خبر
شرايط فارس …
تحلیل خبر
بتا سهم – 7:08 4 موضوع در مورد فارس مطرح است . اول اين كه سهم با تعديل برخي زير مجموعه ها مواجه مي شود كه ناشي از تفاوت نرخ 140 و 240 دلاري اتان است . گفته مي شود اين عدد در زير مجموعه هاي فارس بيش از 400 ميليارد تومان برگشت به حساب مي زند .
نكته بعد تقاضاي بورس كالاي بسياري از محصولات شركت است كه زير مجموعه هاي فارس در بورس كالا بسيار پر تقاضا نشان مي دهند و اين نيز خود نكته مهمي براي سهم است .
نكته سوم خبر پتروشيمي برزويه است كه يكشنبه در بازار فرابورس پذيرش مي شود . درست در سال 93 نيز پارس به بازار مي آيد . اينها نيز نكاتي است كه مورد توجه خواهد بود .
و اما نكته چهارم معامله بلوك سهم است . شنيده مي شود اين بارنيز بدون مشتري است اما دو حقوقي براي تغيير شرايط نقد معامله در حال مذاكره جدي با دولت هستند . از همين رو اگر توافقي صورت بگيرد مي تواند براي بازار و خود فارس جالب باشد .
اين سهم نيزدر منفي امروز براي نگهداري و بلند مدت جذاب است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
21 اسفند 92


