خبر
همراه و مخابرات …
تحلیل خبر
بتا سهم – 6:23 ديروز عرض شد تعديل سود همراه 3 الي 4 تومان بر سود مخابرات موثر است . ما در مطالبي در روز هاي قبل نوشتيم كه تحول در سود اوري مخابرات نداريم كه به مذاق برخي سهامداران متعصب ان خوش نيامد . روند درامدي و سود سازي سال هاي قبل نشان مي دهد شركت فقط از محل رشد پي به اي مي تواند رشد كند . البته ممكن است نوسان قيمتي را تا 4100 و 4150 ريال داشته باشيم كه محتمل است .
اما براي كساني كه ديدگاه ميان مدت و كم ريسك به بازار دارند به نظر حقير اگر هم قرار بر تحولي باشد در همراه خواهد بود نه مخابرات . امسال همراه در ارديبهشت ماه 1100 تومان تقسيم سود دارد . احتمال افزايش سرمايه نيز وجود داشته كه 100% و انباشته است . به نظر افراد ميان مدت و با ديد صبوري بالا حضور و خريد در همراه اول مي تواند قابل توجه باشد .
اگر گروه رايانه را نيز كنار آنها قراردهيم بايد از شايعاني گفت كه در مورد رانفور گفته مي شود و به نظر ميرسد ركيش و رانفور حرف هاي جدي براي گفتن داشته باشند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
19 آذر 92


