در گروه دارو ...

میلاد خاندوزی
بهمن ۴, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در گروه دارو …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۴   در روزهای گذشته انقدر نوشتیم که بازار گروه دارو را جدی نگرفته که بالاخره جدی گرفت و با گزارش های مثبت اکثر شرکت های این گروه صف هستند در بازار اگر دسبحا دفارا دکیمی دجابر تیپیکو عرضه شدند برای خرید خوب هستند . اسوه هم بد نیست . در نماد دارویی کوثر خبرهایی دال بر افزایش سرمایه شنیده می شود که گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۵۴۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۱,۰۸۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به منظور تامین منابع مالی مورد نیاز جهت اجرای پروژه خط تولید داروهای جنرال و سرمایه در گردش مورد نیاز آن و اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه درگردش مورد نیاز که در تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۱۱ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده . به نظر برای بلند مدتی ها بعد از زهراوی باید روی کوثر هم حساب کرد هر چند شرکت سابقه خوبی را ندارد .

این گروه گزارش های ۱۲ ماهه خوبی را هم خواهد داشت و با دید مجمع یکی از کم ریسک ترین گروه های بازار است ولی نوسان بازی ندارد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ بهمن   ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم