جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
بازار منتظر …

بازار منتظر ...

نوید خاندوزی
فوریه 3, 2014
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

بازار منتظر …

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:40 بازار امروز رادر حالي آغاز مي كنيم كه  حقيقت امر مي خواهيم  با هم  كمي صادقانه  صحبت  كنيم  . جو منفي بي دليلي به  بازار دادن  كار صحيحي نيست اما از عصر ديروز تا  بدين لحظه  بسياري از موارد و بازار را  با خود مرور كرديم و به چيزي جز يك  نتيجه  نرسيديم  كه  اگر خبرهايي كه اطراف بازار وجود دارد و در مورد  ان  توضيح مي دهيم در بازار روشن نشود و در همين  ابهام  باشد  بازار چاره اي جز ريزش  و يك  واكنش منفي ديگر ندارد .

از نظر تكنيكالي گارد بازار امروز نزولي است و از نظر جو وراني نيز به همين  شكل است . مديران  بورسي كه  به  دنبال  جلويگري از ريزش شاخص هستند بايد دست  به  كار شوند و با  چند  شوك در اين  مقطع  حساس وضعيت  را تغيير دهند در غير اين  صورت  ممكن است  بازهم  موج  روي موج  و شتاب براي فروش بيشتر شود و در نهايت بازهم  به  افت ختم  شود .

امروز به نظر اكثر گروه ها  پر حجم  اما منفي هستند . دوست داريم  بگوييم  كه  بازار ابتدا  منفي و سپس مثبت و يا  بهتر مي شود و از شدت  ان  كم مي شود اما  به نظر اگر خبر خاصي نرسد  حتي مي تواند موج  فروش را  تقويت كند .

امروز بهتر است  نه خريد كنيد و نه  فروش و بيشتر نظاره  گر بازار باشيد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

14 بهمن 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم