اخبار بازار امروز …

اخبار بازار امروز ...

میلاد خاندوزی
بهمن ۱۲, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

اخبار بازار امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۵  ترامپ در تماسی تلفنی با نخست وزیر ژاپن بر وعده خود مبنی بر ایجاد فرصت های شغلی در آمریکا تاکید کرد و خواستار کمک صنعت خودروسازی ژاپن در این زمینه شد.

یادداشتی از وزارت امور خارجه آمریکا به بیرون درز کرده است، که بر مبنای آن این وزارت‌خانه با دستور اجرایی اخیر ترامپ در غربال‌گری مهاجران، مخالف است. بر اساس یادداشت مزبور، این ممنوعیت که برداشتن آن برای کشورها تنها تحت شرایط دشوار یا غیرممکن عملی خواهد بود، موفقیتی در هدف اعلام‌شده‌اش برای محافظت در برابر حملات تروریستی نخواهد داشت.

فاکس نیوز مدعی شد ایران بطور مخفیانه موشک بالستیک آزمایش کرده است

در یک  خبر بد  دیگر ماکان دل رحیم، ایرانی تبار یهودی که دیدگاههای تندی علیه فعالیتهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد، بعنوان مشاور ترامپ در امور ایران منصوب شد

در خبرهای داخلی آیت الله املی لاریجانی: برجام تجربه ی تلخ و مهمی بود / رئیس جمهور با عبرت از این تجربه، به رفتار امریکا واکنش نشان دهد

در سوی دیگر روحانی فردا برای افتتاح چند پروژه در حوزه کشاورزی، صنعتی و دانش بنیان به استان البرز سفر می‌کند

در یک  خبر جالب … خالد بن علی بن عبدالله الحمیدان رئیس سازمان اطلاعات عربستان و عضو شورای سیاسی و امنیتی عربستان: امروزه برخی از شواهد نشان از برنامه ریزی برای یک کودتای قریب الوقوع در امارات دارد

اما مهم ترین  خبرهای اقتصادی بازهم  اعتراض به  نرخ  سود  بانکی و  بی نظمی اوراق است  .. تقاضای مساعدت رئیس سازمان بورس از اعضای کمیسون اقتصادی مجلس درباره سهامداران بانکیکتر محمدی ریاست سازمان بورس: انتشار اوراق بدهی را به گونه ای ببینیم که سازمان بورس مجبور نباشد همه این اوراق را در بازار سرمایه بپذیرد کتر محمدی ریاست سازمان بورس: انتشار اوراق بدهی را به گونه ای ببینیم که سازمان بورس مجبور نباشد همه این اوراق را در بازار سرمایه بپذیرد رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست صبحانه کاری کانون نهادهای سرمایه‌گذاری بورس، نرخ بالای سود بانکی را از معضل های بازار سرمایه کشور عنوان کرد و افزود: با وجود تلاش‌ها برای کاهش نرخ سود بانکی یکساله به ۱۶ درصد اما متاسفانه همچنان شاهد سود ۲۴ درصدی در شبکه بانکی هستیم که باید اصلاح شود. پور ابراهیمی عدم جذب سرمایه گذاری خارجی در دوران تحریم ها را از دیگر معضل‌های بازار سهام عنوان کرد و افزود: انتظار می رود با توجه به فضای ایجاد شده پس از برجام، شاهد تحول در موضوع جذب سرمایه گذاری خارجی باشیم.وی با اشاره به مجموع درآمدهای دولت در پایان سال جاری گفت: پیش بینی می شود از حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان ۲۵۰ هزار میلیارد تومان محقق شود.به گفته این نماینده مجلس، با اقدامات مهم دولت تولید و فروش نفت ایران به دومیلیون و ۴۰۰ هزار بشکه در روز رسیده و ایران سهم گذشته خود از بازار نفت را به دست آورده است و باید امیدوار بود که سهم هزینه‌های جاری کشور از درآمد نفت کاهش یابد.پور ابراهیمی با بیان اینکه بودجه سال ۹۶ بر مبنای برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی آن تدوین شده است، گفت: برنامه ششم توسعه هم اکنون به صحن مجلس آمده و حدود ۱۴۰ ماده از آن تصویب شده و بازار سرمایه در این برنامه به خوبی دیده شده است.وی افزود: بورس یکی از مهم ترین بخش‌های اقتصادی کشور است و در برنامه ششم توسعه بازار سرمایه بویژه حوزه بورس کالا و اوراق بدهی اقدامات گسترده ای پیش بینی شده است.این نماینده مجلس با اشاره به درآمدهای دولت در بودجه سال آینده گفت : در بودجه حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده که حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان آن مالیات و درآمدهای دولت ۱۱۶ هزار میلیارد تومان از فروش نفت و حدود ۴۴ هزار میلیارد تومان از محل انتشار و عرضه اوراق بدهی تامین می‌شود. به گفته پور ابراهیمی در حال حاضر ثبات به بازار نفت ایران بازگشته است و توافق اوپک و همچنین عدم کاهش سهم ایران در فروش نفت از مهمترین رویدادهای اخیر است.

رئیس سازمان بورس: کاهش نرخ سود بانکی یکی از خواسته های اساسی بازار سرمایه است؛ تورم ٨ یا ٩ درصدی با نرخ های سود سازگاری ندارد و این یک رقیب جدی برای بازار سهام است.

در خبرهای حوزه مسکن  محسن سرحدی کارشناس بازار مسکن گفت: با ورود به نیمه دوم سال به تدریج بازار مسکن از رکود خارج می شود و سال آینده نیز شاهد شکوفایی اقتصادی خواهیم بود.

در خبرهایسیاسی اقتصادی سفیر ایران در فرانسه گفت: نهایی شدن قرارداد همکاری و سرمایه‌گذاری توتال در آینده نزدیک نخستین محصول تولیدی پژو- سیتروئن  و ایران خودرو اواخر سال جاری به بازار عرضه می‌شود تحویل دومین هواپیمای ایرباس A321  تا اواخر فوریه

در بازارهای جهانی اغاز این  بازارها  ها  را داریم  در حالی که به  استقبال  تعطیلات  چینی ها  می رویم  . مس در حالی به  قیمت  های   ۵۸۴۷ رسیده است که  روی در ۲۷۹۰  دلار قرار دارد  . در نفت  نیز با  ثبات  نسبی به  ۵۵ دلار رسیده است  .

در دلار با  ریزش دلار به  ۳۸۱۰  و مرز ۳۸۰۰  مواجه  بودیم  به نظر دولت  به خوبی کنترل دلار را در دست  گرفته و حتی شب عید  هم  کمی کنترل می کند  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۲ بهمن ۹۵

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم