لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

اسفند ۱۸, ۱۳۹۹

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

12:30:11 تمام شد  امروز بازار مثبت خوب وقوی را داشت و در مثبت بودن  دو روز متوالی یک  سیگنال و پیام مهم  را  فرستاد

۱۲:۲۸:۴۰ رنج قوی در شستا در شرف صف

۱۲:۲۷:۴۲ تاصیکو هم در این  قیمت ها  جالب است

۱۲:۲۴:۵۵ به مرور واکسن خارجی وارد می‌شود و به بازار می‌آید و واکسن داخلی توزیع می‌شود.
?عده‌ای که مبتلا شدند و از این بیماری گذشتند به طور طبیعی واکسینه شدند و عده‌ای که نگرفتند واکسینه می‌شوند.
?دولت همه تلاش خود را به کار می‌گیرد و بخش گردشگری روزهای بهتری خواهد داشت
?ان شا الله سال ۱۴۰۰ سالی است که خداوند رحمت خودش را بر این مردم نازل می‌کند و ما می‌توانیم پرده های مختلفی که موجب ناراحتی مردم شده را کنار بزنیم.

۱۲:۲۱:۴۸روحانی: واکسن در سال آینده به اندازه کافی وارد خواهد شد

?رئیس جمهور: سال آینده سال غلبه بر ویروس و احیای مشاغل خواهد بود.

۱۲:۲۰:۵۴ دلار ۲۴۹۰۰

۱۲:۲۰:۱۰ بعد از وغدیر و پالایشیها ، فولاد هم به صف خرید رسید

۱۲:۲۰:۰۳ ومعادن هم خوب مثبت  شده است

۱۲:۱۵:۳۹ حفاری هم  بد  باز نشده است با دید نموداری خوب است

۱۲:۱۵:۳۵ ونیکی جمع کرد

۱۲:۱۲:۳۴ عجیب و خوب اخر وقت  سایپا و خودرو خریدند

۱۲:۱۱:۳۶ اریان هم بعد از مدت ها امروز مثبت  شد

۱۲:۱۰:۲۱ همراه کمی مثبت است

۱۲:۱۰:۰۰ ثمسکن هم وضعیت خوبی را دارد

۱۲:۰۹:۵۳ رنج های اخر وقتی در رمپنا  را داریم

۱۲:۰۸:۵۳ پارس هم این چند روز خوب مثبت است

۱۲:۰۶:۵۹ پارسان خوب صف خرید  شده است

۱۲:۰۶:۴۶ مهم  برای صنعت پتروشیمی :

به گزارش از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، هیئت دولت در نشست عصر یکشنبه (۱۷ اسفندماه) که به ریاست دکتر روحانی، رئیس‌جمهوری برگزار شد، آیین‌نامه احداث واحدهای میان‌دستی و پایین‌دستی پتروشیمی برای انتقال پروپیلن تولیدی به داخل کشور را تصویب کرد.

? مطابق این آیین‌نامه و با توجه به اهمیت تولید پروپیلن و بهره‌برداری از متانول مازاد تولید در کشور و به‌منظور تبدیل متانول به پروپیلن و با هدف انتقال پروپیلن تولیدی به داخل کشور با اولویت رفع نیاز داخلی و کاهش واردات مشتقات آن، شرکت ملی صنایع پتروشیمی نسبت به سرمایه‌گذاری از محل منابع داخلی و احداث تأسیسات و زیرساخت‌های مورد نیاز با تصویب شورای اقتصاد اقدام می‌کند.

مطابق آیین‌نامه مزبور، صنایع مشمول تخفیف پلکانی (موضوع آیین‌نامه اجرایی تبصره اصلاحی بند (ب) ماده (۱) قانون هدفمند کردن یارانه‌ها) عبارت‌اند از واحدهای تولیدکننده مواد پایه (بالادستی) پتروشیمی که با هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره تولید در محصولات میانی و نهایی، مواد اولیه مورد نیاز این واحدها را تأمین کنند.

?افزون بر این، تخفیف پلکانی به معنای اعمال تخفیف در قیمت خوارک‌های گاز و مایع مصرفی صنایع تولیدکننده مواد پایه (بالادستی) پتروشیمی به شرط تأمین خوراک تولیدکنندگان محصولات میانی و نهایی و به‌منظور توسعه زنجیره ارزش است. این صنایع به نسبت میزان سهم خود در تأمین خوراک و برحسب محل استقرار واحدهای مراحل نخست تا سوم تکمیل زنجیره ارزش محصول در مناطق عادی یا کمتر توسعه یافته، از تخفیف پلکانی در قیمت مصوب خوراک گاز و خوراک مایع برخوردار خواهند شد.

در ضمن واحدهای تولیدکننده متانول که خوراک واحدهای تولیدکننده الفین را تأمین می‌کنند، مشمول تخفیف معادل ۳۰ درصد در قیمت خوراک گاز طبیعی مصرفی خود متناسب با مقدار تأمین خوراک واحد تولید الفین مربوط می‌شوند، اعم از اینکه تولیدکنندگان متانول یا الفین در مناطق کمتر توسعه‌یافته باشند یا نباشند.

۱۲:۰۳:۵۹ امروز خودرویی ها  روز خوبی را داشتند

۱۲:۰۳:۰۶ شستا هم  برگشت خوبی را زد

۱۲:۰۲:۵۸ حتاید هم مثبت خوبی را داشته است

۱۱:۵۳:۵۱ وسکاب هم خوب مثبت شده است

۱۱:۵۳:۳۳ پارسان هم  انصافا در این  قیمت ها منطقی و مناسب است

۱۱:۴۷:۳۲ به نظر کیسون حوالی ۱۱۰۰ باز شود

۱۱:۴۷:۲۶ شبندر و  شپنا به صف خرید نشستند

۱۱:۴۵:۲۰ صف فروش خساپا جمع  شد

۱۱:۴۲:۲۱ موج دیگری از تقاضا در بازار در حال شکل گیری است

۱۱:۴۱:۰۶ دلار در بازار آزاد در حوالی ۲۵ هزار تومان معامله میشود

۱۱:۳۹:۵۹ وبانک با توجه به در پیش بودن عرضه اولیه به صف خرید نشست

۱۱:۳۸:۳۲ پکرمان امروز حجم  قوی تری را دارد

۱۱:۳۸:۱۴ ومعادن  زمزمه  بلوک  را دارد

۱۱:۳۸:۰۵ کزغال  صف فروش قابل بررسی است

۱۱:۳۵:۵۴ کیسون در قیمت های ۱۰۰۰ تومان  بد نیست  قابل بررسی است

۱۱:۳۴:۱۷ نیم ساعت اخر امروز یکی از مهم ترین  دقایق بازار این چند وقت اخیر است

۱۱:۳۳:۱۴ شبندر هم  دوباره  صف شود جالب می شود

۱۱:۳۳:۰۶ بازار در همین  شرایط هم  باشد بد نیست

۱۱:۲۷:۴۴ رمپنا هم  میتواند  جالب باشد

۱۱:۲۰:۵۴ نماد معاملاتی شرکت کیسون (کیسون۱) پس از افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ آماده انجام معامله می‌باشد.

۱۱:۱۹:۴۷ شستا  را هم  زیر نظر  داشته  باشید

۱۱:۱۶:۲۰ رئیس سازمان بورس در نشست هم اندیشی بررسی شرایط بازار سرمایه با فعالان بورسی از تلاش، همراهی و هماهنگی همه نهادهای مالی در مسیر تقویت و توسعه بازار سرمایه گفت.

۱۱:۱۴:۴۳ بعد از عرضه خودرویی ها دوباره بسیاری سهم ها عرضه  شدند به نظ  اخر وقت  یک  باردیگر این  گروه جمع می شود

۱۱:۰۴:۲۶ ۲۴,۹۲۰ فروش

۱۱:۰۲:۳۴ حتاید دراین  قیمت ها میتواند جذاب باشد

۱۰:۵۸:۴۴ چند گام دیگر تا  ۱۲۰۰  واحد

۱۰:۵۸:۳۱نوروز ۱۴۰۰ چند تمام می‌شود؟

?در آستانه نوروز ۱۴۰۰، شیب قیمت خوراکی‌ها صعودی شده است. هنوز به قیمت‌های جدید عادت نکرده‌ایم که به محض خرید جدید، شاهد افزایش قیمت‌ها و کاهش حجم خریدمان هستیم.

?براساس محاسباتی که مبنای آن بر یک خانواده ۴ نفره گذاشته شده، هزینه خوراک ۱۳ روز اول فروردین ۱۴۰۰ را که معمولاً اکثر اعضای خانواده در خانه هستند و سه وعده کامل غذایی دارند، برآورد شده است.

?براساس در ۱۷ قلم کالای اساسی که در سبد خانوار قرار می‌گیرد، اگر خانوارها از فروشگاه‌های زنجیره‌ای خرید کنند برای ۱۳ روز عید عددی در حدود یک میلیون و ۴۴۴ هزار تومان باید کنار بگذارند و اگر بخواهند از بازار مایحتاج خود را تأمین کنند حداقل بودجه مورد نیاز یک میلیون و ۲۰۹ هزار تومان است. در این میان برای خرید ۶ قلم میوه و سبزیجات باید ۲۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان هزینه شود.

?با این اوصاف باید عنوان کرد که در ۱۳ روز نوروز ۱۴۰۰ حداقل هزینه در حدود یک میلیون و ۴۵۸هزار و ۷۰۰ تومان است.

۱۰:۵۴:۰۹ ۶ پیشنهاد برای بانک مرکزی/ رصد حملات سوداگرانه در بازار ارز

واعظ برزانی، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان:

? یکی از اولویت های بانک مرکزی باید ایجاد تمهیداتی برای کاهش نرخ رشد حجم پول و تبدیل پول به شبه پول باشد، البته این کار با هماهنگی و انجام وظیفه سایر دستگاه ها و حتی سایر قوا در کنار قوه مجریه امکان پذیر است.

?یکی دیگر از اولویت ها باید رصد حملات سوداگرانه سازمان دهی شده با منشا اوفک در بازار ارز باشد؛ یعنی نسبت به چنین حملات احتملالی بانک مرکزی، پایش و برنامه واکنش و سرکوب داشته باشد.

?موضوع بعدی اجرای بخش های همچنان اجرا نشده نظام جامع آمار مالی شهروندان باید باشد به طوری که در پرتو آن امیدواریم قانون مبارزه با پولشویی نیز به طور کامل اجرا شود.

۱۰:۴۸:۱۵ این خبر صرافی هم  شوک  خوبی برای بازار بود

۱۰:۴۷:۱۴ صرافی ملی ایران: ۲۴۴۳۶ تومان

۱۰:۴۵:۰۲ کگل نموداری قابلیت های خوبی را دارد

۱۰:۳۹:۰۵ بازار در مسیر خوبی است و عرضه ها خوب جذب می شود

۱۰:۳۸:۰۴ دلار دوباره  حوالی ۲۴۹۰۰ ۲۴۸۰۰  است
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم