جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
در حاشيه بازار…

در حاشيه بازار...

نوید خاندوزی
دسامبر 16, 2013
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشيه  بازار…

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:58 در خبرهاي سياسي موج خبرها  كمي مثبت است  اما هنوز ان  موج  منفي دست از سر بازار برنداشته و اظهار نظر ها  ادامه دارد . در طي 24 ساعت  گذشته  مهم ترين اظهار نظر به ظريف باز مي گردد  كه وزیر خارجه ایران در مصاحبه با یک شبکه آمریکایی با اشاره به تحریم‌های جدید آمریکا گفت که مذاکرات هسته‌ای از مسیر خارج شده اما هنوز نمرده است. محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران درباره مذاکرات هسته ای به شبکه سی بی اس گفت که این مذاکرات نمرده است حتی اگر ایران از دور تازه تحریمهای وزارت خزانه داری آمریکا  عصبانی باشد.

در اين  شرياط برخي مديران  كشتي راني امید دارند تا حداکثر دو ماه دیگر تحریم های اروپایی علیه این شرکت برداشته شود. خبرهاي خوبي نيز از جلسه هفته  بعد  اين  كشور ها به  گوش ميرسد كه مي تواند براي بازار يك  شوك مثبت  باشد  .

چقدر خوب مي شد كه  بازار طي اين  مدت  تا  ان  زمان  يك  استراحت  كرده و بارديگر با اين  خبر با  قدرت از جا  بلند مي شد .

اما در حوزه  اقتصاد …

در حوزه اقتصادي ديروز در ميان  خبرها  بحث هدفمندي بسيار جالب بود حالا  نرخ دلار  و اين  مسائل اين  چنيني به حاشيه  رفته و همه  روي بحث هدفمندي زوم شده اند . اول اين  كه دولت  اعلام كرده  تا  دو الي 3 هفته  ديگر هدفمندي را  به  صحن علني مجلس مي برد .

دقت  كنيد  رفتن  هدفمندي به مجلس به اين معني است كه  تغييراتي را در نهاده هاي انرژي خواهيم داشت  . اين  اتفاق بسيار مهمي است كه  يكي از نزديكان  به دولت نيز اظهار داشت  ممكن است  با  فشار هاي مجلس براي اجراي اين  طرح شاهد  افزايش 40% حامل هاي انرژي باشيم كه در مورد  ان  به اين  شكل توضيح  مي دهند در حال حاضر دو سناریوی دیگر نیز وجود دارد که در سال آینده و سال 94 و سال 95 به ترتیب 40، 40 و 20 درصد اجرایی شود، همچنین یک مدل دیگر وجود دارد که به صورت 50 درصد در سال آینده و 50 درصد نیز در سال 94 اجرایی شود. اما  يك نكته ديگر نيز حائز اهميت  است  كه  دولت در شرايطي كه مذاكرات نتيجه  بخش بوده  اما  روي هواست و يا شرايط خاصي را دارد هدفمندي براي شمشير دو لبه است  كه بسيار خطرناك  خواهد بود و مي تواند  نارضايتي را  رقم  بزند . از همين  رو به  سراغ حذف برخي دهك ها و غير نقدي كردن  ان  رفته است  .

به هر حال هدفمندي نكته اي است كه  بازار را مي تواند  كمي در خريد هاي خود  محافظه  كار كند .

و اما  آغاز بازار هاي جهاني با كمي كاهش …

نفت  با اين كه كاهشي نداشت در همان 96 دلار و 97 دلار دست و پاميزند . در شرايطي كه قيمت طلا  در بازارهاي جهاني در روز هاي اخر كاهش يافته  بود  به 1236 دلار باز شده  و به نظر كمي يسكه  را در بازار امروز نزولي مي بينيم  . اما در فلزات  … در فلز مس با كاهش اندك مواجه ايم و قيمت ها به اين  شرح  است كه مس با افت به 7233 دلار رسيده است ،روي با  كاهش به 1969  دلار ، الومينيوم 1751 و سرب 2133 به نظر نميرسد اين  افت مختصر تغييري در روند شركت ها ايجاد نمايد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

25 آذر 92

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم