لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

مهر ۲۶, ۱۴۰۲

 

10:33:11 پایام  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۲:۵۳ پکرمان و افزایش نرخ
طبق صورتجلسه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۴ انجمن صنفی صنعت تایر قیمت تایر های کشاورزی و راهسازی نسبت به نرخ قبل از تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۶ به میزان ۲۰ درصد افزایش می یابد.

۱۰:۳۲:۵۰ غمینو در مسیر افزایش سرمایه
گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۱,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۲,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی که در تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۶ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

۱۰:۲۳:۲۷ نشست اضطراری شورای امنیت در مورد کشتار فلسطینیان در غزه

شورای امنیت امروز چهارشنبه نشستی اضطراری را پیرامون کشتار غیرنظامیان فلسطینی در غزه و بمباران بیمارستان معمدانی توسط ارتش رژیم صهیونیستی برگزار خواهد کرد.

سازمان ملل اعلام کرد که قرار است قطعنامه پیشنهادی برزیل برای آتش‌بس انسانی در غزه در نشست امروز شورای امنیت طرح شود.

نشست امروز شورای امنیت به درخواست روسیه و امارات پس از بمباران بیمارستان معمدانی در غزه برگزار می‌شود.

۱۰:۲۲:۴۵ وال استریت ژورنال:
“بمبی که به بیمارستان باپتیست پرتاب شد یک MK-84 آمریکایی بود.”

۱۰:۱۵:۴۸ به نظر بازار شرایط کمی بهتری گرفت امیدواریم حفظ شود

۱۰:۱۵:۲۱ ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۳ اکتبر حدود ۴.۴ میلیون بشکه کاهش یافت. این میزان بسیار بیشتر از کاهش ۳۰۰۰۰۰ بشکه ای بود که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند

۱۰:۱۵:۱۸ فاذر صف شد

۱۰:۱۴:۲۲ خودرویی ها هم  کمی بهتر شدند

۱۰:۱۴:۱۹ کمی اوضاع متعادل تر شد

۱۰:۱۰:۰۰ شصفها هم صف خرید است

۱۰:۰۷:۴۴

تحریم های تسلیحاتی علیه ایران از امروز به پایان رسید

🔻علی باقری، معاون سیاسی وزارت امور خارجه:

🔸از ۲۶ مهرماه، مطابق با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، همه محدودیت‌هایی که به صورت ناعادلانه در مورد فعالیت‌ها و نقل و انتقالات مرتبط با موشک‌های بالستیک به/از جمهوری اسلامی ایران وضع شده بود، خاتمه پیدا می‌کند و ایران دیگر موضوع هیچ محدودیتی در چارچوب شورای امنیت نیست.

🔸از امروز، همه محدودیت‌های تحمیل شده بر افراد و نهادهای مندرج در فهرست ۲۲۳۱، از جمله انسداد دارایی‌ها، خاتمه پیدا می‌کند و این فهرست از وبسایت سازمان ملل، حذف خواهد شد.

🔸همه اقدامات محدود کننده و تحریم‌هایی که در سطح ملی یا منطقه‌ای، بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران وضع شده بود، باید خاتمه یابد. حفظ این قبیل محدودیت‌ها و یا وضع تحریم‌های جدید در این چارچوب، نقض صریح متن و روح قطعنامه ۲۲۳۱ است./ جماران

۱۰:۰۴:۳۲ اقتصاد چین در سه ماهه سوم انعطاف‌پذیری نشان داد و تولید ناخالص داخلی ۴.۹ درصد رشد کرد و از رشد پیش‌بینی‌شده ۴.۵ درصدی سالانه پیشی گرفت. با این حال، این نرخ رشد نشان دهنده کاهش ۶.۳ درصدی رشد سالانه مشاهده شده در سه ماهه دوم است. اقتصاد ۱.۳ درصد در سه ماهه رشد کرد که نشان دهنده بهبودی نسبت به بازنگری ۰.۵ درصدی در سه ماهه قبل و پیشی گرفتن از رشد پیش بینی شده ۱.۰ درصدی در سه ماهه قبلی است.

🔹تولیدات صنعتی در ماه سپتامبر روند مثبتی را منعکس کرد و ۴.۵ درصد رشد سالانه را ثبت کرد که اندکی بالاتر از ۴.۳ درصد پیش بینی سالانه بود. شاخص خرده فروشی نیز با ۵.۵ درصد افزایش سالانه از ۴.۹ درصد رشد پیش بینی شده افزایش یافت. با این حال، سرمایه گذاری دارایی های ثابت کمتر از انتظارات بود، با رشد سالانه ۳.۱ درصد که کمی کمتر از %۳.۲ پیش بینی شده است.

🔹با وجود این شاخص‌های به ظاهر مثبت، اداره ملی آمار چین هشدار داد. موسسه NBS بر چالش‌های ناشی از محیط خارجی پیچیده و تقاضای داخلی ضعیف تاکید کرد و خواستار تلاش‌های بیشتر برای تقویت پایه‌های بهبود اقتصادی شد.

🔹به‌طور جداگانه، صندوق بین‌المللی پول چشم‌انداز رشد خود را برای چین نزولی منتشر کرد و به این اشاره کرد که روند بهبودی به‌طور قابل‌توجهی تحت تأثیر ضعف بخش املاک قرار گرفته است. صندوق بین‌المللی پول اکنون پیش‌بینی می‌کند که اقتصاد چین در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵ درصد و در سال ۲۰۲۴ به ۴.۲ درصد رشد کند، که نسبت به پیش‌بینی قبلی آن به ترتیب ۵.۲ و ۴.۵ درصد کاهش یافته است.

🔹گزارش صندوق بین‌المللی پول به انقباض شاخص‌های مدیران خرید در بخش تولید از آپریل تا آگوست، همراه با ضعف‌های اضافی در بخش املاک و مستغلات، به عنوان عوامل محوری پشت پیش‌بینی تجدیدنظر شده اشاره کرد.

۱۰:۰۲:۴۹ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۱۶۹۲ میلیارد تومان می باشد

۰۹:۵۶:۱۷ بخشی بزرگی از ارزش معاملات  برای حفارس و ثفارس است !!!!!

۰۹:۵۶:۱۱ عرضه ۲۷۳ هزار تن مقاطع فولادی در بورس کالا

🔳 امروز ۴۵۶.۹ هزار تن انواع کالا و محصول در تالارهای بورس کالا عرضه می‌شود. بیشترین عرضه نیز برای انواع مقاطع فولادی به میزان ۲۷۳ هزار تن است.

۰۹:۵۵:۲۴ فسپا هم  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۴۹:۲۰ وپارس از منفی مثبت  شده است

۰۹:۴۹:۱۴ ایران: جنایت اسرائیل قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند

بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران:
🔹رژیم صهیونیستی با جنایت بمباران بیمارستان معمدانی، پایان خودش را به دست مردم مسلمان فلسطین و منطقه رقم زد.

🔹این جنایت قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند و سردمداران کشورهای اروپایی و آمریکا شریک و همراه جنایت‌های جنگی این رژیم هستند.

۰۹:۴۱:۳۰

ایران: پیامی از آمریکا درباره غزه دریافت نکردم

🔹نماینده ایران در سازمان ملل متحد: هیچ پیامی از آمریکایی‌ها درباره غزه دریافت نکرده‌ایم، چنین خبری اساسا واقعیت ندارد و تکذیب می‌شود.

🔸پیشتر ادعاهایی در این خصوص مطرح شده بود مبنی بر اینکه دولت آمریکا پیامی مکتوب را به امیرسعید ایروانی داده است و این پیام در چهار بند تدوین شده که سه بند آن به شکلی ملموس تقاضا برای مدیریت سطح تنش و تلاش برای کاستن تنش‌ها بوده و در بند چهارم این نامه، طرف آمریکایی اعلام کرده در صورت ورود ایران به جنگ آمریکا نیز به جنگ ورود خواهد کرد.

۰۹:۳۴:۳۶ ۲۲ کشور عربی خواستار آتش بس در غزه شدند

۰۹:۳۲:۵۶

شوک تلخ به بازار شکر؛

🚨دولت هند، صادرات شکر را ممنوع کرد / افزایش قیمت شکر در بازارهای جهانی

مقامات دولتی هند با ابراز نگرانی از تولید محصولات نیشکر، اعلام کردند وضعیت صادرات شکر را از رده «محدود» به دسته «ممنوع» تغییر خواهند داد.

پیش از این برخی کارخانجات قندی هند از سهمیه صادراتی برخوردار بودند؛ اما با تصمیم جدید دولت هند صادرات شکر از هر جنبه ممنوع شده است.

۰۹:۳۰:۵۶

لایحه پیشنهادی جمهوری‌خواهان برای مسدودسازی دوباره پول‌های آزادشده ایران

🔸 از جمهوری‌خواهان کنگره با ادعای حمایت مالی ایران از جنبش حماس، لایحه‌ای برای مسدودسازی دوباره پول‌های آزادشده ایران از بانک‌های کره جنوبی ارائه کردند

۰۹:۲۹:۴۰ به نظر برخلاف انچه  بازار فکر میکند مصوبه اخیر مصوبه خوبی است  برای خودرو

۰۹:۲۶:۲۲ دلر دشیمی دارو  دتماد دفاارا  دپارس گزینه های خوبی هستند

۰۹:۲۴:۵۰ اکثر بازار منفی است و چیزی نمیتوان گفت

۰۹:۱۷:۳۳

قیمت آش و حلیم نسبت به اول سال دوبرابر شد

همشهری نوشت:
🔹مقایسه قیمت‌ها نشان می‎دهد در حال حاضر قیمت‌ آش و حلیم نسبت به ابتدای سال با افزایش دوبرابری همراه بوده است.

🔹در حال حاضر، در آشکده‌های سطح شهر تهران هر کیلو انواع آش رشته، آش دوغ و آش شله‌قلمکار به قیمت ۱۲۰هزار تا ۱۵۰هزار تومان فروخته می‌شود که آش شله‌قلمکار از همه گران‌تر است. قیمت هر پرس انواع آش هم از ۶۵هزار تا ۷۵هزار تومان است.

۰۹:۱۵:۴۷ خبرنگار بی بی سی می‌گوید که با توجه به حجم انفجار بسیار سخت است که آن را چیزی جز موشک اسرائیلی بدانیم.

۰۹:۱۳:۵۷ بازار چه از نظ حجم چه ارزش چه  قیمت ها و جو  تقریبا تعطیل است

۰۹:۱۰:۵۵ وگردش وپارس دی با دید نوسان زیرنظر باشد

۰۹:۰۵:۲۸  حقییقی دیروز وگردش خریده است و جالب است

۰۹:۰۲:۵۴ وپارس هم خوب معامله شده است

۰۹:۰۲:۴۹ فاصله ی عجیب ۳۰ تا ۵۰ درصدی قیمتهای جدید محصولات ایران خودرو با قیمت بازار محصولات مشابه

✳️ بررسی قیمتهای جدید محصولات ایران خودرو که توسط شورای رقابت اعلام شده با محصولات مشابه در بازار نشان دهنده اختلاف بین ۳۰ تا ۵۰% است هرچند به قیمتهای اعلامی مالیات ارزش افزوده ، عوارض شهرداری و بیمه… (حدود۱۵%) اضافه خواهد شد با اینحال ، باز هم قیمتهای اعلامی نسبت به قیمت بازار فاصله معنی داری دارد

🟢 البته با قیمتهای جدید و نیز افت قیمت بازار ، این فاصله کم شده است.

۰۹:۰۱:۰۳ بازار منفی اغاز کرده است

۰۹:۰۰:۵۸ نمره بازار در انتهای روز گذشته بر اساس کانال پایش بازار ۳۰-

۲) ارزش معاملات خرد ۳.۹همت

۳) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: منفی (همراستا با سایر حقیقی ها)

۴) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: ۲۳.۲%

۵) وضعیت شاخص های اصلی بازار: جنگی 💀

۶) رهبر جمهوری اسلامی می گوید “گر چنانچه این جنایت [علیه غزه] ادامه پیدا کند، مسلمان‌ها بی‌تاب می‌شوند، نیروهای مقاومت بی‌تاب می‌شوند، کسی جلوی این‌ها را دیگر نمی‌تواند بگیرد. این را بدانند.”

۷) فرماندهان نظامی اسرائیل می گوید “عملیات زمینی در نوار غزه به تاریخ نامعلومی موکول شده است که شاید پس از سفر بایدن به اسرائیل باشد.”

۸) پنتاگون و مقامات اروپایی، اسرائیل را بابت حمله به یک بیمارستان که مردم در آن پناه گرفته بودند، مورد انتقاد قرار دادند و گفتند اسرائیل باید قوانین جنگ را رعایت کند. این مساله در کنار شدت انفجار، سناریوهایی به غیر از حمله اسرائیل به بیمارستان را حذف می کند.

۹) محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار خود با بایدن را لغو کرد. مواضع ترودو از کانادا و اردوغان نیز بر علیه اسرائیل بوده و بابت حمله شب گذشته به یک بیمارستان بر علیه این اقدام صحبت کرده اند.

۱۰) گروه حزب‌الله لبنان در واکنش به حمله مرگبار به بیمارستانی در غزه و سفر بایدن به اسرائیل، روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه را روز «‌خشم بی‌سابقه» علیه اسرائیل خواند.

۱۱) جی پی مورگان پیش بینی رشد تولید ناخالص داخلی سه ماهه سوم ایالات متحده را از ۳.۵ درصد به ۴.۳ درصد افزایش داد.

۱۲) بارکین عضو فدرال رزرو می گوید ” اطلاعات حکایتی به کندی بیشتر اقتصادی اشاره دارد که داده ها نشان می دهد. فدرال رزرو قبل از اقدام بعدی برای افزایش نرخ بهره زمان دارد تا داده ها را ببیند.اگر رکود فرا رسد، ممکن است نسبت به سایر رکودهای اخیر خفیف تر باشد.”

۱۳) بازارهای PVC هند به دلیل کاهش تقاضا به پایین ترین سطح از دوران کووید-۱۹ سقوط کرده است.

۱۴) دولت آمریکا و دولت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا توافق کرده‌اند که ایالات متحده تحریم‌های صنعت نفت ونزوئلا را کاهش می‌دهد و دولت ونزوئلا اجازه برگزاری انتخابات رقابتی ریاست‌جمهوری تحت نظارت بین‌المللی در سال آینده را می‌دهد.

۱۵) بانک مرکزی روسیه می گوید “تولید نفت ایران و ونزوئلا که از سهمیه بندی اوپک پلاس معاف شده اند، ممکن است به میزان قابل توجهی کاهش یابد. اوپک پلاس در نشست بعدی خود در مورد افزایش احتمالی تولید نفت در اوایل سال ۲۰۲۴ در صورت تشدید کسری نفت در جهان بحث خواهد کرد.”

۱۶) قالیباف می گوید “سه روز است که رئیس سازمان برنامه و بودجه به نقل از رئیس جمهور به بنده اطلاع می‌دهند از آنجایی که براساس آیین‌نامه جدید دولت باید ابتدای آبان‌ماه بودجه سال ۱۴۰۳ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند ولی هنوز برنامه هفتم توسعه در مجلس قطعی نشده است، ارسال لایحه بودجه به مجلس با تاخیر انجام خواهد شد.”

۱۷) کامولیدی نوشت” منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم در روز سه شنبه اعلام کردند که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۳ اکتبر حدود ۴.۴ میلیون بشکه کاهش یافت. این میزان بسیار بیشتر از کاهش ۳۰۰۰۰۰ بشکه ای بود که تحلیلگران پیش بینی کرده بودند.”

۱۸) بورس۲۴ نوشت “انتشار داده های مثبت از اقتصاد چین. امروز دفتر ملی آمار چین تعدادی گزارش از وضعیت برخی شاخص های مهم اقتصاد این کشور منتشر کرد. نرخ رشد اقتصاد در سه ماهه سوم ۴.۹ درصد در مقیاس سالانه اعلام شده که بالاتر از پیش بینی اقتصاددان ها در نظرسنجی خبرگزاری رویترز است.”

۱۹) فاذر و حفاری در خصوص قراردادهای جدید و غپینو در خصوص دریافت افزایش نرخ شفاف سازی دادند. در خصوص نرخ محصولات ایران خودرو و پارس خودرو نیز گزارش هایی منتشر شد.

۰۸:۳۶:۴۰ با  فرض سود سازی فعلی خفنر ۲۰۰ تومان سود دارد و قیمت میتواند رشد کند

۰۸:۳۶:۳۷ خفنر در۶ماهه ۸۹۷ و در ۳ماهه ۴۵۱ ریال سود محقق کرده
سهم ۳ماهه ۷۰۰ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۵۲۲ میلیارد ریال سود خالص دارد
در ۶ماهه سود عملیاتی ۱۴۶۳ سود خالص ۱۰۴۰ میلیارد ریال بود و خطی پیش رفته است

۰۸:۲۵:۱۸ شنیده ها از شروع احداث یک مجموعه تولید اوره با سرمایه گذاری هلدینگ ییلدریم (مالک گملیک گوبره ) و یک شرکت روس به ظرفیت اسمی سه میلیون تن است، طبق برنامه پیش بینی شده عملیات اجرایی تا تولید به مدت سه سال خواهد بود، همچنین خبرهایی از مشارکت سیبور و سوکار در احداث یک واحد پتروشیمی در ترکیه اعلام شده است.

۰۷:۵۸:۳۸ بایدن رئیس جمهور آمریکا: از حادثه کشتار بیمارستان غزه، احساس خشم و اندوه عمیق دارم!

بایدن: به اعضای کارگروه امنیت ملی آمریکا گفته‌ام که درباره حادثه بیمارستان محمدانی اطلاعات لازم را جمع آوری کنند

۰۷:۵۸:۰۰

کاخ سفید می‌گوید اسرائیل «قویا» بر این باور است که یک انفجار مهیب در بیمارستانی در شهر غزه ناشی از عملیات اسرائیل نبوده است.

🔹جان کربی، سخنگوی کاخ سفید گفت: «اسرائیلی‌ها قاطعانه و به شدت هرگونه ارتباطی با این موضوع را رد کرده‌اند.»

۰۷:۵۶:۵۹ جهش نفت به دلیل نگرانی های طرف عرضه

🔹 بهای معاملات آتی نفت برنت روز چهارشنبه با جهش نزدیک به ۲ درصد به بالای ۹۱ دلار در هر بشکه رسید و به بالاترین سطح در دو هفته اخیر رسید، زیرا ترس از درگیری گسترده تر در خاورمیانه و کاهش بیش از حد انتظار در ذخایر نفت خام آمریکا، نگرانی های طرف عرضه را تشدید کرد.

🔹 داده‌های صنعت نشان داد که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته گذشته حدود ۴.۴ میلیون بشکه کاهش یافت که بسیار فراتر از پیش‌بینی‌ها برای کاهش ۳۰۰ هزار بشکه‌ای بود.

🔹 در همین حال، دولت ونزوئلا و رهبران اپوزیسیون روز سه‌شنبه با ضمانت‌های انتخاباتی برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ موافقت کردند و راه را برای کاهش احتمالی تحریم‌های آمریکا که می‌تواند عرضه جهانی نفت را افزایش دهد هموار کرد.

۰۷:۵۶:۵۴ بومرنگ قیمت دستوری

🔹 قیمت‌گذاری دستوری، شاید به‌طور موقتی بتواند بر قیمت کالاها اثر بگذارد، اما در بلندمدت باعث افزایش نرخ تورم خواهد شد.

🔹 قیمت‌گذاری در صنایع مختلف، باعث می‌شود که جریان نقدینگی بنگاه‌ها با مشکل مواجه شود و تداوم فعالیت بنگاه‌ها برای تامین سرمایه در گردش، صرفا با استفراض از بانک‌ها امکان‌پذیر باشد. سیاستگذار برای زنده ماندن صنعتی که در آن قیمت‌گذاری دستوری کرده، به بانک‌ها فشار می‌آورد تا به آن صنعت که از منظر اقتصادی توجیه ندارد، تسهیلات حمایتی (با نرخ بهره واقعی منفی) دهند.

🔹 عمدتا قیمت‌گذاری برای همه کالاها و صنایع در یک زمان روی نمی‌دهد و باعث تغییر در قیمت‌های نسبی می‌شود. این تغییرات نسبی منجر به عدم تخصیص بهینه منابع و کاهش تولید در اقتصاد می‌شود. در نتیجه بسیاری از تولیدکنندگان عرضه کالاهای خود را به تعویق می‌اندازند که باعث کاهش عرضه در بازار خواهد شد.

🔹 قیمت‌گذاری دستوری باعث تولد بازارهای غیررسمی خواهد شد؛ در نتیجه مبادله در این بازارهای کم‌عمق، می‌تواند قیمت را در بازارهای رسمی تحت تاثیر قرار دهد.

۰۷:۵۴:۰۹ به نظر موج خبرها خیلی جذاب نیبست و این  یعنی بازار امروز چالش دارد

۰۷:۵۲:۵۳ سلام  صبح شما عزیزان بخیرو و سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم