دست خالی خکاوه !

اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۴

خبر

دست خالی خکاوه !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۴   روز گذشته در مورد خکاوه گفتیم پهلوان پنبه و شیر پوشالی که قصد لیدر شدن داشت ! حالا مشخص شده شرکت در پی کاهش سرمایه است و البته قبل از ان یک افزایش سرمایه از محل اورده می دهد . به نظر با این شفاف سازی مشخص شد وضع شرکت خیلی جذاب نیست و ان شایعات عجیب هم رد شده است . توصیه ما در مورد این دست شرکت ها که زیان سنگین دارند مشابه استو بارها تکرار شده است .

خپارس و خاور هم چیزی از این شرکت کم ندارند ولی جریان پول اگر همین فردا صف فروش خکاوه را جمع کند دوباره عده ای پشت سر این علم سینه می زنند .

به نظر در این گروه خساپا در این قیمت ها شاید بد نباشد . ورنا و وساپا ختور خکار و خودرو گزینه های بدی نیستند .

شایعاتی از افزایش سرمایه ۵۰% از محل انباشته در خبهمن نیز مطرح شده است . به نظر این شرکت ها شاید خوش نوسان نباشند ولی شرایط بدی ندارند .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۳ اردیبهشت ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم