جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
می 28, 2023
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

10:34:21 پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

10:29:35 نبمیه اول بازار به پایان  رسید  به نظر وقت ان  رسیده در نیمه دوم  بازار کمی بهبود عملکرد داشته  باشد

10:29:27 وسدید را دوباره خوب و جالب مخیخرند

10:17:45 آریا با فروش 26000 میلیارد ریالی در فرودین مواجه بود در اردیبهشت 31214 میلیارد ریال بوده است 2ماهه 57194 میلیارد ریال بوده است و مدت مشابه 49727 میلیارد ریال شده است

10:14:50 فجهان جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 10:00 روز چهار شنبه مورخ 1402/03/17 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس ميدان ونک -بزرگراه شهيد حقاني – بعداز کتابخانه ملي – جنب روگذر شهيد همت غرب – سالن هتل بزرگ ارم برگزار میگردد

10:04:23 امروز حجم  بازار قوی تر شده نسبتا ولی در منفی است

10:04:19 تا این لحظه ارزش معاملات خرد 5440 میلیارد تومان می باشد

10:02:00 منفی های وکغیدر با دید سهم بنیادی بد نیست شستا همینطور ومهان در منفی همیطور

10:00:17 کزغال
شرکت در اردیبهشت ماه 357 میلیارد تومان فروش را ثبت کرده است که نسبت به ماه قبل 17 درصد رشد داشته است. همچنین نسبت به میانگین سال 1401 نیز 57 درصد رشد داشته است.
نرخ فروش کنسانتره 6256 تومان در هر کیلو بوده است که نسبت به ماه قبل 17 درصد رشد داشته است.(نرخ ماه قبل 5343 تومان بوده است.)
مقدار فروش اردیبهشت 57 هزار تن بوده است که نسبت به ماه قبل تغییر محسوسی نداشته است. همچنین نسبت به متوسط سال 1401 حدود 5 درصد رشد داشته است.

09:56:10 معتقدیم  بازار در برخی سهم ها که  بنیاد  قوی دارند و وضعیت خوب است  خیلی فروشنده ندارد و در منفی می شود خرید

09:50:12 آمارنامه تولید خودرو؛

🔵 رشد ۴۸ درصدی تولید خودرو تا پایان اردیبهشت

توکلی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اعلام‌کرد که از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت‌ بیش از ۱۹۳هزار دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸ درصد افزایش نشان می‌دهد. | ایرنا

09:48:30 شمواد همچنان  صف خرید است شپلی زیر نظر باشد

09:48:27 فارس را از 1,328 تومان تا 1,340 تومان خریدند و وارد محدوده سبز بازار کردند.
بالغ بر 92 درصد از خریداران این نماد حقوقی ها هستند. در حالی که سه چهارم از فروشندگانش را حقیقی ها تشکیل داده اند.

09:45:17 در بین دارویی ها دشیمی هم واقعا گزارش خوبی زد

09:45:12 دشیمی در فروردین با فروش 891 میلیارد ریالی مواجه بود اردیبهشت این عدد 1478 میلیارد ریال شده و 2 ماهه 2369 میلیارد ریال فروش داشت مدت مشابه این عدد 759 میلیارد ریال بود

09:38:33 وکغدیر صف فروش شده است

09:37:10 در مورد  فولاد  با بدترین فضا سود هر سهم مبارکه برای سال جاری در محدوده 125 تومان به ازای هر سهم براورد می شود. 450 500  ریال  تقسیم دارد یعنی پی به ای 4

09:35:47 غصینو در فروردین با فروش 2406 میلیارد ریالی مواجه بوده و اردیبهشت 3733 میلیارد ریال فروش داشت و 2ماهه 6140 میلیارد ریال فروش داشته است مدت مشابه قبل 3324 میلیارد ریال بوده است

09:27:49 به نظر تا  ساعت  10:30  به  بازار باید وقت داد ولی این فشار فروش با توجه به جو دیروز قابل پیش بینی بود

09:27:44 یک منبع آگاه مستقیم از مذاکرات:

مذاکرات ایران و آمریکا در مورد آزادسازی دارایی های مسدود شده تهران در عراق و کره جنوبی پیشرفت داشته است و احتمالا در روزهای آینده توافق بر سر شرایط کلی حاصل خواهد شد.

09:21:03 فولاد واقعا  باید چه گزارشی بدهد که  بازار او را  بخرد فولاد در اردیبهشت در یک گزارش خاص و خوب 229876 میلیارد ریال فروش داشت !! نرخ فروش ۲۷۵,۴۰۰ ریال شده
فروردین 172609 میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ورق ۲۵۸,۹۲۶ ریال بود 2ماهه 402485 میلیارد ریال فروش داشت
مدت مشابه قبل 294291 میلیارد ریال بود .

09:18:00 رنج بازی در اکثر سهم ها اغاز شد  و فشار فروش را داریم

09:17:55 خودرو  صف فروش شد

09:14:22 واقعا  کحافظ گزارش خوبی زده است

09:07:45 کحافظ سال مالی را با فروش 902 میلیارد ریالی آغاز کرد اردیبهشت هم رشد کرد و 1368 میلیارد ریال فروش داشت و 2ماهه به 2270 میلیارد ریال رسیده است مدت مشابه قبل 956 میلیارد ریال بود

09:07:42 خراسان در فروردین 5070 میلیارد ریال فروش داشت و اوره را با نرخ ۱۳۰,۷۷۳,۱۶۷ ریالی صادر کرده است در اردیبهشت فروش 6236 میلیارد ریال بوده و نرخ ۱۳۱,۹۹۶,۶۲۴ ریال و 2ماهه به 11306 میلیارد ریال رسیده است . نرخ گاز را هم همان 5000 زده است .

09:05:16 صف فروش کیسون  با دید نوسان بد نیست

09:04:09 زامیاد در استانه  صف خرید است

09:04:02 بازار بد  اغاز نکرده و خوب پیش می رود

09:03:57 سفیر ایران در مسقط: از ابتکارات عمان در مورد مذاکرات «برجام» استقبال می‌کنیم

🔹از خیرخواهی، ابتکارات و اقدامات مثبت عمان در مورد مذاکرات برجام استقبال می‌کنیم.

🔹با توجه به روند تحولات منطقه سفر سلطان عمان به ایران از اهمیت مضاعفی برخوردار است.

🔹ایران و عمان از ظرفیت‌های خوبی برای گسترش همکاری‌هایشان در حوزه‌های حمل و نقل، ترانزیت و انرژی برخوردار هستند.

🔹روابط ایران و عمان در بالاترین سطح خود قرار دارد.

🔹گسترش تعاملات بین ایران و مصر مورد توجه تهران و قاهره است./ایسنا

08:58:59 بازار امروز بتواند منفی به مثبت  شود دست  به کار بزرگی زده است

08:58:04 وصندوق تا اردیبهشت ۲,۹۰۵,۲۳۶ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است

08:55:13 وپست در اردیبهشت 5905 میلیارد ریال سود تسهیلات اعطایی و 1642 میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده دارد

08:48:58 به نظر شروع  منفیو سختی در بازار داریم

08:48:50 امروز خودرویی ها  مگر کمی به داد  بازار برسند

08:44:52 گشایش در ماجرای ارزهای ایران در برخی کشورها با رایزنی عراق و عمان

🔹علی شریعتی، عضو اتاق بازرگانی، درباره گفتگوی وزرا خارجه عراق و عمان گفت: دوستانی که کار مکمل انجام می‌دهند و دارو و مواد اولیه و… انجام می‌دهند دو ماه است که خرید هایشان باقی مانده است، وقتی هم مواد اولیه دیر به کشور وارد شود تاثیر خود را روی قیمت‌ها می‌گذارد و مشکلاتی را برای همه به وجود می‌آورد. گام نخست حل این مسئله با توافق بانکی برای تخصیص‌ها ارز نسبت به کالا‌های دو ماه اخیر در حال انجام است. طبق اطلاع من این ارز‌های آزاد شده متعلق به ارز‌های ما در برخی کشور‌های مختلف است که با رایزنی از طریق عراق و با نظارت عمان دسترسی به آن‌ها ممکن شده است. امروز هم فکر می‌کنم دوستانی که دست اندرکار هستند حتما خبر این تخصیص‌ها را اعلام می‌کنند. حضور پادشاه عمان در تهران نیز یک نشانه مثبت است و ایشان قطعا حامل پیام یا خبر‌هایی است که می‌توان تصور کرد آمدن ایشان در راس پادشاه یک کشور نوید گشایش‌های پایدارتری باشد.

08:44:32 تقسیم سود شرکت صنایع خاک چینی ایران به ازای هر سهم ۱،۷۵۰ ریال

⬅️مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده شرکت صنایع خاک چینی ایران برگزار شد.

✍️به گزارش شستارسانه ، مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده شرکت صنایع خاک چینی ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ با بیش از ۸۲ درصد از سهامداران برگزار و به ازای هر سهم ۱،۷۵۰ ریال سود تقسیم شد.

🔸️پس از تعیین اعضای هیئت رئیسه مجمع، مدیرعامل شرکت صنایع خاک چینی ایران با ارائه فعالیت های این شرکت از افزایش فروش در سال گذشته و ثبت رکورد مجموع فروش و فروش صادراتی شرکت خبر داد.

🔹️منصور پورمهدی با اشاره به جایگاه این شرکت در کشور گفت: بخش طرح بلوک سبک گازی اتوکلاوشده اتمام یافته و در حال تولید و فروش محصول فوق است و برنامه ریزی جهت صادرات این محصول را نیز در برنامه سال جاری خود دارد.

🔸️بر اساس این گزارش، فروش شرکت از مبلغ  ۶،۰۸۴ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۸،۳۱۸ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ رسیده که رشد ۳۷ درصدی داشته است.

🔹️همچنین سود خالص در سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۴،۴۱۵ میلیون ریال بود که در سال ۱۴۰۱ این میزان با رشد ۴۵ درصدی به مبلغ ۶،۴۱۴ میلیون ریال رسیده است.

🔸️در پایان این مراسم، هیات رئیسه مجمع ضمن تشکر از هیات مدیره، مدیرعامل و کارکنان شرکت بابت عملکرد درخشان در سال ۱۴۰۱ مقرر نمود، از سود قابل تقسیم، مبلغ ۶،۱۲۵،۰۰۰ میلیون ریال به سهامداران پرداخت گردد که با این تصمیم به ازای هر سهم مبلغ ۱،۷۵۰ ریال سود تعلق خواهد گرفت .

🔹️لازم به ذکر است شرکت صنایع خاک چینی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده انواع کائولن فراوری شده و درجه بندی شده در کشور، از مجموعه شرکتهای تابعه شستا و هلدینگ صدر تامین است.

08:41:18 کویر در 12ماهه به سود 441 ریالی با سرمایه جدید رسید
در 6ماهه سود عملیاتی 6378 و سود خالص 4885 میلیارد ریال بود
در 9ماهه سود عملیاتی 9551 و سود خالص 7178 میلیارد ریال است
در 12ماهه سود عملیاتی 16932 و سود خالص 16421 میلیارد ریال بود و البته بخشی از درامد های غیرعملیاتی به کمک شناسایی سود شرکت امده است

08:38:03 خاور و زامیا واقعا عالی بودند خاور هم مثل زامیاد فروش خاصی را زد و اردیبهشت 40067 میلیارد ریال فروش داشت و 2ماهه به 42294 میلیارد ریال رسید که مدت مشابه سال قبل 14168 میلیارد ریال بود

08:36:47 نظر وزیر اقتصاد درباره تسعیر ارز ۲۸.۵ هزار تومانی پتروپالایشی ها: اصلاح می‌شود

وزیر اقتصاد درباره ابطال نرخ تسعیر ارز ۲۸.۵ هزار تومانی شرکت‌های پترو پالایشی از سوی مجلس گفت: این مصوبه باطل نشده بلکه هیات تطبیق مجلس ایراد گرفته که باید دولت مرتفع کند.

08:30:25 پادشاه عمان در سفر به ایران به دنبال چیست؟

🔺️ سفر شخص سلطان به ایران حکایت از اهمیت موضوعات مورد رایزنی است زیرا اگر موضوع عادی مطرح بود، بدون تردید مجاری دیپلماتیک آسان‌تری هم نیز وجود داشت.

🔺️ بن طارق تلاش دارد که از تمامی پتانسیل در دسترس خود بهره گیرد. این سفر در بحبوحه همگرایی در منطقه رخ می‌دهد. روندی که با توافق ریاض و تهران آغاز و در ادامه با تقویت روابط ایران و امارات همراه بوده است و بحث‌هایی هم در محافل رسانه‌ای درباره بهبود روابط ایران با مصر مطرح است.

08:27:58 گزارش 33 نماد دارویی  پیشتر 26مورد از آنها را بررسی کرده بودیم. پخشی ها (هجرت، دتوزیع، پخش، قاسم) نسبت به انتظار ما حاشیه سود کمتری در زمستان داشتند.

دلر، کاسپین، دکپسول، دامین، داسوه حاشیه سود بهتری نسبت به انتظار ما محقق کردند. در مقابل حاشیه سود دکوثر، دشیمی، دجابر، دکیمی، ددانا و دسانکو در زمستان کمتر از انتظار بود که به سبب عدم دریافت افزایش نرخ به تناسب رشد هزینه در زمستان بوده است.

هزینه عمومی اداری دکیمی و پخشی ها، بیشتر از انتظار بود. هزینه مالی ها در سطح انتظار بود اما برای دکیمی، هزینه بالاتری ثبت شد. در سایر درآمدها، قاسم، دکیمی، دتوزیع، دفرا و دالبر عملکرد بهتر از انتظار داشتند. بسیاری از نمادهای گروه در زمستان برگشت مالیات داشتند.

به لحاظ عملکرد ترکیبی: دلر، کاسپین، دکپسول، دفرا، دالبر، دقاضی، دامین بهتر از انتظار بودند.

با روند فعلی در میان پخشی ها، دتوزیع و در میان تولیدی ها، دلر، دتماد، دابور، کاسپین، دشیمی، دکپسول، دالبر، دقاضی و ددانا p.e پایین های گروه خواهند بود. تقسیم سود نیز به آن ها کمک خواهد کرد

08:25:22 با بنزین سوپر خداحافظی کنید!

اسدالله قلی زاده، رئیس صنف جایگاهداران سوخت کشور:  ادعای مسئولین دولتی بر این است که کیفیت بنزین یورو ۴ و معمولی بالا است، بنابراین اکنون ما با ۸۰ درصد کاهش عرضه بنزین سوپر نسبت به روزهای نرمال عرضه این فراورده در کشور مواجه هستیم. دلایل مهمی در این زمینه وجود دارد، به طور مثال پالایشگاه‌ها اعلام می‌کنند به دلیل اینکه مصرف بنزین معمولی و یورو ۴ افزایش یافته، نمی‌توانند ظرفیت پالایشی خود را در اختیار بنزین سوپر قرار دهند و به ناچار برای جبران افزایش مصرف بالا اولویت با تولید بنزین معمولی است.

جایگاه‌های عرضه سوخت در ایران رتبه دهم توزیع در کل دنیا را دارند اما به لحاظ سودآوری به رتبه صدم رسیده‌اند، این نشان می‌دهد رویه تخصیص، فروش، عرضه و قیمت‌گذاری با مشکل مواجه بوده و یا اسیر نگاه‌های افراطی است، بنابراین آسیب‌های جدی در بخش‌های مختلف را شاهدیم.| ایلنا

08:22:17 محمود نجفی‌عرب رییس اتاق تهران شد

💢محمود نجفی عرب با رأی اعضای هیات نمایندگان اتاق تهران، به عنوان رییس اتاق در دور دهم هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران انتخاب شد.

🔹نجفی عرب به عنوان تنها نامزد موفق شد ۳۲ رأی از مجموع ۵۱ رأی را کسب کند.

🔹وی در دور هشتم و نهم اتاق تهران، رییس کمیسیون اقتصاد سلامت بود.

08:20:10 خبرمهم دیروز و امروز این است

حضور وزیر خارجه عمان در بغداد برای آزاد سازی منابع ایران در بغداد موجب تماس امیرعبدالهیان با وزیر امور خارجه عراق برای انتقال بخشی از منابع ایرانی به یکی از بانک‌های عربستانی برای تامین نیاز ارزی حجاج شد.

احتمالا منابع ارزی ایران با سفر سلطان هیثم به ایران آزاد شود.

08:13:02 بعد از گزارش خوب زامیاد  امروز گزارش 12ماهه خاور هم  راهی کدال می شود

07:55:56 کتوکا در فروردین با فروش 588 میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت 791 میلیارد ریال بود و 2ماهه به 1379 میلیارد ریال رسیده است که از مدت مشابه سال قبل کمتر است

07:50:25 پت_گرید_بطری  شگویا بالا و بالاتر!

🔹در اردیبهشت ماه، شگویا توانسته است فروشی برابر با 2,754 میلیارد تومان داشته باشد. متوسط فروش شرکت در سال 1401 برابر با 1,800 میلیارد تومان در هر ماه بوده است.

🔹 شگویا در این ماه تولید 59,700 تنی را گزارش کرده است. متوسط تولید شرکت در سال 1401 برابر با 57 هزار تن در هر ماه بوده است.

🔹 در ماه جاری، فروش مقداری شرکت برابر 54.6 هزار تن ثبت شده است.

🔹نرخ فروش  پت_گرید_بطری برابر با 625,000 ریال و #پت_گرید_نساجی برابر با 387,000 ریال به ازای هر کیلو در بورس کالا بوده است.

07:34:40 شپاس

🔹در دومین ماه سال مالی، نفت پاسارگاد توانسته است فروشی برابر با 1,456 میلیارد تومان داشته باشد. متوسط مبلغ فروش هر ماه سال 1401 ، 1,100 میلیارد تومان بوده است.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت 103 هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال 1401 ، 109 هزارتن بوده است.

🔹 شپاس در این ماه تولید 91 هزارتن محصول را گزارش کرده است.متوسط تولید هر ماه سال 1401، 109 هزارتن بوده است.

🔹نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برای کلیه محصولات 140,000 ریال در هر کیلو است. متوسط نرخ فروش سال 1401، 104,000 ریال در هر کیلو بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

07:28:44 وبانک

بررسی خالص ارزش داراییها ( NAV) هر سهم سرمایه گذاری گروه توسعه ملي – وبانک در تاریخ 6 خرداد 1402

پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت 50,440 میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ 45,613 میلیارد تومان می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:پتروشيمي اراک – شرکت سرمايه گذاري و توسعه صنايع سيمان – توسعه صنايع بهشهر و ايران ترانسفو.

پرتفوی غیر بورسی:

ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت 11,925 میلیارد تومان و ارزش افزوده غیر بورسی شرکت مبلغ 8,708 میلیارد تومان می باشد.

بدین ترتیب NAV هر سهم  وبانک 22,887 ریال و نسبت P/NAV روز شرکت 54 درصد می باشد.

07:22:40 خبرهای افغانستان  یک طرف ولی به نظر خبر پادشاه عمان خبر مهمتری برای بازار و اقتصاد و کشور است

07:22:28 سلام  صبح  شما عزیزان بخیرو سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم