خبر
در حاشيه بازار…
تحلیل خبر
بتا سهم – 5:48 امروز حاشيه هاي بازار كمتر است …
در بحث اوكراين قضيه بالا گرفته است و واكنش ها را امروز در آغاز كار با بازگشايي بازارهاي جهاني ديديم كه رشد امروز طلا در بازارهاي جهاني و رفتن نفت به 103 و 104 دلار نكات مهمي بود . به نظر قيمت گاز هم سنگين رشد مي كند .
اين بحران كم كم دارد حساس مي شود و البته ابعاد اقتصادي گسترده اي دارد .
اما در موضوع هسته اي وزیر امور خارجه گفت: در صورت حسن نیت و اراده سیاسی طرف مقابل و در صورتی که به مفاد بیانیه برنامه اقدام مشترک در ژنو متعهد باشند امکان دستیابی به راهحلی جامع در همین فرصت شش ماهه اول، تا پایان ژوییه سال 2014، وجود دارد. اين نكته را دقت داشته باشيد كه ارديبهشت ماه نيز يك چالش به نام پايان توافق نامه ژنو داريم !
و اما در حوزه اقتصادي …
معاون اول رييس جمهور اقتصاد مقاومتي را ابلاغ كرده و از سوي ديگر در هدفمندي گفته مي شود قيمت گاز هم انچنان رشد نخواهد كردو برخي از محدوده 960 تا 1030ريال براي هر مترمكعب گاز صحبت مي كنند . البته ناگفته نماند كه قيمت بنزين 1050 توماني نيز به طور جدي مطرح شده است . گفته شده تا اخر اين هفته نرخ هاي جديد مشخص مي شود .
اما ديروز رييس سازمان بورس هم مصاحبه داشت . به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی صالحآبادی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه ظرفیتهای بازار سرمایه در کشور توسعه پیدا کرده است گفت: امسال سال استثنایی در تاریخ بازار سرمایه در کشور از لحاظ شاخصهای مختلف بود. اين يعني ممكن است در سال هاي بعد نيز ديگر چنين جرياني تكرتار نشود و اين موضوع را بورس نيز به ان اذعان دارد .
و اما در خبرهاي بازار دلار گفته مي شود بحث تك نرخي كردن به طور جدي در دستور كار است
ديروز دلار با ازادسازي رديف 10 اولويت هاي وارداتي تقاضا براي ارز رشد كرد . به نظر نرخ دلار در 3050 ديگر تثبيت شده باشد . گفته مي شود نرخ 3150 براي روزهاي قبل از عيد ممكن است براي دلار لمس شود .
و اما بازارهاي جهاني را با رشد قيمت نفت و طلا آغاز مي كنيم .
اتفاقات اوكراين باعث رشد قيمت طلا و نفت و گاز شده است . طلا با 15 دلار رشد در اين لحظات در قيمت هاي 1344 دلار در هر اونس است و نفت نيز در نزديكي 104 دلار معامله مي شود و خبر خوبي براي پالايشي هاي بازار است .
و اما در ساير كالاها و به خصوص فلزات… مس با كاهش مجدد قيمت به 7066 دلار رسيده است و روي در محدوده 2093 است . سرب نيز در قيمت هاي 2101 دلار قرار دارد . الومينيوم هم با كاهش به 1700 دلار رسيده است . امروز گروه فلزات و فولاد هم مي تواند تحت اين شرايط منفي باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
12 اسفند 92


