در برخی سرمایه گذاری ها …

شهریور ۱۷, ۱۴۰۳

خبر
در برخی سرمایه گذاری ها …

تحلیل خبر

مجامع تیپیکو  و تاپیکو برگزار می شود و تکلیف سود شستا تا حدودی روشن خواهد شد جایی که احتمال تحقق اعداد خوبی در سهم وجود دارد . هنوز هم  شستا  را منطقی تر می دانیم ولی اگر سیاست  تقسیم  سود  تاپیکو افت کند  شستا هم  چاره ای جز کمتر شدن  سود ندارد  . در این گروه  صبا  با دید رفتن  به مجمع و ۵۰۰ ریال  تقسیم  سود خوب است   وسپهر را اشاره کردیم با این ارزش گذاری و سود اوری نیشکر و این  اصلاح عمیق به نظر رشد و برگشت و نوسان خوبی را دارد  .

پترول و پارسان و وغدیر را هم در گروه پتروشیمی بررسی میکنیم  با این افت نفت  به نظر وغدیر هم  نمیتواند  خیلی بالا  باز شود و باید تن  به اصلاح بدهد

۱۷ شهریور ۱۴۰۳

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم