خبر مارون دیروز…

بهمن ۱۵, ۱۳۹۲

خبر

خبر مارون دیروز…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۵   پتروشیمی مارون دیروز ۲۰% سهام  سلمان  فارسی را خرید و به  پرتفوی خود اضافه کرد .  مجتمع پتروشیمی سلمان فارسی به منظور تولید سالانه ۴۵۰ هزار تن پروپیلن تا پایان سال ۹۴ در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر به بهره برداری می رسد.
به گزارش تسنیم، به منظور تأمین زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی و تأمین خوراک واحدهای تولید پلی پروپیلن، فنل، اکریلونیتریل و … مجتمع جدید پتروشیمی در ماهشهر در حال احداث است.این مجتمع پتروشیمی که به عنوان سلمان فارسی نام گرفته، ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن پروپیلن را در سال دارد. برنامه ریزی ریزی شده خوراک این مجتمع پتروشیمی به میزان ۵۶۰ هزار تن در سال از پروپان تولیدی مجتمع بندرامام تأمین شود.

به نظر تحول مثبتی برای مارون  باشد . سهمی که انصافاً پس از پتروشیمی پارس یکی از ارزشمند ترین  پتروشیمی های کشور است  . با دید  سهامداری کردن  می توان  روی مارون  نیز حساب کرد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵ بهمن ۹۲

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم