جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در قطعه سازی ها بیشتر …

در قطعه سازی ها بیشتر ...

میلاد خاندوزی
ژوئن 26, 2024
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر
در قطعه سازی ها بیشتر …

تحلیل خبر

از خودرویی ها هنوز چیزی به گوش نرسیده جز این که اگر به هر دلیلی شرایط تغییر کرد به نظر سران  قوا باید موضوع  تجدید خودرویی ها را اعلام کنند و خبرخوبی برای بازار است  گفته می شود  هفته  بعد  تکلیف این هم نهایی می شود  .

در قطعه  سازی ها  گزارش های خوبی در راه است و بازهم  اولین و بهترین  گزینه  ختراک  است  ختراک یک فروش خاص را در خرداد و اردیبهشت ثبت کرد و 4525 میلیارد ریالاردیبهشت فروخت و خرداد این عدد 4492 میلیارد ریال بود
فروردین به عدد 2390 میلیارد ریالی رسیده بود و 3ماهه 11992 میلیارد ریال بود و عدد خوبی را برای این 3 ماه محقق کرد. مدت مشابه 7647 میلیارد ریال بوده است دومین گزینه که اخبار خوبی از ان  شنیدیم  و گزارش خوبی داشت ختور بود در فروردین با فروش 868 میلیارد ریالی آغاز کرده است و اردیبهشت با رشد جالب 2416 میلیارد ریال و خرداد 2502 میلیارد ریال بود و 3 ماهه 5787 میلیارد ریال فروش داشت که 25% بیشتر از مدت مشابه قبل است البته  تا این  لحظه بین کل اعضای این گروه  کمی زامیاد و قطعا  ختراک  گزینه های خوب بودند .

6 تیر  1403

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم