از بین دارویی ها باید …

آذر ۲۲, ۱۴۰۱

خبر
از بین دارویی ها باید …

تحلیل خبر
دکوثر در بین دارویی ها شرایط خوبی را دارد دکوثر در ۶ماهه حسابرسی شده تلفیقی به سود ۴۵۳ ریالی به ازای هر سهم رسیده است به نظر با دید نوسان و هم با دید میان مدت سهم جالبی می شود دفارا دپارس هم خوب هستند . روی این گروه به نظر وضعیت کمی بهتری دارند و کمی بهتر است خاص تر عمل شود گزینه های خوب گروه دارو کم نیست و میتوان گزینه های قوی تری را نیز ذکر کرد .

در این گروه کی بی سی با دید فروش دارایی و زمین هم بد نیست فروش یک قطعه زمین با بنای احداثی به پلاک ثبتی ۳۱۲ فرعی از ۱۱۷ اصلی به مساحت ۶۷۵ متر مربع عرصه و ۶۷۶ متر اعیانی واقع در تهران ، شهرک غرب فاز چهارم خیابان زرافشان خیابان دوم پلاک ۲ به نظر سود خوبی را شناسایی میکند .

۲۲ آذر ۱۴۰۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم