جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در حاشيه بازار…

در حاشيه بازار...

نوید خاندوزی
دسامبر 29, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشيه  بازار…

تحلیل خبر

بتا سهم – 4:38 در خبرهاي داخلي بازهم  بحث 9 دي و فتنه داغ  شده و بازار را رها  كرده اند . از هسته اي دل كنده و به  موارد ديگر رسيده اند . البته نيمچه خبرهايي بود اما  مختصر و مفيد . ديروز شاهد  بوديم كه  سخنگوي دستگاه ديپلماسي گفت اگر اتحاديه اروپا درخواست رسمي براي ايجاد دفتر نمايندگي در تهران به وزارت امورخارجه ارائه کند، متناسب با اهميت روابط و تاثيرات آن، اين موضوع بررسي مي‌شود. گويا  اين طور گفته مي شود مهکشورهاي اتحاديه اروپا به طور غير رسمي به پارلمان اروپا اعلام کرده اند خواستار گشايش نمايندگي اتحاديه اروپا در ايران هستند.

در سوي ديگر در خبرهاي اقتصادي  و سياسي استيضاح وزير صنعت  به تعويق افتاده و متوقف شد  كه از ابتدا نيز مشخص بود تهديد  است  .

امادر حوزه  سياسي و اقتصادي نفت بیژن نامدار زنگنه در گفت و گو با نشریه انگلیسی فایننشال تایمز در خصوص شروع دوباره سرمایه گذاری های خارجی در صنعت نفت و گاز ایران گفت: ما نیازمند همکاری با شرکت های نفتی بزرگ جهان هستیم و علاوه بر سرمایه گذاری آنها برای توسعه پروژه های نفت و گاز کشور به فناوری های این شرکت ها به ویژه در بخش های بالادستی نیاز داریم.

اظهار نظر جالب وزير مسكن نيز مهم  بود كه  اعلام  داشت بانک مسکن گروگان مسکن مهر است و ۳ برابر میزان وام‌دهی، وام داده است و ۱۰۰ درصد ورشکسته است.

خبر خاص سياسي كه  بخواهد وضعيت  را تغيير دهد  وجود ندارد و بايد تا دوشنبه صبر كرد .

اما در حوزه  اقتصاد …

در يك خبر خاص شنيده مي شود  از امروز حقوق ورودی هر 100 دلار کالای وارداتی از 2 دلار 1226 تومانی 2500 تومان شده به 4 دلار 2500 تومانی افزایش می یابد که قطعا در هزینه حمل و نقل کالاها و در نهایت قیمت کالاها در بازار نیز تاثیرگذار خواهد بود. البته هنوز رد  يا تاييد نشده اما  روي شركت ها نيز موثر خواهد بود . به خصوص شركت هاي واردات محور .

دو خبر در حوزه اقتصاد مهم  بود  يكي افزايش نرخ  دلار تا  بالاي 3000 تومان  بود كه  بارديگر دلار تا  3000 رشد كرد و اين  طي اين  مدت  بي سابقه  بوده است  . ديروز نيز اين  رشد نرخ  را  داشتيم و البته  شدت  ان  كمتر بود .

در حوزه  اقتصادي نيز خبر خاصي نيست و فقط بحث نرخ خوراك و تعرفه واردات خودرو همه  را شگفت  زده كرده است  كه چرا  دولت اين  چنين تصميماتي را اجرا  كرده است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

8 دي 92 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم