میلیون برگه سهم
#وبملت با ارزش معاملات ۱۲۱میلیاردتومان و حجم ۳۹۱ میلیون برگه سهم
#خساپا با ارزش معاملات ۱۱۶ میلیارد تومان و حجم ۳۷۹ میلیون برگه سهم

۱۰:۰۱:۰۱

رکورد قیمت شمش #فخوز در بورس کالا شکسته شد

بررسی روند فروش شمش بلوم (۱۵۰*۱۵۰)۵SP فولاد خوزستان در رینگ #صنعتی #بورس_کالا

بررسی های معاملات این محصول نشان میدهد از ابتدای سال تا پایان پایان ۲۱ آذر ۱۴۰۳ مجموعا ۸۵۶,۷۰۰ تن از این محصول به ارزش ۱۹,۴۱۳ میلیارد تومان به فروش رسیده است. میانگین حجم ماهانه معاملات این محصول در بورس کالا ۹۵,۱۸۹ تن بوده و میانگین نرخ فروش این محصول ۲۲.۷ میلیون تومان بوده است.

در ۲۱ روز ابتدایی آذر نیز مجموعا ۹۴,۳۰۰ تن به ارزش ۲۳۰۳.۹ میلیارد تومان با میانگین نرخ ۲۴.۴ میلیون تومان به فروش رفته که میانگین نرخ معاملات این ماه نسبت به ماه گذشته ۴ درصد رشد داشته است

۰۹:۵۷:۱۸

سفارش گیری خرید سهام عرضه اولیه امروز “خبرنا” شروع شد

فرایند عرضه اولیه سهام شرکت برنا باطری با سفارش گیری از ساعت ۹:۱۵ امروز به روش حراج شروع شد.

۰۹:۵۶:۱۱

شپاکسا ۳۲ درصد از فروش صادراتی می باشد

✅از شنبه ۲۴ آذر نرخ نیمایی به تاریخ می‌پیوندند

بازار توافقی ارز آغاز به کار می کند

طبق اعلام بانک مرکزی از اول بهمن ماه هم شرکت‌های پتروشیمی، پالایشی، فولادی، فلزات اساسی رنگین و فرآورده‌های نفتی هم ارز خود را در بازار توافقی عرضه می‌کنند.

۰۹:۵۲:۰۳ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۳۴۶۱ میلیارد تومان می باشد. همچنین

۰۹:۵۱:۱۰

ارزش معاملات بازار تاکنون :

⬅️صندوق درآمدثابت ۱۷۴۱ میلیارد تومان
⬅️صندوق سهامی۴۳۷ میلیارد تومان
⬅️صندوق کالایی۶۱ میلیارد تومان
⬅️بورس۸۸۶ میلیارد تومان
⬅️فرابورس ۵۴۸ میلیارد تومان
⬅️آپشن ۸۵ میلیارد تومان

۰۹:۴۹:۰۷ فکر میکردیم پارسان  را  قوی تر صف بزنن

۰۹:۴۸:۵۸ صف عجیب برای خارک زدند

۰۹:۴۳:۴۹

قیمت شکر آزاد از نرخ دولتی پایین‌تر شد

🔺سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: اکنون قیمت شکر در بازار آزاد حتی از قیمت شکر دولتی نیز پایین‌تر است و این امر سبب شده تقاضای واقعی شکر در بازار خود را نشان دهد و هر آنچه در بازار عرضه می‌شود به مصرف‌کننده نهایی برسد./ایلنا

۰۹:۴۰:۲۸ صف سنگین در شپنا و پارسان

۰۹:۳۸:۳۵ ارزش معاملات #خرد سهام بدون احتساب صندوق ها : ۲,۰۰۰ میلیارد تومان
▪️ارزش معاملات خرد + صندوق ها : ۲,۵۹۵ میلیارد تومان

۰۹:۳۸:۰۳

عجیب اما واقعی

🔺با گذشت کمی بیش از ۳۰ دقیقه از آغاز بازار شاهد خروج ۱.۲۵۰ میلیارد تومانی پول حقیقی از صندوق‌های با درآمد ثابت هستیم.

۰۹:۳۰:۲۷ وخاور سرمایه را ثبت کرد
با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-03A-034 مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۷ بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۸ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌مبلغ ۷۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل سود انباشته مبلغ ۲۵۰۰۰۰۰۰ میلیون ریال ، میلیون ریال و از آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی مبلغ میلیون ریال ) در در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۰ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

۰۹:۳۰:۱۳ تا این لحظه ورود ۷۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی به سهام و صندوق های سهامی

و خروج ۱۲۰۰ میلیارد تومان از صندوق های درآمد ثابت

کانال تحلیلی پارسیس

۰۹:۳۰:۰۸ خروج بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان پول از صندوق‌های درآمد ثابت در کمتر از نیم ساعت ابتدایی معاملات!

۰۹:۲۴:۴۷

نگاه سبدگردان

🔸با تغییر نرخ ارز از بازار نیما به بازار توافقی، به نظر می‌رسد روز و احتمالاً هفته جالب توجهی در پیش داشته باشیم. این تغییر نرخ روی اکثریت بازار تأثیرگذار خواهد بود و محرک قوی پیش روی حرکت بازار و شکستن سقف تاریخی شاخص است، اما به نظر می‌رسد در گروه‌های پالایشی، پتروشیمی‌ها و برخی فلزات و نرخ تسعیر ارز بانک تأثیر بیشتری در مقایسه با سایرین داشته باشد.

🔸به نظر می‌رسد با توجه به شرایط پیش آمده برای بازار، باید روی تعدادی از نمادها به سراغ سرخطی زدن رفت؛ از جمله این نمادها می‌توان به نمادهای پالایشی از جمله شبندر، شراز، شاوان و پالایش، صندوق‌های اهرمی موج، شتاب، بیدار و اهرم، در گروه بانک‌ها دارایکم و وتجارت و تک سهم‌هایی که روزهای گذشته هم قفل بودند (هرمز، ثمسکن، غصینو، سباقر و…) اشاره کرد.

🔸اگر سمت عرضه پرقدرت ظاهر شود، به نظر روز پرحجمی را در بازار امروز شاهد خواهیم بود و رکورد جدیدی به ثبت می‌رسد. هر چند به شخصه انتظار دارم عرضه‌ها محدود و حساب شده و حجم صف‌های خرید قابل توجه باشد.

۰۹:۲۳:۴۹وضعیت بازار در این لحظه۹۸ درصد مثبت  – ۲ درصد منفی

۰۹:۲۱:۰۴ کوثر در بین  بیمه ها خوب است

۰۹:۱۴:۴۲ شاخص کل بورس پس از سپری کردن دورانی سخت و پرتنش که در تاریخ خود بی سابقه بوده بالاخره سقف ثبت شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ را پرقدرت پشت سر گذاشت .

۰۹:۱۰:۵۰ سقف شاخص کل با قدرت  شکسته شد

۰۹:۰۹:۵۶ صعود ۱۶ هزار واحدی در ۶ دقیقه

۰۹:۰۷:۳۳ سقف ۱۴۰۲ به طور کامل امروز شکسته شد.

۰۹:۰۵:۱۹ بهرنظ بازار شرایط خوبی را پیدا کرده است

۰۹:۰۳:۰۰ خساپا و خودرو بدون صف خرید معاملات را آغاز خواهند کرد

۰۹:۰۰:۰۹ بازار اغاز خوب و قوی را داشت

۰۹:۰۰:۰۶ ارزش صفوف پیش گشایش به نزدیک ۱۴ همت رسید!

۰۸:۵۸:۳۷ وپارس هم  دارایی و تراز ارزی خوبی دارد

۰۸:۵۶:۱۳ صف وبملت و وتجارت هم عجیب است

۰۸:۵۴:۳۲ با توجه به عرضه ارز با نرخ بازار توافقی و حذف نیما به نظر توجه بازار بیشتر معطوف به صنایع پتروشیمی، پالایشی، فولادی، فلزات اساسی، فرآورده‌های نفتی و بانکی خواهد بود .

۰۸:۵۱:۲۵ به نظر ابهامات دلار توافقی باعث بروز این کم بینی شده انتظار ما از صفوف امروز بیشتر بود

۰۸:۵۱:۲۱

تاثیر حذف نیما بر بورس

نرخ رسمی ارز کشور تغییر پیدا کرد و بعد از این چیزی به نام نرخ نیما نخواهیم داشت. از سال ۹۰ تا امروز این چهارمین بار است که یک نرخ رسمی حذف و نرخ جدیدی متولد می شود. هر بار که این اتفاق افتاده بورس به صورت کلی رشد کرده است چون بورس از هر چیز دیگری از نرخ رسمی ارز تاثیر می پذیرد

در حال حاضر سهامداران به دنبال نمادهایی هستند که بیشترین تاثیر مثبت را از این تغییر می پذیرند. نمادهای بزرگ صادراتی از گروه پتروشیمی و فلزات بیشترین تاثیر مثبت را از این تغییر خواهند داشت و پس از آن گروه پالایشی که درآمدها و حاشیه سودشان با رشد نرخ رسمی ارز بهتر می شود. بانک هایی که تراز ارزی مثبت دارند گروه بعدی هستند که بیشترین تاثیر مثبت را برای خود خواهند دید.

اما واقعیت این است تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد نمادهای بورس ایران از این تغییر نتیجه مثبت به خود خواهند دید. نرخ رسمی ارز تغییر پیدا کرده و به صورت پله به پله ارزش بازار تمام نمادهای بورسی را تحت تاثیر مثبت قرار خواهد داد. | فردانامه

۰۸:۴۸:۲۹ بیش از ۱۰ همت ارزش صف خریدهای بازار

۰۸:۴۷:۳۸ صفوف خرید بازار انقدری که فکر میکردیم  عجیب و خاص نیست ولی بازهم خوب بود

۰۸:۴۲:۲۶

نماینده ترامپ در خاورمیانه با بن‌سلمان دیدار کرد

🔹استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ در خاورمیانه روز چهارشنبه به عربستان سعودی سفر و با محمد بن سلمان دیدار کرده است.
🔹این دیدار، در صورت صحت خبر، نخستین دیدار بین محمد بن سلمان و یکی از اعضای دولت آتی ترامپ محسوب می‌شود.

🔹کارشناسان می‌گویند یکی از اهداف ترامپ از گماشتن ویتکاف به این سمت، پیشبرد پروژه سازش میان عربستان سعودی و اسرائیل بوده است.
🔹یک منبع به آکسیوس گفت ویتکاف در دیدار با بن‌سلمان با وی درباره رابطه آمریکا-عربستان، جنگ غزه و احتمال سازش ریاض-تل‌آویو صحبت کرده است.

۰۸:۳۹:۰۷

تاثیر حذف نیما بر بورس

نرخ رسمی ارز کشور تغییر پیدا کرد و بعد از این چیزی به نام نرخ نیما نخواهیم داشت. از سال ۹۰ تا امروز این چهارمین بار است که یک نرخ رسمی حذف و نرخ جدیدی متولد می شود. هر بار که این اتفاق افتاده بورس به صورت کلی رشد کرده است چون بورس از هر چیز دیگری از نرخ رسمی ارز تاثیر می پذیرد

در حال حاضر سهامداران به دنبال نمادهایی هستند که بیشترین تاثیر مثبت را از این تغییر می پذیرند. نمادهای بزرگ صادراتی از گروه پتروشیمی و فلزات بیشترین تاثیر مثبت را از این تغییر خواهند داشت و پس از آن گروه پالایشی که درآمدها و حاشیه سودشان با رشد نرخ رسمی ارز بهتر می شود. بانک هایی که تراز ارزی مثبت دارند گروه بعدی هستند که بیشترین تاثیر مثبت را برای خود خواهند دید.

اما واقعیت این است تقریبا ۷۰ تا ۸۰ درصد نمادهای بورس ایران از این تغییر نتیجه مثبت به خود خواهند دید. نرخ رسمی ارز تغییر پیدا کرده و به صورت پله به پله ارزش بازار تمام نمادهای بورسی را تحت تاثیر مثبت قرار خواهد داد. هفته ی گذشته روز شنبه در لایو این موضوع را توضیح دادیم که در این لینک (https://t.me/fardaname/3598) می توانید به صورت کامل آن را گوش کنید. فردانامه یک هفته قبل اعلام رسمی حذف نرخ ارز نیما، این موضوع را اطلاع رسانی کرده بود.

۰۸:۳۶:۲۰

بورسی و اقتصادی امروز

🔺سود سهام عدالت متوفیان مورد محاسبه قرار گرفته و برای وراثی که پرونده تشکیل داده‌اند همراه با مرحله سوم سود سهام عدالت واریز می‌شود.

🔺 واگذاری قطعی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، تصویب شد.

🔺 پذیرش پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام در بورس: پس از پذیرش در بورس، بزودی ارغوان‌گستر به عنوان یک شرکت بورسی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

🔺 نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته سوم آذر ماه، با رشد ۰.۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۸۶ درصد رسید که بالاترین میزان نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری تا امروز است.

🔺صادرات مرغ در ۳ ماه اخیر متوقف شده بود، اما توجه به پیشی‌گرفتن تولید از نیاز بازار از بهمن ماه صادرات مرغ ماهانه ۲ هزار تن آغاز می‌شود.

🔺 عرضه اولیه سهام شرکت تولیدی برنا باطری به روش ترکیبی در نماد خبرنا امروز شنبه ۲۴ آذرماه انجام میگیرد.

🔺 نمایندگان کلیات بخش اول بودجه را تصویب کردند

۰۸:۳۳:۰۱ اضافه شدن صندوق جوانه کوچک گندم به ترکیب سهامداران درصدی #فاراک

۰۸:۲۸:۰۹

بورس در بطن تحولات

◾️یکی از مهم‌ترین فرصت‌هایی که در شرایط فعلی برای بورس ایجاد‌شده، رشد تدریجی ارزش معاملات است.

◾️در روزهای اخیر، ارزش معاملات به سطوح قابل‌توجهی رسیده و نشان از ورود نقدینگی جدید به بازار دارد. این اتفاق می‌تواند نویدبخش تحرک بیشتر و ایجاد اعتماد میان سرمایه‌گذاران باشد.

◾️از دیگر فرصت‌ها می‌توان به تاثیرات مثبت اصلاحات نرخ نیما بر شرکت‌های صادرات‌‌‌‌‌‌محور اشاره کرد. افزایش نرخ توافقی ارز، حاشیه سود بسیاری از این شرکت‌ها را بهبود بخشیده و باعث‌شده تا نسبت P/E آنها جذاب‌‌‌‌‌‌تر شود.

◾️این امر به‌ویژه در بخش‌های پتروشیمی، فلزات اساسی و معدنی قابل‌مشاهده است و می‌تواند رشد بیشتری را برای این گروه‌ها به‌همراه داشته‌باشد.

◾️ابزارهای مالی جدید نیز نقش مهمی در تنوع‌‌‌‌‌‌بخشی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری دارند. به‌عنوان مثال، آغاز معاملات گواهی‌سپرده نقره در هفته اخیر، گزینه‌‌‌‌‌‌ای جدید را برای سرمایه‌گذاران به ارمغان آورده‌است.
منبع: دنیای اقتصاد

۰۸:۲۳:۵۴ امروز سقف شاخص هم با قدرت شکسته می شود

۰۸:۲۳:۱۳

پیشنهاد کاهش ۵ درصدی عرضه‌ اولیه شرکت های بزرگ در بورس

معاون پذیرش و ناشران شرکت بورس از پیشنهاد کاهش ۵ درصدی حد نصاب عرضه‌ اولیه شرکت های بزرگ دولتی در روز واگذاری خبر داد.

۰۸:۲۰:۵۵

قیمت هر کیلو گوشت قرمز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد؟

🔹داریوش یوسفی، سرپرست معاونت نظارت و پایش مرکز بازرگانی داخلی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی:
🔹اخیراً چند کانال خبری قیمت گوشت مغز راسته گوسفندی را ۱.۲۳۹.۵۰۰ تومان منتشر کرده‌اند. تمام افرادی که کمی از قطعه بندی و بسته بندی گوشت و مصرف آن آگاهی دارند، می‌دانند که: اولاً این کالا با این شرایط عرضه «مغز راسته» جزو کالاهای لوکس بوده و به دلخواه و سلیقه مشتری، بدون استخوان و چربی، با قیمت خاص عرضه می‌شود. به علاوه در سایر محصولات پروتئینی از قبیل گوشت گوساله، مرغ و ماهی نیز همین شرایط حاکم است./فارس

۰۸:۱۶:۲۸ شاخص شیمیایی در تایم فریم هفتگی.
با شکست تراکم قیمتی و قرار گرفتن بالای سقف های قبلی پتانسیل یک رشد تا سقف کانال را دارد …

۰۸:۰۳:۵۹ تغییرات هفتگی کامودیتی ها:
🟢آلومینیوم:۰.۲۳%+
🟢نفت برنت:۴.۵۴%+
🔴مس: ۰.۴۲%-
🟢بنزین:۵.۰۲%+
🟢طلا :۰.۶۱%+
🔴سنگ آهن:۰.۷۵%-
🔴سرب:۲.۸۰%-
🟢گازوئیل:۶.۷۲%+
🟢گاز : ۶.۶۳%+
🔴نقره:۱.۷۷%-
🟢اوره:۱.۰۱%+
🟢روی:۰.۴۹%+
🟢شاخص دلار:۰.۸۹%+

۰۸:۰۳:۰۱

و تکرار دوباره این اطلاعیه مهم

به گزارش مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، در راستای تکمیل اقدامات انجام شده برای ایجاد و راه‌اندازی بازار ارز تجاری کشور، تاکنون علاوه بر طراحی سامانه‌های مورد نیاز، گروه‌های مختلف صادرکنندگان و واردکنندگان از طریق هماهنگی‌های انجام شده با اتاق بازرگانی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت، به بازار ارز تجاری وارد شده‌اند و نسبت به انجام معامله اقدام نموده‌اند.
بر اساس آنچه که در بخشنامه شماره ۰۳/۲۰۵۳۶۸ مورخ ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ اعلام شده است تا روز دوشنبه مورخ ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ کلیه صادرکنندگان مشمول بند (۲) ماده (۸) آیین نامه اجرایی تبصره (۶) بند (ه) ماده (۲) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به‌منظور رفع تعهد صادراتی از طریق واگذاری ارز حاصل از صادرات به دیگران، ملزم هستند که ارزهای مذکور را از طریق بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران عرضه کنند.
همچنین، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شده سایر صادرکنندگان مشمول بند (۱) ماده (۸) آیین‌نامه مذکور شامل شرکت‌های صادرکننده محصولات پتروشیمی، پالایشی، فولادی، فلزات اساسی رنگین و فرآورده‌های نفتی، از تاریخ اول بهمن ماه ۱۴۰۳ در چهارچوب آیین‌نامه مذکور و تصمیمات کارگروه برگشت ارز حاصل از صادرات، از طریق بانک‌های عامل نسبت به عرضه ارز در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران اقدام نموده و رفع تعهد صادراتی نمایند.
همچنین حسب هماهنگی‌ با وزارتخانه‌های مرتبط و وزارت صنعت، معدن و تجارت، واردکنندگانی که دارای تخصیص معتبر با محل تأمین ارز از طریق مرکز مبادله ارز و طلا هستند، باید از تاریخ اول بهمن ماه ۱۴۰۳ و از طریق بانک‌های عامل نسبت به خرید ارز از بازار ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران اقدام نمایند.
بر اساس این اطلاعیه و در راستای تسهیل تجارت خارجی کشور، توسعه بازار ارز تجاری و مدیریت بازار ارز، از روز شنبه مورخ ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ عرضه‌کنندگان و تقاضاکنندگان در سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) می‌توانند نسبت به انجام معامله بر اساس نرخ‌های توافقی اقدام نماین‌ بازار ارز تجاری و شکل‌گیری و تعمیق بازار یکپارچه ارز صرفاً از طریق بانک مرکزی و پایگاه اطلاع‌رسانی این بانک به نشانی WWW.CBI.IR انجام خواهد شد.

۰۸:۰۲:۵۷

چه کنیم تجربه سامانه نیما تکرار نشود؟

🔹بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد از ۲۴ آذر، معاملات ارزی در سامانه نیما با نرخ‌های توافقی انجام می‌شود و صادرکنندگان ملزم به عرضه ارز در بازار تجاری مرکز مبادله ارز و طلا هستند. این تصمیم در راستای کاهش شکاف‌های ارزی و ارتقای شفافیت اعلام شده است.

🔹با این حال، کارشناسان درباره تکرار مشکلات سامانه‌های پیشین هشدار داده‌اند. سامانه‌های مشابه قبلی، علی‌رغم هدف اولیه برای ایجاد بازار آزاد، به بستری برای مداخله دولتی تبدیل شدند. تعیین دامنه نوسان ۳ درصدی برای سامانه ارز تجاری نیز نگرانی‌هایی در مورد محدودیت بازار آزاد ایجاد کرده است.

🔹نرخ ارز ترجیحی، علیرغم هدف کاهش تورم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، در ایران بیشتر به فساد و ناکارآمدی دامن زده است. به‌ویژه، ارز ۴۲۰۰ تومانی نتوانست به اهداف خود برسد و نهایتاً با دلار مرکز مبادله جایگزین شد. برای جلوگیری از سرنوشت مشابه، حرکت به سمت نظام تک‌نرخی، کاهش مداخله دولتی، و ایجاد امکان معاملات آزاد ضروری است.

🔹اصلاح نظام تخصیص و حذف صف‌های ارزی نیز به شفافیت و کارایی کمک می‌کند. اما اگر سیاست‌های کنترل قیمتی ادامه یابد، سامانه ارز تجاری نیز نمی‌تواند از مشکلات گذشته مصون بماند
کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد

۰۷:۴۶:۰۶

بورس_کالا هفته منتهی به ۲۲ آذر

در جریان معاملات هفته ای که گذشت، متوسط قیمت پلی اتیلن ۲درصد دیگر رشد کرد و به ۵۱۳میلیون ریال در هر تن رسید.

آروماتیک سنگین نوری ۲۱درصد نسبت به هفته اخیر رشد کرد که علت آن رقابت بود. ارتوزایلین این شرکت نیز رشد ۶-۷ درصدی در مقیاس هفتگی داشت.

محصول PVC شغدیر، ABS شبصیر، PP جمپیلن نیز رشد هفتگی ۴-۶ درصدی داشتند.

در بازار فلزات آهنی، قیمت ها با ثبات بود و تغییری را شاهد نبودیم. اکثر محصولات روی قیمت پایه، معامله شدند.

در فلزات گرانبها، کاتد مس رشد ۱۰درصد هفتگی را تجربه کرد. قیمت روی ۳درصد و آلومینیوم ۲درصد رشد کردند.

قیمت سیمان تیپ دو به طور میانگین در کل معاملات ۱درصد رشد هفتگی داشت و به ۱.۳۵میلیون تومان رسید. قیمت پایه سیمان تیپ دو در کل بازار از ۱.۳میلیون تومان عبور کرده که اتفاق خوبی برای صنعت سیمان است.

۰۷:۴۵:۵۶ ها  بیرون سرد و برقی و امیدواریم  حال  بازار گرم  باشد

۰۷:۴۵:۴۹ در یک  روز خاص بازار را اغاز میکنیم

۰۷:۴۵:۳۸ سلام  صبح شما عزیزان بخیرو سلامتی و شاددی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم