جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در اين 3 شركت …

در اين 3 شركت ...

نوید خاندوزی
ژانویه 4, 2014
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در اين  3 شركت …

تحلیل خبر

بتا سهم – 6:58 تاپيكو ، غدير و پارسان در بازار مورد توجه بوده و  هر 3 براي روز چهارشنبه  صف شدند . در تاپيكو  خبر ميرسد يك  تعديل 5% ديگر در سهم  رخ مي دهد اما خبر مهم  تر عرضه  سهام  پتروشيمي غدير طي روز هاي اتي است  . گفته مي شود تاپيكو  به زودي شاوان  را نيز به  پرتفوي  خود اضافه مي كند كه در سهم  موثر است .

سهم  افت  بدي داشت و به نظر ميرسد تا 5600 و 5700  ريال جاي رشد داشته  باشد . فعلاً در فروش سهم عجله نكنيد . خبرهاي خوب در گروه  پتروشيمي در راه است  .

اما در دو سهم  ديگر غديرو پارسان واقعاً مي ترسيم  حرفي بزنيم و دوستان  برداشت  بدي كنند . به نظر تعديل سود غدير جدي شده است اين سهم  به  زويدي از محل تقسيم  سود  پارسان رشد سود دارد  و با خريد پارسيان كامل تر مي شود  . غدير قابليت هاي رشد تا 7400 و 7500  ريال  را دارد .

اما در كنار او  پارسان  است كه  بايد اذعان داشت  طي 1 ماه  آتي پتروشيمي پارس را در پرتفوي خود ديده و خبر خوب مجمع  خريد اين  سهم  است  . به نظر بايد در اين  دست شركت ها نظير صندوق، پارسان،غدير،اميد و … سهامداري كرد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

14 دي 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم