لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

اسفند ۲۳, ۱۴۰۲

 

 

 

12:30:18 بازار تمام شد
خسته نباشید
آخرین چهارشنبه سال را در حالی سپری کردیم که هفته متوسطی برای بازار بود نه خیلی خوب و نه بد ولی در مجموع بازار در ابتدای هفته درگیر خرابی سیستم بود ، سپس دو روز نسبتا خوب را داشت و امروز با توجه به اخر هفته بودن طبیعی بود که کم حجم کم تقاضا تر باشد .
به طور کلی به انتهای بازار در سال جدید رسیدیم و به نظر اگر خبرخاصی نرسد تقریبا در همین فضا پیش میرویم . اخر هفته خبرهای دلار و شرایط نیما و اخبار مهم صنایع و شرکت ها میتواند در ۳ روز هفته پیش رو موثر باشد .
بعید است اخر هفته پرخبری را داشته باشیم ولی در هر صورت مطابق کل روزها و هفته ها که کنار شما بودیم این آخر هفته اخر هم با پوشش اخبار سیاسی اقتصادی و کدالی همراه شما خواهیم بود
بتاسهم
همراه همیشگی شما

۱۲:۲۹:۰۰

رسانه آمریکایی: واشنگتن معافیت تحریمی ایران را تمدید می‌کند

🔹یک رسانه آمریکایی گزارش داد دولت بایدن در آستانه صدور معافیت تحریمی جدیدی برای ایران است که به این کشور اجازه دسترسی به بیش از ۱۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده‌اش را می‌دهد.

۱۲:۲۷:۲۹  دقایق اخر کمی از شدت فروش کمتر شده ولی در هر صورت حقوقی ها بیشتر خریدار شدند

۱۲:۲۶:۰۵ نوع معاملات وپارس نشان میدهد شرایط در بلوک  جدی است

۱۲:۱۹:۲۱

شاروم، مارون و شصفها و با یک ارفاق پتروشیمی بوعلی، طی دو ماه دی و بهمن بیش از کل زمستان ۱۴۰۱ درآمد کسب کردند که کمک مناسبی در بهبود P.ettm آن ها در فصل آینده خواهد بود.

کرمانشاه دو ماه پی در پی عملکرد خوبی داشته و حدود ۲همت درآمد کسب کرده است. شخارک هم در بهمن ماه از میانگین ها و همینطور دی ماه پیش افتاد.

شاروم هم در دی و بهمن خاص عمل کرد هرچند دی ماه داغ تری داشت.

بهمن ماه شغدیر جالب بود و درآمد ۵۰۶میلیارد تومانی بهتر از انتظارها بود.

در نوری ۱۳.۳همت و در شصفها ۹۲۱میلیارد تومان طی بهمن ماه عدد خوبی بود و مورد توجه تحلیلگران می تواند باشد.

متوسط p.ettm گروه ۷.۹ واحد است که مارون بالاترین و شپدیس پایین ترین است.

محصول برخی شرکت های گروه در بورس کالا رقابت شد. مانند شگویا، شغدیر و جم پیلن که می تواند به اسفند ماه کمک کند.

۱۲:۱۵:۵۸ ونیکی ۱۱۵۰ ریال در ۱۲ماهه سود محقق کرده است به نظر گزارشی  و بنیادی شرایط خوبی دارد

۱۲:۱۱:۴۳  با خبرهای اخیر کل بازار در هم  شکست

۱۲:۱۱:۳۶ منفی های وبصادر هم خوب است

۱۲:۱۰:۵۹ صف وپارس هم فعلا  پابرجاست

۱۲:۰۹:۳۹ دلار فردایی تهران ⏳ ۵۹,۴۵۰ فروش🔴

۱۲:۰۹:۳۶ ونیکی ۱۱۵۰ ریال در ۱۲ماهه سود محقق کرده است

۱۲:۰۳:۱۵ گفته می شود امروز چند  کارگزاری که با مشکلات اعتبار و نقد کردن  شتران مواجه بودند کمی به  بازار فشار اوردند

۱۲:۰۰:۲۸

چینی‌ها از اردیبهشت ۱۴۰۳ وارد بازار مسکن ایران می‌شوند

محمدرضا رضایی‌کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس از ورود چینی‌ها از اردیبهشت ماه سال آینده به بازار مسکن کشورمان خبر داد و گفت: فقط پول و تجهیزات چینی وارد بازار مسکن ایران می‌شود و نه نیروی کار و پیمانکار

۱۱:۵۷:۵۰ وپارس اگر عرضه  شد با دید نوسان بد نیست

۱۱:۴۹:۲۹ دقایق اخر بازار کمی

۱۱:۴۵:۲۶

خاندوزی: در سال ۱۴۰۲ بالاترین میزان جذب معتبر سرمایه گذاری خارجی را شاهد بودیم

وزیر اقتصاد:
🔹جذب سرمایه گذاری های خارجی با توجه به دیپلماسی اقتصادی رئیس جمهور به صورت دوجانبه و چندجانبه موجب شده است که سال ۱۴۰۲ بالاترین میزان جذب معتبر سرمایه گذار خارجی کشور را شاهد باشیم.

🔹امیدوار هستیم این روند افزایش از ۴ میلیارد سال گذشته به بیش از ۵ میلیارد در سال جاری به ما این نوید را دهد که ما در سال ۱۴۰۳ رکورد مجموع جذب سرمایه گذاری خارجی محقق شده را در پایان دولت سیزدهم به نسبت دولت های گذشته رسما اعلام کنیم.

۱۱:۴۴:۱۵ صورت مالی ۲۰۰۵ شرکت دولتی در کدال بارگذاری شد!

۱۱:۴۲:۴۱ غپینو هم  کمی امروز مثبت تر است

۱۱:۴۱:۳۸ وهور در انتهای مجمع ۲۲ ریال به ازای هر سهم سود تقسیم شد.

۱۱:۴۱:۳۴ داسوه ۱۳۰ تومان به ازای هر سهم تقسیم کرد

۱۱:۳۴:۰۷ فاما هم  اصلاح خوبی کرده است

۱۱:۳۳:۰۲

مجمع
#داسوه

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت داروسازی اسوه با حضور حداکثری صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آن‌ها در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅متاسفانه تخصیص ارز متناسب با نیاز داروسازان نیست.

✅سالانه بیش از ۳۰ میلیون سرنگ و آمپول تولید می‌کنیم.

✅احتمالاً در بخش ویال تولید خوبی خواهیم داشت. زیرا امکانات آن هم وجود دارد.

✅سهم بازار را از دست نداده‌ایم. شرایط شرکت در گرفتن سهم از بازار بسیار مناسب است.

✅به‌صورت عملیاتی، ماهانه سه میلیون آمپول تولید می‌کنیم.

✅قیمت‌های دستوری مطابق با واقعیت نیست. افزایش نرخی که امسال گرفتیم، حتی کمتر از سال‌های قبل بود. سازمان غذا و دارو به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهد طبق مستندات هزینه‌های شرکت افزایش نرخ اعمال کنیم.

✅در نهایت ۷۰درصد سود قابل تقسیم داسوه به ازای هر سهم تقسیم شد.

۱۱:۲۴:۴۷ نرخ سود اوراق اخزا به بالای ۳۳ درصد رسید!

۱۱:۱۵:۴۷

مذاکرات برای واگذاری سرخابی‌ها به دو بانک غیر دولتی

سخنگوی دولت:
🔹برای ارزیابی عملکرد بخش های مختلف دولت آخرین جلسه دولت به صورت فوق العاده و طولانی مدت قبل از سال جدید برگزار می شود.
🔹برای واگذاری این دو باشگاه بارها از سوی سازمان خصوصی سازی آگهی انجام شد تا بخش خصوصی وارد شود ، در نهایت پیشنهادی ارائه شد که برای تسریع مجوزی داده شد تا مشکل حقوقی دو باشگاه به خاطر مالک واحد داشتن بر طرف شود.
🔹دولت به هیات واگذاری مجوز داد تا از این ظرفیت قانونی استفاده کند، هیات واگذاری دیروز به این نتیجه رسید که از این مجوز استفاده نکند، مذاکرات اولیه ای با دو بانک غیر دولتی در این خصوص صورت گرفته است.
🔹توافق شد وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی در این خصوص مذاکراتی را با هیات های عامل بانک ها خواهند داشت پیش بینی می کنیم در چند روز آتی به توافق با این دو بانک غیر دولتی برسیم./تسنیم

۱۱:۱۵:۴۳

مجمع
#وهور

📌به گزارش آوای آگاه؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور با حضور حداکثری سهامداران در حال برگزاری است.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅افزایش سرمایه ۱۹هزار میلیارد ریالی در دست اقدام است.

✅برنامه IPO کردن شرکت نیروی برق سبز منجیل را در دستور کار داریم و مجوزهای آن گرفته شده است.

✅واگذاری شرکت مولد نیروگاهی جاسک به شرکت پتروامید آسیا انجام شده و احتمالاً تا پایان فروردین ماه نهایی شود.

✅وهور سهم ۱.۷درصدی برق تولیدی کشور، ۲.۸درصدی برق تولیدی بخش خصوصی و ۳۰درصدی برق بادی کشور را دارا است.

✅احداث و بهره‌برداری نیروگاه سیکل ترکیبی گوهران سیرجان و احداث و بهره‌برداری نیروگاه مقیاس کوچک صومعه سرا در دستور کار است.

✅پیش‌بینی می‌شود سال آینده شرکت مولد برق سامان سمنان ۴ همت درآمد داشته باشد.

✅تأمین برق پایدار و آب شیرین مورد استفاده برای صنایع، تأمین بیش از ۳درصد تولید برق کشور، سهم ۲۳درصدی در ظرفیت تولید انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر کشور و مدیریت و بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی با محوریت شرکت خدمات انرژی ESCO از برنامه‌های راهبری وهور تا سال ۱۴۰۷ است.

✅موضوع IPO شرکت مولد برق سامان سمنان در شرکت مطرح شده و در دست بررسی است.

✅واحد اول بلوک دوم نیروگاه سیکل ترکیبی گوهران سیرجان تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

✅برای برنامه راهبردی ۵ ساله، ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری نیاز است.

✅احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت ۴۰۰ مگاواتی در دست اقدام است و به همین دلیل در مناقصه احداث نیروگاه‌های خورشیدی ساتبا شرکت کردیم.

✅احداث تأسیسات تصفیه آب و آب شیرین کن در دست اقدام است.

۱۱:۰۱:۳۰ دلار فردایی تهران ⏳ ۵۹,۵۵۰ فروش🔴

۱۰:۵۶:۵۹ در حالیکه صنعت کارگزاری فقط از یک چهارم (۲۵ درصد) ظرفیت قانونی تسهیلات بانکی استفاده میکرد؛ بانک ها بصورت ناگهانی اقدام به توقف تخصیص یا کاهش میزان اعتبار به کارگزاری ها کردند! امروز موضوع گزارش بازار در همین  رابطه است

۱۰:۵۶:۲۷ لبوتان به اطلاع سهامدارن محترم شرکت گروه صنعتی بوتان (سهامی عام) می رساند افزایش متوسط نرخ در گروه محصولات داخلی به میزان ۱۰% درصد می باشد که از بیست و سوم اسفند ماه سال ۱۴۰۲ اعمال گردیده است.

۱۰:۵۰:۲۷ حفارس شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس به عنوان برنده مناقصه عمومی تصدی و مدیریت خدمات حمل و نقل و جابجایی کالاهای گروه های استان های گیلان، انزلی، البرز، ایلام، کردستان، قم تعیین گردیده است که از تاریخ ابلاغیه ۱۰ روز جهت عقد قرارداد می بایست به شرکت بازرگانی دولتی ایران مراجعه نماید

۱۰:۴۹:۰۰ دلار نیما ۴۰۲,۴۲۵

۱۰:۴۶:۰۴ یک خبر نیاز داریم  یک خبرخوب و خاص برای کنده  شدن  بازار

۱۰:۴۵:۵۴ بازار کمی از اخر هفته بودن هم می ترسد و کمی صبر میکند

۱۰:۴۲:۵۹ خروج بانکها از بنگاه داری در اجرای فرمان رهبر انقلاب و مصوبه بهمن ماه هیات وزیران با واگذاری شاراک از  سوی بانک ملی آغاز شد

۱۰:۳۸:۳۷

۱۶۸۹ کیلو طلا در ۱۴ حراج فروخته شد

طی ۱۴ حراج حضوری شمش طلا، جمعاً ۱۴۴۱ کیلو شمش طلای یک کیلویی معامله شده و در چهاردهمین حراج حضوری شمش طلا قیمت فروش شمش نسبت به جلسه قبل، ۳۹ میلیون تومان کاهش یافته است.

۱۰:۳۶:۰۱رشد بیش از ۹۰% نرخ دلاری #اوره در بورس کالا از ابتدای سال ۱۴۰۲

از ابتدای سال ۱۴۰۲، هزار میلیارد تومان ارزش معاملات اوره در بورس کالا بوده که بیش از ۸۰% معاملات به ترتیب مربوط به نمادهای #کرماشا، #شیراز و #خراسان است. همچنین ارزش معاملات کرماشا ۳۶۵، شیراز ۲۶۳ و خراسان ۲۱۰ میلیارد تومان می باشد. تنها ۱۲۰ میلیارد تومان از ارزش معاملات مربوط به #شپدیس بوده است.

۱۰:۳۴:۰۱ مجمع های وب امروز پر حاشیه دنبال  شده و به  فردا موکول شده است

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم