چشم انداز بازارفردا چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸

چشم انداز بازارفردا چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸

نوید خاندوزی
بهمن ۲۲, ۱۳۹۸
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

چشم انداز بازارفردا چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸

فردا در یک  روز بین تعطیلی بازار را در حالی اغاز میکنیم که حال بازارهای جهانی بد نیست ، دلار هم خوب بالا امده و در سوی دیگر وضعیت خاصی را در برخی گروه های بازار داریم ببنید ما نظر خود را میگوییم  درست یا غلط بالاخره یک  نظر است . در میان مدت و حتی در همین کوتاه مدت  قرار نیست بازار بریزد و از بین  برود و شرایط سختی را  تجربه کند ولی به  شدت در این  روزها یک  دست  به دست شدن و از این  سهم  به ان  سهم  شدن  لازم  دارد . یک موج اصلاح کوچک  را  به  شدت  لازم دارد و یک  هشدار که  باید  سراغ هر سهمی نرفت و باید دقت کرد . گزارش های بهمن هم در پیش است و می تواند  اتفاقات خوبی را  رقم  بزند  به خصوص این که  رشد نرخ ها در بورس کالا خود را می تواند در این  گزارش ها  نشان دهد  به نظر کار بازار فردا هر چقدر هم  سخت  باشد در یک  روند خوب قرار دارد .

اما  سناریو محتمل بازار فردا  این  است که  این  شدت منفی دیروز را ندارد و کمی بهتر عمل میکند یعنی سعی میکند بهتر باشد ولی بدترین  احتمال  ممکن را می نویسیم این است که بازار اول جمع  شود و خیلی زود  برخی سهم ها  به  مثبت  برسند و دوباره با  منفی شدن و سرکوب شدن قیمت ها  صفوف فروش سراغ  بازار بیاید .این  بدترین  حالت است و بدترین رویداد که بازار از خوب به  منفی و صف فروش برود و البته  از دید ما محتمل ترین  سناریو  متعادل شدن بخشی از بازار و کمی هم  سبز رنگ کم رنگ شدن  برخی نماد هاست .

این نکته را هم بگوییم بازار سرمایه در حالی کار خود را اغاز خواهد کرد که شایعات منفی سیاسی هم نشان داده شد کذب بوده و انتشار بیانه هایی در این خصوص را شاهد بودیم از سوی دیگر رشد ادامه دار دلار نیمایی و حرکت به سمت مرز ۱۳ هزار تومانی خبر مهم دیگری است که می تواند زمینه ساز رشد خوبی در قیمت های فروش شرکت و ها و تسعیر دارایی های ارزی شرکت های دلاری شود بورس کالا هم  روزهای خاصی را دارد …

برای فردا در گروه خودرو اوضاع و احوال بهتری را انتظار داریم افزایش حمایت ها از ایران خودرو بعید نیست شایعاتی در خصوص اگهی شدن بلوک بانک پارسیان شنیده می شود در صورت صحت این بار به جای افزایش سرمایه این بلوک دست اویز رشد خودرو خواهد شد در نماد سایپا هم وضعیت خوبی را شاهد هستیم اصلاح قیمتی خوبی در سایپا شکل گرفته و فردا این سهم می تواند به حمایت ها واکنش بهتری داشته باشد البته  بازار کمی از سایپا میترسد که  او هم  ناگهان  همه رد غافلگیر کند .

در نمادهای بانکی نیز اصلاح قیمتی برخی بانک ها را به موقعیت خوبی وارد کرده است در بانک پاسارگاد سهم به حمایت ۳۰۰ تومانی رسیده و این حمایت می تواند زمینه ساز افزایش تقاضا در سهم شود در بانک اقتصاد نوین قیمت های ۳۶۰ الی ۳۸۰ تومان می تواند خریداران خوبی را برای سهم به همراه بیاورد در بانک کارافرین نیز وضعیت مثبت دنبال می شود کف حمایتی ۴۰۰ تومانی در وکاری که شایعات افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی از تجدید ارزیابی را دارد میتتواند فرصت خرید خوبی باشد

در گروه معدنی باما همچنان با رشد قیمتی و صف خرید به سمت هدف قیمتی ۲۸۰۰ تومانی در حرکت است فروی حسابی در دل باما سبب تحولات بنیادی شده است از سوی دیگر شایعات سود ۳۰۰ تومانی در باما به واسطه شناسایی سود سرمایه گذاری ها و سود فروش فروی این پتانسیل ها را افزایش داده است در کالسیمین دیگر غول رویی نیز در صورت تثبیت سهم در قیمت های بالای ۱۸۰۰ تومان سهم جای رشد قیمتی ۱۰ تا ۱۵ درصدی را دارا می باشد در کگل نیز همچنان انتظارات از این سهم بالا بوده و رشد قیمت فروش محصولات و رشد سود شرکت های زیر مجموعه دو عامل سود سازی بالای سهم محسوب می شود کگهر هم  شرایط خوبی را در میان مدت دارد  .

در بین نمادهای فولادی رشد بسیار خوب محصولات فولادی سبب تحرکت مثبت در این گروه شده است در فولادی ها کاوه با خبر افتتاح واحد بیلت جدید خود همراه م یباشد سهم هدف قیمتی ۶۵۰ و ۷۰۰ تومانی دارد در ذوب نیز قیمت های ۲۶۰ تومان می تواند به عنوان حمایت قوی سهم عمل نماید همچنان به واسطه تحولاتی که در ذوب جریان یافته تارگت ۳۰۰ تا ۳۲۰ تومانی را برای سهم انتظار داریم

در گروه سرمایه گذاری غدیر همچنان با روند صعودی ارامی همراه و به سمت هدف قیمتی ۴۶۰ تومانی خواهد رفت غدیر سهمی کم ریسک اما با روند صعودی ارامی همراه می باشد در وصندوق نیز سهم در صورت رسیدن به قیمت های ۵۲۰ تومانی خریدش برای کسب سود ۲۰ درصدی کم ریسک ارزیابی می شود

در کل بازار فردا  بازار بهتری از روز دوشنبه است ولی فرایند  دست  به دست  شدنه و حجم گرفتن  ادامه دارد  .

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم