جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
قرن دراین چند روز …

قرن دراین چند روز ...

میلاد خاندوزی
فوریه 14, 2022
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
قرن دراین چند روز …

تحلیل خبر

بتا سهم06:46:47 سهم در این چند روز پر حجم شده و قابلیت های خاصی را دارد قرن در دی به عدد 2024 میلیارد ریالی رسیده است و
10 ماهه 18156 میلیارد ریال فروش داشته است مدت مشابه سال قبل 14169 میلیارد ریال بوده صورت سود و زیان حسابرسی نشده میان دوره منتهی به ۱۴۰۰/۰۹/۳۰و ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ به روش ارزش ویژه نمی باشد و فاقد درآمد سرمایه گذاری از سود شرکت سرمایه پذیر می باشد. سهم سود ۹ ماهه ۱۴۰۰ شرکت از شرکت سرمایه پذیر حدودا ۸۰۰.۰۰۰ میلیون ریال می باشد.
سهم 9ماهه 1227 ریال و 6 ماهه خوبی داشت و 668 ریال سود محقق کرده به نظر با حضور برخی شرکت های زیر مجموعه در بازار میتواند پر خبر باشد قیمت هم خوب افت و اصلاح داشته است .

25 بهمن 1400

 

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم