جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در حاشيه بازار…

در حاشيه بازار...

نوید خاندوزی
مارس 1, 2014
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشيه  بازار…

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:48 امروز  به  طور كلي حاشيه هاي بازار كم  است  …

البته  سفر روحاني به هرمزگان و سخنراني هاي او جالب است اما جز بازديد او  از ولاد هرمزگان چيز ديگري براي بازار نداشته است  . امروز در مقوله هاي اقتصادي به خصوص در هدفمندي  و تورم به  طور مجزا  مطلب ارائه مي دهيم .

در مو.رد  سياست  خارجي ظريف به هندوستان  رفته و گفته مي شود مي خواهد براي ايران  پول فروش نفت  را  زنده  كند . در سوي ديگر نشست کارشناسی ایران و ۱+۵ در خصوص گام پایانی توافقنامه ژنو سه‌شنبه ۱۳ اسفند ماه و در حاشیه نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برگزار می‌شود. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان اول آذر ماه پس از پایان مذاکرات وین در نشستی خبری درباره مذاکرات ایران و 1+5 در خصوص گام پایانی توافق ژنو گفت: قرار شد برای چند دور آینده برنامه ریزی کنیم. فعلا درباره تاریخ جلسات سطح سیاسی تا آخر اردیبهشت و خرداد توافق کردیم که قرار شد در یک ماه پایانی برنامه هایمان را خالی بگذاریم که به میزان مورد نیاز جلسه برگزار شود، ولی تا خرداد توافق کردیم پنج تا شش جلسه در سطح سیاسی و کارشناسی را برگزار کنیم که اولین جلسه در حاشیه اجلاس آتی شورای حکام در وین بین کارشناسان ما برگزار می‌شود و تفاهم کردیم موضوعاتی در آن جلسات بحث شود و سپس نشست دوم در سطح سیاسی در پایان سال جاری شمسی 26 تا 29 اسفند ماه در وین برگزار خواهد شد.برخي از حالا  ترسيده اند كه نكند پايان  ارديبهشت پايان  روياي خاص توافق ژنو هم  باشد  كه  البته بايد كمي در اين  زمينه  بيشتر تحقيق كرد .

و اما در خبرهاي بازار دلار گفته مي شود  بحث تك  نرخي كردن  به  طور جدي در دستور كار است و قطعاً با نرخ  3000 كه  تثبيت  شده است  تك نرخي نيز در همين  محدوده  خواهد بود .

و بازارجهاني …

بازارهاي جهاني با كاهش همراه  بودند  اما  نه خيلي و ان چنان  سنگين  ريزشي نبود  . نفت در قيمت هاي 102 خيلي كم نشد اما  اكثر فلزات كاهش داشتند  البته  طلا هم با  ريزش همراه  بود و   در 1328 دلار قرار گرفت . روي با كمي رشد  قيمتي  به 2100  دلار رسيد   . مس نيز با  كاهش  7104 دلار بود و سرب 2177 دلار بود . امروز حاشيه  بازار از نظر بار مثبت و منفي خنثي است  اما  جو مثبت ان  كمي بهتر است و اميدواري در دل بازار زياد است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

10 اسفند 92

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم