جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در گروه  سیمان این …

در گروه  سیمان این ...

میلاد خاندوزی
دسامبر 18, 2023
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر
در گروه  سیمان این …

تحلیل خبر

در این گروه سیمانی ها هم  گزارش های خوبی را راهی کدال میکنند و این ماه نیز عملکرد خوبی را ثبت کنند دست به کار بزرگی زدند در این گروه بارها روی سهم های بنیادی نظیر سابیک  ساوه  سهگمت  ساربیل سکرما  ساروم و … صحبت کردیم  امروز سراغ  3 سهم  خاص تر میرویم . اول سصفها که با دید  فقط و فقط نوسان مورد توجه است  . بازهم  تاکید میکنیم  فقط و فقط نوسان و کمی پر ریسک عمل کردن . در سفارس نیز چند روزی است  بلوک های خوبی جابجا می شود و چشم انداز 7000 ریال سود  را دارد و بحث تجدید در سهم داغ است  .

در اخر سراغ  سغدیر میرویم سغدیر در گزارش ۱۲ماهه حسابرسی نشده به سود ۱۳۱۸ ریالی رسیده است و به نظر 1200  ریال  تقسیم کند و با دید میان مدت و چشم انداز 2000 ریال سود سال بعد  قیمت در نقاط خوبی است و شرایط خوبی را دارد

27آذر  1402

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم