خبر
بازگشايي وبانك …
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:59 قبلاً در مورد اين سهم صحبت شد اما به نظر ميرسد تغيير سود وتوسم بارديگر وبانك را مجاب كرد كه به سمت اطلاعيه هاي جديد برود و البته اندك تغييري را به وجود بياورد .
اين سهم سود سال 92 را با كمك رشد سود شازند از 880 ريال به 1257 ريال رسانده است و براي سود سال 93 نيز مبلغ 1307 ريال سود اعلام كرده است كه رشد سود بترانس و وبشهرو برخي هلدينگك هاي زير مجموعه در سهم مشهود است . اگر بخواهيم با سود بسنجيم واقعاً وبانك بايد بالاي 8000 ريال بود اما كسي وبانك را با سودش نمي سنجد به نظر قيمت سهم نامحدود باز شده و امروز در محدوده 3 الي 4% نوسان خواهد كرد و در همان محدوده 6600 و 6700 ريال خواهد بود .
خيلي سراغ اين سهم نرويد كه از ان دسته سهم هايي است كه صبر ايوب مي طلبد . شايد مستقيم سراغ برخي زير مجموعه هاي ان رفتن منطقي تر باشد . البته در سال 93 وبانك دو هلدينگ خود را در بازار فرابورس عرضه مي كند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
12 اسفند 92


