روز سرنوشت !

بهمن ۵, ۱۳۹۲

خبر

روز سرنوشت !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۰ بازار امروز رادر حالی آغاز می کنیم که  واقعاً کار بسیار دشواری است که  بخواهیم قاطعانه  پیش بینی های دقیقی از شرایط فعلی بازار با  توجه  به  اتفاقات  پیش رو داشته  باشیم  اما می توان  یک  مورد  را با  قطعیت  گفت  که دیگر این  قیمت ها برای فروش جذاب نیست  . قیمت هایی هستند که  فروش در انها  با  نگهداری هیچ  فرقی ندارد . از سوی دیگر صحبت های بسیار مثبت  روحانی به خصوص روی ۳ صنمعت  پتروشیمی ، برق  و خودرو  می تواند  برای بازار جالب باشد و در کنار این  ۳  گروه بانک  را نیز در کانون  توجه  قرار دهد .

امروز شوک  مثبت  به  بازار صحبت های روحانی در داووس است و شوک  منفی می تواند  زمزمه های هدفمندی باشد  که  البته د مورد هر دو صحبت می شود .

اما  نکته  بسیار مهم  این  است که امروز حقوقی ها نیز تمایلی به  فروش نداشته و دیگر انها نیزاین  قیمت ها  را  برای فروش منطقی نمی دانند و این خود عاملی برای برگشت  بازار می شود . به نظر بازار خوبی خواهیم  داشت و درست  است  که ابتدای ان  کمی فشار بیشتر ولی رفته  رفته وضعیت  بهتر می شود .

امروز شاخص می تواند  صعود  کند و رفتار بازار در ۴ گروهی که  عرض شد شرایط بهتری را خواهد داشت .

نکته  مهم دیگر این  است که  از امروز مسیر شرکت های بزرگ و صاحبدار از کل بازار جدا  شده و ریزش انچنانی ندارند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۵ بهمن ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم