نگاهی به بازار فردا چهارشنبه ۹ بهمن ۹۲
امروز بازار سرمایه با رشد ۷۸۳ واحدی بار دیگر امید به بهبود شرایط را در دل های سهام داران زنده کرد و با جهشی خوب از سقوط به زیر کانال ۸۱هزار واحدی جلوگیری کرد. معاملات روز قبل و جمع آوری برخی از صفوف فروش، خبر جلسه صبح امروز حقوقی ها و صحبت های مدیران و مسئولین بازار سرمایه آخرین امید فعالین بازار سرمایه بود که در صورت بی نتیجه بودن می توانست به بی اعتمادی ها و جو منفی دامن بزند و باعث به راه افتادن سونامی بسیار خطرناکی از خروج سرمایه باشد.
اما آن هیجان روز های خوب در بازار دیده نمی شد که البته طبیعی هم بود. چرا که در روز های اخیر بازار ۲ حالت داشت یا یکدست سبز بود و یا یکدست قرمز !! بازار برای خروج از این بحران نیاز به یک زیرساخت دارد چرا که برخی از اعتماد ها سلب شده و بهتر است در روز های باقیمانده از سال کمی محتاط تر گام برداریم. توصیه می شود در رفتار های هیجانی حضور نداشته باشید ضمن اینکه از برخی از سهام که شرایط بنیادی مناسبی هم ندارند دوری کنید.فردا روز بسیار مهمی برای بازار است، اگر در جدال بین خریداران و فروشندگان کفه تقاضا سنگینی کند می توان گفت که بحران دو هفته گذشته به پایان رسیده و بازار از این پس شرایط مساعدی را شاهد خواهد بود که البته این میسر نخواهد شد مگر با تداوم حمایت حقوقی ها که به نظر اصلا نمی توان به صحبتهای انها دل خوش کرد با این همه برخی کارشناسان معتقد هستندکه نمی توان شرکت های حقوقی را اجبار کرد که سهمی را نفروشند و یا در طرف مقابل یک شرکت حقوقی دیگر بر سر حمایت از بازار پافشاری همیشگی داشته باشد.
با توجه به شرایط پیش روی بازار به نظر افراد نوسان گیر فردا را فرصت مناسبی برای خروج و شناسایی سود ۶ الی ۸ درصدی می دانند لذا سهم هایی که از روز دوشنبه تا فردا بازده ۶ الی ۸ درصدی داشته اند به نظر صف خرید متزلزلی خواهند داشت لذا در ابتدای کار توصیه می کنیم در خرید در صف ها دقت کنید که در این بازار بازده ۶ الی ۸ درصد یک رویا است و خیلی ها این بازده اندک را فعلا مغتنم می شمارند حقوقی های نیز حتی امروز طاقت نیاوردند و در خیلی از نمادها به بهانه روان سازی عرضه کردند این روان سازی ها فقط بهانه است و موج فروش به نظر قوی تر از ان میزانی است که ما فکرش را کنیم و این موج فروش بابت ابطال صندوق های سرمایه گذاری است طبق بررسی های به عمل امده موج فروش در صندوق ها این روزها زیاد شده است و صندوق ها چاره ای ندارند بابت ضمانت نقد شوندگی سهم های خود را بفروشند در این وضعیت سهم های کوچک که امکان نقد شوندگی ندارند تمام فشار بازار را روی سهم های بزرگ وارد می کنند لذا هنوز باید محتاط بود و خصوصا در صف ها نباید خیلی سریع وارد شد
صبح امروز بیش از ۵۰ مدیرعامل و شخص حقوقی با نفوذ بود که به دعوت عسکری مارانی برای حمایت جدی از بازار سهام گرد هم آمده بودند. در این جلسه مدیران بزرگان بازار همچون سرمایه گذاری امید،سرمایه گذاری غدیر،بانک پاسارگاد،بانک تجارت،بانک ملت،کانون سهامداران حقیقی،شستا،گروه بهمن،همراه اول،سرمایه گذاری صنعت و معدن،بیمه مرکزی ایران،تامین سرمایه امین،کانون نهاد های سرمایه گذاری ،سرمایه گذاری توسعه ملی ،توسعه صنایع بهشهر و دیگر چهره های نام آشنای بازار سرمایه حضور داشتند.
در این جلسه عنوان شد که افت دو هفته اخیر در مقابل بازده خوب بازار سرمایه از ابتدای سال میزان ناچیزی است و اگر حقوقی ها به بازار اعتماد دارند در چنین شرایطی باید از عرضه های سنگین و کشیدن رنج های منفی اجتناب کنند. لزوم خروج سپرده های بانکی شرکت های سرمایه گذاری و تزریق در بازار سرمایه از دیگر مواردی بود که مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت. حقوقی ها در این جلسه با یکدیگر عهد کردند که چنانچه بر ارزندگی سهام شرکت ها اعتقاد دارند و از طرفی شرکت های حقوقی نیز به دنبال حمایت از آن هستند، از فروش دارایی ها خودداری کنند و به اصطلاح سرشاخه نشستن و از بن بریدن را نظاره نکنند. و همچنین بر این عقیده متفق القول باشند که چشم انداز بازار سرمایه روشن بوده و شرایط فعلی همیشه در ایام بررسی بودجه دولت در مجلس بطور طبیعی وجود داشته است.
از حاشیه های جالب و البته امیدوار کننده این جلسه شنیده شد که همراه اول ،بانک تجارت،توسعه ملی،بیمه مرکزی،سرمایه گذاری ملی،سرمایه گذاری غدیر و دیگر حقوقی ها از امروز با تجمیع نقدینگی به دنبال حمایت جدی از بازار سهام شتافته اند.
امیدواریم جو مثبت و عزم جدی به وجود آمده ادامه پیدا کند و از این پس چه در هنگام رشد و چه در هنگام افت بازار شاهد رفتارهای عادی و منطقی باشیم. امروز اعلام شد که تعداد واحدهای ابطالی صندوق ها به طور بیسابقه ای افزایش یافته و به مرز هشدار رسیده است. توجه داشته باشیم که ادامه روند نزولی در بازار میتواند این گونه رفتارها را به شکل تصاعدی افزایش دهد که این مساله به خودی خود موج جدید کاهش در بازار را رقم خواهد زد.
از طرفی به نظر می رسد مساله نرخ خوراک، بهره مالکانه، شایعات مختلف از جمله تغییر در مدیریت بورس و رفتارهای هیجانی سهام داران به تنهایی نمی تواند موجب چنین افتی شود، علی الخصوص زمانی که چنین فضای آرام و امیدبخش سیاسی در کشور حاکم است، چرا که همه به یاد دارند در اوج اخبار بد و مایوس کننده و حتی زمانی که جنگ بر فراز کشور سایه افکنده بود شاهد بروز چنین وضعیتی در بازار نبودیم. اما بازار فارغ از این که عامل اتفاقات دو هفته اخیر چه چیزی است، دیر یا زود به روند عادی خود بازخواهد گشت، در این میان آن چه که حائز اهمیت می باشد درس گرفتن و کسب تجربه از چنین شرایطی است. همه، علی الخصوص تازهواردهای بازار سرمایه باید به خوبی آموخته باشند که این بازار با هیچ کس شوخی ندارد و در یک چشم بهم زدن می تواند روی دیگر خود را نشان دهد، پس تضمین کننده حفظ سرمایه و کسب سود در بورس خرید و فروش بر اساس تحلیل های علمی و منطقی و اجتناب از رفتارهای هیجانی است، نکته ای که از این پس بیش از پیش مورد توجه سهام داران واقع خواهد شد.
بازار بورس به تازه واردین نشان داد بازار بورس نسبت به بازار ارز و سکه خیلی بی رحم تر است اگر در بازار ازر و سکه دلار را ۳۶۰۰ خرید می کردند و نهایتا در بدترین شرایط ۳۰۰۰ تومان می فروختند و نهایتا ۱۶ درصد در بازه ۶ ماهه ضرر می کردند اما در بورس و در عرض ۲ هفته ۸۰ درصد ضرر می کنند وساخت ثشاهد ثباغ و خیلی از نمادها به اهالی بازار نشان دادند که هیچ بازاری خطرناک تر از بورس ایران وجود ندارد و خیلی از بازارهای موازی بی دلیل مورد توجه نیستند در هیچ بازاری ما این ریزش و نابودی ویرانگر در سرمایه مردم را شاهد نبودیم بهر عنوان ان اعتمادی که به زحمت بدست امده یقینا به راحتی از بین رفت و ما هم واقعا نمی توانیم عرض کنیم هیچ خروج سرمایه ای نبوده است یقینا عده خیلی زیادی این روزها در حال خروج از بازار هستند و اثرات خروج این افراد باعث کاهش نقدینگی در بازار خواهد شد لذا هنوز پس لرزه های این خروج افراد تازه کار را باید مدنظر داشت درست است سهم ها به نقاط ارزنده ای رسیده اند و لی پول زیادی هم برای خرید وجود ندارد و اکثر افراد هم به قول صالح ابادی پارک پول کرده اند طبق یک تحقیق علمی بیشترین میزان مرگ و میر در زلزله ها در پس لرزه های بعدی است فعلا همه فکر می کنند ریزش تمام شده است ولی هنوز نشانه مطمینی جهت اتمام وجود ندارد این یک موضوع که عده ای می گویند خروج سرمایه داشته ایم و میزان معاملات و نقدینگی کمتر خواهد شد
اما عده دیگری معتقدند کسی از بازار خارج نشده است و فقط ما شاهد پارک پول هستیم و هنوز عده ای مترصد ورود به بازار هستند اگر هنوز کسی از بازار خارج نشده باشد این مطلب باید بیشتر مورد توجه باشد که فاز نوسانی در بازار بیشتر خواهد شد و نوسان گیران برای جبران ضرر های شدید خود در این روزها چاره ای ندارند بار دیگر دنبال اهداف کوتاه مدت باشند و همین تفکر کوتاه مدت بازار را بار دیگر در فاز نوسانات روزمره قرار می دهد
اما امروز عراقچی بیستوهشتمین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، اظهار کرد در شش ماه آینده دولت میتواند از فروش نفت و درآمدهای حاصل از آن ۱۸ میلیارد دلار درآمد داشته باشد که از این مبلغ ۷۵ درصد آن در این مدت زمان قابل حصول است.
وی در خصوص اقدامات ۱+۵ در کاهش تحریمها علیه ایران، گفت: قرار است آنها از اعمال فشار بر خریداران نفت ایران دست بردارند. همچنین صادرات پتروشیمی ما آزاد میشود. آنها مدعیاند در زمینه واردات پتروشیمی تحریمی اعمال نکردهاند.
این عضو تیم مذاکرهکننده هستهای ادامه داد: عمده صادرات پتروشیمی ما توسط بخش خصوصی انجام میشود که حدود هشت میلیارد دلار در سال است که شش میلیارد آن توسط بخش خصوصی انجام میشود. البته ما میتوانیم تا بیست میلیارد دلار صادرات داشته باشیم چرا که در سالهای گذشته تا هفده میلیارد دلار هم صادرات انجام شده است.
عراقچیه هچنین خبر داد که تا قبل از پایان سال یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار پول نقد به حساب دولت میآید که دست دولت را در شب عید باز میکند. وی با تاکید به سفر هیات ۱۲۰ نفره سرمایه گذاران فرانسوی به ایران این اقدام را بسیار حائز اهمیت دانسته است.
در مورد بودجه ۹۳ هم سخنگوی هیات رییسه مجلس با بیان اینکه بررسی این لایحه از فردا در صحن علنی آغاز میشود، گفت که مجلس در سه شیفت کاری این لایحه را مورد رسیدگی قرار میدهد.
ظاهرا قرار است نرخ گاز و برق تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کند و بنزین آزاد و کارتی به ترتیب ۱۰۰۰ و ۷۰۰ تومان لحاظ شوند. از طرفی مجلس زمان اجرا و میزان درآمد از هدفمندی را بر عهده دولت گذاشته است. کارشناسان پیشنهاد میکنند که فاز دوم هدفمندی تا قبل از خردادماه آغاز نشود. کمپین داوطلبانه حذف یارانهها نیز از دیشب با اعلام انصراف رییس جمهور آغاز شد.
پتروشیمی ها
نرخ خوراک هنوز معلوم نیست/نرخ خوراک پتروشیمی ها میانگینی از ۱۰ تا ۱۵ سنت
در گروه پتروشیمی خبرها حاکی از این است که احتمالا نرخ خوراک بالای ۱۰ سنت در نظر گرفته نخواهد شد. اگر این مساله نهایی شود شاهد آغاز روند مناسبی در این شرکت ها خواهیم بود. البته به این نکته نیز باید توجه داشت که در این گروه شایعه نرخ خوراک تاثیرات خود را در این مدت به جا گذاشته و به نظر جای افت بیشتر در نمادهای پتروشیمی وجود ندارد. امروز در مجمع پتروشیمی پردیس هم عنوان شد که نرخ خوراک بیش از ۱۰ سنت نخواهد بود و حتی اگر ۱۳ سنت هم در نظر گرفته شود سود این شرکت پایین تر از ۴۰۰ تومان نمی رسد. شپدیس امروز در مجمع ۴۲۳ تومان از سود ۴۵۷ تومانی را تقسیم کرد.
به نظر می رسد اگر شرایط مثبت روزهای بعد ادامه پیدا کند تاپیکو بتواند تا ۵۶۰ تومان هم رشد داشته باشد. این سهم خبرهای خوبی در دل خود دارد و در صورت رفع مساله نرخ خوراک با توجه به عرضه پتروشیمی غدیر با سرمایه ۱۳۰ میلیارد تومانی که ۹۰ درصد سهام آن در اختیار تاپیکو است و افتتاح پالایشگاه ستاره خلیج فارس سال آینده شرایط خوبی را تجربه خواهد کرد. در نمودار تاپیکو نیز شاهد تشکیل الگوی کف دوقولو می باشیم که هدف این الگو ۶۳۰ تومان می باشد
در این گروه فارس یکی از گزینه های مطلوب برای نگهداری با دید بلند مدت است. این سهم توانایی قرار گرفتن در قیمت های ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰تومانی را دارد البته فعلا بخاطر خصوصی سازی کمتر مورد توجه بازار واقع شده.که این روزها شاهد خبر منتفی شدن عرضه خصوصی سازی در نماد فارس هستیم
پارسان به مقاومت خود رسیده است که این مساله باعث افزایش عرضه ها در این نماد شده است. احتمال دارد میزان عرضه ها فردا بیشتر باشد.
زاگرس با توجه به اهداف صادراتی یک میلیارد دلاری اش مورد اقبال بازار واقع شده. در این شرکت انتظار سود ۶۰۰-۷۰۰ تومانی برای سال آینده داریم.
گروه بانکی
در بانکی ها قائم مقام بانک مرکزی از وایرز قسط اول داراییهای بلوکهشده ایران در ۱۲ بهمن آغاز خبر داده است.بانک های خصوصی ملت پارسیان پاسارگارد جز بانک هایی هستند که کار انتقال این وجوه را در کنار چند بانک دیگر انجام خواهند داد
در این گروه وتجارت با توجه به پتانسیل افزایش سرمایه می تواند شاهد قیمت های ۳۸۰-۴۰۰تومانی باشد.گزارش توجیهی افزایش سرمایه بانک تجارت هنوز بر روی کدال قرار نگرفته است به نظر این گزارش اولین سیگنال اصلی برای افزایش سرمایه خواهد بود با توجه به وعده مدیرعامل بانک تجارت مبنی بر افزایش سرمایه در اول اسفند ماه فرصت زیادی برای ارایه گزارش حسابرس جهت افزایش سرمایه باقی نمانده است اگر خللی در اعمال این افزایش سرمایه رخ دهد بانک تجارت مستعد یک ریزش خوب تا ۳۲۰ تومان خواهد بود خصوصا که در نمودار بانک تجارت شاهد الگوی سروشانه هستیم و خیلی ها از این الگو ریزشی ترس زیادی دارند
وپارس امروز متوقف شد. با قطعی شدن معامله بلوکی شاهد رشد خوب این سهم خواهیم بود. بانک پارسیان در صورت عبور از مقاومت ۴۸۰ تومان تا ۵۲۰ رشد خواهد کرد.
افزایش سرمایه بانک ملت که در روزهای گذشته در مورد زمانش صحبت کردیم ۱۲.۵درصد خواهد بود. این سهم یکی از کم ریسک ترین و ارزنده ترین نمادهای گروه بانکی است که پی بر ای معقولی نیز دارد. وبملت امروز با صف خرید به سمت قیمت ۲۸۰ تومان گام برداشت.
اما می توانیم از وبصادر در این قیمت ها نه تنها به عنوان کم ریسک ترین نماد گروه بانکی، بلکه کم ریسک ترین سهم تمام بازار نام ببریم! عرضه های سنگین خصوصی سازی سهامداران این بانک را کلافه کرده است که در صورت توقف این عرضه ها و انتشار اخبار مثبتی که در راه است می تواند با قیمت های فعلی برای همیشه خداحافظی کند. این سهم همانطور که پیشبینی کرده بودیم امروز با صف خرید همراه شد.
خودرویی ها
اما طرح رییسجمهوری در سوئیس مبنی بر واگذاری بخشی از سهام خودروسازان داخلی به خودروسازان خارجی مورد استقبال خودروسازان واقع شده است. دبیر انجمن خودروسازان ایران گفته است که با اجرایی شدن پیشنهاد دکتر روحانی شاهد ورود تکنولوژیهای روز صنعت خودرو به کشور خواهیم بود؛ نمونه روشن این موضوع تولید خودروی تندر ۹۰ با مشارکت ایران و فرانسه است که البته این خودرو از کیفیت بالایی برخوردار بوده و با استقبال خریداران مواجه شده است.
در گروه خودرویی سایپا امروز علی رغم عرضه های سنگین صف خرید خود را حفظ کرد. سایپا در تکاپوی افزایش ۱۰۰درصدی سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها می باشد. انتظار قیمت های ۲۲۰ تومانی را برای این سهم داریم.
خزامیا وارد کانال نزولی شده و حتی جو مثبت امروز بازار هم نتوانست کمی به حال این سهم کند. صفوف فروش خکاوه و خپارس نیز جمع آوری شدند.ولی هر دو سهم خیلی متزلزل هستند خصوصا پارس خودرو که هنوز تا ۱۶۰ جای ریزش دارد
خبهمن با توجه به سود ۶۰۰ ریالی برای سال بعد و سود تقسیمی ۴۰۰ریالی در قیمت های فعلی می تواند گزینه خوبی برای خرید باشد.
اما در مورد خودرو، به نظر می رسد روز یکشنبه اخبار مهمی از معامله بلوکی منتشر شود. امروز شاهد عرضههای زیادی در این سهم بودیم.
اما در مورد شاخص صنعت خودرو شک و تردیدهای زیادی وجود دارد نمودار این شاخص بیانگر شکسته شدن روند صعودی است
در نمودار بالا یک احتمال وجود دارد که این روزها بیشتر مورد توجه است و ان هم پولبک به سمت خط شکسته است واقعا دلایل بنیادی خاصی در این گروه نیست فعلا همه منتظر خبر قطعیت بلوک پارسیان هستند که تنها عامل مثبت این گروه می باشد و ان هم فقط روی ایران خودرویی ها متاثر است اگر معامله بلوکی نیز قطعی نشود باید عرض کرد ریزش بیشتری در این گروه رخ خواهد داد وقتی یک گروهی بازده بالای ۱۰۰ الی ۳۰۰ درصد دارد ما اگر ۶۱ درصد اخرین موج اصلاحی را مدنظر داشته باشیم ریزش نیز باید بالای ۶۰ الی ۷۰ درصد باشد لذا در گروه خودرو اصلاح هر سهمی را باید متناسب با رشد ان مدنظر داشت
در گروه دارو همانگونه که قبلا نیز به آن شاراه کردیم درازک و تیپیکو سهم های کم ریسک گروه هستند. تیپیکو که عرضه اولیه اش در قیمت های مناسبی صورت گرفت اما به دلیل جو بد بازار نتوانست به صعود خود ادامه دهد امروز مجددا مورد توجه واقع شد.
در این گروه خرید دفارا از صف فروش برای شرکت در مجمع می تواند یکی از گزینه های قابل بررسی باشد.
شرایط سنگ آهنی ها همچنان مبهم است. رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن گفته است ما خواستار این هستیم که دولت تا ۳ سال فشار به سنگ آهن را متوقف کرده و اجازه دهد تا این بخش توسعه یابد.
بهره مالکانه که از سوی کمیسیون تلفیق برای معادن سنگ آهنی که پروانه بهره برداری آنان به نام ایمیدرو است ۳۰% عنوان شده بود از سوی این کمیسیون همچنان همان ۳۰% باقی مانده است مگر آنکه پس از مطرح شدن در صحن علنی مجلس مورد موافقت دیگر نمایندگان قرار نگیرد.
در پالایشگاهی ها حمایت بسهامداران حقوقی در شراز باعث رشد قیمتی به همراه صف خرید در این نماد شد به طوری که به زودی شاهد رسیدن قیمت سهام این شرکت به سطوح بالای ۲ هزار تومانی خواهیم بود شرازی که به دنبال خریدمواد اولیه از طریق بورس کالا با قیمتهای کمتر میباشد
اما گزارش ۹ ماهه شراز امروز بعد از ظهر روی کدال امد ۲۴۶ تومان از سود ۳۶۲ تومانی در ۹ ماهه پوشش داده شده است عدد بالایی نیست گزارش شراز ابهامات زیادی دارد که باید به ان بیشتر توجه شود
باز هم معاملات بلوکی در صندوق تعاونی بهداشت و شرکتهای زیر مجموعه را شاهد بودیم به نظر میرسد فعلا با توجه به این معاملات بلوکی قیمت و روند این سهم پالایشی کنترل شود شپنایی که هدف قیمتی ۲۸۰۰ تومانی را پیش رو دارد .
شبندر هم به مانند شپنا اعلام کرد که این در حال حاضر قادر به تهیه و ارائع صورت های مالی عملکرد واقعی میان دوره ای و پیشبینی سال ۹۲ نمیباشد.
این گزارشات در مقطع فعلی سیگنال خوبی برای سهامداران نیست در مقاطع قبلی که گزارش پالایشی ها مثبت بود این گروه هر روز گزارش می دادند و تعدیل پشت تعدیل داشتند و این مشکلات و نبود اطلاعات وجود نداشت اما الان که خیلی ها به گزارشات این گروه مشکوک هستند دو شرکت بزرگ مثل شبندر و شپنا عرض می کنند اطلاعات موجود نیست بهر عنوان این اخبار باعث می شود که ما هم ورود به این سهم را با احتیاط زیاد توصیه کنیم گزارش شبریز و شراز هم مطلب خاصی نداشت و مجموع این شرایط باعث می شود فاز نوسانی در این گروه بیشتر باشد و خریداران جرات ورود بیشتری را نداشته باشند
گروه ساختمانی از نظر تکنیکالی از وضعیت نزولی خارج شده است اما توصیه می کنیم بیش از ۱۰درصد سبد خود را به این گروه اختصاص ندهید. آ س پ امروز با توجه به خبر ۵برابر شدن افزایش سرمایه و تعدیل مثبت تا پایان سال مورد اقبال واقع شد. در این گروه وساخت و آ س پ سهم های دارایی محور هستند که بهتر است در صورت تمایل برای خرید نسبت به سایر نمادهای ساختمانی در اولویت قرار گیرند. نمادهایی که در این مدت اخیر ریزش بیشتری داشته اند به نظر در کوتاه مدت شاید ریکاوری سریع تری را داشته باشند در مورد وساخت گزارش ونوین خیلی کار ساز است ولی گزارش این بانک نیز فعلا طولانی شده است و همین عامل باعث شده است سهامداران عمده ونوین حال و روز خوبی نداشته باشند
ذوب اهن اگر فردا را مقاومت نماید و در سطوح قیمتی بالای ۴۴۰ تومانی تثبیت شود روند صعودی خوب ی را در پیش خواهد گرفت البته عرضه های سنگین امروز کمی این احتمال را بعید جلوه میدهد بهترین فرصت برای ورود به ذوب ۳۷۰ است خریداران باید دقت داشته باشند شرایط گروه فولادی این روزها وابسته به عوامل زیادی از جمله نرخ سنگ اهن بهره مالکانه هدف مندی و حاشیه های دیگر است که همه این موارد را باید در خرید ها دقت داشت
امروز هیچ تلاشی برای جمع اوری صف فروش حفاری نشد حفاری که تعدیل مثبت مورد انتظار بازار را اعمال نکرده و با اصالح روند قیمتی و پی بر ای مواجه شده است قیمتهای ۸۰۰ تومانی کف قیمتی این سهم ارزیابی میشود و امیدواریم یا با گره و یا حمایت سهامدار عمده سهم جمع شود .
امروز در اخبار منتشر شد که مخابرات ۱۷۰ میلیارد از بدهی ۲۲۰ میلیاردی به دولت را پذیرفته. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این رابطه گفته: از مبلغ ۱۷۰ میلیارد تومان مورد پذیرش مخابرات، این شرکت۷۰ میلیارد تومان را پرداخت کرده، ۵۰ میلیارد تومان را نیز چک داده و ۵۰ میلیارد تومان نیز باقی مانده است
اخابر همانگونه که انتظار می رفت امروز شاهد صف خرید بود. این سهم فردا به سطوح قیمتی بالای ۳۰۰ بازخواهد گشت. همچنین اوراق تبعی همراه اول منتشر گردید. مدیرعامل شرکت اعلام کرده تا پایان سال ۵۱۵ ریال به ازای هر سهم محقق خواهد کرد. آخرین پیش بینی شرکت ۴۶۵ ریال بوده است.
مپنا در شفاف سازی اش اعلام کرده پیشبینی درآمد هر سهم تغییری نداشته و همان ۴۹۳ ریال برای هر سهم می باشد.که خبر خوبی برای بازگشایی اش نمی باشد با تکرار گزارش قبلی و تاکید بر سود ۵۰ تومانی بعید است مپنا زیربار عرضه ها دوام بی اورد محدوده ۹۰۰ تومان حمایت اصلی مپنا می باشد
اخرین توصیه ما هنوز این است که در خرید ها حتما تدریجی اقدام کرده تا در صورت برگشت قیمتها فرصت میانگین گرفتن وجود داشته باشد
سه شنبه ۸ بهمن ۹۲