هفته ی داغ !

اسفند ۱۰, ۱۳۹۲

خبر

هفته ی داغ !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۰ بازار را امروز در حالی آغاز می کنیم  که به نظر این  هفته  یکی از پر خبر ترین و پر حاشیه ترین هفته هایی است که در فصل زمستان  داشتیم . سود  شرکت ها  رو شده ، فشار فروش در بازار در این  هفته  می تواند  به اوج خود  برسد  و از سوی دیگر پتروشیمی ها نیز نرم  نرم  به  بازار می اید . در روز های قبل نیز تاکید شد  که  ۱۰ روز کاری خاص را داریم که  برای عین  ۱۰ روز باید برنامه داشت  . به نظر بورس هم  همین کار را کرده است . کار سختی است که نگذاریم  بازار ما  را مدیریت کند اما این  اتفاق زمانی کنترلش از دست خارج می شود که بدانیم  این  روزهایی که در پیش است  اخرین فرصت  برخی برای نقد کردن  پول شب عید است .

تنها  ایتمی که  به نظر بازار درگیر خود می کند همین  بوده و حتی بازگشایی پتروشیمی ها نیز با تجربه  چند  بازگشایی قبلی نمی تواند خیلی نگران کننده  باشد .

امروز گروه خودرو ، پالالایش، بانکی ها  و شاید فولاد  مورد توجه  خواهند بود اما  به خاطر داشته  باشید  که مهم ترین تحول را  باید در بازار فردا  جستجو کرد جایی که مجمع پارسان برگزار شده و یک معامله  بلوکی را در پیش داریم  .

البته  ذکر این نکته  مهم  است که  اعلام فقط رشد ۲۵% قیمت  برق در سال ۹۳ نشان  داد که واقعاً نباید از هدفمندی هم خیلی ترسید . مردی که ناگهان  قیمتهارا  چند  برابر می کرد رفته و این دولت با این دید که  شوک درمانی نیازی نیست بر سر کار است .

امروز با  احتمال  این که  شاخص مثبت  باشد مواجه ایم  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۰ اسفند ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم